Mäklare Sanne Skartnes

Sanne Skartnes

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stranden 1, null, Gullspångs kommun
  • Tor 23 maj

Stranden 1

Fritidshus
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 495 000 kr
70 m²
4 rum
1 974 m² tomt

Välkomna till Stranden! Nu finns chansen att förvärva detta charmiga boende beläget på en höjd med svårslagen utsikt över Vänern! Bostaden kan likväl användas som ett lyxigare fritidsboende att längta till i veckorna men också ett permanentboende. En plats att känna lugn, trygghet och inspiration. Här ges lyxen att kunna bo avskilt i kombination med närhet till det som vardagen behöver. Bostadens 70 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum bjuder på ett bekvämt och praktiskt boende med helkaklat badrum och golvvärme, fiber, tvättmaskin och flera sovplatser. Mysig täljstenskamin värmer gott under kyliga dagar. Detta är ett boende för er som söker lugnet på landet med närheten till allt vad Vänern och de vackra omgivningarna har att erbjuda men ändå söker det bekväma och praktiska i livet. Lättskött naturtomt omger bostaden och på den mysiga altanen med soligt syd/väst läge kan ni njuta av härliga middagar med utsikt över sjön. På tomten finns också en bastu som medföljer. Lätt tillgängligt läge intill väg 26 med ca 10 min med bil in till Gullspång centrum där allt som vardagen kräver finns. Ca 25 minuter till Kristinehamn och ca 35 minuter till Mariestad där bredare utbud finns. Upplevs bäst på plats, välkommen att anmäla till visning!

  • Plus
Lärkstigen 55, Delebäckstorp, Gullspångs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lärkstigen 55

Fritidshus
Delebäckstorp, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 195 000 kr
60 m²
3 rum
1 644 m² tomt

Tag chansen och förverkliga drömmen om ett fritidshus att längta till under ledig tid! Detta charmiga fritidshus i populära Delebäckstorp på Lärkstigen 55 finns nu ute för att göra en ny familj lycklig. Här bor du på ca 60 kvm som fördelas på öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsalsdel, två sovrum och ett duschrum. Mysigt inglasat uterum i anslutning till entré. På framsidan finns altan i soligt söderläge. På baksidan av huset syns sjön Skagerns fina vatten. Ett stenkast från huset nås badbrygga och sandstrand att spendera varma sommardagar på. Fastigheten har dessutom egen båtplats via servitut som följer med köpet. Gillar du att fiska har du kommit rätt då sjön Skagern håller goda bestånd av gädda, abborre, gös samt enstaka laxfiskar. Lättskött trädgårdstomt med flertalet fruktträd, vackra rosenbuskar och en stor röd rhododendron. På tomten finns förutom stugan även ett gästhus med plats för fler sovplatser. Ytterligare byggnad med redskapsbod, vedförråd, toalett (separett) samt äldre utedass. Delebäck är beläget på smidigt avstånd från Örebro regionen, Skövde och Kristinehamn/Karlskoga med ca en timmes bilfärd. Närmsta samhälle med matbutiker, restauranger, apotek och annan närservice finns i både Hova och Gullspång som ligger ca 10-15 min bort med bil. Det är inte konstigt att Delebäck är ett av de absolut populäraste fritidshusområdena i Gullspång och närområdet med dess svårslagna läge omgivet av både vatten och vacker natur. Något som nuvarande säljare uppskattat allra mest är den gemenskap tillsammans med familj, vänner och grannar då det gemensamt firats flertalet midsomrar och andra högtider på denna mysiga plats. För golfälskaren finns fina Ribbingsfors golfbana endast ca 10 min bort med bil! Vägbom in till området. Upplevs bäst på plats, välkommen att anmäla till visning!

Bronserud 7, null, Gullspångs kommun

Bronserud 7

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
695 000 kr
85 m²
4 rum
10 500 m² tomt

Lätt tillgängligt läge längs med väg 26 precis mellan Otterbäcken och Gullspång finns nu detta charmiga torp till försäljning. Nuvarande säljare har drivit caféverksamhet på fastigheten för den som är intresserad av att fortsätta med det. ( Viss inredning kan köpas loss separat) Men det går likväl att använda som både permanentboende eller fritidsboende. Invändigt är bostadshuset delvis upprustat för att passa verksamheten, men för den händige ges möjlighet att sätta sin personliga prägel på det. Stor och öppen natur tomt om ca 1,1 hektar omger bostadshuset och innehar skogen som närmsta granne. Här finns stora möjligheter för den som gillar att pyssla i trädgården. På fastigheten finns också ett magasin med garage möjlighet, förråd, jordkällare samt tvätteri/drängstuga. Ny avloppsanläggning godkänd enligt dagens regler 2021, kommunalt vatten. Några få minuter med bil till Gullspång där närmsta närservice är belägen, ca 30 minuter från Kristinehamn i nord/öst och ca 25 min till Mariestad i syd/väst. I närheten finns bad och fiske tillgängligt i både Vänern och sjön Skagern. Vacker natur omger området och cykelbana finns hela vägen till sommaridyllen Sjötorp med sina slussar och Göta Kanal. Välkommen på visning och förverkliga just din dröm!

  • Plus
Egnahemsgatan 6, Vibylund, Gullspångs kommun

Egnahemsgatan 6

Villa
Vibylund, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 275 000 kr
92 + 94 m²
4 rum
888 m² tomt

I lugnt och familjevänligt område i Hova med gångavstånd till de mesta, finns nu upprustade och välvårdade Egnahemsgatan 6 till försäljning. Bostaden är enplans villa med källare och fördelas på 4 rum och kök varav 2 sovrum. Som helhet bjuds här på flera sociala ytor att spendera med vänner och familj, en mysig täljstenskamin och överlag trevlig och öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Ännu mer yta finns i källaren där gillestugan med fördel kan användas som extra sovrum, en egen spaavdelning med badkar och dusch samt gott om förvaringsutrymmen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med trevliga grannar. Fiber finns indraget. Låg driftkostnad med modern luft/vatten pump. Bostaden är belägen på en trevlig och lättskött trädgårdstomt med flera fruktträd och innehar ett insynsskyddat inglasat uterum som bjuder på många soltimmar en bra bit inpå kvällskvisten. Här hittar du också en rymlig carport, garage med förrådsdel, vedförråd, lekstuga och ett nytt växthus för den som önskar att prova på lyckan att odla egna grönsaker och kryddor. Här finns mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. Centrala Hova ligger bara en kort promeand bort där matbutik, kiosk, lite butiker, restauranger, gym, skola/förskola, apotek/vårdcentral och övrig närservice finns tillgängligt. Kollektiv trafik finns från torget i Hova till Mariestad, Töreboda och Gullspång. I närområdet finns också fotbollsplan, motionsspår och padelhall. Upplev denna charmiga villa på plats, välkommen att anmäla till visning!

  • Uteplats
Storgatan 18, null, Gullspångs kommun
  • Tor 16 maj

Storgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
135 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 354 kr/mån
2 250 kr/m²

Ett riktigt klipp! Nytt pris! Ljus och trevlig lägenhet mitt i centrala Gullspång om 2 rum och kök om 60 kvm med prisvärd avgift där både el och internet ingår! Nyrenoverat badrum och överlag fräscha ytskikt. Praktiskt belägen en halvtrappa upp på första våning och låg månadskostnad. Här behövs ingenting göras utan du kan flytta in med en gång och börja trivas. Soligt läge på balkongen som vetter mot bakgården. Ett stenkast från bostaden finns allt som vardagen kräver, kollektiv trafik med buss till närliggande större städer Mariestad åt ena hållet och Kristinehamn åt det andra. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dykarvägen 7, null, Gullspångs kommun

Dykarvägen 7

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
795 000 kr
86 + 82 m²
4 rum
811 m² tomt

Beläget på en höjd i mysiga och sjönära Otterbäcken finns nu denna trevliga etage villa i originalutförande på Dykarvägen 7 till försäljning. Denna gedigna och välvårdade villa om 86 + 82 kvm rymmer 4 rum och kök på entréplan varav 3 sovrum. I källaren finns ytterligare utrymme med rymlig gillestuga, pannrum, förråd, duschrum med bastu och garage. Invändigt ges möjlighet till ny köpare att helt sätta sin egen prägel på sitt nya boende då våtrum och ytskikt etc är av äldre standard. I källaren finns ett rymligt garage som kan inredas till verkstad. Förutom bostadshus finns här också en friggebod. Huset är tämligen placerat mitt på tomten vilket ger chans till solläge hela dagen. På ena sidan av huset finns ett litet trädäck att avnjuta en kopp kaffe i förmiddagssolen och på andra sidan en stenlagd uteplats med utsikt över Vänern med eftermiddags och kvällssol. Härifrån är de endast 5 minuters promenad ner till bad och båtliv. I närheten ligger flera badbryggor och sandstränder och också Barfoten camping med sin långgrunda och barnvänliga sandstrand. Cykelväg finns till Sjötorp och Göta Kanal med sina slussar och i närområdet finns fina svampskogar och flera naturreservat. I Otterbäcken finns flera restauranger och även en obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet samt Kristinehamn åt andra hållet. Tillgång till sjövatten finns på tomten för trädgårdsbevattning under sommarhalvåret. Anmäl dig till visning och upplev huset på plats!

Visar alla 6