Mäklare Ann-Christine Bruér

Ann-Christine Bruér

Om mig

Med drygt 30 års erfarenhet av fastighetsförsäljning och ett flertal år som privat- & företagsrådgivare på bank så är Mäklarhuset i Vaxholm min nya arbetsplats och Rindö mitt framtida boende. För mig är det självklart att vara engagerad & påläst och ha fullt fokus för att nå det optimalt bästa försäljningsresultatet, som syns både i din plånbok & känns i hjärtat!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grenadjärsvägen 8, Rindö, Vaxholms kommun
  • Sön 28 apr
Grenadjärsvägen 8, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Grenadjärsvägen 8, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Grenadjärsvägen 8

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Mäklarhuset Vaxholm
6 995 000 kr
144 m²
5 rum
vån 1/3
8 220 kr/mån
48 576 kr/m²

Denna charmiga lägenhet är inte bara en plats att bo på, den är en livsstil. Fantastisk sjöutsikt som möter dig i dörren, braskaminen som värmer och den vackra fiskbens-parketten som ger en känsla av tidlös lyx och skapar tillsammans en unik atmosfär av hemtrevnad och välkomnande! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Brännuddsvägen 5, Rindö, Vaxholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00
Brännuddsvägen 5, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Brännuddsvägen 5, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Brännuddsvägen 5

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Mäklarhuset Vaxholm
3 795 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/3
6 740 kr/mån
42 167 kr/m²

Sekelskifteslägenhet om 3 rum och kök, 90 kvm där du får möjlighet att skapa din egen drömbostad! Underbar rymd och känsla med 3,20 i takhöjd, tidstypiska detaljer och den vackraste vy du kan tänka dig! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Pilgatan 6A, Vaxholm, Vaxholms kommun

Pilgatan 6A

Lägenhet
Vaxholm, Vaxholms kommun
Mäklarhuset Vaxholm
1 295 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/2
2 693 kr/mån
44 655 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade etta som endast ligger ett stenkast från vattnet och nära Vaxholms stad med restauranger, butiker och caféer. I ett idylliskt villaområde hittar du denna pärla, med balkong och nyrenoverat kök i modern stil med gott om förvaring och bra arbetsyta. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3