Mäklare Ola Blomberg

Ola Blomberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Persmåla 520, Persmåla, Nybro kommun

Persmåla 520

Gård/Skog
Persmåla, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
3 495 000 kr
203 + 12 m²
9 rum
6,9 ha tomt

Hästgård på mycket bra läge nära centrum. Denna fastighet har en stor potential för den som skall förverkliga drömmen om en egen hästgård. Här finns utrymme för att forma fastigheten efter egna önskemål. Nuvarande ägare har påbörjat en ombyggnad av stallet för att få högre takhöjd. Alla boxar finns och när det är färdigställs är det tänkt att bli 12 boxar. (se skiss över stallet). Det finns även en belyst paddock, stora hagar etc. Här finns generösa utrymmen för förvaring, carportar etc. En rejält tilltagen maskinhall så att man kan få in det mesta under tak. Bostadshuset som är på hela 203 kvm inrymmer ett stort kök, vardagsrum, entré/allrum/matplats, kontor, föräldrasovrum, gästtoalett, helkaklat badrum, tvättstuga, förråd och pannrum/verkstad i entréplan. Övervåningen har tre rymliga sovrum, allrum och ett badrum. Utöver detta finns det en stor inglasad veranda, altan under tak samt balkong. Inramad trädgård med tillhörande gäststuga. Har bor man avskilt i naturen men ändå nära till centrum, endast en halvtimme från centrala Kalmar… Välkommen på visning !

  • Plus
Gränö 262, Gränö, Nybro kommun
Gränö 262, Gränö, Nybro kommun, bild 2
Gränö 262, Gränö, Nybro kommun, bild 3

Gränö 262

Villa
Gränö, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
1 400 000 kr
183 m²
4 rum
4 122 m² tomt

Rymlig rustik villa med stora sällskapsytor. Här finns möjligheten att ta över ett eget paradis på landet. När man kommer fram till denna glänta i skogen möts man av ett komplett boende som omges av en gärdsgård. När man kommer fram till entrén så möts man av en pardörr som välkomnar en in i hallen. Från hallen kommer man sedan in i ett stort allrum som är genomgående längs hela husets framsida som har gott om fönster som släpper in ljuset från tre håll. Här finns även en värmepump samt en öppenspis med insats. På entréplan finns även ett sovrum (med kakelugn) med tillhörande badrum, en tvättstuga med wc/dusch samt ett stort rymligt kök. I köket finns det gott om utrymmen och förvaring, här finns även en ”köksö och en täljstenskamin. Från matplatsen har man en mycket fin kontakt med trädgården/naturen utanför. Vidare från köket tar man sig även vidare ut på altanen och det stora uterummet. En våning upp finner vi ett stort allrum med öppenspis, två sovrum, wc, förråd etc. I övrigt på fastigheten finns en gäststuga med en altan och tillhörande vedeldad badtunna. Vi finner ett dubbelgarage med förråd, ett trädgårdsförråd samt ett vedförråd. Denna rymliga villa bör upplevas på plats. Välkommen på visning.

  • Premium
Stora Glosebo 308, Stora Glosebo, Torsås kommun

Stora Glosebo 308

Villa
Stora Glosebo, Torsås kommun
Mäklarhuset Nybro
495 000 kr
572 m² tomt

Litet torp på enskilt läge i naturen. Torpet är väl genomgånget och har öppnats upp till nock och inretts delvis med ett sovloft i mycket smakfulla äldre materialval. Torpet består av en entré, allrum med eldstad, sovrum, sovloft och ett moderniserat kök. Från köket tar man sig till altanen via pardörren som vätter mot baksidan. Ett torp med mycket fin känsla som bör upplevas på plats.

Mellangatan 5 B, Centralt, Nybro kommun

Mellangatan 5 B

Lägenhet
Centralt, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
4 803 kr/mån
7 174 kr/m²

Välkommen hem till en välskött 3:a som ligger mitt i centrum på andra våningen. Köket renoverades 2014 och det är bra skick på golv och tapeter. Lägenheten har fönster åt två håll som ger bra ljusinsläpp. Avgift 4803 kr/mån, ink. uppvärmning, vatten, kabel-TV och fiber.

  • Balkong
Dansbanevägen 13, Kristvallabrunn, Nybro kommun
Dansbanevägen 13, Kristvallabrunn, Nybro kommun, bild 2
Dansbanevägen 13, Kristvallabrunn, Nybro kommun, bild 3

Dansbanevägen 13

Villa
Kristvallabrunn, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
895 000 kr
88 + 86 m²
4 rum
983 m² tomt

Mycket välaktat hus med bergvärme på återvändsgata. Här bor man på en lugn gata intill naturen, lekplats på andra sidan gatan. På promenadavstånd finns skola F-6. Bra pendlingsavstånd till Nybro & Kalmar. Huset byggdes 1962 och har tagits väl hand om samma familj sedan dess. Här finns tre sovrum med trägolv på entréplanet, ett renoverat duschrum med golvvärme, vardagsrum mot framsidan/naturen. Mot baksidan finns köket som har ett uterum med infravärme som omges av en fantastisk trädgård. I källaren finner man en gillestuga med eldstad, en rejäl tvättstuga med dusch, ett hobbyrum och bra förrådsutrymmen. Ett hus och och trädgård som bör upplevas på plats. Välkommen på visning !

  • Premium
Dammgatan 9, Idehult, Nybro kommun
Dammgatan 9, Idehult, Nybro kommun, bild 2
Dammgatan 9, Idehult, Nybro kommun, bild 3

Dammgatan 9

Villa
Idehult, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
2 495 000 kr
122 + 119 m²
4 rum
1 267 m² tomt

Villa belägen på återvändsgata på hörntomt mot naturen (nära badplats, skola, centrum e.t.c). Denna villa byggdes av dåvarande stadsarkitekt till sin familj. Har finner man oändligt många lösningar som man inte är van att se från 1969. Ringklockan sitter redan på dörren i planket mellan hus och garage. Det förstår man när man kommer in på tomten. Här öppnas sin helt egna insynsskyddade oas upp. Gjuten pool ihop med stensättningar, en altan delvis under tak. Vidare i trädgården finns ett trädgårdsland anlagt i etage, det finns en liten grotta byggt till barnen… In kommer man i en rymlig entré, här finns ett kapprum med gott om förvaring. Entrén är helt öppen mot vardagsrum/kök. Trappen till källaren sitter helt rätt i vardagsrummet som knyter ihop våningsplanen mellan vardagsrum/gillestuga, kök/tvättstuga… Man kan skriva hur mycket som helst om detta hus men det måste upplevas på plats. Ett fantastiskt hus på ett fantastiskt läge. Välkommen att boka in er på visning

  • Premium
Jakobsgatan 26 A , Paradiset, Nybro kommun

Jakobsgatan 26 A

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
175 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 384 kr/mån
4 321 kr/m²

Fin etta med låg avgift. (Bredband 250/100 mb samt tv t1 bas och iptelefoni ingår). Stort kök. Bra kommunikationer till Kalmar med buss och tåg.

Fredrikslundsgatan 31A, Fredrikslund, Nybro kommun

Fredrikslundsgatan 31A

Villa
Fredrikslund, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
2 850 000 kr
192 + 72 m²
8 rum
1 057 m² tomt

Välkommen in ! Inbjudande hall med öppen trapp till bostadsplanet. Här kommer man direkt upp till husets hjärta, allrum, vardagsrum och kök öppet med ljusinsläpp från tre håll. Barkök med full överblick över sällskapsytorna. Från köket direkt ut på altanen som sveper runt huset. Från matplatsen med sina stora fönster har man direkt kontakt med den högt belägna insynsskyddade baksidan mot grönområdet. Vardagsrummet med öppen spis (insats). Wc med dusch, 2 barnrum mot framsidan. Master bedroom mot baksidan med eget badrum innehållande wc, badkar och dubbeldusch samt walk in closet. På entréplan finns det fjärde sovrummet, rymlig tvättstuga, förråd, groventré, allrum/gillestuga samt garage. Stor carport med väl tilltagen takhöjd (2,75 meter) och längst hela 7,90 meter. Ett hus över det vanliga där allt man kan önska sig finns. Nära skolor från förskola till gymnasium, affär, restauranger, gym, busshållplats e.t.c. Välkommen på visning !

Högerkroken 10, Fredrikslund, Nybro kommun

Högerkroken 10

Villa
Fredrikslund, Nybro kommun
Mäklarhuset Nybro
1 550 000 kr
122 + 60 m²
4 rum
1 163 m² tomt

Enplansvilla i barnvänliga Fredrikslund. Stort vardagsrum med fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Två sovrum för närvarande men går med enkelhet att få fler sovrum om så skulle behövas. Stort helkakalt badrum med dusch. Tvättstuga med klinkat golv samt bra utrymme för förvaring. I en del av garaget/förråd finns ytterligare ett badrum/bastu. Ytterligare ett extra rum med stora möjligheter. Härlig trädgård på hörntomt. Inglasat uterum. Stensatt uppfart samt dubbelgarage.

Visar alla 9