Mäklare Amanda Holsendahl

Amanda Holsendahl

Om mig

Att hjälpa människor med sitt livs viktigaste affär med nöjda kunder, driver mig som mäklare. Genom lyhördhet, hög ambition, noggrannhet och en bra tidsplan ger vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär för alla parter. 2012 började jag jobba inom branschen och tycker att jobbet är väldigt stimulerande. Den största delen av livet är jag uppvuxen i Nossebro, men bor idag strax utanför Vara.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäreberg Skattegården 310, Bäreberg, Essunga kommun

Bäreberg Skattegården 310

Villa
Bäreberg, Essunga kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
650 000 kr
90 + 8 m²
5 rum
3 967 m² tomt

I Bäreberg strax utanför Nossebro ligger detta hem och väntar på sin nästa ägare. Från huset, som är beläget på en höjd har man en fin utsikt över bygden. På bostadshusets entréplan hittar man vardagsrum i fil, hemtrevligt kök, allrum, två sovrum samt duschrum. På ovanvåningen finns ett sovrum och oinredd kallvind. Här finns också bra förvaring i stora vindsförråd. Källarplan rymmer tvättstuga, pannrum samt förråd. Omgivande tomt är stor och kuperad; här finns bergsknallar, buskage och några fruktträd. En altan under tak bjuder in till umgänge. På tomten finns även ett garage med vedförråd och parkering finns på flera ställen. Skolbussen stannar precis utanför huset och till Nossebro med all service går det fin cykelväg.

Allégatan 14, Centrala Vara, Vara kommun

Allégatan 14

Lägenhet
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
195 000 kr
19,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 357 kr/mån
10 000 kr/m²

På Allégatan 14, mitt i centrala Vara, hittar man detta trevliga boende om ett rum med kokvrå. Ett mycket bra alternativ för en student eller den som flyttar hemifrån och letar efter ett första eget boende. I denna fina etta finns allt man behöver på liten yta; compact living när det är som bäst! I hallen finns garderob och plats för avhängning och härifrån nås också badrummet med handfat, wc och duschplats. Längre in i lägenheten ligger det kombinerade allrummet/sovrummet. Här finns plats för soffa, säng och kanske ett litet skrivbord. En trevlig kokvrå med induktionshäll, diskmaskin, diskho, kyl/frys samt mikro finns också, med plats om man vill installera ugn. Från lägenheten är det praktiskt gångavstånd till all service i Vara som järnväg/buss, butiker och restauranger.

Västgötagatan 1C, Centrala Vara, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västgötagatan 1C

Radhus
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 495 000 kr
96 + 45 m²
4 rum
578 m² tomt

Välkomna till Västgötagatan 1C och detta radhus med spännande planlösning, fördelad på hela fyra plan. Bostaden ligger på en hörntomt i barnvänligt villaområde. På entréplan finns hall, kök, vardagsrum samt toalett. Från köket kommer man ut till det inglasade uterummet. En halvtrappa upp finns ett allrum, som tidigare varit sovrum, samt två sovrum och badrum. En halvtrappa ner från entréplan hittar man tvättstuga med dusch och bastu, förråd och garage. Ytterligare en halvtrappa ner finns idag ett förråd samt outgrävd källare. På framsidan finns asfalterad parkering samt fin stensättning med infälld belysning. På baksidan finns utöver uterummet även en altan med plats för trevligt umgänge. En friggebod finns också på tomten. En robotgräsklippare hjälper till med klippning av gräs. Här är gångavstånd till all service Vara har att erbjuda; butiker, resecentrum och restauranger.

Tumlebergsvägen 21, Arentorp, Vara kommun

Tumlebergsvägen 21

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
449 000 kr
96 + 40 m²
4 rum
634 m² tomt

Välkommen till det lilla lugna samhället Tumleberg och detta hus på Tumlebergsvägen 21. Bostaden är om ett och ett halvt plan samt källare. Entréplan rymmer hall, ett sovrum/allrum, badrum, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås baksidans uteplats. På ovanvåningen hittar man två sovrum och möblerbar hall. Flera praktiska vindsförråd finns här också. I källaren finns pannrum och förrådsrum. Parkerar gör man på den grusade uppfarten eller i carporten. I trädgården växer mycket ätbart, bland annat plommon, rabarber och blåbär. På baksidan finns en altan, delvis under tak för trevliga utekvällar. Växthus, redskapsbod och en liten gäststuga finns också på tomten. En kort promenad från huset finns en fin lekplats. Till Arentorp där det finns skola och obemannad matbutik, är det ca 4 km och till Vara med tågstation och övrig service är det ca en mil.

Visar alla 4