Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västansjövägen 79, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 79

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
2 195 000 kr
65 m²
3 rum
4 749 kr/mån
33 769 kr/m²

Vill du bo i hus? Men med tryggheten av en bostadsrätt? Då har du hittat rätt! Här har du möjlighet att förvärva ett litet hus i bostadsrättsform där allt är i kanonskick! Ljus och välkomnande hall med klinker golv, fullt utrustat kök med stora fönsterpartier mot tomten, rymligt vardagsrum, modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt sovloft med plats för dubbelsäng utöver det rymliga sovrummet på bottenplan. Här ges du tillfälle att forma din trädgård efter önskemål så passa på att parkera bilen utanför huset, slå dig ned på den nybyggda altanen och njut av sommaren. Ljusterö är en ö som har mycket att erbjuda med god servicenivå. På södra Ljusterö i Linanäsgästhamn endast 15 min med bil finner du under sommarhalvåret härliga skärgårdsresturanger, glasskiosk, livsmedel, caféer, bensinmack och båthamn mm. Vid Ljusterö torg har du välsorterad livsmedelsaffär som är öppet året runt, ombud för post, systembolaget och apoteket, flertal salonger inom skönhet och hälsa samt restauranger och pizzeria. Under sommarhalvåret erbjuds seglarskola, golfkurser, tennisskola och sommarfotboll för barn och ungdomar på ön. I Laggarsvik 10 min bort med bil finner du stor idrottsanläggning med tennisbanor, padelbana, utegym, fotbollsplan, agilitybana, isrink och boulebana. I Väsby 4,5km bort finner du vackra och nyligen välrestaurerade Ljusterö Golf med sina 18 hål och klubbhus.

Duvklinten 27, Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Duvklinten 27

Radhus
Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
3 095 000 kr
107 m²
4 rum
5 015 kr/mån
28 925 kr/m²

Kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 för bokning av visning. Här kan dina barn få njuta av en barndom där de kan leka fritt tillsammans med alla andra barn i området. I ett nytt fräscht parhus där du inte behöver tänka på underhåll blir livet enkelt och fritiden kan istället ägnas åt familj, vänner och aktiviteter. Det växer både rabarber och hallon i den småskaliga köksträdgården samt staketet runt gräsmattan gör det enkelt att låta småbarn eller husdjur vara ute. Precis intill finns den vackra Trastsjöskogen med sina vackra promenadstigar och Valsjön för härliga bad. Vill du bada i havet så är det på cykelavstånd precis som skolor, förskolor och matbutik. Huset är välplanerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den härliga altanen i rakt sydvästläge. Framför altanen finns en gräsmatta som ansluter till gemensamt parkområde mellan husen. Huset har badrum/WC på bägge våningsplanen och 2-3 sovrum samt en läshörna som även kan användas som hemmakontor. Inom Åkersberga finns allt du kan önska dig oavsett ålder och dessutom med Stockholms idag lägsta kommunalskatt. OBS: Interiörbilder är från tidigare ägare samt egna bilder från säljaren.

  • Plus
  • Energieffektiv
Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun
Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Gropgärdesvägen 62

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
2 595 000 kr
76 m²
3 rum
5 534 kr/mån
34 145 kr/m²

Vill du bo i hus? Men med tryggheten av en bostadsrätt? Då har du hittat rätt! Här har du möjlighet att förvärva ett hus i bostadsrättsform där allt är i nyskick. Byggåret är 2017 och allt är i kanonskick! Ljus och välkomnande hall med klinker golv, fullt utrustat kök med stora fönsterpartier mot tomten, rymligt vardagsrum, modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här ges du tillfälle att forma din trädgård efter önskemål så passa på att parkera bilen utanför huset, slå dig ned på den nybyggda altanen och njut av sommaren. Ljusterö är en ö som har mycket att erbjuda med god servicenivå. På södra Ljusterö i Linanäsgästhamn endast 15 min med bil finner du under sommarhalvåret härliga skärgårdsresturanger, glasskiosk, livsmedel, caféer, bensinmack och båthamn mm. Vid Ljusterö torg har du välsorterad livsmedelsaffär som är öppet året runt, ombud för post, systembolaget och apoteket, flertal salonger inom skönhet och hälsa samt restauranger och pizzeria. Under sommarhalvåret erbjuds seglarskola, golfkurser, tennisskola och sommarfotboll för barn och ungdomar på ön. I Laggarsvik 10 min bort med bil finner du stor idrottsanläggning med tennisbanor, padelbana, utegym, fotbollsplan, agilitybana, isrink och boulebana. I Väsby 4,5km bort finner du vackra och nyligen välrestaurerade Ljusterö Golf med sina 18 hål och klubbhus.

  • Premium
Högklintsvägen 8, Bergshamra, Norrtälje kommun

Högklintsvägen 8

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
3 995 000 kr
134 m²
6 rum

Denna villa på Högklintsvägen 8 i Bergshamra är den ultimata drömbostaden för de som vill flytta in och njuta utan huvudvärk av renovering och underhåll! Med 4 rymliga sovrum, braskamin tvättstuga och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum har denna villa tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas och växa. Här finns en härlig atmosfär som genomsyrar hela bostaden, med en oemotståndlig charm och attraktion som verkligen får dig att känna dig hemma. Villan är perfekt för den som älskar att underhålla, med ett stort vardagsrum med vackra trägolv som är perfekt för middagar med familj och vänner. Det finns också flera mysiga hörn att koppla av i, som den soliga altanen och trädgården som är idealisk för avkoppling och samvaro utomhus. Placerad i Bergshamra, så har denna villa gynnsam och attraktivt läge i Stockholm. Här har du välrenommerade skolor, livfulla parker och nära till shopping och marknader för alla behov. Allt områdena ger känslan av att bo på landsbygden men fortfarande ha stadens alla fördelar runt om hörnet. Ta chansen att uppleva denna fantastiska bostad på riktigt! Boka en visning idag och upptäck själv det bästa som livet har att erbjuda. Besiktningprotokoll ligger under dokument och länkar på hemsidan.

Flottskärsvägen 186B, Flottskär, Norrtälje kommun

Flottskärsvägen 186B

Tomt
Flottskär, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
1 495 000 kr
2 559 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en skogstomt med potential, utanför detaljplanerat område med förhandsbesked med byggnation av enbostadshus och en komplement byggnader. Tomten liggen i ett mysigt och lantligt område med vattnet intill! Fin skogstomt om 2 559m² med berg i dagen samt i utanför detaljplanerat område. Tomten planeras att bebyggas med ett smakfullt inrett fritidshus med moderna teknikaliteter. Möjlighet finns att förvärva tomten innan byggnationens start alternativt förvärva tomten och var med och utforma huset själv med entreprenaden. Ca 1,5 km till bad och möjlighet till båtplats i Ramviken. Vackert område med Roslagsleden och mysiga skogar som granne. Flottskär erbjuder en vacker miljö med rogivande inslag som fin natur, bagghusfjärdens fagra inlopp, trevlig landsväg som leder dig till Älmsta Centrum med välsorterad och omtyckt ICA-butik, busstorg med resa mot Björkö, Norrtälje, Stockholm samt Singö. Du finner även apotek. Du har den trevliga restaurangen Ankaret tvärsöver gatan. Här finns även förskola, låg, mellan och högstadieskola inom gångavstånd. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och välordnad anläggning för diverse sporter. Gym nås på 10 minuters promenad. Fin golfbana och båtklubb vid viken på bekvämt avstånd. På en åktur om 30 minuter når du Norrtälje med en levande stadskärna och stormarknader. Distans: - Älmsta ca 9 km - Norrtälje ca 30 km Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn. Du kan här njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas enligt överenskommelse, välkommen att besöka tomten när det passar er

Visar alla 5