Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bronserud 7, null, Gullspångs kommun
  • Tor 2 maj

Bronserud 7

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
695 000 kr
85 m²
4 rum
10 500 m² tomt

Lätt tillgängligt läge längs med väg 26 precis mellan Otterbäcken och Gullspång finns nu detta charmiga torp till försäljning. Nuvarande säljare har drivit caféverksamhet på fastigheten för den som är intresserad av att fortsätta med det. ( Viss inredning kan köpas loss separat) Men det går likväl att använda som både permanentboende eller fritidsboende. Invändigt är bostadshuset delvis upprustat för att passa verksamheten, men för den händige ges möjlighet att sätta sin personliga prägel på det. Stor och öppen natur tomt om ca 1,1 hektar omger bostadshuset och innehar skogen som närmsta granne. Här finns stora möjligheter för den som gillar att pyssla i trädgården. På fastigheten finns också ett magasin med garage möjlighet, förråd, jordkällare samt tvätteri/drängstuga. Ny avloppsanläggning godkänd enligt dagens regler 2021, kommunalt vatten. Några få minuter med bil till Gullspång där närmsta närservice är belägen, ca 30 minuter från Kristinehamn i nord/öst och ca 25 min till Mariestad i syd/väst. I närheten finns bad och fiske tillgängligt i både Vänern och sjön Skagern. Vacker natur omger området och cykelbana finns hela vägen till sommaridyllen Sjötorp med sina slussar och Göta Kanal. Välkommen på visning och förverkliga just din dröm!

  • Plus
Nedre Alntorp 102, Alntorp, Nora kommun

Nedre Alntorp 102

Villa
Alntorp, Nora kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
5 500 000 kr
240 m²
6 rum
1 331 m² tomt

Välkomna till Alntorp 102! Detta hus med sin rymliga karraktär och dess läge kommer göra en ny ägare lycklig i många år framöver. Huset är utrustat med en stor groventré med ingång till ett kök och generellt öppen planlösning. På tomten finns ett lusthus och ett attefallshus som med enkla medel kan göras om till gästhus. Vackra ljusinläpp ner mot vattnet ger er en känsla av att alltid ha en tavla att kolla på. Området bjuder er på vackra promenadstråk, stora ytor, lite insyn och generellt en bra standard. Nora ligger enbart ca 10 min bort med bil, Örebro ca 30 min och Lindesberg ca 20 min Huset innehåller hela fyra sovrum med möjlighet till fler. Välkomna med era frågor och funderingar önskar Mäklarhuset!

  • Energieffektiv
Idrottsvägen 1, Kilen, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Idrottsvägen 1

Villa
Kilen, Töreboda kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
795 000 kr
100 m²
5 rum
1 222 m² tomt

Charmig villa från 1920-tal i populära Kilen området med stor potential. Här ges möjlighet till ny köpare att fortsätta vårda huset till dess ursprungliga glans då en del renoveringar invändigt är påbörjade men ännu inte helt färdigställda. Tvättmaskin finns i badrum, våtrum har äldre standard och bör göras iordning. Villa om 5 rum och kök varav 2-3 sovrum. Huset moderniserades under 2013-2015 då bla nytt kök och nya fönster sattes in. Även ytskikt invändigt uppdaterade senare. Vacker kakelugn i vardagsrum i fungerande skick. Vidbyggt garage och förrådsdel om ca 50 kvm. I närheten nås skolor, förskolor, idrottsanläggning och motionsspår. Vacker natur i närområdet. Ca 5 min med bil ner till Töreboda centrum där allt som vardagen kräver finns. Rymlig trädgårdstomt omger huset och en altan i soligt söderläge hittar ni här med. Planritning kommer inom kort! Huset står idag tomt så snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning!

Egnahemsgatan 6, Vibylund, Gullspångs kommun

Egnahemsgatan 6

Villa
Vibylund, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 275 000 kr
92 + 94 m²
4 rum
888 m² tomt

I lugnt och familjevänligt område i Hova med gångavstånd till de mesta, finns nu upprustade och välvårdade Egnahemsgatan 6 till försäljning. Bostaden är enplans villa med källare och fördelas på 4 rum och kök varav 2 sovrum. Som helhet bjuds här på flera sociala ytor att spendera med vänner och familj, en mysig täljstenskamin och överlag trevlig och öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Ännu mer yta finns i källaren där gillestugan med fördel kan användas som extra sovrum, en egen spaavdelning med badkar och dusch samt gott om förvaringsutrymmen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med trevliga grannar. Fiber finns indraget. Låg driftkostnad med modern luft/vatten pump. Bostaden är belägen på en trevlig och lättskött trädgårdstomt med flera fruktträd och innehar ett insynsskyddat inglasat uterum som bjuder på många soltimmar en bra bit inpå kvällskvisten. Här hittar du också en rymlig carport, garage med förrådsdel, vedförråd, lekstuga och ett nytt växthus för den som önskar att prova på lyckan att odla egna grönsaker och kryddor. Här finns mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. Centrala Hova ligger bara en kort promeand bort där matbutik, kiosk, lite butiker, restauranger, gym, skola/förskola, apotek/vårdcentral och övrig närservice finns tillgängligt. Kollektiv trafik finns från torget i Hova till Mariestad, Töreboda och Gullspång. I närområdet finns också fotbollsplan, motionsspår och padelhall. Upplev denna charmiga villa på plats, välkommen att anmäla till visning!

  • Uteplats
Bäringsvägen 4, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Bäringsvägen 4

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 695 000 kr
115 m²
4 rum
819 m² tomt

För er som letar efter en färdigrenoverad villa där ni bara kan flytta in och slippa tänka på kommande renoveringar! I familjevänliga och sjönära Otterbäcken på Bäringsvägen 4 finns nu en välplanerad och renoverad villa med trevlig planlösning och med helt rätt solläge! Här finner du ett charmigt hus där husets äldre inredning blandas med ny och modern sådan. Bostadens dryga 115 kvadratmeter innefattar kök, vardagsrum, två hallar, badrum med kombinerad tvättstuga och bastu, samt två sovrum och stort allrum på ovanvåning varav även allrum kan göras till extra sovrum. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter. Förutom bostadshus finns här också vidbyggd uthuslänga med äldre garage/förråd, snickeriverkstad, gästrum/gästhus och carport. Villan är placerad på en mysig och lättskött trädgårdstomt som lämpar sig utmärkt för trädgårdspyssel och utekvällar i goda vänners lag. För den som gillar att vistas i solen kan både lunch och middag avnjutas på altanen som löper längs med husets sydvästra sida och innehar både morgon och kvällssol. Sommartid är detta den naturliga samlingsplatsen. Huset är beläget bara några 100 meter ifrån Väners stilla vatten med både sandstränder och badbryggor för den som är sugen på ett dopp att svalka sig i under varma dagar. Cykelväg finns hela vägen från Otterbäcken till Sjötorp och trevliga Göta Kanal. I närområdet av huset finns fina svampskogar och flera naturreservat att besöka. I Otterbäcken finns flera restauranger och också obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet samt Kristinehamn åt andra hållet. Denna villa måste upplevas på plats, välkommen hem, välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Storgatan 18, null, Gullspångs kommun

Storgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
175 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 354 kr/mån
2 917 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet mitt i centrala Gullspång om 2 rum och kök om 60 kvm med prisvärd avgift där både el och internet ingår! Nyrenoverat badrum och överlag fräscha ytskikt. Praktiskt belägen en halvtrappa upp på första våning och låg månadskostnad. Här behövs ingenting göras utan du kan flytta in med en gång och börja trivas. Soligt läge på balkongen som vetter mot bakgården. Ett stenkast från bostaden finns allt som vardagen kräver, kollektiv trafik med buss till närliggande större städer Mariestad åt ena hållet och Kristinehamn åt det andra. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Dykarvägen 7, null, Gullspångs kommun

Dykarvägen 7

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
795 000 kr
86 + 82 m²
4 rum
811 m² tomt

Beläget på en höjd i mysiga och sjönära Otterbäcken finns nu denna trevliga etage villa i originalutförande på Dykarvägen 7 till försäljning. Denna gedigna och välvårdade villa om 86 + 82 kvm rymmer 4 rum och kök på entréplan varav 3 sovrum. I källaren finns ytterligare utrymme med rymlig gillestuga, pannrum, förråd, duschrum med bastu och garage. Invändigt ges möjlighet till ny köpare att helt sätta sin egen prägel på sitt nya boende då våtrum och ytskikt etc är av äldre standard. I källaren finns ett rymligt garage som kan inredas till verkstad. Förutom bostadshus finns här också en friggebod. Huset är tämligen placerat mitt på tomten vilket ger chans till solläge hela dagen. På ena sidan av huset finns ett litet trädäck att avnjuta en kopp kaffe i förmiddagssolen och på andra sidan en stenlagd uteplats med utsikt över Vänern med eftermiddags och kvällssol. Härifrån är de endast 5 minuters promenad ner till bad och båtliv. I närheten ligger flera badbryggor och sandstränder och också Barfoten camping med sin långgrunda och barnvänliga sandstrand. Cykelväg finns till Sjötorp och Göta Kanal med sina slussar och i närområdet finns fina svampskogar och flera naturreservat. I Otterbäcken finns flera restauranger och även en obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet samt Kristinehamn åt andra hållet. Tillgång till sjövatten finns på tomten för trädgårdsbevattning under sommarhalvåret. Anmäl dig till visning och upplev huset på plats!

Åkersbergsgatan 4, null, Gullspångs kommun

Åkersbergsgatan 4

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
450 000 kr
91 + 28 m²
5 rum
1 483 m² tomt

Välkomna till Åkersbergsgatan 4 i Gårdsjö. Ett välplanerat hus med ett mycket bra inre, kök, badrum och övriga rum är underhållna och uppfräschade. Uppvärmning med luftvärmepump för lägre kostnader. Flesta av fönstrena är bytta mot isolerglas. Utsidan består i en generös tomt om hela 1483 kvm med fruktträd och fin miljö. Tillhör ett äldre(inte i bra skick) förråd. Kom och skapa er ert framtida drömboende med Gårdsjö som er bas. Varmt välkomna att kontakta Mäklarhuset för frågor eller visning.

Vattubolsvägen 1, Hova tätort, Gullspångs kommun

Vattubolsvägen 1

Villa
Hova tätort, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 695 000 kr
160 + 105 m²
7 rum
1 271 m² tomt

I hjärtat av Hova med gångavstånd till allt finns nu upprustade och välvårdade Vattubolsvägen 1 till försäljning. Bostaden är en 2 plans villa med fräsch källare om 160 +105 kvm och fördelas på rymliga 7 rum och kök. Denna bostad fördelas på 3 plan och bjuder på generösa och välplanerade sällskapsytor för hela familjen och är perfekt för er som värdesätter rymd och komfort. De stora uterummet på hela 65 kvm med öppet till nock förlänger sommarmånaderna där de dessutom finns infravärmare. Här finns mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. På tomten finns förutom bostadhus ett nyrenoverat dubbelgarage med automatiska portar och verktygsförvaring. Här parkerar du smidigt bilen under vinterns kallaste månader. Kör du elbil så finns här också ladduttag för detta. Den lättskötta trädgårdstomten är perfekt för er som önskar pyssla med annat än trädgård men som under sommarmånaderna blir en härlig oas. På tomten finns också en liten lekstuga och ett äldre växthus. Centrala Hova ligger bara ett stenkast bort där matbutik, kiosk, lite butiker, restauranger, gym, skola/förskola och övrig närservice finns tillgängligt. Kollektiv trafik finns från torget i Hova till Mariestad, Töreboda och Gullspång. Några få minuters promenad bort från bostaden nås också fotbollsplan, motionsspår och padelhall. Tågstation finns även de en kort promenad bort för de som önskar pendla. Praktisk och låg drift med bergvärme, även fiber finns indraget. Upplev denna härliga villa på plats, välkommen att anmäla till visning!

  • Plus
Fridolfsbergsgatan 12, Vibylund, Gullspångs kommun

Fridolfsbergsgatan 12

Villa
Vibylund, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
995 000 kr
142 + 39 m²
5 rum
1 098 m² tomt

På lugn och barnvänlig gata finns nu denna välomhändertagna villa med låga driftkostnader. Här möts du av 5 rymliga rum och kök med öppen och rymlig planlösning varav 3 sovrum att bo och leva på, perfekt för barnfamiljen! Bostaden har under de senaste åren rustats med bland annat nya fönster, nytt tak, upprustat kök med golvvärme, badrum med kakel/klinker och golvvärme, fiber etc. I soligt söderläge har huset en altan under tak med infravärmare som förlänger sommarsäsongen. Villan är placerat tämligen centrerat på tomten vilket gör att du kan njuta av alla väderstreck, oavsett om du söker sol eller skugga. På den lummiga trädgårdstomten finns också garage och stort förråd. Tomten som omger bostaden är idag något övervuxen men här finns flera olika sorters fruktträd såsom plommon, körsbär, äpple, blåbärsbuskar och en hel uppsjö av olika sorters rosenbuskar. Gångavstånd till allt som vardagen kräver såsom matbutik, restauranger, apotek och vårdcentral, skola/barnomsorg, sportanläggningar etc. Kollektiv trafik via buss från torget i Hova eller tåg med Västtrafik från stationen även det en kort promenad bort. Denna villa saluförs just nu som kommande försäljning och mer information kommer inom kort, för mer information kontakta ansvarig mäklare Sanne Skartnes.

Björtorpsvägen 17, null, Gullspångs kommun

Björtorpsvägen 17

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
895 000 kr
70 + 64 m²
3 rum
1 025 m² tomt

Välvårdad villa belägen i utkanten av tätortsområdet i Skagersvik med låga driftkostnader. Bostaden har 3 rum och kök på entréplan men mer yta i fräsch källare med gillestuga, extra rum, tvättstuga, klädkammare, matkällare samt duschutrymme och bastu. Stora och påkostade renoveringar på väsentliga delar såsom badrum, tak, fönster, värmessystem, el, garage etc men äldre ytskikt och kök invändigt. Lättskött trädgårdstomt omger huset som också har en mysig altan och inglasat uterum i söderläge. Robot sköter gräsklippning. Även växthus och friggebod samt stort dubbelgarage med gjutenplatta och flera arbetsbänkar samt automatiska portar. Gångavstånd till bad i Skagern och fina promenad stråk finns i närområdet, via cykel går de fort ner till Gullspång centrum där allt som vardagen kräver finns. Kom och upplev den fina lilla villa på plats, anmäl till visning via hemsidan eller via kontakt med mäklare, välkommen!

Gullstensgatan 18, null, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
125 000 kr
84,3 m²
4 rum
vån 2/2
4 504 kr/mån
1 483 kr/m²

Välkomna till Gullstensgatan 18! Härlig lägenhet med bra läge och en fin balkong i Sydväst-läge. Lägengheten har fått ytskikten till viss del uppdaterade och innehåller hela tre sovrum samt generöst vardagsrum. Föreningen är obelånad vilket ger köparen en bra trygghet inför framtiden. På Gullstensgatan 18 bor ni med bra läge i trevliga Gullspång med närhet till mataffärer, butiker och god kommunikation. Den som vill njuta av naturen så nås den med enkla steg av apostlarna på någon minut, närhet till bad och vackra miljöer. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Visar alla 12