Mäklare Johan Nurk

Johan Nurk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarngränd 10

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
6 495 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 5/7
6 250 kr/mån
62 754 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna fantastiska gavel 4:a! Här bor du i ett underbart lugnt område, perfekt beläget mellan stadens puls och skärgårdslivets charm. Lägenheten är en pärla med sina generösa och sociala ytor, ett ljust och smakfullt kök från Vedum med moderna vitvaror samt ett rymligt vardagsrum där det finns gott om plats för din favoritsoffgrupp och möblemang. Barhänget mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social koppling mellan rummen, och de stora fönstren i tre väderstreck låter det naturliga ljuset flöda in i varje vrå. Balkongen från det andra sovrummet är inglasad och bjuder på ett underbart söderläge. Lägenheten har tre rymliga sovrum, varav det största kommer med en egen klädkammare. Två helkaklade badrum, ett med dusch och ett med bubbelbadkar, samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare från Miele, gör vardagen smidig och bekväm. Den genomgående stilsäkra inredningen med ljusa färger och vackert parkettgolv skapar en inbjudande atmosfär. Föreningen har även extra förmåner som en gästlägenhet för endast 300 kr/natt och en gemensam takterrass med en fantastisk utsikt över Stockholm. Här kan du njuta av solstolar och en perfekt plats för trevliga middagar med vänner. Den nya Svinderviksbron till Nacka gör pendlingen smidig, och bussen till Slussen och Nacka avgår var 7:e minut under rusningstrafik. Här är verkligen det bästa av två världar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tallåsen 5, Ekerö Träkvista, Ekerö kommun

Tallåsen 5

Villa
Ekerö Träkvista, Ekerö kommun
Mäklarhuset Hammarby Sjöstad
9 975 000 kr
198 m²
7 rum
1 006 m² tomt

Högst upp på åsen i attraktiva Träkvista ligger denna påkostade familjevilla med extra allt! Fem bra sovrum fördelade på två plan. Riktigt härligt vardagsrum med full takhöjd och braskammin som förhöjer intrycket ytterligare. Härligt öppet kök med plats för stort matbord och en trevlig bardisk för vänner och familj att samlas kring. Stora fönsterpartier runt om bjuder på en fantastisk vy över området och bort över vattnet. Undervåningen har ett rymligt allrum, perfekt häng för ungdomarna. Badrum med badkar och bastu. Mycket generöst trädäck utanför med pool och utomhusdush, fina ytor för solstolar och matgrupp. En trappa leder upp till ett ytterligare trädäck med plats för både loungerupp och matgrupp samt en bubbelpool. Bra klädvårdsavdelning påkostad med MIELE maskiner och en walk in closet. Garageuppfart med plats för flera bilar och en praktisk carport med ingång till grovantré och förråd. Mycket trevligt område som bjuder på fina grönytor och en fantastisk badsjö. Detta är ett boende som måste upplevas på plats!

Kvarnholmsvägen 96, Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarnholmsvägen 96

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
6 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 10/11
4 816 kr/mån
98 478 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett av de högsta lägena på anrika Kvarnholmen. Lägenheten bjuder på vatten samt en magisk viddstäckt vy från samtliga fönster i tre väderstreck! Påkostad med fina golv och sobra materialval i både badrum och kök. Generösa fönster med industrikaraktär förhöjer intrycket ytterligare och bjuder på milsvid vy över hela nacka. Då lägenheten vetter i tre väderstreck ser man in mot Stockholm och ut över Stockholms inlopp åt andra hållet. Från vardagsrummet ser man även ned över Svindersviken med Marinstaden i blickfånget. Bör upplevas på plats.

  • Plus
  • Hiss
Semaforvägen 51, null, Nacka kommun

Semaforvägen 51

Lägenhet
Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
10 695 000 kr
101 m²
3 rum
vån 7/7
6 316 kr/mån
105 891 kr/m²

Med ett magiskt läge där skog möter hav vid Telegrafberget ebjuds det nu möjlighet att bosätta sig. Högst upp i huset med eget våningsplan med fönster i alla väderstreck och en makalös terrass. Terrasen som är lägenhetens verkliga pärla är mycket generöst tilltagen och mäter upp emot 100 kvm. Här finns det plats för pergola, grill, matgrupp, loungegrupp, planteringslådor och solstolar. Lägenheten disponeras idag som en trea men går enkelt att göra om till en fyra. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Förening med påkostade gemensamma utrymmen som gym övernattningslägenhet och garage. Från lägenheten är det 300 meter till bussförbindelse. Pendelbåt går strax nedanför på kajen och det är promenadavstånd till Yasuragi SPA o restaurang samt Skepparholmen Nacka med uteservering och musik på sommarkvällarna. Området runt Telegragrafberget är omgärdat av två naturreservat med fina strövområden och vandringsleder samt flera sjöar. Välkomna och boka privat visning på 0706202250.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 4