Mäklare Catarina Löfberg

Catarina Löfberg

Om mig

Att få förtroendet att sälja din bostad är speciellt. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Trelleborg sedan 1992 och för mig är varje försäljning unik. Du som kund ska känna dig lugn, trygg och omhändertagen då blir din bostadsaffär lyckad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hedvägen 107B, Centralt, Trelleborgs kommun

Hedvägen 107B

Radhus
Centralt, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 595 000 kr
106 + 63 m²
3 rum
413 m² tomt

Välkommen in till detta välplanerade radhus med inredd källare. Boytan är 106 kvm och fördelar sig på en bottenvåning med kök, badrum och vardagsrum med utgång till uterum och en ovanvåning med allrum, toalett och sovrum. Möjlighet finns att ändra planlösningen för fler sovrum för den som önskar. Källaren är inredd med tvättstuga, mycket förvaringsmöjligheter, hobbyrum och gillestuga. Intill huset finns garage och förråd. Radhuset har granne mot öster vilket ger en trevlig hörntomt i både söder och västerläge. Ett perfekt boende för dig som vill bo mitt i stan. Vi ses på visning !

Granats väg 17A, Smygehamn, Trelleborgs kommun
  • Sön 10 dec kl 14:30
Granats väg 17A, Smygehamn, Trelleborgs kommun, bild 2
Granats väg 17A, Smygehamn, Trelleborgs kommun, bild 3

Granats väg 17A

Villa
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
4 495 000 kr
116 + 10 m²
3 rum
951 m² tomt

Mittemot den böljande körsbärsdalen i de natursköna delarna av Smygehamn hittar du denna lantliga idyll med modern touch. Huset är både lyxigt och lantligt med sina synliga bjälkar och stora fönster ytor som ger vackra ljusinsläpp. Trädgården är med sina olika rum spännande och mångfasetterad. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Hesekillegatan 13, Centrum - Ripatorget, Trelleborgs kommun

Hesekillegatan 13

Radhus
Centrum - Ripatorget, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
2 995 000 kr
170 + 60 m²
5 rum
395 m² tomt

Välkommen in till detta mycket rymliga parhus med tegelfasad. Här finns en boyta om 170 kvm som innehåller en bottenvåning med badrum, kök och vardagsrum med matrum i fil med skjutdörrar emellan. Den pampiga stentrappan leder upp till ovanvåningen med tre rejäla sovrum och ett badrum. Vidare finns ett mysigt rum inrett på vinden, perfekt som hemmakontor, det fjärde sovrummet eller som mysigt allrum. Källaren innehåller bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Tomten ligger i sydväst och är 394 kvm. Här njuter man gott av den sista solen under äppleträdet eller på uteplatserna intill huset. En pärla mitt i stan som ska upplevas på plats. Vi ses på visning !

Vindilsvägen 9, Knäckekärr, Trelleborgs kommun

Vindilsvägen 9

Villa
Knäckekärr, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
4 625 000 kr
183 + 43 m²
6 rum
610 m² tomt

Denna villa i 1 1/2-plan har en boyta om 183 kvm som idag fördelar sig över 3 sovrum, toalett, badrum, kök och stora sällskapsrum på både ovanvåning och bottenvåning. Tak och syllar är bytta. Lägg där till garage för en bil, uterum och en härlig tomt om 610 kvm. Välkommen på visning ! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hovslagaregatan 13, Österlid, Trelleborgs kommun

Hovslagaregatan 13

Villa
Österlid, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
2 895 000 kr
60 + 76 m²
4 rum
516 m² tomt

Välkommen in till denna välplanerade villa i 1 1/2 plan och inredd källare. Boytan fördelar sig på bottenvåning med ljust vardagsrum och kök med matrum samt sovrum och toalett. Ovanvåning med sovrum, allrum och tvättrum med dusch. Källaren erbjuder, bra utrymmen, badrum och kök. Tomten är 516 kvm med ett trevligt, friliggande uterum och förråd. Vi ses på visning !

Slussgårdens mittgränd 4, Centralt - Väster, Trelleborgs kommun

Slussgårdens mittgränd 4

Radhus
Centralt - Väster, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
2 595 000 kr
118 m²
4 rum
149 m² tomt

Välkommen till hemtrevliga Slussgården. Ett välplanerat radhus i 1 1/2 plan med tre lättmöblerade sovrum och ett mysigt vardagsrum med utgång till uterum i öster. Köket har bra förvaringsmöjligheter och plats för 4-6 personer vid matbordet. Precis utanför dörren finns barnens favoritlekplats och på en kort promenads avstånd ligger centrala Trelleborg. Vi ses på visning.

Kyrkogatan 7b, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Kyrkogatan 7b

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 490 000 kr
80 m²
3 rum
5 333 kr/mån
18 625 kr/m²

Välkommen in till detta bostadsrättsradhus med nytt, snyggt kök och härligt vardagsrum med utgång till terrass i sydväst. På ovanvåningen finns två lättmöblerade sovrum samt helkaklat badrum med dusch. Källaren innehåller bra förrådsrum och tvättstuga. Välkommen in ! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kycklinggränd 6D, Granlunda, Trelleborgs kommun

Kycklinggränd 6D

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 970 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
6 426 kr/mån
23 176 kr/m²

I norra delen av Granlunda finns denna underbara 4:a. Bo klokt med väldisponerade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Nära till både natur och stad. Kan det bli bättre? Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vallbyvägen 76, Vallby, Trelleborgs kommun

Vallbyvägen 76

Villa
Vallby, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
2 890 000 kr
165 + 26 m²
6 rum
519 m² tomt

Boyta om 165 kvm med 6 rum och kök varav 4 sovrum. Nyrenoverat kök i lantliga stil. Helkaklade badrum med våtrumsintyg. Tomt om 519 kvm med garage, förråd och uteplats. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar alla 9