Mäklare Martin Jarhäll

Martin Jarhäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedre Alntorp 102, Alntorp, Nora kommun

Nedre Alntorp 102

Villa
Alntorp, Nora kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
5 500 000 kr
240 m²
6 rum
1 331 m² tomt

Välkomna till Alntorp 102! Detta hus med sin rymliga karraktär och dess läge kommer göra en ny ägare lycklig i många år framöver. Huset är utrustat med en stor groventré med ingång till ett kök och generellt öppen planlösning. På tomten finns ett lusthus och ett attefallshus som med enkla medel kan göras om till gästhus. Vackra ljusinläpp ner mot vattnet ger er en känsla av att alltid ha en tavla att kolla på. Området bjuder er på vackra promenadstråk, stora ytor, lite insyn och generellt en bra standard. Nora ligger enbart ca 10 min bort med bil, Örebro ca 30 min och Lindesberg ca 20 min Huset innehåller hela fyra sovrum med möjlighet till fler. Välkomna med era frågor och funderingar önskar Mäklarhuset!

  • Energieffektiv
Åkersbergsgatan 4, null, Gullspångs kommun

Åkersbergsgatan 4

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
450 000 kr
91 + 28 m²
5 rum
1 483 m² tomt

Välkomna till Åkersbergsgatan 4 i Gårdsjö. Ett välplanerat hus med ett mycket bra inre, kök, badrum och övriga rum är underhållna och uppfräschade. Uppvärmning med luftvärmepump för lägre kostnader. Flesta av fönstrena är bytta mot isolerglas. Utsidan består i en generös tomt om hela 1483 kvm med fruktträd och fin miljö. Tillhör ett äldre(inte i bra skick) förråd. Kom och skapa er ert framtida drömboende med Gårdsjö som er bas. Varmt välkomna att kontakta Mäklarhuset för frågor eller visning.

Gullstensgatan 18, null, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
125 000 kr
84,3 m²
4 rum
vån 2/2
4 504 kr/mån
1 483 kr/m²

Välkomna till Gullstensgatan 18! Härlig lägenhet med bra läge och en fin balkong i Sydväst-läge. Lägengheten har fått ytskikten till viss del uppdaterade och innehåller hela tre sovrum samt generöst vardagsrum. Föreningen är obelånad vilket ger köparen en bra trygghet inför framtiden. På Gullstensgatan 18 bor ni med bra läge i trevliga Gullspång med närhet till mataffärer, butiker och god kommunikation. Den som vill njuta av naturen så nås den med enkla steg av apostlarna på någon minut, närhet till bad och vackra miljöer. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Visar alla 3