Mäklare Sanne Skartnes

Sanne Skartnes

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 5, null, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långgatan 5

Villa
Töreboda kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 795 000 kr
125 + 15 m²
6 rum
640 m² tomt

I hjärtat av Töreboda, ett stenkast från Göta kanal och Törebodas centrala delar, finns nu chans att förvärva denna unika sekelskiftesvilla! Med generösa och välplanerade sällskapsytor är detta hemmet för dig som värdesätter rymd, komfort och samtidigt vill bo centralt. Bostaden som totalrenoverats med mycket omsorg omfattas av 6 rum och kök, med möjlighet till 3-4 sovrum. Interiören i bostaden är otroligt charmig med vackra plankgolv, handblåsta fönster och bevarade detaljer som ger en varm och inbjudande atmosfär. Energieffektiv uppvärmning med nyinstallerad luft/vatten värmepump. Kakelugnen i ena sovrummet på ovanvåning är otroligt vacker men inte i bruk för tillfället. Ytskikten invändigt är helt nya precis som både kök och två badrum, vilket ger en känsla av elegans och lyx. Hela huset andas en charm som är svår att beskriva! Lättskött trädgårdstomt omger bostadshuset och är helt perfekt för dig som önskar något mindre trädgårdsarbete. Under den vackra bersån på baksidan är den ultimata platsen för en fika utomhus. Till fastigheten hör också ett uthus med förrådsförvaring. Ta chansen att bo i centrala Töreboda med närhet till Göta kanal och upplev bekvämligheten med att ha allt du behöver inom räckhåll! För mer information eller bokning av visning, kontakta ansvarig mäklare Sanne Skartnes.

Björtorpsvägen 17, null, Gullspångs kommun

Björtorpsvägen 17

Villa
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
895 000 kr
70 + 64 m²
3 rum
1 025 m² tomt

Välvårdad villa belägen i utkanten av tätortsområdet i Skagersvik med låga driftkostnader. Bostaden har 3 rum och kök på entréplan men mer yta i fräsch källare med gillestuga, extra rum, tvättstuga, klädkammare, matkällare samt duschutrymme och bastu. Stora och påkostade renoveringar på väsentliga delar såsom badrum, tak, fönster, värmessystem, el, garage etc men äldre ytskikt och kök invändigt. Lättskött trädgårdstomt omger huset som också har en mysig altan och inglasat uterum i söderläge. Robot sköter gräsklippning. Även växthus och friggebod samt stort dubbelgarage med gjutenplatta och flera arbetsbänkar samt automatiska portar. Gångavstånd till bad i Skagern och fina promenad stråk finns i närområdet, via cykel går de fort ner till Gullspång centrum där allt som vardagen kräver finns. Kom och upplev den fina lilla villa på plats, anmäl till visning via hemsidan eller via kontakt med mäklare, välkommen!

Storgatan 18, null, Gullspångs kommun

Storgatan 18

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
175 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 354 kr/mån
2 917 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet mitt i centrala Gullspång om 2 rum och kök om 60 kvm med prisvärd avgift där både el och internet ingår! Nyrenoverat badrum och överlag fräscha ytskikt. Praktiskt belägen en halvtrappa upp på första våning och låg månadskostnad. Här behövs ingenting göras utan du kan flytta in med en gång och börja trivas. Soligt läge på balkongen som vetter mot bakgården. Ett stenkast från bostaden finns allt som vardagen kräver, kollektiv trafik med buss till närliggande större städer Mariestad åt ena hållet och Kristinehamn åt det andra. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gullstensgatan 16, null, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 16

Lägenhet
Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
195 000 kr
87,7 m²
4 rum
vån 1/2
4 704 kr/mån
2 223 kr/m²

En halv trappa upp och du välkomnas till denna ljusa och uppfräschade lägenhet om 4 rum och kök på 87,7 kvm. Samtliga rum har rustats upp med nya ytskikt, nya maskiner och nytt kök, här finns gott om förvaring och fiber finns indraget. Unikt för denna lägenhet är att det finns två badrum men också två uteplatser! En trevlig inglasad balkong i soligt syd/väst läge samt en uteplats som vetter mot framsidan vid entrén för att även kunna ta en kopp kaffe i förmiddagssolen. Lägenheten innehar fint läge med gångavstånd till centrum, vårdcentral och grönområden. Välvårdad förening utan lån! Fri parkering inom området, separat kö för garageplats. BRF Ekorren är en 50+ förening vilket innebär att ny köpare måste ha uppnått om minst 50 år. Välkommen att anmäla till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Bäringsvägen 4, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Bäringsvägen 4

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
1 695 000 kr
115 m²
4 rum
819 m² tomt

För er som letar efter en färdigrenoverad villa där ni bara kan flytta in och slippa tänka på kommande renoveringar! I familjevänliga och sjönära Otterbäcken på Bäringsvägen 4 finns nu en välplanerad och renoverad villa med trevlig planlösning och med helt rätt solläge! Här finner du ett charmigt hus där husets äldre inredning blandas med ny och modern sådan. Bostadens dryga 115 kvadratmeter innefattar kök, vardagsrum, två hallar, badrum med kombinerad tvättstuga och bastu, samt två sovrum och stort allrum på ovanvåning varav även allrum kan göras till extra sovrum. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter. Förutom bostadshus finns här också vidbyggd uthuslänga med äldre garage/förråd, snickeriverkstad, gästrum/gästhus och carport. Villan är placerad på en mysig och lättskött trädgårdstomt som lämpar sig utmärkt för trädgårdspyssel och utekvällar i goda vänners lag. För den som gillar att vistas i solen kan både lunch och middag avnjutas på altanen som löper längs med husets sydvästra sida och innehar både morgon och kvällssol. Sommartid är detta den naturliga samlingsplatsen. Huset är beläget bara några 100 meter ifrån Väners stilla vatten med både sandstränder och badbryggor för den som är sugen på ett dopp att svalka sig i under varma dagar. Cykelväg finns hela vägen från Otterbäcken till Sjötorp och trevliga Göta Kanal. I närområdet av huset finns fina svampskogar och flera naturreservat att besöka. I Otterbäcken finns flera restauranger och också obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet samt Kristinehamn åt andra hållet. Denna villa måste upplevas på plats, välkommen hem, välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5