Mäklare Erik Hasselgren

Erik Hasselgren

Om mig

Villor, gårdar, hyresfastigheter; jag hjälper dig att sälja alla typer av fastigheter. Jag är uppvuxen och boende på landet och har god kännedom om marknaden och närområdet. Med mina 19 års erfarenhet som utbildad lantmäteriingenjör och fastighetsmäklare känner jag väl till branschen. Jag äger och driver Mäklarhuset sedan 2007.

Mäklarens försäljning på Hemnet
VARA ONSJÖ 1:63, del av, Edsmären, Vara kommun

VARA ONSJÖ 1:63, del av

Gård/Skog
Edsmären, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 500 000 kr
16,1 ha tomt

I Larv Edsmären ligger denna virkesrika, välskötta och välarronderade skogsfastigheten på ca 16 hektar utan byggnader. Virkesförrådet enligt upprättad skogsbruksplan är ca 4 400 m³sk. Trädslagsfördelningen är mestadels barrskog i gallringsålder men även en del att föryngringsavverka om man så önskar. Jakten är fri för köparen fr.o.m. tillträdesdagen. Mer information om skogen finns under fliken dokument. Fastigheten säljs via fastighetsreglering. Visning av skogsegendomen sker på egen hand eller via tidsbokning med mäklaren.

  • Plus
VARA ASSARSGÅRDEN 1:2, Assarsgården, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

VARA ASSARSGÅRDEN 1:2

Gård/Skog
Assarsgården, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
6 000 000 kr
22,4 ha tomt

Obebyggd lantbruksfastighet med bördiga jordar i ett skifte om ca 22 ha, varav ca 20 ha åker och ca 2 ha övrig mark, beläget strax utanför Vara. Visning av åkermarken sker på egen hand eller via tidsbokning med mäklaren.

Ågatan 9, Kvänum, Vara kommun

Ågatan 9

Villa
Kvänum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 795 000 kr
147 + 32 m²
5 rum
905 m² tomt

Med ett av Kvänums bästa lägen, på trevlig hörntomt i återvändsgränd och gränsande mot grönområde, ligger denna fina familjevilla. Bostaden, om ett och ett halvt plan, erbjuder hall och kök i öppen planlösning, vardagsrum, sovrum, tvättstuga och duschrum på entréplan. På ovanvåningen finns två sovrum, allrum samt toalett. Som ett extrarum har man också det härliga, inglasade uterummet med kvällssol. Via skjutdörrar kommer man ut i den lummiga, lättskötta trädgården med plats för lek och spel. Vidbyggt huset hittar man ett garage för en bil och plats för parkering finns även på uppfarten. Från bostaden är det bekvämt gångavstånd till skola, butik, badhus och restaurang med bowling.

  • Plus
Härjevad Börjestorp 1, Järpås, Lidköpings kommun

Härjevad Börjestorp 1

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 175 000 kr
57 + 6 m²
2 rum
3 501 m² tomt

I Härjevad, lantligt och lugnt, ligger denna trevliga bostad med tillhörande uthus på stor tomt med uppvuxna träd och granar som skärmar av mot vägen. Det fina, renoverade bostadshuset består av två rum och kök. I öppen planlösning med hallen finns mysigt vardagsrum och från hallen nås även ett fräscht duschrum. Längre in hittar man groventré med tvättmaskin. Köket med sina snygga gröna luckor har en trevlig matplats vid fönstret. Från köket kommer man in i sovrummet med bra förvaring i flera garderober. Vid gårdsplanen ligger den väl underhållna ladugården med murad djurdel, vagnbod samt loge/maskinhall med loft. Till fastigheten hör också ett uthus med bra förråd för t ex trädgårdsredskap. En rejäl altan finns utanför groventrén och i trädgården växer ett par äppelträd och plats finns för egen odling. Här bor du fritt och enskilt, men med bara ca 8 km till Järpås där bland annat matbutik och skola finns. Till Vara är det ca 1,5 mil och till Lidköping ca 2 mil.

  • Plus
Odengatan 1, Centrala Kvänum, Vara kommun

Odengatan 1

Villa
Centrala Kvänum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 395 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
880 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva denna hemtrevliga villa på lugn gata i utkanten av Kvänum. På en lättskött hörntomt med utsikt över åkrarna ligger detta hem i ett praktiskt plan. Hallen och kapprummet är i öppen planlösning med kök och matplats. I kapprummet ligger också en gästtoalett. Från köket når man groventré/tvättstuga samt stort förråd och garage. Rakt fram från hallen kommer man in i vardagsrummet med utgång till uterummet. I sovrumsdelen ryms tre sovrum med mycket förvaringsutrymmen i form av garderober. Från ett av sovrummen nås baksidans altan. Ett fräscht duschrum finns också i denna del av huset. I trädgården växer fruktträd som äpple och plommon samt även någon vinbärsbuske. På framsidans altan fångas morgonsolen och på baksidan njuter man av kvällssol. I Kvänum har man tillgång till livsmedelsbutik, skola och annan service man behöver på gångavstånd från huset.

  • Plus
Kasebergsvägen 7, Arentorp, Vara kommun

Kasebergsvägen 7

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 395 000 kr
142 m²
6 rum
730 m² tomt

I Arentorp ligger denna trevliga bostad på en lugn återvändsgata. Huset är om ett och ett halvt plan med hela fyra sovrum. Omgivande trädgård består mest av gräsytor med något fruktträd och är lättskött. På baksidan hittar man ett inglasat uterum och både uteplats och stor balkong finns på framsidan. Alldeles utanför tomten ligger en lekplats, gemensam med grannarna. Entréplan rymmer ljus hall, ett mindre sovrum, ett större sovrum med utgång till uterummet, vardagsrum, duschrum, kök samt groventré/tvättstuga. På ovanvåningen hittar man två sovrum, badrum samt mysigt allrum med dörr ut till balkongen under tak. Det fristående garaget har plats för en bil och här finns dessutom ett hobbyrum samt ett kontor. I Arentorp finns skola, obemannad butik, idrottsplats, många fina promenadvägar samt en badsjö. Till Vara med lite större serviceutbud är det ca 5 km och fin cykelväg är anlagd hela vägen.

  • Plus
Blomsterstigen 2, Vedum, Vara kommun

Blomsterstigen 2

Villa
Vedum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 500 000 kr
184 + 35 m²
6 rum
1 231 m² tomt

På återvändsgata, med lugnt läge i Vedum ligger detta moderna, stilrena hem. Baksidan gränsar mot grönområde och fin lekplats samt Vedums enda pulkabacke; perfekt för barnfamiljen. Från bostaden tar det bara ett par minuter att promenera till centrala Vedum med livsmedelsbutik, järnvägsstation och skola. Vid ankomst möts man av en stor stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Kring uppfarten finns charmiga planteringar och stenpartier. På insidan välkomnas du av härlig takhöjd, snygga materialval, stora fönsterpartier, roliga vinklar och vrår samt avskärmande väggar. Entré, kök och vardagsrum är i öppen, social planlösning. Här kan du laga mat vid köksön och samtidigt ha fin kontakt med gästerna i vardagsrummet. Över master bedroom hittar man ett mysigt loft samt stort förråd. Från vardagsrummet nås master bedroom med rymligt badrum och utgång till altanen. Till höger från entrén ligger sovrumsdelen med tre sovrum, allrum, duschrum och tvättstuga. Utanför entrén finns en trevlig stenlagd uteplats och baksidan är en härlig oas med stor altan, delvis under tak, med spabad och god plats för utemöbler. Vidbyggt huset hittar man garage för en bil samt förråd och på tomten finns ett vedförråd. I trädgården växer äpple-, plommon- och körsbärsträd samt jordgubbar, hallon, björnbär och fina planteringar.

  • Plus
Dahlénsgatan 16, Emtunga, Vara kommun

Dahlénsgatan 16

Villa
Emtunga, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 495 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
847 m² tomt

I trevliga Emtunga, i lugna barnvänliga kvarter, ligger denna fina villa om ett plan med källare. På entréplan finns rymlig hall, två sovrum, snyggt duschrum, allrum, lättmöblerat vardagsrum samt ljust och hemtrevligt kök. Källaren rymmer garage, fin tvättstuga, toalett, pannrum och två rejäla förrådsrum. I den lättskötta trädgården finns växthus och plats för odling och i det härliga uterummet kan man njuta lite kyligare kvällar. I Emtunga finns Önums friskola med fritids, förskola och skola åk 1-6. Till Vara, med all övrig service, är det ca 3 km och vill man inte åka bil finns en fin cykelväg.

Visar alla 8