Mäklarhuset Lycksele

Mäklarhuset Lycksele

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tannträsk 15, Tannträsk, Lycksele kommun

Tannträsk 15

Villa
Tannträsk, Lycksele kommun
1 550 000 kr
149 + 16 m²
6 rum
2 533 m² tomt

Välkommen till denna lantligt belägna 1½ plans villa med vidbyggt garage i Tannträsk. Med sina 149 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för en familj. Här finns totalt 6 rum, varav 4 sovrum, vilket ger möjlighet till härlig gemenskap och samvaro. Köket har nyligen blivit renoverat och har en modern vit köksinredning. Badrummet har också genomgått en renovering under 2022. På övervåningen hittar du ett härligt allrum med ryggåstak, perfekt för avkoppling och umgänge samt 2 st sovrum. Fiber är indraget i huset, vilket ger snabbt och pålitligt internet. Driftskostnaderna är låga tack vare jordvärme, vilket gör det både ekonomiskt och miljövänligt att bo här. På framsidan finns en stor altan där du kan njuta av solen och koppla av. På baksidan finns också ett inglasat uterum och ett soldäck, vilket ger möjlighet till utomhusliv året runt. Fastigheten har en generös tomtyta på 2533 kvadratmeter. Här finns även andra byggnader såsom en carport med 4 platser, perfekt för den bilägande familjen. För djurälskaren finns även ett hundhus med hundgård. Dessutom finns en lekstuga för de små i familjen. Beläget endast 7 km från stan erbjuder denna villa både närhet till stadens bekvämligheter och den lugna lantliga miljön. Här finns alla förutsättningar för att bara kunna flytta in och bo. Varmt välkommen på visning!

Granitvägen 28, Forsdala, Lycksele kommun

Granitvägen 28

Villa
Forsdala, Lycksele kommun
1 250 000 kr
106 + 122 m²
4 rum
816 m² tomt

Välkommen till Granitvägen 28, beläget i det barnvänliga och eftertraktade området Forsdala i Lycksele. Denna villa erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och trivsamhet. Omtyckt planlösning som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Här finns tre sovrum i entréplan, perfekt för en växande familj. De stora 3-glasfönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig atmosfär i varje rum. Dessutom är bostaden utrustad med fiber, vilket möjliggör snabbt och stabilt internet för både arbete och underhållning. Vidbyggt garage för säker förvaring av bilen och andra tillhörigheter. Den trädgårdsälskande kommer att uppskatta det praktiska växthuset, perfekt för odling av egna grönsaker och blommor. På altanen med tak i sydvästläge kan du njuta av solen och vackra sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. Läget är oslagbart med närhet till Forsdalaskolan och andra bekvämligheter såsom skoterled, elljusspår mm. Här kan barnen tryggt gå till skolan samtidigt som du har nära till allt du behöver i vardagen. Välkommen till ditt nya hem på Granitvägen 28, där bekvämlighet möter trivsel i ett barnvänligt område. Kontakta oss redan idag för mer information och boka din visning.

Tornvägen 6, Furuvik, Lycksele kommun

Tornvägen 6

Villa
Furuvik, Lycksele kommun
675 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till Tornvägen 6 och detta charmiga Modohus med 3 rok, varav 2 st sovrum i entréplan. Huset har ett högt läge, vilket ger er en fantastisk utsikt över omgivningarna. Altan i syd/sydväst läge. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Tomten, med sina generösa 1460 kvadratmeter, ger er möjlighet att njuta av utomhuslivet och skapa era egna gröna oaser. Här finns även en mindre förrådsbyggnad för förvaring av trädgårdsredskap eller andra tillhörigheter. Belägen i det populära området Furuvik har ni närhet till natur och rekreation. Samtidigt är ni inte långt ifrån stadens bekvämligheter och service. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hus har att erbjuda. Välkomna till Tornvägen 6!

Granvägen 42, Vilhelmina, Vilhelmina kommun

Granvägen 42

Villa
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
425 000 kr
110 + 75 m²
5 rum
980 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa med centralt läge på Granvägen 42 i Vilhelmina. Med sin öppna planlösning och generösa ytor erbjuder detta hus en bekväm och trivsam atmosfär. Här finns fyra sovrum, perfekt för den större familjen eller för gäster som kommer på besök. De moderna 3-glasfönstren ger en tyst och energieffektiv bostad, samtidigt som den vattenburna uppvärmningen ger en behaglig inomhusklimat året om. Denna villa har även en fristående carport, vilket är perfekt för att skydda din bil från väder och vind. För den teknikintresserade finns även fiberanslutning tillgänglig, vilket ger dig snabb och stabil internetuppkoppling. Huset är omgivet av en rymlig tomt på hela 980 kvadratmeter, där du kan njuta av lugnet och naturen. För extra förvaringsutrymme finns även en förrådsbyggnad tillgänglig. Missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade villa med centralt läge. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

Glimmervägen 5, Forsdala, Lycksele kommun

Glimmervägen 5

Villa
Forsdala, Lycksele kommun
1 575 000 kr
128 + 112 m²
4 rum
925 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla med källare på Forsdala! Praktisk planlösning om 4 rok, varav 3 sovrum samt ett inrett rum i källaren. Stig in och upplev det generösa ljuset från de stora fönstren i vardagsrummet. Köket är nyrenoverat och stilrent från 2020 och badrummet är från 2015. Från vardagsrummet finns utgång till altan med tak och vidbyggt soldäck. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Nytt plåttak -16. Vidbyggt varmgarage. Fiber. Ett perfekt hem att trivas i. Läget är naturnära med vacker natur och härliga promenadstråk runt knuten. Området är känt för sin lugna och trygga atmosfär, perfekt för familjer att bo i. Barnvänligt med gångavstånd till skola, förskola, lekplatser, elljusspår, hockeyplan och skoterled. Dina barn kan gå till skolan på egen hand och du kan känna dig trygg. Detta är verkligen ett underbart hem i ett barnvänligt område med närhet till skola och lekplatser. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Skiffervägen 7, Forsdala, Lycksele kommun

Skiffervägen 7

Villa
Forsdala, Lycksele kommun
1 495 000 kr
117 + 147 m²
4 rum
809 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en hemtrevlig 1-plans villa med källare på attraktiva Forsdala. 4 rok, varav 3 sovrum samt ett inrett rum i källare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mysig gillestuga med Hugo kamin som sprider härlig värme. Stor härlig altan med tak längs i stort sett hela baksidan, delvis inglasad. Bra tomt som angränsar mot kommun mark. Sol stora delar av dagen. Vidbyggt garage. Barnvänligt område, nära till skolan, förskola, elljusspår, hockeyplan och skoterled. Här bor du naturnära, familjevänligt i ett hem där det i prinicip bara är att flytta in. Forsdala är en mycket trivsam del av Lycksele som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd ligger Forsdala skolan och Lasarett och en promenad bort hittar man även Centrum. Utöver det finns Lycksele flytplats en bit bort från bostaden. Vi ses på Skiffervägen 7!

  • Plus
Vindelälvsvägen 104, Björksele, Lycksele kommun

Vindelälvsvägen 104

Villa
Björksele, Lycksele kommun
375 000 kr
200 m²
6 rum
3 446 m² tomt

Välkommen till Vindelälvsvägen 104 och denna charmiga villa. Husets tomt är stor, 3 446 m² och har ladugård med förrådsutrymmen samt en förrådsbyggnad med bland annat vedbod. Huset har timmerstomme och vattenburen uppvärmning med ved/elpanna. Huset har alltid varit uppvärmt, förutom en del på ca 28 kvm (på båda planen) som varit kallställt under vintern. Från hallen på övervåningen finns utgång till balkong med utsikt över tomten och skogen. Byn Björksele ligger naturskönt vid Vindelälven. Närmsta affär finns i Rusksele ca 30 km och Lycksele ligger ca 60 km bort. Möjlighet att köpa fiskekort till fina fiskevatten.

Nydalastrand, Nydala, Lycksele kommun

Nydalastrand

Tomt
Nydala, Lycksele kommun
328 650 kr

På Nydala finner du 13 st fina och byggklara tomter där du kan skapa ett helt nytt hem, precis som du vill ha det. Tomternas läge är idealiska för dig med högt ställda krav på boendets område, dessa har även ett av Lycksele mest eftertraktade lägen längs med Umeälven. Fiber kommer att vara förberedd till tomtgräns. I detta område kommer ditt nästa hem att ha ett naturnära, familjevänligt och älvsnära läge med fina skogspartier, trevliga promenadstråk och möjlighet till båtplats. Forsdala skola, förskola, lekparker, hockeyplan, skoterled och lasarett ligger inom gångavstånd, cykelavstånd till centrum och Lycksele flygplats 5 minuters bilresa bort. Sammanfattningsvis finns här allt och lite till för dig som vill bo nära det bästa Lycksele har att erbjuda. Kontakta mäklare för ytterligare information gällande respektive tomt. Välkommen till Nydalastrand!

Tallåsvägen 55, Vilhelmina, Vilhelmina kommun

Tallåsvägen 55

Villa
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
480 000 kr
115 + 125 m²
4 rum
730 m² tomt

På Tallåsvägen 55 finner du detta trivsamma hus om 4 rok varav 3 st sovrum samt källare. Gillestuga med kamin som sprider härlig värme. I källaren finns även ett inrett rum. Fiber. Fjärrvärme. Bra med förvaring. Vidbyggt garage samt en mindre carport i anslutning till entrén. Bra beläget i barnvänligt område.

  • Energieffektiv
Arkeologivägen 19, Furuvik, Lycksele kommun

Arkeologivägen 19

Tomt
Furuvik, Lycksele kommun
98 500 kr

Ta chansen och förvärva dom två sista byggbara tomterna på Furuvikstrand! Här kan du förverkliga dina husdrömmar i ett barnvänligt område med älvsutsikt. Promenadavstånd till förskola, skola, lekparker, skidspår, skoterled, natur och cykelavstånd till stan. I området finns även en fin badstrand och goda möjligheter att ha båt. Kostnad för anslutningsavgifter gällande el, vatten/ avlopp, fiber, nybyggnadskarta osv. tillkommer. Fiber är förberedd till tomtgräns. Tomtpriset är 100 kr/m². Härden 1: 98.500 kr och Härden 2: 94.400 kr Kontakta mäklare för ytterligare information gällande respektive tomt. Välkommen till Arkeologivägen på Furuvik.

Klövervägen 1, Hedlunda, Lycksele kommun

Klövervägen 1

Tomt
Hedlunda, Lycksele kommun
83 800 kr

Nu kan du förverkliga dina husdrömmar på en lugn gata i barnvänligt område och med promenadavstånd till förskola, skola, fotbollsplan, hockeyplan, skidspår, skoterled, flygplats, natur och Hedlundaavan. Cykelavstånd till stan. 12 st obyggda större tomter med tomtarealer mellan 1 455m²-2 315m². Kostnad för anslutningsavgifter gällande el, vatten/ avlopp, fiber, nybyggnadskarta osv. tillkommer. Fiber kommer att förberedas till tomtgräns. Tomtpriset är 50 kr/m². Hedlunda 4:14: 83.800 kr, Hedlunda 4:16: 83.600 kr, Hedlunda 4:19: 82.500 kr, Hedlunda 4:22: 72.750 kr, Hedlunda 4:23: 72.750 kr, Hedlunda 4:24: 85.300 kr, Hedlunda 4:25: 74.350 kr, Hedlunda 4:27: 85.150 kr, Hedlunda 4:28: 85.250 kr, Hedlunda 4:29: 85.300 kr, Hedlunda 4:31: 111.850 kr och Hedlunda 4:34: 115.750 kr. Kontakta mäklare för ytterligare information gällande respektive tomt. Välkommen till Klövervägen i attraktiva Hedlunda.

Visar alla 11