Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset Österåker

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ardennervägen 2L, Svinninge, Österåkers kommun
 • Sön 30 jun kl 10:00
Ardennervägen 2L, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Ardennervägen 2L, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Ardennervägen 2L

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 895 000 kr
20 + 13 m²
1 rum
3 578 kr/mån
94 750 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva och mysiga studiohus i natursköna Hästängsudd! Huset är byggt i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generös terrass. Här ges möjlighet att leva i egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Entréplanets rum får ett fantastiskt ljusinsläpp med högt i tak, stora glasytor och plats för vardagsrumsmöblering. Det mysiga loftet har utrymme för både dubbelsäng och förvaring. Den rymliga terrassen som går runt nästintill hela huset har ett perfekt solläge och och tak vid ytterdörren. Till bostaden ingår ett förråd i fristående förrådsbyggnad utomhus. Egen uppfart med gott om plats för parkering. Detta boende är kvadratsmart i modern tappning. I Hästängsudd bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Ett stenkast bort finns idrottsplats med fotbollsplan och lekpark, där det även anordnas stort midsommarfirande varje år. På kort gångavstånd finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns matvarubutiken Tempo, Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn som endast ligger ett stenkast bort. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Välkommen till Svinninge - landet nära stan!

 • Premium
Runvägen 3, Centrala Åkersberga, Österåkers kommun
Runvägen 3, Centrala Åkersberga, Österåkers kommun, bild 2
Runvägen 3, Centrala Åkersberga, Österåkers kommun, bild 3

Runvägen 3

Lägenhet
Centrala Åkersberga, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
4 540 kr/mån
41 727 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket centralt belägna lägenhet om 55 kvm med inglasat uterum och stor uteplats, endast ett stenkast från Åkersberga centrum. Lägenheten erbjuder ett sovrum med tillhörande klädkammare, ett helkaklat badrum med moderna bekvämligheter, och ett kök som inbjuder till både matlagning och sociala stunder. Det rymliga vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och leder ut till den inglasade uteplatsen där man har plats för både matbord och loungedel och gott om plats för middagar med familj och vänner. Till lägenheten hör ett externt förråd. Läget är perfekt med närhet till Åkersberga centrum och fina promenadstråk längs Åkers kanal. En kort promenad tar dig till Åkersberga C med stort serviceutbud som matbutik, apotek, café, restauranger, bibliotek, klädbutiker mm. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg och buss-terminal finns. Roslagsbanan tar dig till Stockholm City på ca 35 min. Det går även direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Varmt välkommen till Runvägen 3!

 • Premium
 • Hiss
Uttersmyrvägen 16, Nyhagen, Österåkers kommun
 • Sön 30 jun kl 16:30
Uttersmyrvägen 16, Nyhagen, Österåkers kommun, bild 2
Uttersmyrvägen 16, Nyhagen, Österåkers kommun, bild 3

Uttersmyrvägen 16

Villa
Nyhagen, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
4 495 000 kr
99 + 9 m²
4 rum
2 064 m² tomt

Välkommen till Uttersmyrvägen 16 - en charmig villa i natursköna Nyhagen! Huset om totalt 108 kvm är beläget på en höjd med sol hela dagen, två sovrum med möjlighet till ytterligare ett master bedroom på ovanvåningen om så önskas. Vardagsrummet och köket har öppen planlösning med högt i tak som skapar en härlig rymd och det finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet och ena sovrummet finns utgång till den stora nya altanen som bjuder in till härliga grillkvällar med vacker utsikt. Utöver det fantastiska huset så har man ett stort garage om 32 kvm med tillhörande förråd. Området är lugnt och idylliskt med närhet till badplats vid Solbergasjön. I sjöns östra ände finns en badbrygga och grillplats som är mycket populär på sommarkvällarna. På vintrarna är sjön idealisk för skridskoåkning eller pimpelfiske. Önskar man ta sig ett havsbad så finns Skärgårdsstads havsbad på behagligt avstånd som är en av de finaste badplatserna i kommunen. Badet underhålls löpande. Där finns klippor med utsikt över Furusundsleden, flytbrygga, gräsmatta samt ren strandkant. Det finns även omklädningsrum, volleyboll plan, toaletter samt en fin grillplats. I närområdet finns Skärgårdsstadsskolan (F-9) samt andra förskolor. Från bostaden tar det ca 10 minuter med bil till Åkersberga C med utbud av butiker, restauranger, gym, bibliotek mm. Besiktningsprotokoll finns under filer och länkar. Varmt välkomna!

 • Premium
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun
 • Sön 30 jun kl 14:30
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 2
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 3

Myntbacken 15

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
2 995 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/4
6 758 kr/mån
35 655 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt inredda 4 rok i Täljöviken. Gavellägenhet med kvällssol och dubbla utgångar till uteplats om 19,5 kvm. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring, master bedroom i harmoniska färger, två stilfulla badrum med komfortvärme, kök och vardagsrum där den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus och två mindre sovrum som passar perfekt till barnrum, gästrum eller hemmakontor. Golven är genomgående i vitlaserad askparkett och lägenhetens genomgående dimmer går att styra via telefonen. De generösa sällskapsytorna i lägenheten är designade för att skapa trivsamma mötesplatser för dig och dina nära och kära. Köket är modernt utrustat och har bra med förvaringsutrymme och sovrummen är en plats av ro och återhämtning. Den stora och mysiga uteplatsen är den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet eller en sommarmiddag. Här kan du blicka mot den vackra skogen och vyn ner mot Täljöviken. Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller grilla med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda. Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Inom 10 minuters avstånd finns Ullna golfklubb och Åkersberga golfklubb. Denna lägenhet är en dröm som blir verklighet för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både skogens lugn och vattnets skönhet. Kom och upplev den själv och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun
 • Sön 30 jun kl 17:45
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Svartgarnsvägen 3b

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 800 000 kr
20 + 13 m²
1 rum
3 578 kr/mån
90 000 kr/m²

Välkommen till detta hemtrevliga och moderna studiohus i populära Hästängsudd! Huset är byggt i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generös terrass. Entréplanets rum får ett fantastiskt ljusinsläpp med högt i tak, stora glasytor och plats för både vardagsrumsmöblering och mindre köksbord. Det mysiga loftet har utrymme för både dubbelsäng och förvaring. Den rymliga terrassen har ett perfekt solläge och tak vid ytterdörren. Till bostaden ingår ett förråd i fristående förrådsbyggnad utomhus. Egen uppfart med möjlighet att parkera 3-4 bilar. Detta boende är smarta kvadrat i sin bästa form. I Hästängsudd bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Ett stenkast bort finns idrottsplats med fotbollsplan och lekpark, där det även anordnas stort midsommarfirande varje år. På kort gångavstånd finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns matvarubutiken Tempo, Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn som endast ligger ett stenkast bort. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Välkommen till Svinninge - landet nära stan!

 • Premium
Athos Väg 20B, Svinninge, Österåkers kommun
 • Sön 30 jun kl 12:00
Athos Väg 20B, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Athos Väg 20B, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Athos Väg 20B

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
5 495 000 kr
150 m²
6 rum
7 743 kr/mån
36 633 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt i parhus med Bullerbykänsla i attraktiva Nantes. Huset är byggt i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa terrasser. Huset har även en generös tomt om ca 663 kvm. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till stor terrass. Helkaklat duschrum, tvättstuga med groventré samt ett sovrum som med fördel kan användas som gästrum eller kontor. För extra värme och mysfaktor finns även en braskamin installerad. På övre plan finns ett trevligt allrum och tre sovrum. För den stora familjen finns även här möjlighet att göra allrummet till ett extra sovrum. Lyxigt master bedroom med walk-in closet. Helkaklat badrum och ytterligare en klädkammare/sovrum/förråd eller arbetsrum för den som önskar. Detta fantastiska hem har en varm och härlig atmosfär som passar både den lilla eller stora familjen. Den rymliga terrassen har ett perfekt solläge och gott om plats för vänner och familj att avnjuta en härlig grillmiddag eller varför inte en kubbspelsmatch på den generösa gräsmattan. Till bostaden ingår ett förråd i fristående förrådsbyggnad utomhus. Parkeringsplats finns precis utanför dörren. I Nantes bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Endast ett stenkast bort finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns livsmedelsbutiken Tempo, Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Välkommen till Svinninge - landet nära stan!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Jaktvägen 5D, Svinninge, Österåkers kommun

Jaktvägen 5D

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 995 000 kr
24 m²
1 rum
3 528 kr/mån
83 125 kr/m²

Välkommen till Jaktvägen 5D, ett studiohus i modern tappning med naturen och havet som närmaste granne. Detta hus är yteffektivt in i minsta detalj med sin totalyta om 37 kvm. Här ges möjlighet att bo i en egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Entréplanets rum får ett fantastiskt ljusinsläpp, den dubbla takhöjden i kombination med de stora panoramafönstren skapar en rymlig och ljus känsla som genomsyrar hela bostaden. Här finns plats för både soffa, soffbord och tv-möbel. Det mysiga loftet har utrymme för både dubbelsäng och förvaring. Den generösa altanen har ett perfekt avskilt läge och här finns det gott om plats för umgänge. På den tillhörande gräsmattan nedanför finns det plats både för odlingsmöjligheter och kubbspel. Till huset ingår en parkeringsplats samt ett utomhusförråd. I föreningen finns ett gemensamt poolområde med stor altan och bastuhus. På Jaktvägen bor du med direkt närhet till havet och skärgården. Endast ett stenkast bort finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. På promenad och cykelavstånd finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns livsmedelsbutiken Tempo, Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Varmt välkommen till skärgårdsidyllen Svinninge!

 • Uteplats
Svinningeuddsvägen 20, Svinninge, Österåkers kommun
 • Tis 25 jun kl 17:30

Svinningeuddsvägen 20

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
6 495 000 kr
90 m²
3 rum
3 113 m² tomt

Välkommen till Svinningeuddsvägen 20, här erbjuds ett komplett boende med en fantastisk tomt som skapar flera möjligheter. Med ett insynsskyddat och högt läge, stor altan och med närhet till naturen finner ni denna charmiga villa med allt man kan önska. Huset erbjuder ett härligt kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns plats för trevligt umgänge med familj och vänner, för extra mysfaktor finns även en braskamin. Två bra sovrum, gäst-WC, helkaklat badrum samt tvättstuga. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i husets källare. På både fram och baksida finns en väl tilltagen altan där du kan njuta av solens strålar under sommaren, här finns det plats för matbord, soffgrupp och mer där till. Det mysiga uterummet är den perfekta platsen för sena sommarkvällar där du kan avsluta med ett värmande dopp i spabadet. På den stora tomten kan du både plocka bär och spela kubb. För övernattande gäster kan dom ta plats i den charmiga friggeboden. På fastigheten finns ett dubbelgarage där ovanvåningen på garaget är inrett med ett rymligt sovrum, matplats och kokvrå samt WC. Stor uppfart med plats för både ett flertal bilar och eventuellt båt. På Svinningeuddsvägen bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Endast ett stenkast bort finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns Svinninge Handel Tempo, Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn som ligger på promenadavstånd. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-4) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Välkommen till skärgårdsidyllen Svinninge - landet nära stan!

 • Plus
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 2
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 3

Myntbacken 15

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
2 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 4/4
4 399 kr/mån
53 222 kr/m²

Välkommen till en unik möjlighet att äga en av de bästa lägenheterna i området! En av höjdpunkterna är den privata takterrassen i rakt västerläge som är nästan lika stor som lägenheten. Här kan du njuta av morgonkaffet medan du ser solen stiga upp över trädtopparna eller arrangera middagsbjudningar för familj och vänner under stjärnorna. Det finns gott om utrymme för utomhusmöbler, grillning, odling och avkoppling. Takvåningen ligger på en av de mest eftertraktade adresserna i området, med enastående närhet till vattnet och naturen. Du har enkel tillgång till båtliv, bad, utegym, vandringsleder och allt som Täljöviken har att erbjuda. Samtidigt är du bara en kort bilresa från city och har smidiga kommunikationer i närheten med både buss och Roslagsbanan. När du kliver in i bostaden blir du genast förtrollad av ljuset och den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och takterrassen. Sovrummet och badrummet förstärker lyxen, bägge är generöst tilltagna och ger även goda förvaringsmöjligheter. Från köksfönstret kan du ibland se ryttare med sina hästar som tar en ridtur i skogen intill. Ett boende för både rekreation och socialt umgänge. Ett drömhem väntar på dig! Kontakta mäklaren för privat visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grandalsvägen 31, Skånsta, Österåkers kommun

Grandalsvägen 31

Lägenhet
Skånsta, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
2 295 000 kr
71,7 m²
3 rum
vån 1/1
4 936 kr/mån
32 008 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Norsundsvägen 26A, Svavelsö, Österåkers kommun

Norsundsvägen 26A

Tomt
Svavelsö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
4 995 000 kr
1 510 m² tomt

Fantastisk möjlighet att köpa 2st tomter på Svavelsö! Nu finns äntligen chansen att skapa ditt drömhem på skärgårdsidyllen Svavelsö! Svavelsö är en charmig ö med broförbindelse ifrån Rydbo Saltsjöbad som är beläget mellan Vaxholm, Täby och Åkersberga, med det fantastiska läget bor man i lugnet men har närheten till myller och kommunikationer. Båda tomterna är belägen i rofyllt område och gränsar mot allmänning bara en kort promenad från bryggor och bad. Enligt detaljplanen som ger dig möjlighet till en byggyta för huvudbyggnad om 10 % av tomtstorlek, i max två plan med total höjd på 7 meter. Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader om max 80 kvm uppföras varav den största får vara maximalt 50 kvm, mer information finner ni i dessa länkar. https://karta.osteraker.se/data/detaljplaner/Kartor_PDF/Karta_481.pdf https://karta.osteraker.se/data/detaljplaner/Bestammelser_PDF/Best%C3%A4mmelser_481.pdf Observera att taxeringsvärde och gemensamhetsanläggningar kan komma att ändras efter avstyckningen är färdigställd. Kommunalt vatten och avlopp bekostas av köparen, för exakt kostnad kontakta Roslagsvatten. Beläget i barnvänliga kvarter med några minuters promenad till fina skogsområden samt goda kommunikationer bara 30 minuter ifrån Stockholm. Buss 683 tar dig på ca 10 minuter till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikation vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms östra samt Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. I Svinninge hittar du den populära Svinninge Thai Food, Skåvan som är en privat förskola samt en mängd av olika härliga badplatser. På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till Stockholms skärgård. Välkommen till Rydbo Saltsjöbad / Svavelsö - landet nära stan! Observera att ritade på tomtgränser på bilderna är uppskattade och inte exakta och att priset är för 1 av tomterna. Finns intresse att köpa båda samtidigt så är vi öppna för en kreativ lösning!

Lövsångarvägen 29A, Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun

Lövsångarvägen 29A

Radhus
Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 895 000 kr
107 m²
4 rum
5 626 kr/mån
36 402 kr/m²

Välkommen till Lövsångarvägen 29A Ett nyproducerat parhus med mycket att erbjuda, Huset är välplanerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en vacker täljstenskamin som är ett exklusivt tillval som gjorts och utgång till en rymlig altan så är det hjärtat av bostaden, den perfekta platsen för vänner och familj. Huset präglas av smarta förvaringslösningar, välplanerat kök med goda arbetsytor. På ovanvåningen finner ni 3 sovrum samt ett allrum som passar perfekt för mindre tv-hörna eller hemmakontor. Bostaden har 2 generösa badrum med stilrena materialval, genomgående ljusa och moderna färgval ger bostaden en härlig rymd. Det här parhuset bockar av alla önskemål, - Nytt och bekymmersfritt - En bostadsrättsförening i ryggen så man alltid har stöd - Nära skolor och natur, så låt dina barn få njuta av en barndom där de kan leka fritt tillsammans med alla andra barn i området. I ett nytt och fräscht hus där du inte behöver tänka på underhåll, så här blir livet enkelt och bekymmersfritt vilket gör att ni ägna er tid åt familj, vänner och aktiviteter. Tänk er att slå er ned på altanen i solen med grillen tänd, se naturen precis intill huset och en vacker tomt om 320 kvm. Perfekta sättet att spendera sommaren, så vad väntar ni på? Kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 , [email protected] för att boka upp ett tillfälle som passar just dig. Precis intill finns den vackra Trastsjöskogen med sina härliga promenadstigar och Valsjön för svalkande bad. Vill du bada i havet så är det på gångavstånd precis som skolor, förskolor. Mataffär, vårdcentral och butiker ligger bara 5-10 minuter bort med cykel. En kort promenad till huvudvägen finner ni även busshållplatsen som tar dig direkt till Humlegården, optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad. Då huset fortfarande är under byggnation så använder vi oss av privata visningar, kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 , [email protected] för att boka upp ett tillfälle som passar just dig. Observera att bilderna i annonsen är ifrån OBOS-visningshus och kan skilja från just detta hus. Under dokument och länkar finner ni områdeskarta, ekonomisk plan mm.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Vivelvägen 10A, Skånsta, Österåkers kommun

Vivelvägen 10A

Villa
Skånsta, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
5 995 000 kr
120 + 120 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa i ett högt och fritt läge utan insyn! Huset är beläget på en höjd med sol hela dagen, 3 sovrum med möjlighet för fler om så önskas! Utöver de fantastiska huset så har man ett stort garage och gästhus som är perfekt för dom äldre barnen eller för uthyrning. Uthyrnings del finns även i huvudbyggnaden om man inte känner att man behöver all yta! Här bor du med ett fantastiskt läge i närhet till ICA som ligger några hundra meter bort, förskola, skola, natur, lekpark och kommunikationer. Denna bostad vill du inte missa! Besiktningsprotokoll ligger under dokument och länkar.

 • Plus

Visar alla 13