Mäklare Mari Qvistberg

Mari Qvistberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Markusgatan 13, Centralt, Avesta kommun

Markusgatan 13

Övrigt
Centralt, Avesta kommun
450 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/1
7 870 kr/mån

För dig som söker en mindre lokal för din verksamhet finns här tillfälle att förvärva en mycket trevlig, bostadsrätts-lokal med bra affärsläge intill Markustorget. Lokalen inrymmer tre rum varav ett stort rum med skyltfönster mot Markustorget , pentry med spis, och kyl samt wc och förrådsutrymme. Perfekt läge om du vill synas med din verksamhet, lokalen passar såväl hälsoverksamhet som kontorslokal. Kontakta mäklaren för visning!

Skogsbovägen 20, Skogsbo, Avesta kommun

Skogsbovägen 20

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
2 150 000 kr
196 + 71 m²
9 rum
1 209 m² tomt

Rymlig villa i populära Skogsbo! För er som söker ett rymligt boende alternativt generationsboende finns här en villa om 9 rum och kök fördelat på två plan med möjlighet till separat entré till övre plan. Entréplan inrymmer 3 sovrum, kök, badrum samt sällskapsrum med utgång till altan och mysig trädgård. På övre plan når man 3 sovrum, kök alternativt hobbyrum , kontorsplats, dusch och wc samt allrum och utgång till balkong. I källarplan finns gott om förrådsutrymmen, matkällare samt tvätt-avdelning. Den väl valda placeringen av bostadshuset gör att man får en trivsam trädgård på baksidan med plats för lek och odlingar. Barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola, gym och naturområde Populär mataffär och restauranger i närområdet . Ca 1 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana, skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva finns, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 45 min till Romme Alpin. Ca 1,5 h till Stockholm med bil. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Tranbärsvägen 14, Rutbo, Avesta kommun

Tranbärsvägen 14

Villa
Rutbo, Avesta kommun
2 895 000 kr
157 + 69 m²
7 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till en väl underhållen, rymlig villa i populära Rutbo! I trivsamma Rutbo ligger denna rymliga villa om 7 rum och kök fördelat på två plan med vidbyggt garage och mysig trädgård. Väldisponerad planlösning med sällskapsytor i markplan och sovrum på övre plan. Entréplan inrymmer en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, stort sällskapsrum i vinkel med gott om plats för umgänge och öppen planlösning mot kök. Vidare finns ett sovrum, en tvättavdelning, wc samt en härlig spaavdelning. På övre plan når man ett allrum, dusch/wc samt 4 sovrum varav ett med utgång till balkong Takbyte utfört 2017 på boningshus och 2023 på garage! Trivsam tomt med planteringar och gott om plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med närhet till naturen, lekplats, förskola, skola , idrottsplats samt grönområden. Fiber och laddbox installerat!

Snickarbo 12 och 14, Snickarbo, Avesta kommun

Snickarbo 12 och 14

Villa
Snickarbo, Avesta kommun
1 495 000 kr
82 m²
3 rum
2 998 m² tomt

På lantligt läge, i mysiga Snickarbo ligger denna trivsamma en-plans villa med tillhörande gästhus. Boningshuset består av två sovrum, badrum, gäst-wc samt öppen planlösning mellan kök och rymligt sällskapsrum. Vidbyggt finns en stor inglasad, isolerad altan samt soldäck med vy mot åkrar och älven. Gästhuset är isolerat och består av två rum samt rymlig altan med fin vy. På den rymliga tomten finns även en snickarbod och ett förråd . Här bor man i ett lugnt område med öppna vyer och närhet till Dalälven. Ca 10 minuters bilfärd till Avesta och 15 minuters bilfärd till Hedemora med butiker, restauranger, apotek m.m Ca 11km till golfbana, skidåkning på längd och utför, Skatepark, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 6 mil till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil.

Västmannagatan 12D, Krylbo, Avesta kommun

Västmannagatan 12D

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
130 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 455 kr/mån
3 059 kr/m²

Välkomna till en ljus, rymlig 1:a om 42,5 m2 ! Lägenheten erbjuder en välkomnande entré, dusch/wc, allrum med generös garderob samt kök med rymlig matplats och utgång till balkong mot innergård Lokalbussar i området och några minuters promenad till tågstation med pendling till Stockholm vilken gör lägenheten perfekt som övernattningslägenhet för den som veckopendlar! Promenadavstånd till affär, restaurang, konditori och grönområde samt Dalälven där man kan sig en fin promenad via Älvpromenaden som löper förbi med 8,5 km fina promenadstråk längs älven. Ett par kilometer bort finns Åsbo rekreation; naturmark för friluftsliv, där sport, lek eller rekreation kan utövas. Golfbana och skidspår för längd samt utför..

  • Balkong
Kolgillaregatan 4A, Centralt, Avesta kommun

Kolgillaregatan 4A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
1 150 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/3
6 225 kr/mån
9 583 kr/m²

Välkomna till Kolgillaregatan och denna trivsamma lägenhet på första boplan. Med närhet till skola affärer och grönområde ligger denna trevliga lägenhet om 5 rum och kök samt gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder 4 sovrum, ett kök med matplats, rymligt sällskapsrum med plats för umgänge, två badrum samt en walk in closeth. Här finns även två rymliga, inglasade balkonger placerade mot grönområde. Trevligt grönområde på baksidan med grillplats, pergola och lekplats. Välkomna på visning!

  • Balkong
Zinkgårdsvägen 2, Garpenberg, Hedemora kommun

Zinkgårdsvägen 2

Villa
Garpenberg, Hedemora kommun
925 000 kr
93 + 48 m²
3 rum
1 201 m² tomt

Välkomna till Zinkgårdsvägen i Garpenberg och denna charmiga, renoverade villa med genomgående vackra trägolv, rymligt nytt badrum och låg driftkostnad via bergvärme och nya 2-glas isoler-fönster. Boningshuset består av tre rymliga rum och kök fördelat på två plan samt källare med många om möjligheter. Entréplan välkomnar med ett sällskapsrum, stort badrum samt kök med gott om bänkytor På övre plan når man en möblerbar hall med utgång till balkong, två rymliga sovrum samt en wc. I källarplan finns pannrum samt gott om utrymme och många möjligheter. På tomten finns plats för lek och odlingar samt ett rymligt dubbelgarage med balk i tak. Promenadavstånd till badplats vid Kuppdammen samt skola och restaurang. I Garpenberg finns fina promenadstråk med svamp- och bärskogar. En kort biltur om drygt 2 km tar er till utförsåkning i Ryllshyttebacken. Ca 15 km till centrala Hedemora med allt man kan behöva såsom affärer, apotek, systembolag, restauranger, idrottshall m.m.

Gropbo 5 och 7, Gropbo, Säters kommun

Gropbo 5 och 7

Villa
Gropbo, Säters kommun
3 950 000 kr
184 m²
5 rum
6 150 m² tomt

Här finns möjlighet för er som söker generationsboende eller er som önskar enskilt boende och stor tomt med många möjligheter! Granne med naturreservatet Bispbergsklack ligger dessa fastigheter med en charmiga villa med generösa, öppna ytor byggd 2017 samt en mysig villa om två rum och kök med stor tomt. Det större, välplanerade boningshuset består av en välkomnande entré som med öppen planlösning leder fram mot ett rymligt kök med matplats samt sällskapsrum med plats för umgänge. I entréplan nås även en tvättavdelning samt separat, stort avdelat badrum med dubbeldusch, plats för badkar och utgång till trädgård På övre plan är det öppet till nock, här nås en möblerbar hall, dusch/wc och fyra sovrum varav ett med separat dusch och wc samt walk-in-closet. Det mindre huset, Gropbo 5 består av två rum och kök samt badrum med tvättmaskin. Två eldstäder ger skön värme Samtliga rum har fönster i två riktningar vilket ger härligt ljusinsläpp. Jordvärme ger låg uppvärmningskostnad! Stor, härlig tomt med många möjligheter, här finns gott om plats för lek och odlingar. På tomten finns även ett härbre i två plan som kan inredas, vatten, el och avlopp är framdraget. Den lilla byn Gropbo, mellan Bispberg och Bispbergshyttan bebyggdes under 1700-talet och här finns endast dessa två bostäder. Söker man generationsboende är detta en fantastisk möjlighet! För den som söker lugnet är detta den perfekta platsen med skogen som granne och fina promenadstråk i närområdet där bland annat en tur upp på Bispbergs klack är populärt både sommar och vinter Välkomna på visning!

Åsbacksvägen 5, Näs, Avesta kommun

Åsbacksvägen 5

Villa
Näs, Avesta kommun
1 350 000 kr
106 + 110 m²
4 rum
887 m² tomt

I lugna, trivsamma Näs, med närhet till badplats och grönområden ligger denna trevliga villa om 4 rum och kök samt inredd källare och vidbyggt garage. I entréplan nås en entré med plats för ytterkläder, rymligt kök med matplats, badrum, 3 sovrum i varierande storlek varav ett med utgång till altan samt ett rymligt sällskapsrum med plats för umgänge. Nedre plan inrymmer ett sällskapsrum med eldstad, ett sovrum, tvättstuga, ett rymligt rum med plats för hobbyverksamhet, matkällare, förråd samt dusch, bastu och wc. Trevlig tomt med plats för lek och odlingar. Lugnt, trivsamt område med promenadavstånd till Falkuddens camping, en badplats med bryggor och sandstrand samt båtklubb i Bysjön med möjlighet till båtplats. Någon km till bensinstation och ridklubb Drygt en mil till Horndal med affärer, apotek, restauranger , slalombacke, simhall m.m. Ca 2 mil till Avesta centrum med affärer, restauranger, skidåkning på längd och utför, golfbana, Metropoolen , Vicentpark , Avesta Art m.m. Drygt 8 mil till Borlänge och Romme alpin Ca 2 timmars bilfärd från Stockholm

Bergslagsvägen 49B, Centralt, Avesta kommun

Bergslagsvägen 49B

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
1 620 000 kr
72,7 m²
4 rum
vån 1/2
5 437 kr/mån
22 283 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade 4:a på centralt läge! Väldisponerade 3 rum och kök/sällskapsrum fördelat på en entré med gott om förvaring i form av en klädkammare. Öppen planlösning, kök och sällskapsrum med utgång till stenlagd uteplats 3 sovrum med tillhörande garderob. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare Till lägenheten hör ett förråd samt bilplats med motorvärmare Någon minuts promenad till badplats vid Holmen. Promenadavstånd till centrum med affärer, restauranger, apotek, gym m.m.

  • Uteplats
  • Hiss
Sörgårdsvägen 13, Krylbo, Avesta kommun

Sörgårdsvägen 13

Villa
Krylbo, Avesta kommun
1 795 000 kr
120 + 71 m²
5 rum
902 m² tomt

Välkomna till en fräsch, rymlig villa om 5 rum och kök samt inredd källare. Huset har genomgått större renoveringar under de senaste åren med bland annat nytt tak, nytt kök, nya badrum samt nya ytskikt och förändrad planlösning. I entréplan nås en rymlig entré, två rum, kök samt stort badrum med badkar. Övre plan inrymmer ett badrum samt 3 sovrum varav ett med utgång till balkong. I källarplan finns en SPA-avdelning med bastu, ett stort rum som idag nyttjas som sovrum, tvätt-avdelning samt förrådsutrymmen. Stor, inglasad altan och trevlig trädgård med fruktträd Barnvänligt område med närhet till skola och grönområde Fiber installerat

Åbroddstigen 8, Skogsbo, Avesta kommun

Åbroddstigen 8

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
1 995 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
1 073 m² tomt

På Åbroddstigen i populära Skogsbo ligger denna fina villa med gott om utrymmen! 4 rum och kök samt inredd källare med bland annat 2 större rum. I entréplan når man 3 sovrum, badrum samt en öppen planlösning mellan kök och allrum och en stor altan i etage. Källarplan inrymmer 2 stora rum, en rymlig hall, tvättstuga med torkrum, förråd samt ett nyrenoverat badrum. Fiber installerat Trivsam, lättskött tomt som även inrymmer ett växthus. Stora renoveringar har utförts de senaste åren med bland annat takbyte, dränering, fönsterbyte, nytt kök samt 2 nya badrum varav ett det senaste året. Promenadavstånd till skola, idrottsplats, restaurang och mataffär Välkomna på visning!

Visar alla 12