Mäklare Johan Nurk

Johan Nurk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backåsvägen 36, Länna, Huddinge kommun
Backåsvägen 36, Länna, Huddinge kommun, bild 2
Backåsvägen 36, Länna, Huddinge kommun, bild 3

Backåsvägen 36

Villa
Länna, Huddinge kommun
Mäklarhuset Hammarby Sjöstad
7 195 000 kr
186 m²
6 rum
1 012,2 m² tomt

Lugnt belägen på barnvänlig återvändsgata mitt i natursköna Länna ligger denna perfekta familjevilla på en lättskött och insynsskyddad tomt. Husets baksida bjuder på en stor soldränkt altan mot den lummiga sydvästvända tomten. Rymligt garage med intilliggande Friggebod för praktisk förvaring. Utanför garaget finns plats för flertal bilar. Synnerligen väldisponerat hus med lite utöver det vanliga i form av extra takhöjd invändigt och stora fina fönsterpartier och burspråk som tillsammans ger härlig ljus och rymd, dessutom finns ekparkett i hela huset och öppen spis som förhöjer intrycket ytterligare. Övervåningen har fyra bra sovrum och bjuder på stort badrum med bastu och bubbelbad. Husets utformning kan även passa företagaren med behov av ett hemmakontor. Mycket låg energiförbrukning tack vare värmepump. Nära till kommunikationer och Engelska skolan, promenadavstånd till Drevviken med badplats. Gångavstånd till Länna köpcentrum med bl.a välsorterat byggvaruhus och livs. Flexibelt tillträde kan erbjudas! Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Kvarnholmsvägen 96, Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarnholmsvägen 96

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
6 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 10/11
4 816 kr/mån
98 478 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett av de högsta lägena på anrika Kvarnholmen. Lägenheten bjuder på vatten samt en magisk viddstäckt vy från samtliga fönster i tre väderstreck! Påkostad med fina golv och sobra materialval i både badrum och kök. Generösa fönster med industrikaraktär förhöjer intrycket ytterligare och bjuder på milsvid vy över hela nacka. Då lägenheten vetter i tre väderstreck ser man in mot Stockholm och ut över Stockholms inlopp åt andra hållet. Från vardagsrummet ser man även ned över Svindersviken med Marinstaden i blickfånget. Bör upplevas på plats.

  • Plus
  • Hiss
Semaforvägen 51, null, Nacka kommun

Semaforvägen 51

Lägenhet
Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
10 695 000 kr
101 m²
3 rum
vån 7/7
6 316 kr/mån
105 891 kr/m²

Med ett magiskt läge där skog möter hav vid Telegrafberget ebjuds det nu möjlighet att bosätta sig. Högst upp i huset med eget våningsplan med fönster i alla väderstreck och en makalös terrass. Terrasen som är lägenhetens verkliga pärla är mycket generöst tilltagen och mäter upp emot 100 kvm. Här finns det plats för pergola, grill, matgrupp, loungegrupp, planteringslådor och solstolar. Lägenheten disponeras idag som en trea men går enkelt att göra om till en fyra. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Förening med påkostade gemensamma utrymmen som gym övernattningslägenhet och garage. Från lägenheten är det 300 meter till bussförbindelse. Pendelbåt går strax nedanför på kajen och det är promenadavstånd till Yasuragi SPA o restaurang samt Skepparholmen Nacka med uteservering och musik på sommarkvällarna. Området runt Telegragrafberget är omgärdat av två naturreservat med fina strövområden och vandringsleder samt flera sjöar. Välkomna och boka privat visning på 0706202250.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3