Mäklare Amanda Holsendahl

Amanda Holsendahl

Om mig

Att hjälpa människor med sitt livs viktigaste affär med nöjda kunder, driver mig som mäklare. Genom lyhördhet, hög ambition, noggrannhet och en bra tidsplan ger vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär för alla parter. 2012 började jag jobba inom branschen och tycker att jobbet är väldigt stimulerande. Den största delen av livet är jag uppvuxen i Nossebro, men bor idag strax utanför Vara.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Österlånggatan 12, Grästorp, Grästorps kommun

Österlånggatan 12

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 495 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
860 m² tomt

Välkommen till Grästorp; orten med de aktiva föreningarna och det blomstrande näringslivet! Här finns all service du kan önska; butiker, restauranger, fritidsanläggningar och skolor. Denna stora villa, avskärmad från gatan av en hög häck, har ett mycket bra, centralt läge. Härifrån är det promenadavstånd till allt. På insidan är det mesta original vad gäller utrustning och ytskikt och här finns fina arbetade innertak och många roliga detaljer. Behåll det du gillar och gör om och modernisera det du själv vill. Entréplan rymmer hall/allrum, två sovrum, varav det ena med kontorsdel, kök, duschrum, gästtoalett samt stort vardagsrum med fint parkettgolv. I källaren hittar man flera bra förrådsutrymmen, klädkammare, tvättstuga med dusch och bastu, hobbyrum samt pannrum. Trädgården är uppvuxen och lummig och här är även plats för egen odling. En altan, delvis under tak, finns på den insynsskyddade baksidan. Ett enklare garage/förråd hör också till.

Tumlebergsvägen 21, Arentorp, Vara kommun

Tumlebergsvägen 21

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
449 000 kr
96 + 40 m²
4 rum
634 m² tomt

Välkommen till det lilla lugna samhället Tumleberg och detta hus på Tumlebergsvägen 21. Bostaden är om ett och ett halvt plan samt källare. Entréplan rymmer hall, ett sovrum/allrum, badrum, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås baksidans uteplats. På ovanvåningen hittar man två sovrum och möblerbar hall. Flera praktiska vindsförråd finns här också. I källaren finns pannrum och förrådsrum. Parkerar gör man på den grusade uppfarten eller i carporten. I trädgården växer mycket ätbart, bland annat plommon, rabarber och blåbär. På baksidan finns en altan, delvis under tak för trevliga utekvällar. Växthus, redskapsbod och en liten gäststuga finns också på tomten. En kort promenad från huset finns en fin lekplats. Till Arentorp där det finns skola och obemannad matbutik, är det ca 4 km och till Vara med tågstation och övrig service är det ca en mil.

Ängsvägen 25, Jung, Vara kommun

Ängsvägen 25

Villa
Jung, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 050 000 kr
140 m²
4 rum
1 020 m² tomt

Nu har ni möjlighet att flytta in i denna hemtrevliga villa med bra planlösning och fint läge i Jung. Tomten gränsar mot åkermark och vyn är ostörd och vacker. På entréplan ligger matplats, kök, badrum, ett sovrum samt stort vardagsrum i vinkel. Från både kök och vardagsrum finns utgång mot baksidan. Ovanvåningen rymmer ljust allrum, två bra sovrum, varav ett med klädkammare, samt duschrum. På baksidan hittar man en stor altan, delvis under tak, med fin utsikt över slätten. Vidbyggt bostadshuset finns dubbelgarage samt stort praktiskt förråd. Orten erbjuder förskola och skola åk F-5 och bensinmack med vägkrog. För att handla åker man till Vara ca en mil bort, eller till Kvänum som ligger ca 7 km från Jung.

Strandgatan 5, Nossebro, Essunga kommun

Strandgatan 5

Tomt
Nossebro, Essunga kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
295 000 kr
567 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda denna strandnära tomt för nybyggnation i Nossebro. Tomten på Strandgatan 5 vetter mot fina ån Nossan som rinner genom Nossebro och området är lugnt och familjevänligt. Här finns möjlighet att bygga ditt drömhus på bekvämt avstånd till vårdcentral, skola, förskola samt handel och restauranger. Kommunalt vatten och avlopp är indraget på tomten och betalt. Alla kommunala avgifter är betalda så som nybyggnadskarta och planavgift. Fiber och el finns framdraget till tomtgränsen men är ej anslutet, så kostnader för detta tillkommer. Nossebro, tätort i Essunga kommun, har mycket att erbjuda! Sista onsdagen varje månad är det stor, välbesökt marknad på orten och vid ett besök i retrolägenheten Andra Våningen får man en spännande inblick i hur ett vanligt hem såg ut på 1960-talet. I Nossebro huserar även Eriksons Chark, vida känt för sina fantastiska närproducerade godsaker. Åk gärna förbi och kika på tomten!

Visar alla 4