Mäklare Tommy Beijer

Tommy Beijer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Wientorpsvägen 1, Harka, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Wientorpsvägen 1, Harka, Norrtälje kommun, bild 2
Wientorpsvägen 1, Harka, Norrtälje kommun, bild 3

Wientorpsvägen 1

Fritidshus
Harka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 495 000 kr
79 + 11 m²
3 rum
2 170 m² tomt

Upplev det söta livet i detta fritidshus med vackra planteringar, perfekt för avkoppling och nöje. Charmigt boende i vackra Harka. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Billborgsgatan 25

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 495 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/4
7 622 kr/mån
32 064 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på en yta om 109 kvm belägen på första våningen av fyra med hiss. Centralt läge med kortare promenad till allt som Norrtäljes stadskärna har att erbjuda med restauranger, butiker, livsmedelsbutiker, hamnstråk, park mm. Den härliga planlösningen är något som verkligen tilltalar med fina vinklar och tilltagna sovrum som är 3st i antalet samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ni har en uteplats i norrläge och utsikt mot innergården. Ett större badrum med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, överskåp, tvättställ, spegelskåp samt golvvärme. En gäst-wc med dusch och tvättställ. Golvvärme finns i båda badrummen. Ett förråd finns i lägenheten samt ett förråd i garageplan. En parkeringsplats i garaget ansöks om via föreningen. Finns platser. Här bor ni med direkt närhet till buss, skolor, förskolor och det serviceutbud ni behöver för en bekväm vardag. Hissen utgår från garaget och förråden med högsta bekvämlighet. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lissbyvägen 50, Malsta, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lissbyvägen 50, Malsta, Norrtälje kommun, bild 2
Lissbyvägen 50, Malsta, Norrtälje kommun, bild 3

Lissbyvägen 50

Villa
Malsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 300 000 kr
129 m²
5 rum
1 817 m² tomt

Välkommen till en vackert belägen villa i lantlig miljö i perfekt solläge. Stora grönområden omger denna fastighet där den ligger längst in på en återvändsgata. Tomten sluttar svagt från huset med stora gräsytor i bästa solläge. Villan är på 129 m2 med en rymlig altan i söderläge. Huset är indelat i 4st sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett större badrum med dusch samt ett rum med en mindre wc, tvättstuga och hall. Kamin installerades 2018 där man också drog in fiber. Bastustuga med relaxdel placerades på altanen 2022. Fint ljusinsläpp och sociala ytor samt fina detaljer som får en lyxig känsla. Solceller har installerats och ger en låg driftkostnad och billigt boende. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Premium
Borgargatan 21, Gransäter, Norrtälje kommun

Borgargatan 21

Radhus
Gransäter, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 295 000 kr
120 + 113 m²
7 rum
336 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Nänningevik 5, Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun
Nänningevik 5, Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun, bild 2
Nänningevik 5, Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun, bild 3

Nänningevik 5

Villa
Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 795 000 kr
122 + 47 m²
3 rum
2 162 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Lundmansgatan 7A, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Lundmansgatan 7A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 850 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 973 kr/mån
31 092 kr/m²

Välkommen till Lundmansgatan 7A som ligger högst upp i huset finner ni denna välplanerade tvårummare om hela 59,5 m². Lägenheten är ljus och trevligt planerad med fönster i två väderstreck och en inglasad balkong i söderläge. Lägenheten har genomgående renoverats 2012 samt ändrat planlösnin. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Ropnäsvägen 14, Ropnäs, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ropnäsvägen 14, Ropnäs, Norrtälje kommun, bild 2
Ropnäsvägen 14, Ropnäs, Norrtälje kommun, bild 3

Ropnäsvägen 14

Fritidshus
Ropnäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 195 000 kr
55 m²
3 rum
2 216 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Asteroidvägen 4 C Lgh 1101, Nya Solbacka, Norrtälje kommun
  • Ons 1 maj kl 14:00

Asteroidvägen 4 C Lgh 1101

Lägenhet
Nya Solbacka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 100 000 kr
139,9 m²
5 rum
vån 2/2
8 000 kr/mån
22 159 kr/m²

Detta är en bostad för dem som söker ett harmoniskt boende i en familjevänlig och naturnära miljö. Varmt välkommen till Asteroidvägen och den välskötta föreningen Vitsippan. Den här lägenheten är i två plan fördelat med ett sovrum på entréplan och 3 sovrum på övre plan med optimal planlösning samt har en stor balkong med vackert läge, gedigna materialval och en genomgående hög komfort. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och ger en modern känsla, att du dessutom når den härliga balkongen från vardagsrummet gör att umgängesytorna upplevs ännu större. Köksdelen med Ballingslöv kök är fullt maskinellt utrustad och här finns både diskmaskin, inbyggd micro, kyl/frys, induktionshäll samt ugn. Hög standard och komfort även i det helkaklade duschrummet som är utrustat med golvvärme, tvättmaskin och tumlare samt rymlig duschyta. Ytterligare plus är det stora sovrummet med en stor garderob med skjutdörrar för bra förvaring. Lägenheten har ljusa målade väggar och Kärhs ekparkett på golv genomgående. Separat förråd finns till lägenheten i källaren. Här är allt i nyskick i fastighet som färdigställdes 2017 med all tänkbar komfort och området är snyggt iordningställt och ger ett fint intryck både interiört och exteriört. Innergården blommar i omgångar och är en grönskande oas, en fin plats att samlas på och njuta av det vackra färgerna. Varje lägenhet har en tillhörande parkeringsplats med elstolpe och går att hyra för 300 kr/månad. Solbacka ligger omgivet av vacker natur med ekbackar, kolonilotter och närhet till vattnet. Fina promenadstigar finns i naturreservatet Lindholmen och strandpromenaden till centrum längst med Norrtäljeviken är mycket populär. Närheten till stan och alla bekvämligheter i kombination med ett lugnt uppvuxet område vid vattnet finner du i Solbacka. Här bor du även med närhet till matbutiker, förskola/skola och kommunikationer. Välkomna att boka er för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gottröraslingan 37, null, Norrtälje kommun
Gottröraslingan 37, null, Norrtälje kommun, bild 2
Gottröraslingan 37, null, Norrtälje kommun, bild 3

Gottröraslingan 37

Villa
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
5 100 000 kr
142,1 m²
5 rum

Här på Gottröraslingan 37, 39 och 41 byggs just nu tre exklusiva enplansvillor. Fantastisk takhöjd med spännande planlösning gör att denna måste upplevas på plats. Huset är på 142 kvm och erbjuder er stora öppna sällskapsytor med mycket ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Det finns bland annat fyra sovrum, två badrum och ett vardagsrum med 6 meters takhöjd. Tvättstuga med groventrè. Sovrummen är väl tilltagna och har plats för garderober samt större sängar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning är själva hjärtat i huset med dess fina takhöjd. Möjlighet och förberett för en övervåning på ca 70 kvm till för den som önskar mer yta. I närheten av Gottröraslingan finner ni Johannesbergs slott och intill det en omtyckt golfbana där det arrangerats stortävlingar en gång i tiden. Till Rimbo tar det ca 10 min med bil och Uppsala ca 30 min. Till Arlanda har ni ca 20 min. Välkomna på visning!

  • Premium
Granskogsvägen 29, Gräddö, Norrtälje kommun

Granskogsvägen 29

Tomt
Gräddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 100 000 kr
3 219 m² tomt

Öppen och solig tomt på hela 3 219 kvm, belägen i centrala Gräddö i ett lugnt och skyddat läge med skogen som granne. I Gräddö blomstrar skärgårdslivet med snabb access till den vackra norra skärgården och Ålands hav för den som gillar båtliv. Båtplats går att söka vid exempelvis Gräddö Marina eller Rävsnäs hamn. Välsorterad ICA-butik, bensinmack, busshållplats, restauranger, café, bygdegård, kajakuthyrning och flera härliga badplatser ligger på gångavstånd. Det finns ingen detaljplan över området vilket gör valmöjligheterna större att fullfölja er vision så som ni vill ha ert hus. Kommunalt vatten och avlopp skall kopplas in till tomten (se förhandsbesked). Fastigheten ligger vid en lugn grusväg som är återvändsgata, vilket garanterar ett rofyllt läge utan störande trafik. I området finns såväl permanentboende som fritidshus. Det finns många trevliga utflyktsmål på Rådmansö och gott om skog och mark för bär- och svampplockning. Förskola finns både i Gräddö och närbelägna Södersvik. Idylliska Rådmansö skola med grundskola från åk 0–6 samt fritidshem ligger på 10 minuters avstånd med bil. Hit tar ni er med SL-buss eller bil. Restid med bil från Stockholm är ca 1 tim. och 15 min och cirka 25 min till charmiga Norrtälje med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer, bibliotek, badhus, konsthall med mera. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 10