Mäklare Axel Svedlund

Axel Svedlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brogatan 11A, null, Norbergs kommun

Brogatan 11A

Lägenhet
Norbergs kommun
225 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 441 kr/mån
3 309 kr/m²

Nu erbjuds en bostadsrättslägenhet på bottenvåningen med egen uteplats. Bostaden passar perfekt för den som inte vill ha trappor till sin bostad. Lägenheten är om 2 rok fördelad på hela 68kvm. Gångavstånd till torget i Norberg där det erbjuds livsmedelsbutiker, apotek, caféer, systembolag, allmänna kommunikationer via buss mm. Vacker omgivning med närhet till Norbergsån. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Kapellvägen 6, Västanfors, Fagersta kommun

Kapellvägen 6

Villa
Västanfors, Fagersta kommun
2 995 000 kr
214 + 9 m²
5 rum
1 070 m² tomt

Nu erbjuds chansen att förvärva en rymlig och modern villa med pool på ett attraktivt läge i Västanfors! Här får ni ett fantastiskt boende med hög standard och många möjligheter till socialt umgänge och avkoppling. Villan är i 2-plan med 5 rok varav 4 sovrum. Entréplan med en rymlig hall, praktisk tvättstuga med dusch och utgång till poolområdet, kök, allrum med både matplats och sällskapsdel, badrum och förrådsutrymme under trappan till öv. Övre plan med hall, wc, och 4 st rymliga sovrum. På husets gavel finns ett vidbyggt varmbonat garage med plats för en bil. Fiber finns! På husets baksida finns en uppvärmd pool med en stor omslutande altan med sociala ytor där solen finns från morgon till kväll. Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen finns det gott om längdspår i närliggande orter, man når även Romme Alpint på drygt 1 h. I omgivningen finns även fina promenadstråk ner mot Fagersta hamn och hembygdsgården. Är man fiske- och båtintresserad finns det både insjöar och ett fint sjösystem via Åmänningen som är en del av Strömsholms kanal. Trivsamma och lummiga bär- och svamprika skogar finns i omgivningarna. Fagersta ligger ca 1 h från Västerås och ca 2 h med bil från Stockholm, bra kommunikationer med gångavstånd till tåg och buss. I Fagersta finns 4 större livsmedelsbutiker, utbudet av skolor är allt från förskola till gymnasium, enklare handel, sjukvård, apotek, systembolag, restauranger mm. Varmt välkommen!

Axel Johnsons Väg 79, null, Avesta kommun

Axel Johnsons Väg 79

Lägenhet
Avesta kommun
1 195 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 003 kr/mån
15 828 kr/m²

Nu erbjuds en påkostad gavellägenhet på första våningen om 3 rok som genomgått omfattande och renoveringar under 2022. Hela lägenheten förutom badrummet är totalrenoverat med nya golv, väggar, tak (akustiktak) och kök. Moderna materialval och öppen planlösning i kök och vardagsrum där även teknisk utrustning så som plejd och gateway är installerad, denna utrustning ska även stödja Google Home och Apple Homekit. Smarta och bra förvaringsutrymmen i hall och sovrum. Bostaden är om 75,5 m2 och ligger på första våningen med inglasad balkong! Gångavstånd till allt vad centrala Avesta har att erbjuda så som livsmedelsbutiker, galleria, allmänna kommunikationer både via tåg och buss samt restauranger mm. Vart välkommen på visning!

  • Balkong
Dalergränd 4F, Älvnäs, Avesta kommun
Dalergränd 4F, Älvnäs, Avesta kommun, bild 2
Dalergränd 4F, Älvnäs, Avesta kommun, bild 3

Dalergränd 4F

Lägenhet
Älvnäs, Avesta kommun
1 175 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
3 391 kr/mån
20 614 kr/m²

Välkommen till Dalergränd 4F. Här erbjuds en ljus och modern lägenhet med nybyggnadsår 2021. Lägenheten ligger på gavelläge och markplan med egen stenlagd uteplats. Hela bostaden är i ny känsla och har öppen planlösning mellan allrum och kök. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Parkering och förråd ingår! Fiber finns i föreningen. Gångavstånd till vackra promenadstråk vid Dalälven, allmänna kommunikationer både via tåg och buss, Avesta centrum med handel. För den tennis intresserade ligger både inomhushall och utomhusbanor i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Svedjevägen 33, Hindric-Pers, Fagersta kommun

Svedjevägen 33

Villa
Hindric-Pers, Fagersta kommun
3 550 000 kr
140 + 216 m²
7 rum
912 m² tomt

Tillfällena är få men nu ges chansen att förvärva en modern och praktfull villa med eget poolhus med en helkaklad pool om 4x8m. Villan är fördelad i ett plan med souterrängvåning. Övervåningen har en trivsam och öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Fint ljusinsläpp via stora fönster. Tilltänkta materialval med bl.a fiskbensparkett, praktiskt kök med väl tilltagna arbetsytor samt en braskamin. Övervåningen har även ett Master bedroom med integrerad ac-anläggning, 3 st sovrum, badrum samt utgång till en inglasad altan. Souterrängvåningen har 3 st rum som i dag används till sovrum, ett rymligt och modernt badrum med bastu. Högt och fritt läge med naturen som angränsar på baksidan. Attraktivt område med gångavstånd till den populära Per-Olsskolan. Fagersta har goda kommunikationer med bl.a tåg till Västerås (ca 1h) och Stockholm (ca 2 h). Välkommen till ditt nästa hem!

Karlbergsgatan 6, Karlberg, Avesta kommun

Karlbergsgatan 6

Villa
Karlberg, Avesta kommun
2 350 000 kr
127 + 36 m²
4 rum
759 m² tomt

Nu saluförs en centralt belägen villa i bra skick på Karlbergsgatan 6. Huset är om 1-1/2 plan med delvis källare. Totalt finns 4 rok varav 3 st sovrum. Omfattande renoveringar är utförda både under nuvarande och tidigare ägares ägandetid med två renoverade badrum, kök, ny avloppsstam till gatan, nya ytskikt i större delen av huset samt nya fönster. Huset har fiber! Rymligt dubbelgarage med laddbox för laddbara bilar. Gångavstånd till allmänna kommunikationer, skola, Karlbergsparken, gym, handel och allt vad centrala Avesta har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Hedemoravägen 53, Kärrgruvan, Norbergs kommun

Hedemoravägen 53

Villa
Kärrgruvan, Norbergs kommun
600 000 kr
138 + 74 m²
4 rum
1 422 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva Hedemoravägen 53 strax utanför Norberg i Kärrgruvan. Rymlig villa om 4 rok fördelad på 2 plan med källare. Huset har renoverats med nytt uppvärmningssystem -2015, panel, ny pelletsbrännare, kök, ytskikt, fönster och altan under 2020-2023. Fiber finns. Det är ca 5 km till Norbergs centrum med livsmedelsbutiker, skolor, förskolor, apotek, systembolag, vårdcentral, caféer, världshus mm. I Kärrgruvan finns pizzeria, förskola och allmän buss kommunikation. Välkommen på Visning!

Götbergsvägen 6, Karbenning, Norbergs kommun

Götbergsvägen 6

Villa
Karbenning, Norbergs kommun
595 000 kr
100 + 65 m²
5 rum
1 098 m² tomt

Med ca 10 km från Norberg i Karbenning erbjuds nu en villa om 1-1/2 plan med källare fördelad på 100 m2 boarea + 65 m2 biarea. Totalt 5 rok varav 4st sovrum och 2 st badrum. Från fastigheten är det gångavstånd till den fina badplatsen i Bågen med både sandstrand, brygga och samlingsplats. Nära tågstation, förskola och lekpark. Karbenning är en naturnär by och belägen ca 2 h från Stockholm. Varmt välkommen på visning.

Hedemoravägen 79, Kärrgruvan, Norbergs kommun

Hedemoravägen 79

Villa
Kärrgruvan, Norbergs kommun
595 000 kr
125 + 80 m²
4 rum
1 735 m² tomt

Här erbjuds en villa om 1-1,5 plan med källare. Entréplan med kök, badrum, vardagsrum och sovrum. På öv finns 2 st sovrum och en tvättstuga med wc. Huset har sitt ursprung från tidigt 1900-tal och är i dag fördelat på 4 rok. Närhet till skogspromenader och ca 1 km till Flikens badplats vid sjön Gäsen. Ca 3 km till Norberg centrum med affärer, vårdcentral, restauranger m.m. Välkomna på visning!

  • Plus
Skogsbyn 101, Skogsbyn, Smedjebackens kommun

Skogsbyn 101

Villa
Skogsbyn, Smedjebackens kommun
2 900 000 kr
120 m²
5 rum
1 858 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en gedigen timmervilla som avspeglar hantverk och känsla. Fastigheten är lämplig både som permanentbostad eller fritidshus. Vacker och idyllisk miljö i södra Dalarna! Huvudbyggnaden är uppförd år 1979. Härliga och öppna sällskapsytor med kök, matrum och vardagsrum i fil. På tomten står ett garage med rymliga förrådsutrymmen, en gäststuga med el, sommarvatten och värme, inglasat uterum samt ett f.d magasin. Mysig och trivsam trädgård med rymlig uteplats på husets baksida. Billig driftkostnad, fiber finns! Det är gångavstånd till sjön Vevungen med badmöjligheter. Avstånd till Stockholm är ca 1,5-2h med bil, Romme Alpin ca 45 min och Fagersta och Söderbärke ca 10 min med bil. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

Visar alla 10