Mäklarhuset Järfälla

Mäklarhuset Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fabelvägen 15, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fabelvägen 15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Mäklarhuset Järfälla
995 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 6/8
3 612 kr/mån
23 690 kr/m²

Varmt välkomna till Fabelvägen 15 i fina Kallhäll! Bostaden är ljus och luftig med gott om sociala ytor som omfattar en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng. Stilrent kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i ek. Vardagsrummet har stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och här finns gott om plats för soffgrupp samt matbord. Från fönstren har man fri milsvid utsikt över Kallhäll, den vackra naturen och Mälarens glittrande vatten. Här bor man i ett lugnt och trevligt område med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till både centrum och grönområden. Med pendeltåg tar man sig smidigt och enkelt till Odenplan på ca 20 minuter. På gångavstånd finns mysiga promenadstråk längs med vattnet och populära Kallhällsbadet. Denna lägenhet bör upplevas! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Hiss
Engelbrektsvägen 41 B, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr
Engelbrektsvägen 41 B, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Engelbrektsvägen 41 B, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Engelbrektsvägen 41 B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarhuset Järfälla
1 495 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/4
3 075 kr/mån
44 627 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet om 33,5 kvadratmeter. Här bor du i en ljus och fräsch lägenhet med en trivsam balkong samt gångavstånd till både pendeltåg och butiker. När vi kliver in i bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster finner vi det ljusa och rymliga badrummet med moderna materialval. Vidare in i bostaden möts vi av en lång vägg med förvaring samt det tidlösa köket i ljusa nyanser. Här finns det bland annat en induktionshäll, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Lägenheten erbjuder sociala ytor med ett vardagsrum och planlösning som rymmer både säng, skrivbord, soffa och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet finner vi dörren ut till bostadens fina balkong. Här ryms soffgrupp och kanske en mindre odlingslåda om så önskas. Tack vare balkongdörren och två fönster skapas ett fint ljusinsläpp i lägenheten. I denna bostad bor du i ett centralt läge med gångavstånd till det mesta. Med gångavstånd når du Jakobsbergs Station med kommunikationer så som bussar och pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. Med samma avstånd finner vi även Jakobsbergs Centrum med utbud av olika butiker, restauranger och matbutik. Inom ett bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats med bland annat IKEA, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Johanna Blomster 0732313807

  • Premium
  • Hiss
Vasavägen 79, Jakobsberg, Järfälla kommun

Vasavägen 79

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarhuset Järfälla
1 250 000 kr
24,9 m²
1 rum
1 437 kr/mån
50 201 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkommen till Vasavägen 79, här finner ni denna smakfullt renoverade etta om 24,9 kvm. Här finns allt man behöver på yteffektiv yta! Ett stort allrum som rymmer vardagsrumsdel och sovdel, samt ett fullt utrustat vitt kök i öppen planlösning. Fint ljusinsläpp från två stora fönster. Fräscht renoverat badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Ljus hall med ypperligt bra förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob. Bostaden har genomgått en renovering år 2022 med nytt kök, nydragen el samt nya ytskikts med genomgående grått laminatgolv och vitmålade väggar. Brf Loket är en bra förening med låg avgift och låg belåning. Utöver förvaringsutrymmet i lägenheten ingår både källar- och matförråd. Med en kort promenad når ni Jakobsberg centrum där det finns både handel, restauranger samt kommunikationer. Med pendeltåget är ni inne i Stockholm C på ca. 20 min. Ni har även nära till Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA och Plantagen. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkommen på visning! Johanna Blomster, 073 231 38 07

Stuterivägen 2, Jakobsberg, Järfälla kommun

Stuterivägen 2

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarhuset Järfälla
3 495 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 0
8 612 kr/mån
40 265 kr/m²

Medelhavsklimat i inglasad vinterträdgård. Avkoppling och nöjen tillsammans med grannar. Toppmoderna bostadsrätter. Det är Boverian. Ett genomtänkt och kvalitativt boende för dig som är 55+. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Aspnäsvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun

Aspnäsvägen 8

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarhuset Järfälla
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 11/11
4 698 kr/mån
31 582 kr/m²

Sällsynt tillfälle! Nu saluförs denna mycket fina trea om 79 kvm högst upp på 11e våningen. Ett objekt som sällan kommer ut på marknaden. Från denna port finns direkt anslutning till garage. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 5