Mäklare Amanda Holsendahl

Amanda Holsendahl

Om mig

Att hjälpa människor med sitt livs viktigaste affär med nöjda kunder, driver mig som mäklare. Genom lyhördhet, hög ambition, noggrannhet och en bra tidsplan ger vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär för alla parter. 2012 började jag jobba inom branschen och tycker att jobbet är väldigt stimulerande. Den största delen av livet är jag uppvuxen i Nossebro, men bor idag strax utanför Vara.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östergårdsgatan 6 B, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Tor 8 aug kl 16:00

Östergårdsgatan 6 B

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
575 000 kr
49 m²
1 rum
vån 1/2
3 136 kr/mån
11 735 kr/m²

Välkomna till denna rymliga enrummare på 49 kvm i markplan som ligger i den populära bostadsrättsföreningen Riksbyggen Nor-Bo på Östergårdsgatan. Boytan i denna lägenhet är bra disponerad och har en trevlig planlösning. I månadsavgiften inkluderas utöver värme och vatten även hushållsel, parkeringsplats samt kabel tv via Telia. Vid entrén finns plats för avhängning och härifrån nås också duschrummet med toalett. I det ljusa köket finns plats för matgrupp vid fönstret. Det kombinerade vardagsrummet är även avdelat så att man får en egen sovdel med plats för klädförvaring. Härlig, nybyggd altan med läge i söder där man får många soltimmar på dygnet. Eget förråd i byggnaden i huset bredvid hör till lägenheten att nyttja. Här bor du centralt med promenadavstånd till all service; butiker, restauranger, badhus och tågstation m.m.

  • Plus
Almgatan 2 B Lgh 1201, Centrala Vara, Vara kommun

Almgatan 2 B Lgh 1201

Lägenhet
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
545 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
4 338 kr/mån
8 258 kr/m²

Välkomna till denna rymliga lägenhet på Almgatan 2 B. Lägenheten ligger på tredje våning och har trevlig planlösning med två sovrum och vardagsrum med stort ljusinsläpp. Lägenheten är ombyggd från en 2:a till en 3:a; vilket gör att den lätt går att återställa till en tvåa igen om så önskas. Praktiskt helkaklat duschrum hittar man också i lägenheten. Mysig balkong med sol morgon och dagtid finns som bonus. I källaren finns förråd samt gemensam tvättstuga och cykelförvaring. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Här bor du centralt i Vara med gångavstånd till all service som butiker, restauranger och skolor. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Almgatan 4 B Lgh 1201, Centrala Vara, Vara kommun

Almgatan 4 B Lgh 1201

Lägenhet
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
700 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
4 485 kr/mån
10 606 kr/m²

Välkomna in i denna fina tvårummare belägen på tredje våning på Almgatan 4B i centrala Vara. Här bor du med närhet till butiker, restauranger, konserthus, skolor och järnvägsstation - kort sagt; all service man behöver. Lägenheten är ljus och fin och har en trevlig planlösning. Hallen är rymlig och här finns garderober och en rejäl klädkammare som även går att använda som kontor. Till vänster från hallen finns sovrummet med stor garderob. Rakt fram ligger det fräscha köket med snygga grå luckor från Ikea (2021). Härifrån når man den mysiga balkongen under tak med härlig morgonsol! Rymligt, helkaklat duschrum samt vardagsrum med plats både för soffa och matgrupp hittar man till höger från hallen. I källaren finns eget förråd samt gemensam tvättstuga och cykelförråd. På den lummiga innergården finns föreningens uteplats och grönytor.

  • Balkong
Längjum Arvidsgården 7, Längjum, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Längjum Arvidsgården 7

Villa
Längjum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
895 000 kr
80 + 13 m²
4 rum
436 m² tomt

Vackert och lantligt beläget, omgivet av åkrar och med fantastisk utsikt åt alla håll, ligger denna fastighet på slätten i Längjum. Huset om ett och ett halvt plan rymmer fyra rum och kök. Två rejäla sovrum finns på ovanvåningen och ett mindre, som kan användas som sovrum eller kontor, hittar man på entréplan. Det moderna köket har inredning från IKEA och god plats för matgrupp och duschrummet är helkaklat samt även utrustat med tvättmaskin. Större renoveringar gjordes för bara ett par år sedan; utvändigt är fönstren bytta, fasaden likaså. Det installerades även enskilt avlopp som är godkänt av kommunen. Tomten är lättskött med uppvuxna fina träd och ett oisolerat garage hör också till. Till Vara, med all service och butiker är det bara en mil.

Bäreberg Kroken 301, Bäreberg, Essunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäreberg Kroken 301

Villa
Bäreberg, Essunga kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 995 000 kr
172 + 7 m²
6 rum
3 886 m² tomt

En liten fin cykeltur utanför Nossebro hittar man denna trevliga enplansvilla. Omgiven av stor tomt med fri och fin utsikt är detta det perfekta boendet för den som vill ha nära till service, men även bo lantligt. Bostaden har en bra planlösning, där tre sovrum ligger i en egen avdelning och de gemensamma ytorna upptar resten av huset. Köket är mycket charmigt - stort och ljust; det perfekta rummet för umgänge. Två allrum, varav det ena kan användas som sovrum, vardagsrum, badrum med både duschplats och badkar samt gästtoalett ryms också. Dessutom finns uterum och stor altan för härligt utomhusliv. Ett äldre uthus med garage och ett växthus hör också till fastigheten. Trädgården är stor med gräsytor, planteringar, bärbuskar och fruktträd. I Nossebro ca 2 km bort finns bland annat butiker, skola och vårdcentral.

Borgavägen 10, Larv, Vara kommun

Borgavägen 10

Villa
Larv, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 295 000 kr
95 + 59 m²
4 rum
1 759 m² tomt

Varmt välkomna till Larv! Där slätten möter böljande landskap och skog ligger denna villa med bastu som just har genomgått en rejäl renovering. Ingen har bott i huset, så allt är i fint nyskick - bara att flytta in! Bland annat har alla fönster renoverats, badrummet är nytt ner till bjälklaget, luft-luftvärmepump har installerats utöver befintlig bergvärmepump och fungerande vedpanna och alla ytskikt är nya och nymålade, så även husets fasad. Huset är om ett och ett halvt plan samt källare. På entréplan finns entré, vardagsrum, sovrum/allrum, fint kök och en toalett. Ovanvåningen rymmer två mysiga sovrum, fräscht duschrum och bra förvaring i form av vindsförråd och två klädkammare. I källaren ryms tvättstuga med bastu och dusch, pannrum och förråd. Vid entrén har man en altan för fina utomhuskvällar. Trädgården är uppvuxen och här finns flera blommande buskar som pion, jasmin och rosor. Tomten är stor, så plats finns även för egen odling. Ett vedskjul med redskapsförråd hör också till. Baksidan gränsar mot åker och här hittar man även en bilfri, upplyst promenadstig som leder till förskola och skola. Trakterna omkring Larv är natursköna och flera badsjöar finns i närområdet. Välkomna på visning, ställ in er på att flytta till trevliga Larv och detta fina hus!

Kruthusgatan 8, Centrala Kvänum, Vara kommun

Kruthusgatan 8

Villa
Centrala Kvänum, Vara kommun
795 000 kr
101 + 49 m²
5 rum
874 m² tomt

I lugna kvarter i Kvänum, med gångavstånd till matbutik, skola och badhus ligger denna villa i ett praktiskt plan. Bostaden är ett renoveringsobjekt och arbete har påbörjats i hela huset. Ett perfekt tillfälle för den händige att sätta sin egen prägel på sitt blivande hem. Huset har en trevlig planlösning och rymmer idag tre sovrum, vardagsrum, duschrum, toalett, kök med matplats/allrum samt tvättstuga med klädkammare och förråd. Från tvättstugan kommer man ut i garaget med plats för en bil. Pannrummet nås via separat ingång utifrån. På baksidan finns en uteplats, delvis under tak och trädgården är lummig och uppvuxen. På tomten finns också ett enklare förråd för redskap.

Apelgatan 9, Centrala Nossebro, Essunga kommun

Apelgatan 9

Villa
Centrala Nossebro, Essunga kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 495 000 kr
101 + 8 m²
4 rum
1 237 m² tomt

Med gångavstånd till centrala Nossebro, i lugna barnvänliga kvarter, ligger detta fina enplanshus i slutet av en återvändsgata. I denna bostad med genomgående fina ytskikt och materialval, erbjuds två sovrum samt ett allrum som även kan fungera som sovrum, ljust och trevligt vardagsrum och ett rymligt kök. Här finns även snyggt duschrum samt gästtoalett och en tvättstuga med bra förvaring. I uterummet och på altanen på baksidan kan man njuta av solen som når dit under i stort sett hela dagen. I trädgården finns plats för odling i pallkragar och parkerar gör man på egen uppfart. I Nossebro finns skola upp till åk 9, butiker, vårdcentral och restauranger. Här är nära till naturen och både gym och badhus finns på orten.

Genomfartsvägen 14, Håkantorp, Vara kommun

Genomfartsvägen 14

Villa
Håkantorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
735 000 kr
120 + 70 m²
5 rum
1 235 m² tomt

I Håkantorp, med härlig utsikt över slätten, ligger denna rejäla vitputsade villa i ett och ett halvt plan med källare. I bostaden finns fyra sovrum med plats för den lite större familjen. Entréplan bjuder på stor hall med angränsande toalett, ett sovrum, rymligt kök med separat matplats och utgång till balkongen samt vardagsrum med öppen spis. På ovanvåningen hittar man hall med utgång till balkong, tre sovrum med förvaring i vindsgarderober och ett duschrum. Källaren rymmer många bra förrådsrum, pannrum, tvättstuga och praktiskt grovkök. I källarplan finns även garaget. Trädgården har god plats för egen odling och flera fruktträd och blommande buskar växer här. För utomhuslivet erbjuds altan på husets framsida samt två balkonger. I Håkantorp finns station med tågförbindelse till bland annat Lidköping och Vara. I närliggande Stora Levene hittar man skola och matbutik.

Tumlebergsvägen 21, Arentorp, Vara kommun

Tumlebergsvägen 21

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
449 000 kr
96 + 40 m²
4 rum
634 m² tomt

Välkommen till det lilla lugna samhället Tumleberg och detta hus på Tumlebergsvägen 21. Bostaden är om ett och ett halvt plan samt källare. Entréplan rymmer hall, ett sovrum/allrum, badrum, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås baksidans uteplats. På ovanvåningen hittar man två sovrum och möblerbar hall. Flera praktiska vindsförråd finns här också. I källaren finns pannrum och förrådsrum. Parkerar gör man på den grusade uppfarten eller i carporten. I trädgården växer mycket ätbart, bland annat plommon, rabarber och blåbär. På baksidan finns en altan, delvis under tak för trevliga utekvällar. Växthus, redskapsbod och en liten gäststuga finns också på tomten. En kort promenad från huset finns en fin lekplats. Till Arentorp där det finns skola och obemannad matbutik, är det ca 4 km och till Vara med tågstation och övrig service är det ca en mil.

Visar alla 10