Mäklarhuset Karlskrona

Mäklarhuset Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hantverkaregatan 34C, null, Karlskrona kommun

Hantverkaregatan 34C

Lägenhet
Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
1 550 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 255 kr/mån
25 000 kr/m²

2:A I 1800-TALSHUS MED UTMÄRKT HAVSNÄRA LÄGE - Ljus bostad med två rum och centralt läge. Möblerbar entré med plats för avhängning. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och kontorshörna. Sovrum med stor walk-in-closet och utsikt mot Borgmästarekajen. Bra kök med plats för matgrupp. Innergård med flera uteplatser och utsikt mot skärgårdstrafiken och Borgmästarfjärden. Mitt i city med promenadavstånd service, handel, nöjen och bad. Ej hiss. Busshållplats ca 75 m. Välkommen på visning!

Sunna Kanalväl 6C, null, Karlskrona kommun

Sunna Kanalväl 6C

Lägenhet
Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
1 650 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1
4 090 kr/mån
33 000 kr/m²

LJUS 2:A I TOPPSKICK - SMAKFULLT! Fenomenal, luftig lägenhet med nyskickskänsla. Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter. Fullutrustat, renoverat kök med plats för matbord. Vardagsrum med gott om plats för umgänge i öppen planlösning med köket. Sovrum med "walk-in-closet". Helkaklat badrum med smakfulla materialval. Altandäck med utsikt över sunnakanal. Badrum med smakfulla materialval. Tvättstuga med gott om förvaringsutrymme. Båtplats. Välkomna på visning!

Ronnebygatan 9 D, Trossö centrala Karlskrona, Karlskrona kommun

Ronnebygatan 9 D

Lägenhet
Trossö centrala Karlskrona, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
1 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/4
4 609 kr/mån
23 806 kr/m²

VÄLPLANERAD 3:A I POPULÄR FÖRENING - Utmärkt lägenhet med väldisponerade ytor, två sovrum och inglasad balkong i västerläge. Entré med plats för avhängning och förvaringsmöbel. Kök med originalinredning och plats för matbord. Vardagsrum med fönster och balkong i västerläge. Två bra sov/gäst/arbetsrum. Badrum med toalett, kommod, spegelskåp och dusch. Populär och välskött bostadsrättsförening med en härlig innegård med konstgräs, boulebana, grillplats och gemensamt parkeringshus. El inkluderat i månadsavgiften(!). Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sandrydsvägen, Hasslö, Karlskrona kommun

Sandrydsvägen

Gård/Skog
Hasslö, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
1 000 000 kr
7 328 m² tomt

Förverkliga din bostadsdröm på idylliska Hasslö. Stor, plan tomt med gott om möjligheter.

Holmgatan 16F, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Holmgatan 16F

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
650 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 282 kr/mån
27 660 kr/m²

Praktisk 1-rumslägenhet på Pantarholmen. Ljust vardagsrum med trevliga umgängesytor, havsutsikt och fiskbensparkett. Ljust pentry med vask, spis och kyl. Rymligt badrum med badkar. Bra kommunikationer med resecentrum, BTH, livsmedelsaffär och Karlskronas stadskärna inom promenadavstånd. Stabil förening. Välkomna på visning!

  • Hiss
Polhemsgatan 16, POLHEMSGATAN, Karlskrona kommun

Polhemsgatan 16

Övrigt
POLHEMSGATAN, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
5 000 000 kr
1 029 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Riksvägen 87, Lyckeby, Karlskrona kommun

Riksvägen 87

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
2 750 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
940 m² tomt

Helrenoverad familjevilla med centralt läge i Lyckeby. Entréplan med stilrent umängeskök och vardagsrum i öppen planlösning. Vitvaror i rostfritt utförande och kyl/frys med ismaskin. Helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat och golvvärme. Ovanvåning med tre bra sovrum och platsbyggda garderober. Balkong. Helkaklad gäst-wc. Källare med gott om utvecklingsmöjligheter. På tomten finns ett stort garage med plats för en eller flera bilar. Bra tomt med gott om plats för familj och vänner. Uppvärmning via fjärrvärme. Ett boende i toppskick med närhet till service, handel, skola, idrottsplats och kollektivtrafik. Måst upplevas! Välkommen på visning.

Östra Köpmansgatan 13, null, Karlskrona kommun

Östra Köpmansgatan 13

Lägenhet
Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
1 500 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 272 kr/mån
22 901 kr/m²

Renoverad och välplanerad 2:a mitt i centrala Karlskrona. Rymlig hall med platsbyggda skjutdörrsgarderober. Ljust kök med smakfulla materialval, köks-ö och klinkergolv med golvvärme. Ljust vardagsrum med fransk balkong. Gott om plats för soffgrupp, mediahörna och umgänge. Helkaklat badrum med golvvärme. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam innergård. Där finns en rymlig pergola med grill, samt odlingslådor för den som är sugen på att odla grönsaker, örter och kryddor. Ett utmärkt boende beläget ett stenkast från restaurang, service, kollektiv- och skärgårdstrafik. Busshållplats utanför porten. Stor hiss från markplan. Stabil förening. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Vanadisgatan 6, Elleskär, Karlskrona kommun

Vanadisgatan 6

Villa
Elleskär, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
10 000 000 kr
420 + 32 m²
11 rum
2 098 m² tomt

"VILLA ELLESKÄR"! - Under 1900-talets första årtionde lät löjtnant Kugelberg uppföra en grosshandlarvilla för sin familj på ön Elleskär, ett stenkast från Karlskrona centrum, i klassisk Schweizerstil. En genomgripande ombyggnad på 60-talet gav villan sitt nuvarande utseende enligt dåtidens stilideal och mycket av sekelskiftescharmen försvann. Villan delades i två rymliga (ca 200kvm styck) bostäder där den ena har hyrts ut med bra intäkter. Läget och utsikten finns dock kvar. Bottenvåningen rymmer flera sov/arbets/gästrum, gott om plats för umgänge, stort kök och klassisk glasveranda. Även vackra stavparkettgolv, dubbeldörrar och eldstad. Badrum av äldre datum. Ägarbostaden en trappa upp har även den en fantastisk rymd, liknande kvaliteter och många rum för familj och vänner. Eldstad. Balkong i väster. Från detta plan har man även access till vindsvåningen och "pigtrappa" till trädgården. Utmärkt för den stora familjen, generationsboende, företagaren med hemmakontor eller för dig som hyra ut. Läget behöver knappast beskrivas, här låter vi bilderna tala. Ett generellt moderniseringsbehov bedöms föreligga. Insynsskyddad och uppvuxen hörntomt med stensatta gångar, syrenbuskar, fruktträd och rabatter, flera uteplatser beroende på väder och vind. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Vedbod (Blivande gäst/lekstuga?). Besiktigat.

Orranäs gata 5, null, Karlskrona kommun

Orranäs gata 5

Villa
Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
1 495 000 kr
84 m²
4 rum
1 231 m² tomt

Charmigt torp med kustnära läge, härliga ytor och flera byggnader på tomten. Fina detaljer som synliga takbjälkar, pärlspont, plankgolv och vedspis. Två av byggnaderna knyts ihop av en insynsskyddad oas med plats för grill, matgrupp och umgänge. Ett sagolikt boende med närhet till hav, natur och skärgård. Busshållplats en kort promenad från fastigheten.

Korpavik 111, Brömsebro, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Korpavik 111

Villa
Brömsebro, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
2 750 000 kr
178 + 42 m²
6 rum
8 486 m² tomt

STOR FAMILJEVILLA MED GOTT OM UTVECKLINGSMÖJLIGHETER! - Villan från tidigt 30-tal har genom åren genomgått både till- och ombyggnader. Genomgående hall, modernt kök, två stora vardags/allrum varav ett med härligt ljusinsläpp och ryggåstak. Gott om plats för umgänge. Bra badrum med tvättmaskin och golvvärme. Centraldammsugare. Belysningen kan styras via app (Plejd). Stor terrass med markis och härliga vyer. Isolerat garage/förråd. Ovanvåning med tre sovrum varav ett tornrum om ca 25kvm. Välskött tomt med markbelysning och stora ytor. Gårdshus/friliggande garage med gästrum och förråd. Välkomna på visning!

  • Plus
TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38, Söderåkra, Torsås kommun
TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38, Söderåkra, Torsås kommun, bild 2
TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38, Söderåkra, Torsås kommun, bild 3

TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38

Tomt
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Karlskrona
325 000 kr
825 m² tomt

Nu finns chans att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus i idylliska Djursvik. Tomterna har ett härligt, lantligt läge i lugn miljö och närhet till både vatten och natur! Tomten säljs utan någon förbindelse till specifik husleverantör. Området är detaljplanerat. Anslutning för VA/avlopp, el och fiber tillkommer enligt Torsnet's taxa. Kontakt Torsnet: Hemsida: https://torsnet.se/ Telefon: 0486-332 52 Anslutning för fiber enligt Torsnet's taxa: Anslutning för fiber (folkbokförd på adressen): 19900:- Anslutning för fiber (ej folkbokförd på adressen): 21490:- Kontakt Torsnet: Hemsida: https://torsnet.se/ Telefon: 0486-332 53

  • Premium

Visar alla 12