Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Långgatan 5, null, Töreboda kommun

Långgatan 5

Villa
Töreboda kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 795 000 kr
125 + 15 m²
6 rum
640 m² tomt

I hjärtat av Töreboda, ett stenkast från Göta kanal och Törebodas centrala delar, finns nu chans att förvärva denna unika sekelskiftesvilla! Med generösa och välplanerade sällskapsytor är detta hemmet för dig som värdesätter rymd, komfort och samtidigt vill bo centralt. Bostaden som totalrenoverats med mycket omsorg omfattas av 6 rum och kök, med möjlighet till 3-4 sovrum. Interiören i bostaden är otroligt charmig med vackra plankgolv, handblåsta fönster och bevarade detaljer som ger en varm och inbjudande atmosfär. Energieffektiv uppvärmning med nyinstallerad luft/vatten värmepump. Kakelugnen i ena sovrummet på ovanvåning är otroligt vacker men inte i bruk för tillfället. Ytskikten invändigt är helt nya precis som både kök och två badrum, vilket ger en känsla av elegans och lyx. Hela huset andas en charm som är svår att beskriva! Lättskött trädgårdstomt omger bostadshuset och är helt perfekt för dig som önskar något mindre trädgårdsarbete. Under den vackra bersån på baksidan är den ultimata platsen för en fika utomhus. Till fastigheten hör också ett uthus med förrådsförvaring. Ta chansen att bo i centrala Töreboda med närhet till Göta kanal och upplev bekvämligheten med att ha allt du behöver inom räckhåll! För mer information eller bokning av visning, kontakta ansvarig mäklare Sanne Skartnes.

Åkersbergsgatan 5, Gårdsjö, Gullspångs kommun
Åkersbergsgatan 5, Gårdsjö, Gullspångs kommun, bild 2
Åkersbergsgatan 5, Gårdsjö, Gullspångs kommun, bild 3

Åkersbergsgatan 5

Villa
Gårdsjö, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 495 000 kr
167 + 35 m²
6 rum
3 060 m² tomt

Välkomna till Åkersbergsgatan 5! Ett helt fantastiskt hus från 20-talet med det mesta gjort under de senaste åren. Huset har hela fyra sovrum med bra standard rakt igenom, låga driftskostnader med bergvärme och kamin. I huset finns en separat del som kan användas till uthyrning, eget boende eller för kvarvarande tonåringar så de får lite eget. Tomten är generöst tilltagen med ett vedförråd/förråd i den nedre delen. Ett hus att upplevas på plats! Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!!

  • Premium
Nedre Alntorp 102, Alntorp, Nora kommun

Nedre Alntorp 102

Gård/Skog
Alntorp, Nora kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
19 500 000 kr
530 m²
17 rum
21,4 ha tomt

Varmt välkomna till Stall Danora, en hästanläggning i världsklass! Nu kan ni förvärva en hästanläggning som fyller i alla boxar, ett underbart läge med närhet till större tävlingsarrengemang. Fastigheterna(sex till antalet) består i jordbruksmark och hagmark om ca 17 ha, resterande är skog och mark för byggnader, allt är väl centrerat runt gårdskärnan. Stallet består i ett tävlingsstall med sadelkammare, toalett, spolspilta, uppställningsplatser för hästarna, totalt 10 boxar i detta stall och totalt 25 boxplatser. Foderrum finns i anslutning till detta stall samt verkstad. Ridhus(50x25) med fibersand, här finns kaffeteria med stort allrum, kök, fyra sovrum och dusch samt toalett allt i anslutning till ridhuset, ny ledbelysning och bevattning genom sprinklersystem. Stor utebana även denna med bevattning och fibersand, mycket bra underlag(kan intyga det själv) Fem små attefallshus finns också på fastigheten varav tre är isolerade. Skrittmaskin samt sadelkammare för tävlingsutrustning. Hagarna som omgärdar fastigheten är väldränerade vid in och utsläpps-sidan och fungerar även när det är lervälling på andra platser. Anläggningen passar såväl för den som vill satsa på sin karriär inom ridsporten eller för den som vill bedriva annan verksamhet med hästinriktning Mangårdsbyggnad uppförd 2004 med mycket hög standard och utsikt över Norasjön, 240kvm fördelat på två våningar med en mycket fin planlösning, genomgående hög standard där landsakpet är öppet med utgång till baksidan med lusthus och stenlagd grillplats. Bottenvåning: groventré och huvudentré som sig bör. Generöst kök med matplats, stort vardagsrum med burspråk ner mot sjön, i anslutning till vardagsrum finns en bar och sällskapsarea., toalett och generösa förvaringsutrymmen. Ovanvåning: Fyra sovrum(ett med walk in closet), ett vardagsrum samt badrum. Övriga byggnader på fastigheten är fyra hus som alla idag är uthyrda med intäkter på ca 300 000:- om året. Total yta ca 240 kvm Garage med fyra garageplatser och en carport stor nog för hästlastbilen. Finns så mycket mer att berätta om denna fastighet, varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info. Kostnader och drift kommer presenteras i separat dokument. Varmt välkomna mer er intresseanmälan, enbart riktade visningar kommer att ske.

Björtorpsvägen 17, null, Gullspångs kommun

Björtorpsvägen 17

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
895 000 kr
70 + 64 m²
3 rum
1 025 m² tomt

Välvårdad villa belägen i utkanten av tätortsområdet i Skagersvik med låga driftkostnader. Bostaden har 3 rum och kök på entréplan men mer yta i fräsch källare med gillestuga, extra rum, tvättstuga, klädkammare, matkällare samt duschutrymme och bastu. Stora och påkostade renoveringar på väsentliga delar såsom badrum, tak, fönster, värmessystem, el, garage etc men äldre ytskikt och kök invändigt. Lättskött trädgårdstomt omger huset som också har en mysig altan och inglasat uterum i söderläge. Robot sköter gräsklippning. Även växthus och friggebod samt stort dubbelgarage med gjutenplatta och flera arbetsbänkar samt automatiska portar. Gångavstånd till bad i Skagern och fina promenad stråk finns i närområdet, via cykel går de fort ner till Gullspång centrum där allt som vardagen kräver finns. Kom och upplev den fina lilla villa på plats, anmäl till visning via hemsidan eller via kontakt med mäklare, välkommen!

Färjvägen 3, Kilen, Töreboda kommun

Färjvägen 3

Villa
Kilen, Töreboda kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 095 000 kr
109 m²
5 rum
1 036 m² tomt

Välkomna till Fiskarevägen 3! Härlig 20-talsvilla med massor med charm och karraktär, nya fönster för bara tre år sen. Uppvuxen trädgård med div. fruktträd och liten damm. Generös storlek på rummen och fungerande kakelugn totalt fem rum varav fyra sovrum. Området bjuder på ett lugn, närheten till tågstation och härliga promenadstråk. Huset är besiktigat och energideklarerat. Varmt välkomna att boka er på visning önskar Mäklarhuset!

Storgatan 18, null, Gullspångs kommun

Storgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
175 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 354 kr/mån
2 917 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet mitt i centrala Gullspång om 2 rum och kök om 60 kvm med prisvärd avgift där både el och internet ingår! Nyrenoverat badrum och överlag fräscha ytskikt. Praktiskt belägen en halvtrappa upp på första våning och låg månadskostnad. Här behövs ingenting göras utan du kan flytta in med en gång och börja trivas. Soligt läge på balkongen som vetter mot bakgården. Ett stenkast från bostaden finns allt som vardagen kräver, kollektiv trafik med buss till närliggande större städer Mariestad åt ena hållet och Kristinehamn åt det andra. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gullstensgatan 16, null, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 16

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
195 000 kr
87,7 m²
4 rum
vån 1/2
4 704 kr/mån
2 223 kr/m²

En halv trappa upp och du välkomnas till denna ljusa och uppfräschade lägenhet om 4 rum och kök på 87,7 kvm. Samtliga rum har rustats upp med nya ytskikt, nya maskiner och nytt kök, här finns gott om förvaring och fiber finns indraget. Unikt för denna lägenhet är att det finns två badrum men också två uteplatser! En trevlig inglasad balkong i soligt syd/väst läge samt en uteplats som vetter mot framsidan vid entrén för att även kunna ta en kopp kaffe i förmiddagssolen. Lägenheten innehar fint läge med gångavstånd till centrum, vårdcentral och grönområden. Välvårdad förening utan lån! Fri parkering inom området, separat kö för garageplats. BRF Ekorren är en 50+ förening vilket innebär att ny köpare måste ha uppnått om minst 50 år. Välkommen att anmäla till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Bäringsvägen 4, Otterbäcken, Gullspångs kommun
  • Imorgon

Bäringsvägen 4

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 695 000 kr
115 m²
4 rum
819 m² tomt

För er som letar efter en färdigrenoverad villa där ni bara kan flytta in och slippa tänka på kommande renoveringar! I familjevänliga och sjönära Otterbäcken på Bäringsvägen 4 finns nu en välplanerad och renoverad villa med trevlig planlösning och med helt rätt solläge! Här finner du ett charmigt hus där husets äldre inredning blandas med ny och modern sådan. Bostadens dryga 115 kvadratmeter innefattar kök, vardagsrum, två hallar, badrum med kombinerad tvättstuga och bastu, samt två sovrum och stort allrum på ovanvåning varav även allrum kan göras till extra sovrum. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter. Förutom bostadshus finns här också vidbyggd uthuslänga med äldre garage/förråd, snickeriverkstad, gästrum/gästhus och carport. Villan är placerad på en mysig och lättskött trädgårdstomt som lämpar sig utmärkt för trädgårdspyssel och utekvällar i goda vänners lag. För den som gillar att vistas i solen kan både lunch och middag avnjutas på altanen som löper längs med husets sydvästra sida och innehar både morgon och kvällssol. Sommartid är detta den naturliga samlingsplatsen. Huset är beläget bara några 100 meter ifrån Väners stilla vatten med både sandstränder och badbryggor för den som är sugen på ett dopp att svalka sig i under varma dagar. Cykelväg finns hela vägen från Otterbäcken till Sjötorp och trevliga Göta Kanal. I närområdet av huset finns fina svampskogar och flera naturreservat att besöka. I Otterbäcken finns flera restauranger och också obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet samt Kristinehamn åt andra hållet. Denna villa måste upplevas på plats, välkommen hem, välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Fibulagatan 8 D, null, Götene kommun

Fibulagatan 8 D

Lägenhet
Götene kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 800 kr/mån
3 882 kr/m²

Välkomna till Fibulagatan 8 D, denna välplanerade 3:a ligger väl till på nedre botten med fin uteplats på både bak och framsida, lugnt och härligt område med närhet till förskol, skola och centrum. Denna lägenhet kan behöva lite omvårdnad i ytskickt men ett väldigt trevligt boende , badrumet är nyligen renoverat med kakel ock klinkers. Bostadrättsföreningen är relativt lågt belånad med en skuld per kvm på endast 2868:-. Avgiften baseras på avgift till föreningen på 5043:- samt 783:- i värme per månad. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Gullstensgatan 18, null, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
185 000 kr
84,3 m²
4 rum
vån 2/2
4 504 kr/mån
2 195 kr/m²

Välkomna till Gullstensgatan 18! Härlig lägenhet med bra läge och en fin balkong i Sydväst-läge. Lägengheten har fått ytskikten till viss del uppdaterade och innehåller hela tre sovrum samt generöst vardagsrum. Föreningen är obelånad vilket ger köparen en bra trygghet inför framtiden. På Gullstensgatan 18 bor ni med bra läge i trevliga Gullspång med närhet till mataffärer, butiker och god kommunikation. Den som vill njuta av naturen så nås den med enkla steg av apostlarna på någon minut, närhet till bad och vackra miljöer. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Visar alla 10