Mäklare Louise Nilsson

Louise Nilsson

Om mig

Här möter du en positiv och engagerad mäklare som alltid sätter kunderna i fokus. Har ett stort kontaktnät genom sin bakgrund som säkerhetsvakt, butiksbiträde och restaurangchef. Uppväxt på sydkusten där hon gärna spenderar somrarna med sol och bad. Valet är enkelt om du vill ha en social och driven fastighetsmäklare med många års erfarenhet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kattebäcksvägen 9, Centralt - Väster, Trelleborgs kommun

Kattebäcksvägen 9

Villa
Centralt - Väster, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
3 295 000 kr
120 + 20 m²
4 rum
698 m² tomt

Är ni ute efter en vacker fastighet med härlig 20-talskänsla i de centrala delarna av stan? Vill ni dessutom ha insynsskyddad trädgård i sydvästligt läge? Välkomna till Kattebäcksvägen 9. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Tränsvägen 1, Serresjö, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30

Tränsvägen 1

Lägenhet
Serresjö, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
3 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/1
7 461 kr/mån
34 500 kr/m²

Är ni intresserad av det finaste Brf-huset i Strandbyn?! Vill ni dessutom att det ska vara friliggande och ligga på den friaste hörnan med en av de största tomterna? Varmt välkomna Tränsvägen 1. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Hansagatan 3, City, Trelleborgs kommun

Hansagatan 3

Lägenhet
City, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
875 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
3 465 kr/mån
17 157 kr/m²

Vill du bo centralt i ett äldre hus med tidstypiska attribut från tidigt 30-tal? Vill ni dessutom att det ska vara i en välskött förening?! Välkomna till Hansagatan 3. Nu presenterar vi en trevlig tvåa på på Hansagatan 3. Denna luftiga bostad är bra disponerad med rymligt kök och matplats samt helkaklat badrum med dusch. Det stora vardagsrummet når man via en serveringsgång med vackra brädgolv och fantastisk takhöjd. För den organiserade finns en stor Walk in Closet som sätter guldkant på denna bostadsrätt. Vilken förvaring! Balkongen finns givetvis i öst där det är perfekt att ta morgonkaffet och blicka ut över hamn och hav. Föreningen har anlagt en trevlig innergård med en mysig uteplats. Perfekt för trevliga sommarfester! Gångavstånd till tågstationen och centrum, kan det bli bättre?! Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats. Vi ses väl på visning!?

  • Balkong
Liljeborgsgatan 14B, Centrum - Ripatorget, Trelleborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Liljeborgsgatan 14B

Lägenhet
Centrum - Ripatorget, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
525 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
3 235 kr/mån
17 500 kr/m²

Nytt Superpris! Dags att flytta hemifrån eller bara till mindre? Eller kanske behöver du en övernattningslägenhet med närhet till både stan och pendling? Vill ni dessutom ha detta i en trevlig förening med låg avgift? Då är detta perfekta dig/er! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Havrejordsvägen 13B, Norr - Trädgårdsstaden, Trelleborgs kommun
  • Fre 26 apr kl 12:00

Havrejordsvägen 13B

Lägenhet
Norr - Trädgårdsstaden, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
2 795 000 kr
121 m²
4 rum
vån 2/2
9 353 kr/mån
23 099 kr/m²

Är ni ute efter ett Penthouse om hela 121 m² med parkeringsplats och tre terrasser?! Vill ni dessutom att det ska ligga på gångavstånd till förskola/skola och centrum? Välkomna till Havrejordsvägen 13B. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Högalidsvägen 55B, Centralt - Väster, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högalidsvägen 55B

Lägenhet
Centralt - Väster, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
4 136 kr/mån
24 904 kr/m²

Dags att flytta hemifrån eller vill du/ni bara bo helt bekymmersfritt? Varmt Välkomna till våning två på Högalidsvägen 55B med både tvättmaskin och hiss från markplan. Här blir du/ni den första att flytta in! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Torshögsvägen 6-0, Fjärdingslöv, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torshögsvägen 6-0

Villa
Fjärdingslöv, Trelleborgs kommun
Mäklarhuset Trelleborg
1 800 000 kr
176 m²
6 rum
617 m² tomt

Nytt Superpris!! Är du/ni intresserad av att bo med fantastiskt natur på perfekt pendlarläge? Vill du/ni dessutom ha möjligheten sätta er egen prägel på bostaden?! Välkomna till Torshögsvägen 6-0. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats

Visar alla 7