Mäklare Elisabet Stuxberg

Elisabet Stuxberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrgårdsvägen 101, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Herrgårdsvägen 101

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista

1 695 000 kr

54 m²

2 rum

3 971 kr/mån
31 389 kr/m²

Ljus och fin hörnlägenhet med bra planlösning och balkong i soligt sydvästläge. Badrummet är helkaklat, har golvvärme och fönster, samt är utrustat med tvättmaskin. Vardagsrummet är ljust och insynsfritt och har utgång till balkongen, där du kan njuta av solen hela eftermiddagen och långt in på kvällen. Sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Hallen har en rymlig garderob för förvaring av ytterkläder och annat. Köket är trivsamt och har plats för matbord. Här bor du centralt med närhet till Väsby Centrum, kommunikationer, sport- och simhall.

  • Balkong
Lantgårdsvägen 105, Viby, Sollentuna kommun
  • Imorgon kl 12:00

Lantgårdsvägen 105

Radhus
Viby, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista

3 795 000 kr

84 m²

3 rum

4 826 kr/mån
45 179 kr/m²

Välkommen till ett fint och välplanerat bostadsrättsradhus beläget i lugnt och barnvänligt område. Här bor du vid återvändsgata längst in i området som gränsar till grönområde. Till radhuset hör två uteplatser, den ena på baksidan med eftermiddags- och kvällssol, den andra på framsidan med sol på morgonen och förmiddagen. Där finns också en gemensam innergård med sandlåda och en fin gräsyta för barnen att leka på. Radhuset har genomgående ekparkettgolv från 2015 och vitmålade väggar, vilket gör det ljust och fräscht. Köket är rymligt och har fint ljusinsläpp via fönster mot uteplatsen på framsidan. Båda badrummen har kaklade väggar och fönster och i badrummet på entréplanet finns en tvättmaskin installerad. På övervåningen finns två sovrum, båda med tillhörande garderober för förvaring, samt en inredningsbar hall där det finns plats för arbetsbord. Det är gott om förvaringsmöjligheter, dels har man ett förråd under trappan, dels finns ett väldigt rymligt och varmbonat uteförråd vid entrén, sen har man del i ett separat uteförråd vid parkeringsplatserna. Det ingår två parkeringsplatser i avgiften, varav den ena är under tak och har eluttag för motorvärmare. Det finns även gästplatser. I föreningen finns gemensamma tvättstugor och grovsoprum. Bakom husen finns fotbollsplan och kolonilotter att nyttja. Säljarna lämnar över sin lott vid överlåtelsen om man så önskar. Viby är ett mycket populärt och omtyckt område, inte minst för barnfamiljer. Tre skolor samt flertalet förskolor ligger på nära gångavstånd. Närmsta förskola (Lantgården Friluftsförskola) ligger precis i området. Till skolorna kan du ta dig tryggt via gång- och cykelvägar, så du behöver inte korsa någon bilväg. Naturreservatet Järvafältet ligger bara några minuter bort och där finns fina promenad- och cykelvägar, grillplatser mm. I närheten har du också motionsspår och utegym. I Viby finns också fotbollsplan, stall och flertalet lekplatser. Badplatser finns både vid sjön Ravalen och vid Norrviken, där du även kan hyra kanot. Vintertid plogas en bana längs Norrvikensjön för härlig skridskoåkning. Åker du kommunalt finns närmaste busshållsplats på c:a tre minuters gångavstånd. Bussen tar dig till Norrvikens station och därifrån tar det mindre än 20 minuter med pendeltåget in till stan. Vid Norrvikens station finns även ICA Nära, snabbmatställen och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Officersvägen 21, Viby, Sollentuna kommun

Officersvägen 21

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista

8 650 000 kr

128 m²

5 rum

985 m² tomt

Fin enplansvilla med lugnt och naturnära läge i barnvänliga Viby. Tomten är plan och fin och altanen löper längs husets söder- och västersida. Dubbelgaraget har gott om utrymme och är perfekt för den som har hobbyverksamhet. Frånluftsvärmepumpen och braskaminen bidrar till låga energikostnader. Det ljusa fina köket är den naturliga samlingspunkten och i vardagsrummet kan du krypa upp i soffan och njuta av värmen från braskaminen. Tre av de fyra sovrummen ligger intill varandra och det fjärde ligger med "egen" ingång vilket gör det möjligt för uthyrning, tonårsboende, separat kontor eller liknande. Innerväggarna är inte bärande, vilket gör det möjligt att ändra planlösningen om man t ex skulle vilja öppna upp mellan köket och vardagsrummet. Här bor du i ett mycket omtyckt och barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor. Tomten gränsar mot naturreservatet Järvafältet med härliga promenad- och cykelvägar och fina rastplatser längs vägen. Bada kan du göra antingen vid sjön Ravalen som ligger bara några minuter bort, eller vid sjön Norrviken, som förutom badplatser även har kanotuthyrning. Båda sjöarna har vintertid fin skridskoåkning och på Norrvikensjön plogar man en bana längs hela sjön, vilket har gjort det till ett mycket populärt utflyktsmål. I området finns också motionsspår, utegym, stall och golfbana. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 3