Mäklare Louise Nilsson

Louise Nilsson

Om mig

Här möter du en positiv och engagerad mäklare som alltid sätter kunderna i fokus. Har ett stort kontaktnät genom sin bakgrund som säkerhetsvakt, butiksbiträde och restaurangchef. Uppväxt på sydkusten där hon gärna spenderar somrarna med sol och bad. Valet är enkelt om du vill ha en social och driven fastighetsmäklare med många års erfarenhet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallasvängen 17A, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 17A

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
4 725 kr/mån
18 012 kr/m²

Är ni intresserade av en trevlig bostadsrätt med rejält tilltagen balkong i söder med fri utsikt?! Vill ni dessutom att den ska ligga på första våningen och ha tvättmaskin? Välkomna till Hallasvängen 17A. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Högalidsvägen 55B, Centralt - Väster, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högalidsvägen 55B

Lägenhet
Centralt - Väster, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
4 136 kr/mån
24 904 kr/m²

Dags att flytta hemifrån eller vill du/ni bara bo helt bekymmersfritt? Varmt Välkomna till våning två på Högalidsvägen 55B. Här blir du/ni den första att flytta in! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Torshögsvägen 6-0, Fjärdingslöv, Trelleborgs kommun

Torshögsvägen 6-0

Villa
Fjärdingslöv, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
2 095 000 kr
176 m²
6 rum
617 m² tomt

Nytt Superpris!! Är du/ni intresserad av att bo med fantastiskt natur på perfekt pendlarläge? Vill du/ni dessutom ha möjligheten sätta er egen prägel på bostaden?! Välkomna till Torshögsvägen 6-0. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Ängarödsvägen 9, Skateholm/Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Ängarödsvägen 9

Tomt
Skateholm/Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 595 000 kr
750 m² tomt

NYTT PRIS! Är det dags att bygga ert drömhus i härliga Skateholm/Beddingestrand?! Då har vi den perfekta tomten till er! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 4