Mäklarhuset Jönköping

Mäklarhuset Jönköping

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ängsrogatan 1A, Mariebo, Jönköpings kommun
Ängsrogatan 1A, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 2
Ängsrogatan 1A, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 3

Ängsrogatan 1A

Lägenhet
Mariebo, Jönköpings kommun
Mäklarhuset Jönköping
1 250 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 424 kr/mån
31 250 kr/m²

Välkommen till det perfekta hemmet på Mariebo, med bara några minuters cykelresa från stadens hjärta. Den här ettan har inte bara en genomtänkt planlösning utan även generösa ytor och rätt exponering som vetter åt rätt håll – solen och grönskan är ditt sällskap. På våning två och med minimal insyn, blir detta verkligen en plats att kalla hem. Köket är trivsamt och rymmer matplats, medan vardagsrummet blir den perfekta platsen att välkomna besökande. En avskild sov-del finns och ger möjlighet att enkelt och snyggt gömma undan sängen, och balkongen som är riktad mot söder ger sköna tillfällen för avkoppling. Utöver detta är bostaden utrustad med en separat klädkammare och en integrerad garderob, som gör att du har gott om plats för förvaring. Den låga månadsavgiften gör detta hem ännu mer lockande. Du kan enkelt flytta in och börja trivas, samtidigt som du har möjlighet att sätta din egen prägel i lugn och ro. Färgpalettens bas är enkel och ger dig helt enkelt friheten att skapa den atmosfär du önskar. Föreningens ekonomi är stabil, och fastighetens skick är välskött. Två källarförråd ingår och föreningen kan erbjuda bilplatser med väldigt kort kö. Mariebo är verkligen en plats att trivas på. Gångavstånd till Torpa och ett par kilometer från stadens pulserande centrum erbjuder detta fantastiska läge en toppad bekvämlighet för den som önskar direkt närhet till såväl friluftsliv som stadsliv. Slutligen, som en extra bonus, får du som nästa ägare överta säljarens inre fond om minst 8000 kronor – en Välkomnande start till ditt nya Hem.

  • Premium
Mellangatan 20B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Mellangatan 20B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Mellangatan 20B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Mellangatan 20B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Mäklarhuset Jönköping
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 262 kr/mån
30 486 kr/m²

Här på Mellangatan introduceras en väl genomtänkt bostad som har blivit noggrant finjusterad genom åren. Redan vid tröskeln möts du av en skön atmosfär, där harmonin mellan vackra toner och material smälter samman med det ljus som strömmar in från både öster och väster. Vill du hellre uppleva soluppgångar och solnedgångar, så görs det bäst från en av bostadens två balkonger - på varsin sida om bostaden. Varje utrymme i bostaden är noga utvalt för att skapa en långsiktig trivsel. En bidragande faktor som höjer helhetskänslan är takhöjden om 2,70 och vackra stuckaturdetaljer. Köket håller en hög standard och badrummet är inte bara stilrent och modernt utan rymligt, långt över genomsnittet i området. Vardagsrummet är mångsidigt och gör det enkelt att inreda. Två sovrum, smarta förvaringslösningar och därtill en flexibel yta som är perfekt för ''hemmakontoret''. Extra trivsamt är det att denna bostad är belägen högst upp i huset på våning två. Här får du helt enkelt en boendemiljö med alla moderna bekvämligheter som gör stadslivet till ett självklart val. Utanför dessa väggar väntar en värld av variation och komfort. Med endast två minuters promenad till Vätterstranden åt ena hållet och Liljeholmsparken åt andra, får du en levande och naturnära omgivning som gör just Liljeholmen till ett eftertraktat område. Det är som att ha en liten bit av paradiset precis runt hörnet. Vårdcentral, förskola och skola för de små, och inom bekvämt promenadavstånd ligger det välrenommerade köpcentret A6 som erbjuder både shopping och nöjen. Eller kanske lockar en joggingrunda runt Rocksjön dig mer? Liljeholmen har självklart en egen livsmedelsbutik, vilket gör vardagen både smidig och praktisk. Välkommen Hem till Mellangatan 20B.

  • Premium
Odengatan 21C, Öster City, Jönköpings kommun
Odengatan 21C, Öster City, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 21C, Öster City, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 21C

Lägenhet
Öster City, Jönköpings kommun
Mäklarhuset Jönköping
1 550 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 159 kr/mån
37 805 kr/m²

Välkommen till Odengatan 21 C – platsen där charm, funktionalitet och oslagbart cityläge sammanfogas till en harmonisk enhet. Denna enrummare på tredje våningen (högst upp) erbjuder generösa ytor, rymligt kök och stora fönsterpartier mot två håll som skapar en känsla av både ljus och rymd. Här lever du i ett hem vars äldre huscharm vackert bevarats, synliga exempel i detaljer som generös takhöjd, vackert enstavsgolv och stenskivor i fönsternischer. Detta är ett välskött och fräscht boende där du kan njuta av en trevlig och lugn atmosfär, med bara några kvarter från stadens puls. På gång- eller cykelavstånd finner du precis allt du behöver, och de populära stråken runt sjöarna är alltid inom bekväma räckhåll. Det här är det perfekta hemmet för studenter som vill ha närhet till högskolan eller för den som älskar kombinationen av cityliv, charm och bekvämlighet. Odengatan 21C - din nyckel till ett perfekt boende mitt i Jönköpings hjärta!

  • Premium
Stigbergsliden 7, Vätterslund, Jönköpings kommun
Stigbergsliden 7, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 2
Stigbergsliden 7, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 3

Stigbergsliden 7

Lägenhet
Vätterslund, Jönköpings kommun
Mäklarhuset Jönköping
1 395 000 kr
28,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 156 kr/mån
48 438 kr/m²

Unik och tilltalande - det är ord som beskriver detta sällsynta tillfälle för dig att äga en enrummare med en planlösning som sticker ut. Planlösningen är designad för att skapa en avslappnad atmosfär och samtidigt få plats med alla livets pusselbitar. Här finns plats för soffhäng, matbord, arbetsplats och sovplats - allt i ett. Och det stilrena köket i vinkel ger en praktisk och funktionell dimension till boendet, medan det fräscha badrummet är modernt och elegant. Något som toppar är definitivt balkongen, som förlänger bostadsarean med hela 15 kvadratmeter, vilket i princip är en halv lägenhet tillgodo, och dessutom är den inglasad och delvis inredd med extra komfort och stil. Vyerna härifrån får du på köpet! Detta är en plats där du kan känna dig hemma och njuta av en harmonisk livsstil. Dessutom medföljer en egen parkeringsplats i månadsavgiften! Vätterslund - beläget ca 2 km nordväst om city, mellan Bymarken och Åbolid, är omfamnad av grönskande villakvarter och pittoreska omgivningar. Bor man här får man uppleva det bästa från olika världar - områdets fridfulla atmosfär, Vätterns skönhet och smidig tillgänglighet till stadslivets alla bekvämligheter. I närområdet finns bland annat en livsmedelsbutik, konditori, pizzeria och en mackstation med generösa öppettider, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att välkomnas av denna unika möjlighet till ett hem som kombinerar bostad och balkong på ett sällsynt sätt. Välkommen till Stigbergsliden 7.

  • Premium
Herrgårdsvägen 22, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Herrgårdsvägen 22, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 22, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 22

Radhus
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Mäklarhuset Jönköping
3 200 000 kr
111 + 20 m²
6 rum
306 m² tomt

Välkommen att bekanta dig med huset på Herrgårdsvägen 22, en plats där du kan växa och må bra, samtidigt som du har tid över för andra aktiviteter. Här är många av de tidskrävande renoveringarna redan genomförda, vilket gör det enkelt för dig att skapa ditt drömhem enligt din egen stil. Dessutom får du förmånen att bo på en av kvarterets mest attraktiva platser. På entréplanet finner du den sociala kärnan av hemmet, med kök och vardagsrum som naturligt förenas. Detta är perfekt för att välkomna nära och kära när de kommer på besök. I det nedre planet finns den privata sfären med totalt tre sovrum och ett extra rum som enkelt kan användas som gästrum eller arbetsplats. Här kan du och ditt sällskap också njuta av den lättskötta trädgården som vetter mot ett underbart västerläge. Alternativt kan du använda husets inglasade uterum för att skapa din egen fristad från vardagens stress. Förvaringsutrymmen finns det gott om, och de spelar en viktig roll för trivseln i hemmet. Även ett garage finns som är både utrustat med elbilsladdare och ett seperat rum för valfri användning. Du är nära stan, men samtidigt tillräckligt avskild för att känna lugn och ro. Närliggande buss- och tågförbindelser gör det enkelt att ta sig runt, och det är promenadavstånd till både skolor och förskolor. Dessutom är naturen aldrig långt borta, med skog och fågelliv som erbjuder både ögon och ben en skön dos naturupplevelse. Helt enkelt ett praktiskt och tryggt boende med plats för hela familjen! Varmt välkommen att utforska Herrgårdsvägen 22. Vi är övertygade om att du kommer att trivas här.

  • Premium

Visar alla 5