Mäklarhuset Lycksele

Mäklarhuset Lycksele

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hantverkaregatan 22 C, Centrum, Lycksele kommun

Hantverkaregatan 22 C

Lägenhet
Centrum, Lycksele kommun

300 000 kr

81 m²

3 rum

4 328 kr/mån

3 704 kr/m²

Ljus och trivsam bostadsrätt om 3 rok på 81 kvm omgjort till en 2:a. Lägenheten har högt i tak och ett stort, ljust kök. I månadsavgiften 4.328:- ingår värme, vatten, basutbud tv och parkeringsplats med motorvärmarstolpe. Rogivande och fin utsikt mot hamnen och Umeälven. Här är du del av en skuldfri och stabil förening med mycket god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, torkrum och bastu. Ett vindsförråd och ett förråd i källaren med frysbox (ingår).

  • Balkong
Brännland 206, Brännland, Lycksele kommun

Brännland 206

Fritidshus
Brännland, Lycksele kommun

650 000 kr

44 m²

2 rum

1 488 m² tomt

Välkommen till ett hemtrevligt fritidshus med tillhörande trädgårdstomt och med magisk och rogivande utsikt mot vattnet och trädgården! Detta charmiga och hemtrevliga fritidshus bjuder invändigt på en härlig atmosfär med fint ryggåstak i allrummet som också inrymmer både kamin och luftvärmepump. Rymlig inglasad altan samt stort soldäck. Stugan har gemensamt vatten (djupborrad brunn) och avlopp med grannfastigheten. Ett utmärkt fritidsboende där du kan ta paus från vardagen med familj och vänner och njuta av en fantastisk solnedgång från inglasade altanen. Huset är beläget på en stor, trevlig och vacker trädgårdstomt med vackra björkar. Här finns även två gäststugor med egen altan samt ett praktiskt förråd med bra förvaring.

Timmervägen 35, Södermalm, Lycksele kommun

Timmervägen 35

Villa
Södermalm, Lycksele kommun

1 300 000 kr

111 m²

4 rum

1 052 m² tomt

Välkommen till denna 1 ½ plansvilla om 4-5 rok på Södermalm! Här finns en känsla och en stämning som gör att man trivs redan när man kommer in i hallen. Det vilar något unikt över detta hem, en atmosfär och karaktär som inte går att sätta fingret på, men som gör att både boende och gäster trivs här. Fastigheten är i gott skick med bla renoverat badrum från -08. Vattenburen värme via fjärrvärme och fristående kallgarage. Från vardagsrummet har man utgång till takbeklädda altanen på baksidan. På Timmervägen har du Tannbergsskolan, Södermalmsskolan och Tannens idrottsanläggning med rullskidbana, fina skidspår på vintern, fotbollsplaner och ishall, ett stenkast från huset och centrum och lasarett en kort promenad bort. Södermalm är ett mycket populärt område som erbjuder bland annat skola, idrottshall, friluftsområden, butiker och restauranger. Välkommen på visning!

Lunnvägen 19, Norrmalm, Lycksele kommun
  • Borttagen före visning

Lunnvägen 19

Villa
Norrmalm, Lycksele kommun

2 000 000 kr

140 m²

7 rum

906 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Betsele 53, Betsele, Lycksele kommun

Betsele 53

Villa
Betsele, Lycksele kommun

1 500 000 kr

117 m²

4 rum

1,7 ha tomt

Varmt välkommen till Betsele 53 och denna lantligt belägna 1½-plans villa med stor potential. Charmen som den här bostaden besitter kan man inte köpa för pengar. Huset står på en stor, praktisk och barnvänlig tomt med stora gräsytor, många soltimmar, vackra björkar och ladugård. Här finns även en charmig och mysig bagarstuga med bakugn. Här erbjuds ett perfekt läge för dig som vill bo på landsbygden och samtidigt ha tillgång till det vardagen kräver. Med ett familjevänligt, naturnära och fint läge i Betsele är livet på landet enkelt.

Granitvägen 50, Forsdala, Lycksele kommun

Granitvägen 50

Villa
Forsdala, Lycksele kommun

1 750 000 kr

93 m²

4 rum

808 m² tomt

Välkommen till ett väl omhändertaget hus om fyra rum och kök! Denna inbjudande villa har mycket att tycka om, bland annat har boendet fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Huset har vattenburen fjärrvärme som huvudsaklig uppvärmnings källa med komplement av kamin i vardagsrum och öppen spis i källaren. Här är man även ansluten till stadsnätet via fiber. Vidbyggt, isolerat garage med motorstyrd port och praktisk carport. Huset står på en stor, lättskött och praktisk hörntomt och har en rymlig och trevlig altan med tak och intilliggande soldäck. Dessutom finns en altan med tak på framsidan med kvällssol. Tomten har en vacker häck som skyddar mot insyn och har ett soligt söderläge. Därutöver erbjuder denna fastighet en praktisk friggebod med egen altan samt en praktiskt vind med goda förvaringsmöjligheter. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Forsdalas hjärta. Forsdala skolan, elljusspår, lekpark med fotbolls/hockeyplan, skoterleder, Lycksele djurpark och Lycksele lasarett ligger inom gångavstånd och centrum finns bara en kort bilresa bort. Varmt välkommen till Granitvägen!

Tallvägen 23, Norrmalm, Lycksele kommun

Tallvägen 23

Villa
Norrmalm, Lycksele kommun

950 000 kr

102 m²

5 rum

840 m² tomt

Välkommen till denna 1½-plans villa på Norrmalm med 5 rok varav 3-4 sovrum. Här finns gott om sociala ytor för dig och dina närmaste att umgås på. Fjärrvärme. Fastigheten är ansluten till stadsnätet, fiber. Huset har ett vidbyggt dubbelgarage. Bra med förvaringsmöjligheter. Här ingår en tomt om 840 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga altan med tak, som nås via vardagsrummet, har trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen. Intill altanen finner du ett soldäck. I området hittar du bland annat skola, förskola, matbutik, gym, golfbana, discgolfbana, ridskola och fina strövområden.

Bäckmyrvägen 11, Norrmalm, Lycksele kommun

Bäckmyrvägen 11

Villa
Norrmalm, Lycksele kommun

1 300 000 kr

81 m²

4 rum

1 067 m² tomt

Välkommen till ett fräscht hus om fyra rum och kök som nyligen renoverats! Denna hemtrevliga villa har mycket att tycka om, bland annat har boendet öppen planlösning, fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp. Nytt vitt Epoq-kök -18 och renoverat badrum -18. Nya 3-glasfönster -18. Huset är beläget på en stor, barnvänlig och trevlig trädgårdstomt med stora gräsytor och en häck som skyddar mot insyn. Här finns också ett stort dubbel garage med goda förvaringsmöjligheter. Inglasat uterum och altan med tak finns på baksidan.

Fruktstigen 15A, Norrmalm, Lycksele kommun

Fruktstigen 15A

Radhus
Norrmalm, Lycksele kommun

900 000 kr

123 m²

5 rum

177 m² tomt

På omtyckta och trevliga Norrmalm ligger detta 2-plans gavelradhus om 5 rok varav 4 st sovrum. Ett hemtrevligt boende med bra planlösning som också är rymligt med många rum. Ett praktiskt och bra boende till låg boendekostnad. Anslutning till stadsnätet, fiber. Garage i länga med separat förrådsdel. Bra beläget i lugnt och barnvänligt område. Norrängsskolan och Badparken ligger inom gångavstånd och du dessutom nära till lekparker, gym, affär, skola, skoterled och friluftsområden. Välkomna på visning!

Grönsaksstigen 21, Norrmalm, Lycksele kommun

Grönsaksstigen 21

Villa
Norrmalm, Lycksele kommun

1 800 000 kr

117 m²

6 rum

1 090 m² tomt

Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett ljust och rymligt boende där de sociala ytorna är många. Den väl genomtänkta planlösningen gör bostaden enkel att inreda och umgås i. Huset har rymliga 6 rok varav 4 st sovrum. Uppvärmning via fjärrvärme och här finns även fiber inkopplat. Här kan du njuta av en trevlig och stor balkong med trätrall, plats för matbord och stolar. Utgång från vardagsrummet. perfekt för att äta ute på sommaren. Uteplatserna har ett soligt läge med eftermiddagssol. I suterrängplan finns en stor och trevlig altan, där har man sol i stort sett hela dagen. Huset står på en stor, barnvänlig, insynsskyddad trädgårdstomt med många soltimmar och stora gräsytor. Huset har dessutom ett garage med goda förvaringsmöjligheter. Nära till skolor, affär, strövområden och skoterleder. Välkomna på visning!

Arkeologivägen 19, Furuvik, Lycksele kommun

Arkeologivägen 19

Tomt
Furuvik, Lycksele kommun

98 500 kr

Ta chansen och förvärva dom två sista byggbara tomterna på Furuvikstrand! Här kan du förverkliga dina husdrömmar i ett barnvänligt område med älvsutsikt. Promenadavstånd till förskola, skola, lekparker, skidspår, skoterled, natur och cykelavstånd till stan. I området finns även en fin badstrand och goda möjligheter att ha båt. Kostnad för anslutningsavgifter gällande el, vatten/ avlopp, fiber, nybyggnadskarta osv. tillkommer. Fiber är förberedd till tomtgräns. Tomtpriset är 100 kr/m². Härden 1: 98.500 kr och Härden 2: 94.400 kr Kontakta mäklare för ytterligare information gällande respektive tomt. Välkommen till Arkeologivägen på Furuvik.

Klövervägen 1, Hedlunda, Lycksele kommun

Klövervägen 1

Tomt
Hedlunda, Lycksele kommun

83 800 kr

Nu kan du förverkliga dina husdrömmar på en lugn gata i barnvänligt område och med promenadavstånd till förskola, skola, fotbollsplan, hockeyplan, skidspår, skoterled, flygplats, natur och Hedlundaavan. Cykelavstånd till stan. 12 st obyggda större tomter med tomtarealer mellan 1 455m²-2 315m². Kostnad för anslutningsavgifter gällande el, vatten/ avlopp, fiber, nybyggnadskarta osv. tillkommer. Fiber kommer att förberedas till tomtgräns. Tomtpriset är 50 kr/m². Hedlunda 4:14: 83.800 kr, Hedlunda 4:16: 83.600 kr, Hedlunda 4:19: 82.500 kr, Hedlunda 4:22: 72.750 kr, Hedlunda 4:23: 72.750 kr, Hedlunda 4:24: 85.300 kr, Hedlunda 4:25: 74.350 kr, Hedlunda 4:27: 85.150 kr, Hedlunda 4:28: 85.250 kr, Hedlunda 4:29: 85.300 kr, Hedlunda 4:31: 111.850 kr och Hedlunda 4:34: 115.750 kr. Kontakta mäklare för ytterligare information gällande respektive tomt. Välkommen till Klövervägen i attraktiva Hedlunda.

Visar alla 12