Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ingmarsö byväg 28B, Ingmarsö, Österåkers kommun

Ingmarsö byväg 28B

Tomt
Ingmarsö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
1 850 000 kr
2 320 m² tomt

Här har vi en stor trädgårdstomt om ca 2300 kvm belägen på norra delen av Ingmarsö. Arkitekten som varit delaktig i avstyckning och det förhandsbesked för bygglov som finns, har visionen att skapa en äppellund. Här går man ned till vattnet och Waxholmsbryggan Norra Ingmarsö på någon minut. Tomten ligger mitt i Ingmarsö by med utsikt mot Äpplarö i norr. Nedanför tomten finns hamnen där det går att få båtplats och badberget där morgondoppet njuts. Önskar man att titta på tomten på egen hand vänligen kontakta ansvarig mäklare innan. Att göra på Ingmarsö Ingmarsö är en levande skärgårdsö mitt i skärgården. Koppla av med en lunchkorg på en sommaräng eller njut av utsikten över havet från en klippa vid stranden. För de mer aktiva finns fina kajakvatten och det är gott om promenadvänliga grusvägar och natursköna vandringsleder. På Ingmarsö Krog serveras vällagad mat året runt. Njut av en lunch i solen, ta en drink på barflotten eller häng med båtfolk, sommargäster och bofasta. Ingmarsö Krog ligger precis där skärgårdsbåtarna lägger till. Ingmarsö bageri bakar underbart bröd men har också deli och restaurang och bjuder till julbord i det gamla varvet under december månad. På ön finns både gårdsmejeri där det säljs egenproducerad ost och yoghurt och Bed and breakfast-verksamhet då man ska ha fler gäster än det egna huset klarar. Ingmarsö har cirka 200 bofasta, goda båtförbindelser och livsmedelsaffär året runt. Kommunikation Waxholmsbåtar trafikerar Ingmarsö och det går många reguljära turer varje dag året runt.

Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun
Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Gropgärdesvägen 62

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
2 795 000 kr
76 m²
3 rum
5 534 kr/mån
36 776 kr/m²

Vill du bo i hus? Men med tryggheten av en bostadsrätt? Då har du hittat rätt! Här har du möjlighet att förvärva ett hus i bostadsrättsform där allt är i nyskick. Byggåret är 2017 och allt är i kanonskick! Ljus och välkomnande hall med klinker golv, fullt utrustat kök med stora fönsterpartier mot tomten, rymligt vardagsrum, modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här ges du tillfälle att forma din trädgård efter önskemål så passa på att parkera bilen utanför huset, slå dig ned på den nybyggda altanen och njut av sommaren. Ljusterö är en ö som har mycket att erbjuda med god servicenivå. På södra Ljusterö i Linanäsgästhamn endast 15 min med bil finner du under sommarhalvåret härliga skärgårdsresturanger, glasskiosk, livsmedel, caféer, bensinmack och båthamn mm. Vid Ljusterö torg har du välsorterad livsmedelsaffär som är öppet året runt, ombud för post, systembolaget och apoteket, flertal salonger inom skönhet och hälsa samt restauranger och pizzeria. Under sommarhalvåret erbjuds seglarskola, golfkurser, tennisskola och sommarfotboll för barn och ungdomar på ön. I Laggarsvik 10 min bort med bil finner du stor idrottsanläggning med tennisbanor, padelbana, utegym, fotbollsplan, agilitybana, isrink och boulebana. I Väsby 4,5km bort finner du vackra och nyligen välrestaurerade Ljusterö Golf med sina 18 hål och klubbhus.

  • Premium
Högklintsvägen 8, Bergshamra, Norrtälje kommun

Högklintsvägen 8

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
3 995 000 kr
134 m²
6 rum

Denna villa på Högklintsvägen 8 i Bergshamra är den ultimata drömbostaden för de som vill flytta in och njuta utan huvudvärk av renovering och underhåll! Med 4 rymliga sovrum, braskamin tvättstuga och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum har denna villa tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas och växa. Här finns en härlig atmosfär som genomsyrar hela bostaden, med en oemotståndlig charm och attraktion som verkligen får dig att känna dig hemma. Villan är perfekt för den som älskar att underhålla, med ett stort vardagsrum med vackra trägolv som är perfekt för middagar med familj och vänner. Det finns också flera mysiga hörn att koppla av i, som den soliga altanen och trädgården som är idealisk för avkoppling och samvaro utomhus. Placerad i Bergshamra, så har denna villa gynnsam och attraktivt läge i Stockholm. Här har du välrenommerade skolor, livfulla parker och nära till shopping och marknader för alla behov. Allt områdena ger känslan av att bo på landsbygden men fortfarande ha stadens alla fördelar runt om hörnet. Ta chansen att uppleva denna fantastiska bostad på riktigt! Boka en visning idag och upptäck själv det bästa som livet har att erbjuda. Besiktningprotokoll ligger under dokument och länkar på hemsidan.

Ekuddsvägen 3, Fåglarö, Österåkers kommun
Ekuddsvägen 3, Fåglarö, Österåkers kommun, bild 2
Ekuddsvägen 3, Fåglarö, Österåkers kommun, bild 3

Ekuddsvägen 3

Fritidshus
Fåglarö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
3 995 000 kr
75 m²
5 rum
1 997 m² tomt

Välkommen till Fåglarö, mitt i hjärtat av Saxarfjärden. Här finner ni det perfekta fritidsboendet på den populära ön Fåglarö ute på Saxaren. Huset har 4 ordentliga sovrum, kök med magiskt utsikt över vattnet, badrum med dusch och vattentoalett samt ett rymligt vardagsrum för dagarna då solen lyser med sin frånvaro. Stor tomt på nästan 2000kvm med sol från morgon till kväll och närhet till badplats. Fastigheten nyttjar idag en båtplats som går att överta som ligger endast 2 min promenad från huset. Fastigheten har egen brunn och delar minireningsverk tillsammans med grannarna. Fåglarö har en typisk skärgårdsnatur med en attraktiv blandning av klippor, löv- och tallskog samt attraktiva stränder. Fastighetsägarna på ön tar ofta initiativ till uppskattade gemensamma aktiviteter så som traditionellt midsommarfirande med dans kring midsommarstången vilket ofta resulterar i en trevlig kväll med dans och mingel på ångbåtsbryggan. Fåglarö erbjuder många aktiviteter såsom sol, bad, fiske och natur. För den aktiva finns Fåglarö Flyers, en fotbollsklubb som funnits sedan år 2000. Allt började med 15 fotbollsintresserade barn och ungdomar och nu är det ett återkommande intresse om nästan 60 anmälda barn och ungdomar varje sommar. Fotbollsskolan vänder sig till barn och ungdomar från 6 år och uppåt. Ön trafikeras av Waxholmsbolaget året runt - https://waxholmsbolaget.se/

  • Premium
Flottskärsvägen 186B, Flottskär, Norrtälje kommun

Flottskärsvägen 186B

Tomt
Flottskär, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
1 495 000 kr
2 559 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en skogstomt med potential, utanför detaljplanerat område med förhandsbesked med byggnation av enbostadshus och en komplement byggnader. Tomten liggen i ett mysigt och lantligt område med vattnet intill! Fin skogstomt om 2 559m² med berg i dagen samt i utanför detaljplanerat område. Tomten planeras att bebyggas med ett smakfullt inrett fritidshus med moderna teknikaliteter. Möjlighet finns att förvärva tomten innan byggnationens start alternativt förvärva tomten och var med och utforma huset själv med entreprenaden. Ca 1,5 km till bad och möjlighet till båtplats i Ramviken. Vackert område med Roslagsleden och mysiga skogar som granne. Flottskär erbjuder en vacker miljö med rogivande inslag som fin natur, bagghusfjärdens fagra inlopp, trevlig landsväg som leder dig till Älmsta Centrum med välsorterad och omtyckt ICA-butik, busstorg med resa mot Björkö, Norrtälje, Stockholm samt Singö. Du finner även apotek. Du har den trevliga restaurangen Ankaret tvärsöver gatan. Här finns även förskola, låg, mellan och högstadieskola inom gångavstånd. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och välordnad anläggning för diverse sporter. Gym nås på 10 minuters promenad. Fin golfbana och båtklubb vid viken på bekvämt avstånd. På en åktur om 30 minuter når du Norrtälje med en levande stadskärna och stormarknader. Distans: - Älmsta ca 9 km - Norrtälje ca 30 km Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn. Du kan här njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas enligt överenskommelse, välkommen att besöka tomten när det passar er

Visar alla 5