Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset Österåker

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolgärdesvägen 5, Valsjöskogen, Margaretelund, Österåkers kommun

Kolgärdesvägen 5

Radhus
Valsjöskogen, Margaretelund, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker

3 645 000 kr

100 m²

4 rum

5 225 kr/mån

36 450 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska brf-radhus med närhet till naturen. Här välkomnas du av en ljus hall och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastiska ljusinsläpp från dom stora fönsterna mot baksidan, i anknytning till hallen finner du badrum med tvättmaskin och torktumlare. När man kommer upp på ovanvåningen så har man härligt ljusinsläpp från takfönster, tillsammans med 3 rymliga sovrum och allrum gör att detta är ett oslagbart och bekymmerfritt boende! Välplanerade hus med gemensam bergvärme i perfekt läge till både buss, skolor och natur. Med dubbla parkeringsplatser utanför huset, stor tomt där det finns gott om utrymme för både stuttsmatta och lek i strålande solläge! På framsidan kan man sitta i solen och njuta från morgon till kväll. Förråd finns både på framsida men även ett extra på baksidan. Listan kan göras lång men bäst upplevs det på plats! I Margretelund bor du med närhet till skola, förskola, idrottsplats, friluftsliv, kommunikationer, badplatser samt matbutik. Busshållplatsen som ligger i nära anslutning till bostaden tar dig direkt till Humlegården, optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad.

  • Uteplats
Vivelvägen 10A, Skånsta, Österåkers kommun

Vivelvägen 10A

Villa
Skånsta, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker

5 995 000 kr

120 m²

6 rum

1 140 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa i ett högt och fritt läge utan insyn! Huset är beläget på en höjd med sol hela dagen, 3 sovrum med möjlighet för fler om så önskas! Utöver de fantastiska huset så har man ett stort garage och gästhus som är perfekt för dom äldre barnen eller för uthyrning. Uthyrnings del finns även i huvudbyggnaden om man inte känner att man behöver all yta! Här bor du med ett fantastiskt läge i närhet till ICA som ligger några hundra meter bort, förskola, skola, natur, lekpark och kommunikationer. Denna bostad vill du inte missa! Besiktningsprotokoll ligger under dokument och länkar.

  • Plus
Myntbacken 17 lgh L1103, null, Österåkers kommun

Myntbacken 17 lgh L1103

Lägenhet
Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker

2 450 000 kr

53 m²

2 rum

4 346 kr/mån

46 226 kr/m²

Med vacker utsikt över ängar och hav på Täljöhalvön är det nu möjligt att flytt in i den här drömtvåan. En tvåa med optimal planlösning och härligt solläge. I en sydvästsluttning i ett skogsbryn med vacker utsikt över ängar och vatten färdigställs just nu ett komfortabelt och modernt boende som utformas för att ta tillvara områdets vackra miljö. Ett sällsynt möte mellan skog, äng och hav. Lägenheten kommer vara klar för inflyttning innan midsommar. Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Här skapas i tre etapper ett nytt, attraktivt och hållbart bostadsområde med fokus på den aktiva livsstilen . En strandpromenad planeras att anläggas runt halvön så att det enkelt går att ta sig runt hela viken samt torg och bryggor för att underlätta spontana sociala aktiviteter. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller spela boule med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda. Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Inom 10 minuters avstånd finns Ullna golfklubb och Åkersberga golfklubb. Missa inte tillfället att göra en investering i nuet och framtiden och förverkliga drömmen om ett bekvämt boende ackompanjerat av skogen, skärgården och havets brus!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Myntbacken 19, Täljö, Österåkers kommun

Myntbacken 19

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker

1 845 000 kr

35 m²

1 rum

2 693 kr/mån

52 714 kr/m²

Nu har du äntligen chansen att köpa nyproduktion utan att behöva vänta i flera år, här finns nu en lägenhet om 1 rum och kök med strålande solläge med närhet till djur och natur men även kommunikationer. Denna 1:a ger dig känslan av radhus med sin stora uteplats! Inflyttning sker i början av sommaren, så passa på så får du också njuta av vattnet och havet i sommar. Via stora fönsterpartier och generösa gröna ytor närmast husen suddas gränsen mellan ute och inne bort. Här erbjuds rymliga balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Lägenheten har en hög grundstandard utöver dom tillvalen som gjorts. På den gemensamma gården kommer det bl. a finnas odlingslotter för den med gröna fingrar, boulebana för den som tycker om att spela och grillplats för gemensamma middagar. Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Här skapas i tre etapper ett nytt, attraktivt och hållbart bostadsområde med fokus på den aktiva livsstilen . En strandpromenad planeras att anläggas runt halvön så att det enkelt går att ta sig runt hela viken samt torg och bryggor för att underlätta spontana sociala aktiviteter. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller spela boule med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda. Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Missa inte tillfället att göra en investering i nuet och framtiden och förverkliga drömmen om ett bekvämt boende ackompanjerat av skogen, skärgården och havets brus!

  • Hiss
Jaktvägen 17, null, Österåkers kommun

Jaktvägen 17

Radhus
Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker

4 995 000 kr

132 m²

6 rum

6 854 kr/mån

37 841 kr/m²

Denna bostad är perfekt för er som drömmer om hus-/par-/radhuslivet men inte har tid, kunskap eller intresse av att vara fastighetsägare. BRF:en håller exempelvis koll på underhållsplanen med bl a Takrenoveringar, fönsterbyten och snöröjning. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar alla 5