Mäklarhuset Mölndal

Mäklarhuset Mölndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torkelsbohögsvägen 74, Lindome, Mölndals kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Torkelsbohögsvägen 74

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
3 995 000 kr
121 + 21 m²
5 rum
1 185 m² tomt

Charmig och välplanerad villa i Sandsjöbackas naturreservat! En rymlig hall välkomnar dig med tak upp till nock och stort fönsterparti som ger ett vackert ljusinsläpp. Ena våningsplanet består av består av ett stort renoverat lantligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, två ljusa sovrum och en gästtoalett. På nedre våningen finns ytterligare två sovrum, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga. Runt huset löper en stor altan med en härlig badtunna och tomten består av gräsmatta, trädgårdsodlingar och vacker naturtomt. Fiberanslutning är redan installerad och uppfarten rymmer upp till fyra bilar. Bostaden ligger i en pittoresk lantlig miljö, här kan du njuta av lugnet och rofyllda omgivningar samtidigt som du har bekvämt avstånd till Lindome centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Stampgatan 54 B, Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stampgatan 54 B

Lägenhet
Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 156 kr/mån
50 336 kr/m²

På populära Stampgatan presenteras nu denna trevliga tvårummare med attraktiv planlösning och härlig balkong. Bostaden är genomgående ljus och i mycket gott skick och har ett modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. I vardagsrummet platsar en större soffgrupp och rummet har stora fönsterpartier för gott om ljusinsläpp. Ett mysigt sovrum med garderobsvägg och balkong. Badrummet har badkar och tvättmaskin. Föreningen är trivsam med flera gemensamma utrymmen samt en innergård med lekplats och möjlighet till garageplats i fastigheten. Här bor du med ett högt och fritt läge med mycket fin utsikt över trädtopparna och med ett stenkast till kollektivtrafik, centralstationen på 5 minuters gångväg samt nära Göteborgs hela serviceutbud. I närområdet finns många mysiga restauranger, caféer, mataffär, gym, apotek mm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fullblodsgatan 7 B, Åby, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Fullblodsgatan 7 B, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Fullblodsgatan 7 B, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Fullblodsgatan 7 B

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 0/3
4 393 kr/mån
36 064 kr/m²

Välkommen till denna härliga lägenhet om 2 rok med egen uteplats i sydvästligt läge. Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt boende med närhet till allt du behöver. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Bostaden är fördelad på ett rymligt vardagsrum, ett praktiskt kök med plats för köksbord, en hall med förvaring, ett helkaklat fräscht badrum samt ett rymligt och ljus sovrum med utgång till den stora uteplatsen med mycket bra solläge! Lägenheten har ett strålande läge med närhet till allt Mölndal har att erbjuda, inklusive shopping, restauranger och grönområden. Kommunikationerna är utmärkta, och du har enkelt tillgång till både bussar och spårvagnar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Eklanda fält 10, Eklanda, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr

Eklanda fält 10

Radhus
Eklanda, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
7 795 000 kr
170 m²
6 rum
228 m² tomt

Välkommen till detta stora och ljusa parhus! Husets entréplan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med hela 2,60 i takhöjd. Från vardagsrummet kommer man ut på en stor altan med söderläge och utsikt över lekplatsen, här finns även en fin pergola för sol och vindskydd. Från vardagsrummet med den mysiga braskaminen ser du rakt in i det öppna köket och vidare till matplatsen. På entréplan finns även ett badrum samt tvättstuga. En trappa upp finns det fyra rymliga sovrum samt helkaklat familjebadrum med både dusch och badkar. Högst upp i huset finns ett stort allrum som om du önskar och har behovet skulle vara möjligt att att dela av i två. På tomten finns carport och plats att parkera ytterligare en bil samt ett isolerat förråd.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Irisgatan 4 B, Broslätt - Mölndal centrum, Mölndals kommun
  • Sön 28 apr
Irisgatan 4 B, Broslätt - Mölndal centrum, Mölndals kommun, bild 2
Irisgatan 4 B, Broslätt - Mölndal centrum, Mölndals kommun, bild 3

Irisgatan 4 B

Lägenhet
Broslätt - Mölndal centrum, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/3
5 985 kr/mån
32 554 kr/m²

LJUS FIN STOR 4:A - INGLASAD SÖDERBALKONG Fräsch fin 4:a bara ett stenkast från Mölndals C. Bostaden ligger högst upp i huset med fritt fint läge med utsikt över området. Stor inglasad balkong i soligt söderläge. Ljust rymligt vardagsrum med plats för generös soffgrupp och stort matsalsbord. Modernt kök med rostfria vitvaror och induktionshäll samt plats för stort köksbord. Bostaden har tre sovrum varav två rymmer dubbelsäng. Renoverat stilfullt badrum med golvvärme, fönster och tvättmaskin samt renoverat helkaklat gästtoalett. Välkomnande stor möblerbar hall med gott om plats. Många garderober samt separat källarförråd ger bra förvaring. I månadsavgiften ingår både kabel-TV och bredband. BRF Smörhålan är en trevlig bostadsrättsförening med lummig innergård med lekplatser, utemöbler, odlingsbackar och fin grill. Här bor man bekvämt med närhet till det mesta som kommunikationer, service, förskola och Åby fritidscentrum för den sportintresserade. Stadsdelen Broslätt ligger på bekvämt promenadavstånd (ca 500 m) till Mölndals centrum och & Mölndals Galleria med hela dess utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Spårvagn, buss och tåg ger bra kommunikationer till både Göteborg och Kungsbacka. Välkommen! NICE LARGE 4-ROOM APARTMENT - GLASSED SOUTH BALCONY Don’t miss this nice 4-room apartment for sale at the top of the house, just a short walk from Mölndal center. It has a large glazed balcony facing sunny south. Bright spacious living room with space for a generous sofa and a large dining table. Modern kitchen with stainless steel appliances, induction hob, and space for a large kitchen table. The home has three bedrooms, two of which have space for a double bed. Renovated stylish bathroom with floor heating and washing machine and a renovated guest toilet. Welcoming large hall with plenty of space. Many wardrobes and a separate storage room in the basement provide good storage. BRF Smörhålan is a nice tenant-owner association with a lush courtyard with playgrounds, outdoor furniture, and a nice barbecue area. Here you live comfortably with proximity to most things such as communications, service, preschool, and Åby sports center for those interested in sports. The area of Broslätt is within easy walking distance (approx. 500 m) to the center of Mölndal with Mölndals Galleria with a wide range of shops, grocery stores, and restaurants. Trams, buses, and trains provide good communication to both Göteborg and Kungsbacka. Welcome!

  • Premium
  • Balkong
Bergskroken 2, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Bergskroken 2

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
3 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/6
4 318 kr/mån
54 016 kr/m²

Välkommen till Bergskroken 2 och denna fantastiska tvårummare med stor inglasad terrass. Här finns ett välutrustat och exklusivt kök från Marbodal och ett lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. I det rofyllda sovrummet platsar en dubbelsäng och sängbord och här inne finns en lyxigt stor klädkammare/förråd. Badrummet är helkaklat och har en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Den underbara terrassen erbjuder flexibel inglasning efter önskemål och rymmer flertal utemöbler, krukor och växter. Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor du i en miljöbyggnad från 2018 ritad av arkitekten Gert Wingårdh. Granne med Safjällets naturområde, restauranger och takeaway från pizzeria, salladsbar och sushi samt ett stort gym precis runt hörnet. Nybyggda Quality Hotel The Weaver finns för långväga gä ster eller en fredagsdrink i baren kanske? Fantastiska kommunikationsmöjlighet med både buss och språvagn som tar dig vidare in till centrala Göteborg på ca 10 minuter eller Mölndal centrum på ynka 3 minuter. Föredrar du cykel finns fina cykelbanor. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till vising!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blandsädesgatan 2 A, Bifrost, Mölndals kommun

Blandsädesgatan 2 A

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 603 kr/mån
37 900 kr/m²

Välkommen till denna mycket trivsamma 2:a på 50 kvm två trappor upp i huset utan insyn. Lägenheten har en välkomnande stor hall med plats för önskat möblemang. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. Vardagsrummet är väl tilltaget och lättmöblerat och rymmer både soffgruppen och matbordet, rummet går i en sober färgskala och har ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Köket är stilfullt renoverat år 2021 från märket epoq och går i svart. Här erbjuds gott om förvaring och arbetsyta samt en fullständig maskinpark med alla bekvämligheter man kan önska av ett modernt kök. Sovrummet är rofyllt och har tre platsbyggda garderober som underlättar förvaringen. Badrummet har wc, handfat, spegelskåp och badkar samt framdraget för tvättmaskin. Styrelsen arbetar för att stambyte ska planeras och genomföras till år 2028. Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor du bekvämt på andra våningen i en stabil och mycket trevlig förening med närhet till centrala Göteborg samt gångavstånd till Mölndals innerstad. Mataffär, kollektivtrafik och natur runt knuten. Varmt välkommen på förhandsvisning!

Björkåsgatan 30 A, Centrum, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkåsgatan 30 A

Lägenhet
Centrum, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 0/3
3 977 kr/mån
49 098 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna 2:a med uteplats! Bostaden består av ett härligt rum med kök och vardagsrum i öppen planlösning som inrymmer både stort matsalsbord och soffhörna. Rummet har fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck och har ett charmigt stort fönster med rund form som ger rummet extra karaktär. Vidare finns här ett fint sovrum med bra förvaring i garderober, ett rejält helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en stor klädkammare som idag används både som ett litet kontor samt till klädförvaring. Från köket når man den lugna och lummiga uteplatsen! BRF Åbybergsparken är en mycket omtyckt och stabil förening med god ekonomi med hus byggda 2001 som har fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet, festlokal och bastu. Fantastiskt lugnt läge mycket centralt i Mölndals centrum. Här kombinerar man lugnet som granne till Åbybergsparken med servicen i Mölndals innerstad. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Ponnygatan 2 C, Åby, Mölndals kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00

Ponnygatan 2 C

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
6 111 kr/mån
33 269 kr/m²

På Ponnygatan 2 C finns nu möjlighet att bli ägare av denna insynsskyddade 3:a på 78 kvm som har genomgående hög standard samt enhetliga och genomtänkta materialval. Bostaden har dessutom lyxen att erbjuda 2 st helkaklade badrum med dusch i båda. Köket är trivsamt och vackert med ramluckor i grått och mörk bänkskiva samt belysning som kan dimras. Vardagsrummet är rymligt och platsar stor soffgrupp och övrigt önskat möblemang med enkelhet, rummet har tidigare delats av för att få ytterligare ett sovrum. Två rofyllda sovrum med garderober som vetter mot innergården, det ena med lyxen att ha eget badrum. Mysig balkong som rymmer både utemöbler och växter. Till bostaden hör ett källarförråd. På Ponnygatan bor du bekvämt med parkering, miljöhus och busshållplatsen utanför porten och med gångavstånd till Mölndals galleria som erbjuder ett stort serviceutbud med både butiker, restauranger och caféer samt goda kommunikationsmöjligheter till Göteborg C och söder ut. Här har du också nära till det nybyggda Åbybadet, gym, badmintonhall och Åbytravet. Välkommen att boka på dig på förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
Arvesgärde 16, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 16

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Mäklarhuset Mölndal
1 195 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 875 kr/mån
29 506 kr/m²

Ta chansen att bo i denna charmiga etta på Arvesgärde 16 i Tuve! Här erbjuds du ett hem med ett vackert renoverat kök och badrum, perfekt för den som uppskattar moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Allrummet är rymligt och ljust, vilket skapar en härlig atmosfär att trivas i. Den inglasade balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. En av de fördelar som denna bostad erbjuder är den rymliga klädkammaren, som är stor nog att använda som en sovalkov. Detta ger dig flexibilitet och utrymme att skapa ditt drömboende. Lägenheten är belägen i ett trevligt område med närhet till både grönområden och stadens puls. Här finns också goda kommunikationer med närliggande buss- och spårvagnshållplatser.

  • Balkong
Ponnygatan 4 B, Åby, Mölndals kommun

Ponnygatan 4 B

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 111 kr/mån
31 987 kr/m²

Nu saluförs denna mycket trevliga 3:a på Ponnygatan 4 B. På 78 kvm finns ett välutrustat kök i klassiska färger och utgång till balkongen, rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och stora härliga fönsterpartier. Två rejäla sovrum och wc renoverad 2019 samt det lyxiga duschrummet från samma år som erbjuder två takduschar samt tvättmaskin och torktumlare. Hallen är stor och välkomnande och här finns gott om plats för ytterkläderna. Till bostaden hör ett källarförråd. Föreningen har en fin och välskött innergård med flera avdelningar med bänkar och bord samt lekplats. Från lägenheten är det nära till buss, förskola och skola. På bekvämt gångavstånd ligger Mölndals centrum och Galleria med stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Välkommen på visning !

  • Balkong
Norra Djupedalavägen 4, Djupedala, Mölndals kommun

Norra Djupedalavägen 4

Tomt
Djupedala, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
1 395 000 kr
2 023 m² tomt

Vill du bo med låg boendekostnad i ett nybyggt hus perfekt utformat för en barnfamilj? Vill du bo med barnvänligt läge med gångavstånd till badsjö och möjlighet till båtplats? Vill du slippa betala fastighetsskatten de första 15 åren för ditt nybyggda hus? Vill du lägga din tid på familjen istället för på renoveringar? Då är ett nybyggt hus på en plan trädgårdstomt till ett billigt pris helt rätt för dig! Mäklare Lotta Anteros, 0709-662809, sköter försäljningen av tomten och ni är varmt välkomna att åka själva och titta på tomten när det passar er. Är det första gången ni skall bygga hus? För alla frågor kopplat till markarbete eller husbyggnation är ni välkomna att kontakta Andreas Versén, MoveHome/Trivselhus, på 0735-058316 så hjälper han er. Tomten är inte knutet till någon husleverantör.

  • Plus

Visar alla 12