Mäklare Robert Andersson

Robert Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 2
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 3

Stensviksvägen 13

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 200 000 kr
83 m²
4 rum

På natursköna Kungsvik finner ni dessa exklusiva nyproducerade fritidshus till bra priser. Det finns 4 hus kvar att köpa med pris från 4,2 till 4,7 miljoner kronor. Husen är designade i Skandinavisk stil för livsnjutare som inte sparar på lyx. Husen har två våningar med fin öppen planlösning för att ha kvalitetstid med vänner och familj. Här finns ett härligt vardagsrum med fin utsikt, ett kvalitetskök med inbyggda vitvaror från Whirlpool, ett helkaklat badrum och tre sovrum . Från köket finns praktiska skjutdörrar så man kan gå rätt ut på den fina altanen som löper framför huset, här kan man känna skön havsbris i luften. Färgerna i huset går ton i ton med snyggt kök och bekväma trägolv. Kungsvik är en fantastisk plats med sandstränder, klippor, sjöbodar och turterräng i skog av magiskt slag. Nära detta området finns Nordby köpcenter med allt du kan behöva shoppa. Strömstad ligger 15 min bort och med bara 1,5 timmes körning från Oslo eller 2 timmar från Göteborg kan ni finna ett drömhus som går att använda för avkoppling på weekends och ferier hela året utan boplikt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 2
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 3

Trollemyrsvägen 13

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 600 000 kr
116 m²
5 rum
906 m² tomt

Välkommen till Trollemyrsvägen 13, nu har du möjlighet att förvärva en enplansvilla på Höjden i Skee med 4 sovrum och rymligt vardagsrum, inglasat uterum och garage. Villan har praktisk planlösning och lämpar sig väl för den stora familjen eller för dig som önskar bo med stora ytor. Vardagsrumsgolvet har ett vackert original enstavs parkettgolv . Från matplatsen går du ut till altan där du även når det inglasade uterummet som är placerat för att kunna njuta av solen ända in på kvällen. Fastigheten har en härlig trädgård med plats för lek och odling, här finns också en gäststuga. Garaget rymmer en bil och här finns också vatten och el. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun, bild 2
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun, bild 3

Stensviksvägen 31

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 700 000 kr
83 m²
4 rum

På natursköna Kungsvik finner ni dessa exklusiva nyproducerade fritidshus till bra priser. Det finns 4 hus kvar att köpa med pris från 4,1 till 4,7 miljoner kronor. Husen är designade i Skandinavisk stil för livsnjutare som inte sparar på lyx. Husen har två våningar med fin öppen planlösning för att ha kvalitetstid med vänner och familj. Här finns ett härligt vardagsrum med fin utsikt, ett kvalitetskök med inbyggda vitvaror från Whirlpool, ett helkaklat badrum och tre sovrum . Från köket finns praktiska skjutdörrar så man kan gå rätt ut på den fina altanen som löper framför huset, här kan man känna skön havsbris i luften. Färgerna i huset går ton i ton med snyggt kök och bekväma trägolv. Kungsvik är en fantastisk plats med sandstränder, klippor, sjöbodar och turterräng i skog av magiskt slag. Nära detta området finns Nordby köpcenter med allt du kan behöva shoppa. Strömstad ligger 15 min bort och med bara 1,5 timmes körning från Oslo eller 2 timmar från Göteborg kan ni finna ett drömhus som går att använda för avkoppling på weekends och ferier hela året utan boplikt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hamnevägen 41, Lgh 62, null, Strömstads kommun

Hamnevägen 41, Lgh 62

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
595 000 kr
18 m²
1 rum
vån 1/2
1 999 kr/mån

Med strålande utsikt över Korshamn/Ekenäs på SydKoster kan du nu förvärva ett dubbelrum som är fullutrustat för en skön skärgårdsvistelse. Rummet är det perfekta alternativet för dig som vill bo vackert och slippa laga mat eller städa. Det anrika pensionatet har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter uthyrning där du som ägare tar del av hyresintäkterna. Dubbelrummet har en härlig balkong där du kan se njuta av havet och folkvimlet. Rummet är utrustat med helkaklat badrum, ett sovrum med två enkelsängar som står ihop som en dubbelsäng, sängbord, mindre bord och stolar, hylla i entré för förvaring. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö där de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger. Välkomna att boka enskild visning med Fastighetsmäklaren.

 • Plus
Löparegatan 9, Centralt, Strömstads kommun
Löparegatan 9, Centralt, Strömstads kommun, bild 2
Löparegatan 9, Centralt, Strömstads kommun, bild 3

Löparegatan 9

Villa
Centralt, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 850 000 kr
136 m²
4 rum
421 m² tomt

På Löparegatan 9 finner ni denna noggrant underhållna Villa. En pärla i centrala Strömstad med fantastiskt läge. Villan har en stor härlig altan med sol ända till solnedgången och en storslagen granitmur framför med en fin trappa till huset. Hela trädgården har vackra stenpartier och planteringar. Detta Comforthus är av högsta kvalitet och har underhållits med precision. Med en energieffektiv frånluftsvärmepump från Nibe och vattenburen golvvärme i hela entréplan har du låga uppvärmningskostnader utan att tumma på komforten. Entréplan har en öppen och social planlösning, du kommer in i en härlig hall med tak till nock, stort vardagsrum som går att dela av till ytterligare sovrum, ett kvalitetskök som är rymligt och trevligt med matplats och en köksö som är flyttbar. Från köket går du rätt ut till altanen, en mycket praktisk planlösning för dig som vill äta ute och njuta av eftermiddagssolen och sköna grillkvällar. På detta plan finns också ett helkaklat badrum med duschväggar av glas samt en tvättstuga som är husets groventré med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. På övre plan finns 3 sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Nymålade tak, lister och dörrar samt nya tapeter gör trevnaden ännu större. Vacker ekparkett i vardagsrum och sovrummen. Utsidan målades för 2 år sedan. På tomten finns ett praktiskt förråd för förvaring. Till fastigheten hör en garageplats i gemensam garagelänga samt parkering på gemensam parkering. Önskar du dig ett boende med närhet till vad centrum har att erbjuda har du allt inom gångavstånd såsom skolor, aktiviteter, affärer mm.

 • Premium
Ekelund Sydkoster, Lägenheter, Strömstads kommun
 • 6 lediga bostäder

Ekelund Sydkoster

Lägenhet
Lägenheter, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
fr. 2 295 000 kr
39 m²
2 rum
4 442 kr/mån

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön.

 • Nybyggnadsprojekt
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 6, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 6

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 4, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 4

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 5, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 5

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 3, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 3

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
63 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 2, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 2

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
63 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida

 • Nyproduktion
Beatebergsvägen 24, Skee, Strömstads kommun

Beatebergsvägen 24

Villa
Skee, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 295 000 kr
90 + 85 m²
4 rum
1 085 m² tomt

Nu har du möjligheten att köpa en totalrenoverad villa med öppet trevligt vardagsrum och kök i social planlösning samt 3 sovrum, vardagsrum och helkaklat badrum varav ett sovrum med helkaklat en suite badrum på entréplan och en hel källare med 4 stora rum och badrum. Villan är modernt renoverad med snyggt kök och fina materialval. Här finns också möjlighet att använda hela källaren som en separat uthyrningslägenhet, här finns ett begagnat kök som kan monteras av säljaren vid önskemål för att få en komplett lägenhet på nedre plan, alternativt öppna för en trappa mellan övre och nedre plan för att få en villa med många rum. Ett stort garage med plats för förvaring och en nyanlagd fin trädgård med både grusgång och härlig gräsmatta. Villan ligger mitt i Skee, precis vid skolan, här finns även förskola. Skee är en fantastisk plats att bo på med närhet till allt serviceutbud och närhet till naturen, det tar endast 7 min med bil till Strömstad centrum.

Hamnevägen 41, Lgh 2040, null, Strömstads kommun

Hamnevägen 41, Lgh 2040

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 900 000 kr
64 m²
3 rum
7 086 kr/mån
60 938 kr/m²

Nu har du möjlighet att köpa en härlig lägenhet i Bostadsrättsföreningen BRF Panorama Sydkoster. Lägenheten har en strålande utsikt över Kosterfjorden och ligger fint till så du kan gå rätt ut på berget och ner och ta ett bad eller gå till din båtplats. Lägenheten är smart planerad med egna ingångar till varje sovrum som också har egna badrum, en-Suite med ingång från respektive sovrum. I det stora öppna rummet finns kök och vardagsrum med öppen planlösning, matsalsbord, soffgrupp och utgång till härlig terrass med fantastisk utsikt över Kosterfjorden. Hela lägenheten har björkparkett och kök med björkluckor, båda badrummen är helkaklade. Alla möbler och husgeråd ingår i priset. Möjlighet till båtplats finns precis nedanför. Lägenheten skall finnas tillgänglig för uthyrning genom driftbolaget till 50 procent i högsäsong (Juni, Juli, Augusti) . Här har du en fantastisk möjlighet att vara med och få del av en bra hyresintäkt då fördelningen på alla hyresintäkter som kommer in på lägenheten är 60% till ägaren och 40% till driftbolaget. Koster är en av de populäraste resmålen på Västkusten, hit kommer 200 000 tusen besökare om året och Koster är del i Kosterhavets Marina Nationalpark. Ekenäs är en underbar plats att bo på och har en restaurang dit många kommer och en känd anläggning för bröllop och konferenser. Koster har en storslagen natur med gott om fina badplatser, vackra stigar, naturupplevelser och ett stort utbud av restauranger och krogar. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Robert Andersson för privat visning.

 • Hiss
Raggeforsvägen 31, null, Strömstads kommun

Raggeforsvägen 31

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
6 995 000 kr
120 m²
6 rum
1 048 m² tomt

Välkommen till Lervik och detta fantastiska hus på Raggeforsvägen 31. Huset byggdes 2019 och är ett kvalitets hus från Värsåsvillan. Huset är beläget på en hörntomt med högsta läge och strålande havsutsikt och intill huset finns rogivande skog. Från balkongen på övre våning kan du njuta av utsikten över havsviken Lervik och se ända till Norge. Detta stiliga hus har högt ryggåstak som gör att det blir en luftig och ljus känsla, här är öppen planlösning mellan det exklusiva köket från Vedumkök med Miele vitvaror och vardagsrummet med gott om plats för både soffgrupp och matplats, vidare går man direkt ut till ett fint inglasat uterum och vidare till en härlig altan. I huset finns 3 sovrum, ett fint allrum på övre våning med vacker utsikt, ett badrum med dusch, på entréplan finns helkaklat badrum, praktiskt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och en hall. Alla golv har fin ekparkett och vattenburen golvvärme. Till fastigheten hör ett rymligt garage med elektrisk port och gott om plats för både bil och förvaring. Fiber finns indraget. Denna fastighet är perfekt både som året runt boende eller fritidsboende. Lervik har en fin småbåtshamn där det finns möjlighet att hyra båtplats. Lervik ligger nära Nordby köpcenter och bara (15 km från Strömstad eller 5 km till Svinesund). Välkommen att kontakta Mäklaren för visning.

Första musseronvägen 1, null, Strömstads kommun

Första musseronvägen 1

Radhus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 390 000 kr
114 m²
5 rum
632 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus på Röd. Här finner du ett hus med 4 sovrum. Rymligt vardagsrum, kök och wc i entréplan samt ett sovrum och ytterligare 3 sovrum på övervåningen. I huset finns en braskamin placerad i hallen som ger skön värme till hela huset. Ett praktiskt och rymligt garage med elektrisk port finns till huset samt förråd/övernattningsrum och tvättstuga. Huset har bra läge på populära och barnvänliga området Röd i Strömstad och har en trevlig trädgård. Här har du nära till allt vad staden har att erbjuda samt väldigt nära till skolor och matbutiker. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Lilla Vatulandsgatan 3, null, Strömstads kommun
Lilla Vatulandsgatan 3, null, Strömstads kommun, bild 2
Lilla Vatulandsgatan 3, null, Strömstads kommun, bild 3

Lilla Vatulandsgatan 3

Övrigt
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
19 000 000 kr
464 m² tomt

I det finaste området i Strömstad, Vatuland finns nu detta fantastiska hyreshus till salu. Denna pampiga byggnad med en taxerad boyta om 464 m2 inrymmer 5 lägenheter och har ett dubbelgarage samt en rymlig källare med förrådsmöjligheter och tvättstuga. Nuvarande fastighetsägare köpte huset 2004 och har renoverat huset med nytt tak och ny klädsel samt inrett en ny vindsvåning med exklusiva materialval. Nya balkonger byggdes. Högst upp (hiss finns) finns en vindslägenhet om tre rum och kök. Två badrum med duschplats. Vedkamin i allrum. Mellanplanets lägenhet är en verklig paradlägenhet om fem rum och kök. Här finns fantastiska takmålningar som förstärks av den generösa takhöjden i matsal och salong som även har öppen spis. Stora fönsterpartier i väster med utsikt över hamninloppet och staden. I denna lägenhet finns hall, toalett, litet sällskapsrum, ett rymligt kök med matplats, badrum och två sovrum, varav det ena med utgång till balkong. Bottenplanet inrymmer två kompletta lägenheter (den ena handikappanpassad) om två rum & kök, ca 65 m2 samt en etta med kokvrå+ toa inkl. dusch. Källare med pannrum där bergvärmepump och varmvattenberedare är placerad. För mer information kontakta Fastighetsmäklare Robert Andersson.

 • Premium
Kyrkosundsvägen 1, Stuga 8, null, Strömstads kommun

Kyrkosundsvägen 1, Stuga 8

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 465 000 kr
30 m²
3 rum
5 134 kr/mån
48 833 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en drömstuga på Kostergården, en underbar rekreationsplats med trevlig atmosfär. Stugan är vackert belägen ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden vid Kilesand. Välplanerad med ett praktiskt kök, sovplats för totalt 6 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, vardagsrum/kök med soffhörna som har bäddsoffa och ett fräscht helkaklat badrum, solaltan på 17 kvm, som vetter ner mot stranden. Lägenheten är fullutrustad och konceptet för anläggningen är att man bara sätter en nyckel i dörren och inte behöver sköta eller underhålla något. Du har tillgång till stugan för eget bruk 25 veckor och driftbolaget förvaltar och hyr ut den så mycket som möjligt de resterande 27 veckorna. Intäkterna från uthyrningen tillfaller bostadsrättsinnehavaren med 60% (moms avgår). Kostergården byggdes 2016, anläggningen är mycket populär och välbesökt. Restaurangen erbjuder många fina rätter, den har fullständiga rättigheter, man kan njuta av måltiderna både i Restaurangen eller på den storslagna terrassen med sina fina sittgrupper. Det finns en äventyrs minigolfbana på anläggningen. Du har utsikt till Kilesand, en av Kosteröarnas vackraste stränder. Koster är platsen där alla vill vara på sommaren, här kan du finna lugnet i naturen eller gå på lyxiga restauranger, här finns också cykeluthyrning, minigolf och kiosk på området. Läget på Sydkoster är svårslaget då det är ett stenkast från hav och natur. Kosteröarna har också mest soltimmar i landet. Välkomna på visning!

 • Uteplats

Visar alla 17