Mäklare Tommy Beijer

Tommy Beijer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nänningevik 5, Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun
Nänningevik 5, Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun, bild 2
Nänningevik 5, Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun, bild 3

Nänningevik 5

Villa
Rådmansö - Nänningevik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 995 000 kr
122 + 47 m²
3 rum
2 162 m² tomt

På Rådmansö i Nenningevik ligger denna härliga fastighet med så många möjligheter. Fastigheten erbjuder en villa på 122 kvm samt biarea 47 kvm (souterräng), uterum om 39 kvm med en altan som binder samman husen. Garage på 76 kvm där den fint grusade uppfarten har mycket bra parkeringsmöjligheter. Stor tomt på 2 162 kvm med möjlighet att köpa till mark på 1 930 kvm i anslutning till till fastigheten. Villan fördelar sig på 3 rum och kök varav två sovrum. Vardagsrum med plats för soffgrupp, öppen spis samt ett upphöjt golv där en större matplats passar utmärkt. Fullt rustat kök med en köksö där spisen är placerad, inbyggd ugn invid kylskåpet, vridbar braskamin för mysfaktor och uppvärmning samt utrymme för matplats. Badrummet har kakel och klinker med golvvärme, dusch med duschväggar, tvättställ samt wc. Mellan badrum och kök finns groventrè med ingång från baksidan av huset. Ett av sovrummen har plats för enkelsäng och passar som barnrum, det större sovrummet där en vägg är borttagen har gott om plats för flera garderober samt en stor dubbelsäng och har utgång till den inglasade altanen men även utgång till balkongen i öster som är rustad med motordriven markis. På källarplan finns det två stora rum med klinker och golvvärme och en tvättstuga. Perfekt till förvaring eller användas som sovrum. Uterummet sätter inga gränser för användningsområdet, duka till fest, motionsrum, barnrum, övernattning, välj vad som passar er bäst. Ni kan enkelt öppna upp det nylagda golvet för att placera ut en jacuzzi. Stort garage 76 kvm, även här är valen många hur ni vill använda denna yta. Hemmakontor, mindre verksamhet eller kanske som ett extra boende. Nenningevik ligger strax utanför Södersvik på Rådmansö som erbjuder en av Roslagens bästa bagerier. Närheten till havet med vackra badplatser som Björköörn eller populära Riddersholm som ligger i ett naturreservat samt olika gårdar att besöka gör det till en mittpunkt att utgå ifrån i omtyckta Rådmansö. Bussar går regelbundet en kort promenad från huset. Ni reser hit från Stockholm på ca 1 timme och ca 20 min från Norrtälje stadskärna. Välkomna på visning!

  • Premium
Ropnäsvägen 14, Ropnäs, Norrtälje kommun
Ropnäsvägen 14, Ropnäs, Norrtälje kommun, bild 2
Ropnäsvägen 14, Ropnäs, Norrtälje kommun, bild 3

Ropnäsvägen 14

Fritidshus
Ropnäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 495 000 kr
55 m²
3 rum
2 216 m² tomt

Välkomna till ett väl omhändertaget fritidshus med vackert solläge och skyddad tomt som ni kan nyttja sommar som vinter. Ni har borrad brunn för eget vatten året runt samt avlopp genom sluten tank och BDT-avlopp. Huvudbyggnaden fördelar sig på två sovrum där ett har dubbelsäng och det andra våningssäng. Köket som har som är fullt rustat för permanent bruk är i öppen planlösning mot matplats. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matbord samt en öppen spis för uppvärmning och mysfaktor. Badrummet har vattentoalett, dusch samt tvättställ med kommod. Gästhuset erbjuder extra sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med tvättmaskin samt en bastu. Gång och cykelavstånd till samfällighetens badplats och båtplatser. Från båtplatsen når man snabbt ut i fin skärgård där man enkelt hittar "sin egen" badö eller strand. Närhet till flera fina sjökrogar tex, Barnens Ö krog & scen, Lidö krog och Fejan. Fint fiske med bland annat vatten som bjuder på fiske av gädda, abborre och gös. I Ropnäs finns även en fin fotbollsplan och till midsommar finns ett gemensamt midsommarfirande. Det finns även en egen pub och om sommaren anordnas loppis. Ropnäs är vackert alla årstider. På sommar och höst bjuder skogarna i närheten på bär och svamp och på vintern när isen ligger erbjuder viken vinterfiske. På vår och sommar lockar havet och den fina skärgården med bad och fina strandhugg. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Billborgsgatan 25

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 795 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/4
6 606 kr/mån
34 817 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på en yta om 109 kvm belägen på första våningen av fyra med hiss. Centralt läge med kortare promenad till allt som Norrtäljes stadskärna har att erbjuda med restauranger, butiker, livsmedelsbutiker, hamnstråk, park mm. Den härliga planlösningen är något som verkligen tilltalar med fina vinklar och tilltagna sovrum som är 3st i antalet samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ni har en uteplats i norrläge och utsikt mot innergården. Ett större badrum med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, överskåp, tvättställ, spegelskåp samt golvvärme. En gäst-wc med dusch och tvättställ. Golvvärme finns i båda badrummen. Ett förråd finns i lägenheten samt ett förråd i garageplan. En parkeringsplats i garaget ansöks om via föreningen. Finns platser. Här bor ni med direkt närhet till buss, skolor, förskolor och det serviceutbud ni behöver för en bekväm vardag. Hissen utgår från garaget och förråden med högsta bekvämlighet. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Granskogsvägen 29, Gräddö, Norrtälje kommun

Granskogsvägen 29

Tomt
Gräddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 100 000 kr
3 219 m² tomt

Öppen och solig tomt på hela 3 219 kvm, belägen i centrala Gräddö i ett lugnt och skyddat läge med skogen som granne. I Gräddö blomstrar skärgårdslivet med snabb access till den vackra norra skärgården och Ålands hav för den som gillar båtliv. Båtplats går att söka vid exempelvis Gräddö Marina eller Rävsnäs hamn. Välsorterad ICA-butik, bensinmack, busshållplats, restauranger, café, bygdegård, kajakuthyrning och flera härliga badplatser ligger på gångavstånd. Det finns ingen detaljplan över området vilket gör valmöjligheterna större att fullfölja er vision så som ni vill ha ert hus. Kommunalt vatten och avlopp skall kopplas in till tomten (se förhandsbesked). Fastigheten ligger vid en lugn grusväg som är återvändsgata, vilket garanterar ett rofyllt läge utan störande trafik. I området finns såväl permanentboende som fritidshus. Det finns många trevliga utflyktsmål på Rådmansö och gott om skog och mark för bär- och svampplockning. Förskola finns både i Gräddö och närbelägna Södersvik. Idylliska Rådmansö skola med grundskola från åk 0–6 samt fritidshem ligger på 10 minuters avstånd med bil. Hit tar ni er med SL-buss eller bil. Restid med bil från Stockholm är ca 1 tim. och 15 min och cirka 25 min till charmiga Norrtälje med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer, bibliotek, badhus, konsthall med mera. Varmt välkomna på visning!

Rådmansövägen 483C, Rävsnäs, Norrtälje kommun

Rådmansövägen 483C

Tomt
Rävsnäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 100 000 kr
1 646 m² tomt

Vackert belägen tomt i centrala Räfsnäs. Denna tomt på 1 646 kvm med blandad terräng av berg och skogsmark ligger utanför planlagt område. Förhandsbesked finns för enbostadshus samt anslutning till kommunalt VA. Se kostnad för detta på kommunens hemsida. Alla besked finns bland filer och länkar på vår hemsida. Härlig skärgårdskänsla i området där havet ligger på kort promenadavstånd. Till Gräddö med sommaröppna restauranger, kafé, bad och marina tar det en kvart att cykla. Här finns även en välsorterad mataffär. Från Kapellskär några kilometer bort (fin cykelväg finns) går färjor till bland annat Åland. Räfsnäs ligger endast 2 mil från Norrtälje och nås via E18 från Stockholm. Buss går hit flera gånger dagligen. I Räfsnäs finns en kiosk vid Räfsnäs brygga som har båtförbindelser till populära Fejan, Tjockö och Lidö. Kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 5