Mäklare Martin Jarhäll

Martin Jarhäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkersbergsgatan 5, Gårdsjö, Gullspångs kommun
Åkersbergsgatan 5, Gårdsjö, Gullspångs kommun, bild 2
Åkersbergsgatan 5, Gårdsjö, Gullspångs kommun, bild 3

Åkersbergsgatan 5

Villa
Gårdsjö, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 495 000 kr
167 + 35 m²
6 rum
3 060 m² tomt

Välkomna till Åkersbergsgatan 5! Ett helt fantastiskt hus från 20-talet med det mesta gjort under de senaste åren. Huset har hela fyra sovrum med bra standard rakt igenom, låga driftskostnader med bergvärme och kamin. I huset finns en separat del som kan användas till uthyrning, eget boende eller för kvarvarande tonåringar så de får lite eget. Tomten är generöst tilltagen med ett vedförråd/förråd i den nedre delen. Ett hus att upplevas på plats! Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!!

  • Premium
Nedre Alntorp 102, Alntorp, Nora kommun

Nedre Alntorp 102

Gård/Skog
Alntorp, Nora kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
19 500 000 kr
530 m²
17 rum
21,4 ha tomt

Varmt välkomna till Stall Danora, en hästanläggning i världsklass! Nu kan ni förvärva en hästanläggning som fyller i alla boxar, ett underbart läge med närhet till större tävlingsarrengemang. Fastigheterna(sex till antalet) består i jordbruksmark och hagmark om ca 17 ha, resterande är skog och mark för byggnader, allt är väl centrerat runt gårdskärnan. Stallet består i ett tävlingsstall med sadelkammare, toalett, spolspilta, uppställningsplatser för hästarna, totalt 10 boxar i detta stall och totalt 25 boxplatser. Foderrum finns i anslutning till detta stall samt verkstad. Ridhus(50x25) med fibersand, här finns kaffeteria med stort allrum, kök, fyra sovrum och dusch samt toalett allt i anslutning till ridhuset, ny ledbelysning och bevattning genom sprinklersystem. Stor utebana även denna med bevattning och fibersand, mycket bra underlag(kan intyga det själv) Fem små attefallshus finns också på fastigheten varav tre är isolerade. Skrittmaskin samt sadelkammare för tävlingsutrustning. Hagarna som omgärdar fastigheten är väldränerade vid in och utsläpps-sidan och fungerar även när det är lervälling på andra platser. Anläggningen passar såväl för den som vill satsa på sin karriär inom ridsporten eller för den som vill bedriva annan verksamhet med hästinriktning Mangårdsbyggnad uppförd 2004 med mycket hög standard och utsikt över Norasjön, 240kvm fördelat på två våningar med en mycket fin planlösning, genomgående hög standard där landsakpet är öppet med utgång till baksidan med lusthus och stenlagd grillplats. Bottenvåning: groventré och huvudentré som sig bör. Generöst kök med matplats, stort vardagsrum med burspråk ner mot sjön, i anslutning till vardagsrum finns en bar och sällskapsarea., toalett och generösa förvaringsutrymmen. Ovanvåning: Fyra sovrum(ett med walk in closet), ett vardagsrum samt badrum. Övriga byggnader på fastigheten är fyra hus som alla idag är uthyrda med intäkter på ca 300 000:- om året. Total yta ca 240 kvm Garage med fyra garageplatser och en carport stor nog för hästlastbilen. Finns så mycket mer att berätta om denna fastighet, varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info. Kostnader och drift kommer presenteras i separat dokument. Varmt välkomna mer er intresseanmälan, enbart riktade visningar kommer att ske.

Färjvägen 3, Kilen, Töreboda kommun

Färjvägen 3

Villa
Kilen, Töreboda kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 095 000 kr
109 m²
5 rum
1 036 m² tomt

Välkomna till Fiskarevägen 3! Härlig 20-talsvilla med massor med charm och karraktär, nya fönster för bara tre år sen. Uppvuxen trädgård med div. fruktträd och liten damm. Generös storlek på rummen och fungerande kakelugn totalt fem rum varav fyra sovrum. Området bjuder på ett lugn, närheten till tågstation och härliga promenadstråk. Huset är besiktigat och energideklarerat. Varmt välkomna att boka er på visning önskar Mäklarhuset!

Fibulagatan 8 D, null, Götene kommun

Fibulagatan 8 D

Lägenhet
Götene kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 800 kr/mån
3 882 kr/m²

Välkomna till Fibulagatan 8 D, denna välplanerade 3:a ligger väl till på nedre botten med fin uteplats på både bak och framsida, lugnt och härligt område med närhet till förskol, skola och centrum. Denna lägenhet kan behöva lite omvårdnad i ytskickt men ett väldigt trevligt boende , badrumet är nyligen renoverat med kakel ock klinkers. Bostadrättsföreningen är relativt lågt belånad med en skuld per kvm på endast 2868:-. Avgiften baseras på avgift till föreningen på 5043:- samt 783:- i värme per månad. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Gullstensgatan 18, null, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
185 000 kr
84,3 m²
4 rum
vån 2/2
4 504 kr/mån
2 195 kr/m²

Välkomna till Gullstensgatan 18! Härlig lägenhet med bra läge och en fin balkong i Sydväst-läge. Lägengheten har fått ytskikten till viss del uppdaterade och innehåller hela tre sovrum samt generöst vardagsrum. Föreningen är obelånad vilket ger köparen en bra trygghet inför framtiden. På Gullstensgatan 18 bor ni med bra läge i trevliga Gullspång med närhet till mataffärer, butiker och god kommunikation. Den som vill njuta av naturen så nås den med enkla steg av apostlarna på någon minut, närhet till bad och vackra miljöer. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Visar alla 5