Mäklare Mari Qvistberg

Mari Qvistberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaprifolvägen 9, Grytnäs Gärde, Avesta kommun

Kaprifolvägen 9

Villa
Grytnäs Gärde, Avesta kommun
1 995 000 kr
98 + 117 m²
4 rum
926 m² tomt

Välkomna till denna renoverade, charmiga villa med fina sällskapsutrymmen och en härlig trädgård på Grytnäs Gärde! Det välplanerade boningshuset i ett plan med källare erbjuder 4 rum och kök i entréplan varav 3 sovrum, ett stort sällskapsrum, toalett samt luftigt kök med öppen planlösning. Stora fönster med härligt ljusinsläpp. I den inredda källaren når man ett stort gästrum, ett mysigt sällskapsrum med kamin, förrådsutrymmen, en spaavdelning med bastu och dusch samt tvättavdelning och en verkstad. Huset har gått igenom en helrenovering de senaste åren med bl.a. nytt tak, dränering, nytt kök och nya ytskikt, så här är det bara att flytta in och njuta av husets charm och den mysiga trädgården! Trevliga uteplatser varav en på framsidan och en stor altan på baksidan. Fin, stenlagd parkering för två bilar och garage med automatisk port. Härlig, lummig och insynsskyddad trädgård med lekpark och lekstuga samt stor altan och flertalet fina odlingar, fruktträd och bärbuskar i form av bland annat hallon, blåbär, vinbär, krusbär, päron, äpple och plommon. Här finns plats för barn att leka och trivas! Låg energiklass och besiktning utförd. Trivsamt, barnvänligt område med grönområde utanför fastigheten och fina promenadstråk och cykelvägar i området I närområdet finns familjedaghemmet Gullängen och Grytnäs friskola, åk 1-6. Promenadavstånd till Skogsbo skola. En promenad bort ligger en populär mataffär och padel-hall samt gym. Ca 1 km till Dalahästens expanderande handelsområde. Där finns även golfbana samt skidåkning på längd och utför.

Dalavägen 22D, null, Avesta kommun

Dalavägen 22D

Lägenhet
Avesta kommun
1 350 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 576 kr/mån
13 990 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en smakfullt renoverad 4:a en ½ trapp upp, med rymliga rum och öppen planlösning! Väldisponerad, ljus och fräsch lägenhet med en välkomnande hall med klädkammare och gäst-toalett. Tre sovrum varav ett master bedroom med garderobsvägg. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stort, härligt sällskapsrum med gott om plats för matrumsmöbler och soffgrupp, utgång till rymlig balkong. Välplanerat kök med matplats. Lägenheten har renoverats under de senaste två åren med nytt kök och nya ytskikt i neutrala, smakfulla nyanser. Stabil förening, Fiber och Kabel-TV ingår i avgiften. Restaurang och skola i närområdet. Några minuters promenad till Metropoolen och centrum med affärer, restauranger, apotek, gym, m.m

  • Balkong
Köpmangatan 22A, Centralt, Avesta kommun

Köpmangatan 22A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
425 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 783 kr/mån
8 095 kr/m²

På mycket centralt läge mellan Karlbergsparken och centrum finns denna fräscha 2:a på första våningen. Lägenheten välkomnar med en rymlig hall med gott om förvaring, kök med matplats, sovrum med förvaring, ett fräscht badrum samt sällskapsrum med plats för umgänge. Centralt läge med endast en minuts promenad till affärer, restauranger, gym och nöjesliv i centrum. Några minuters promenad till idrottsanläggning, Metropoolen och skola. Stabil förening. Välkomna på visning!

Fågelvägen 56, Prästjorden, Avesta kommun

Fågelvägen 56

Villa
Prästjorden, Avesta kommun
2 175 000 kr
100 + 70 m²
5 rum
768 m² tomt

Välkomna till Prästjorden och denna charmiga villa som genomgått en helrenovering de senaste åren. Välplanerade fem rum och kök fördelat på två plan med kök, sällskapsutrymmen och gäst-toalett i entréplan, 3 sovrum samt badrum på övre plan. Nya, smakfulla ytskikt i samtliga rum. Källarplan inrymmer tvättstuga, matkällare förråd samt ett rum för t.ex hobbyverksamhet. Stor, delvis takad härlig altan i vinkel med öppen vy och gott om plats för umgänge. Trivsam, lättskött hörntomt med plats för lek och odlingar. Trevligt barnvänligt område med närhet till fina promenadstråk, elljusspår samt skidspår. Här är det bara att flytta in och trivas!

Krommetsbo 41 och 43, null, Avesta kommun

Krommetsbo 41 och 43

Villa
Avesta kommun
3 150 000 kr
180 m²
6 rum
4 032 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva tre fastigheter på fritt, lantligt läge med flertalet byggnader och många möjligheter! Fastigheterna är fördelade på två småhusenheter och en lantbruksenhet varav den ena småhusenheten erbjuder en trivsam, rymlig villa med fritt läge och den andra med stor tomt som innehar ett stort isolerat och uppvärmt garage, carport samt en nyligen byggd isolerad och uppvärmd verkstad med bil-lyft och höga dörrar. Del av denna fastighet, Krommetsbo 2:2, lånas idag ut som åkermark. På lantbruksenheten finns flertalet längor med garage med separata elmätare och uthyrningsmöjligheter, här finns även förrådsmöjligheter samt en stor lager-hall/ verkstad med solpaneler för el-leverans. Det rymliga, trivsamma bostadshuset i två plan erbjuder 6 rum och två kök med 3 rum och kök samt badrum på vardera plan och kan nyttjas som en-familjs villa vid behov av 5 sovrum alternativt två lägenheter då separata entréer finns. Från den stenlagda uteplatsen har man fin vy över öppna vidder. Fiber installerat. Arealen är fördelat enligt följande: Areal Krommetsbo 1:6: 10 000 m2 Areal Krommetsbo 1:7: 4 032 m2 Areal Krommetsbo 2:2: 13 604 m2 Har du idéer finns här möjligheter! Här finns gott om plats att förverkliga sina drömmar. Välkommen att kontakta mäklaren för visning: Mari Quistberg: 070 22 45 401

Telegatan 18A, Jämtbo, Avesta kommun

Telegatan 18A

Lägenhet
Jämtbo, Avesta kommun
250 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 092 kr/mån
6 098 kr/m²

Välkomna till denna fräscha lägenhet om 1 rum och kök lämplig som första boende eller övernattningslägenhet. Väldisponerade 41m2 fördelat på en välkomnande entré , badrum med duschhörna och tvättmaskin, fräscht kök med plats för sittgrupp samt rymligt allrum med förvaring och utgång till stor balkong med solläge. I källarplan finns gemensamhetsutrymmen i form av ett fint gym, samlingslokal, tvättstuga samt cykelrum. Föreningen har även en trevlig innergård med grönområde, lekplats samt grillplats. Restauranger i närområdet och promenadavstånd till affärer, restauranger, gym, bussterminal m.m. Välkomna på visning!

  • Balkong
Prästgatan 10B, Centralt, Avesta kommun

Prästgatan 10B

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
795 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 980 kr/mån
10 258 kr/m²

Trivsam, väldisponerad lägenhet med gott om förvaring och stor inglasad balkong mot innergård. 3 rum och kök fördelat på 77.5 m2 med en rymlig entré, trevligt kök med matplats, stort sällskapsrum med plats för umgänge, två sovrum, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i form av klädkammare och flertalet garderober. Trevlig gemensam uteplats på innergården. Populär, stabil förening med IMD och Fiber som ingår i avgiften. Välkomna på visning!

  • Balkong
Tunnbindaregatan 3A, Krylbo, Avesta kommun

Tunnbindaregatan 3A

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
265 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 300 kr/mån
4 569 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma hörnlägenhet om 58 m2 med gott om ljusinsläpp och rymlig balkong! Med närhet till affär och restaurang ligger denna rymliga lägenhet om två rum och kök som renoverats de senaste åren med nya ytskikt, nytt kök och nytt badrum. Stor, härlig balkong med gott om plats för möbler. P-plats med motorvärmare tillhör lägenheten. Reparationsfond finns. Promenadavstånd till affär, restaurang, konditori och grönområde samt Dalälven där man kan sig en fin promenad via Älvpromenaden som löper förbi med ett fint promenadstråk om 8,5 km längs älven. Lokalbussar i området och några minuters promenad till tågstation med pendling till Mälardalen! Ett par kilometer bort finns Åsbo rekreation; naturmark för friluftsliv, där sport, lek eller rekreation kan utövas. Golfbana och skidspår för längd samt utför. Välkomna på visning!

  • Balkong
Midsommarvägen 13, Fors, Avesta kommun

Midsommarvägen 13

Villa
Fors, Avesta kommun
795 000 kr
94 + 9 m²
4 rum
1 500 m² tomt

I trivsamma Fors ligger denna charmiga villa med härlig trädgård, gränsande mot grönområde! Här välkomnas man med en farstu med plats för ytterkläder och utgång till ett mysigt uterum. Vidare når man köket med plats för matbord och ett sovrum med förvaring och separat wc. Sällskapsrummet vetter mot bakre trädgården och har en vacker, värmande kakelugn. Övre plan erbjuder en hall med utgång till balkong med perfekt läge för morgonkaffet, två sovrum med förvaring samt dusch och wc-utrymme. Källarplan påminner om en suterrängvåning; här når man förråd, pannrum samt ett rum med utgång till trädgård och tvätt-avdelning med tvättmaskin, dusch och badkar. Här kan man till exempel anordna en mysig SPA-avdelning i direkt anslutning till trädgården. Vidbyggt med huset finns ett isolerat garage med el. Kassaskåp ingår. På den rymliga tomten finns även en gäststuga, en lekstuga samt ett förråd med vedbod. För den odlingsintresserade erbjuder tomten bärbuskar samt plommon- / krikonträd och gott om plats för egna odlingar. Promenadavstånd till affär och restaurang. Välkomna till ett hus med mycket charm , härlig trädgård med mycket trivsamt läge och stor potential. Välkomna på visning!

Mestaäng 16, Mestaäng, Avesta kommun

Mestaäng 16

Fritidshus
Mestaäng, Avesta kommun
2 150 000 kr
69 m²
3 rum
1,6 ha tomt

För er som söker ett fritidshus eller fastboende där det bara är att flytta in och njuta finns här en toppen-möjlighet! På lantligt läge med öppna vyer ligger denna mysiga, lilla jordbruksfastighet med delvis nybyggt bostadshus, året-runt standard och promenadavstånd till badmöjligheter! Boningshuset välkomnar med en stor, härlig altan i vinkel med solläge. Vidare kommer man in i den äldre delen som beräknas vara byggt på 1800-talet. Där möts man av en möblerbar entré, lantligt kök med mysig eldstad, samt ett sovrum. Den nya delen har byggts med ett stort, trivsamt allrum med burspråk med utgång till altan, ett sovrum samt dusch/wc. Stor, härlig tomt med fina möjligheter för den odlingsintresserade! På den rymliga tomten finns även en gäststuga med tillhörande altan med härlig vy samt en länga med verkstad, förråd och vedbod samt en matkällare och förrådsbyggnad. Fastigheten 10:5 ligger några 100 meter bort och lånas idag ut till bete. Några minuters promenad till badmöjligheter i Bäsingen, ca 5 km till Falkuddens badplats. I området finns en aktiva föreningen By sockengille, som ordnar trevliga evenemang sommar som vinter. Ca 17 km till centrala Avesta med centrum affärer, restauranger, skidåkning på längd och utför, golfbana, Metropoolen , Vicentpark , Avesta Art m.m. affärer, restauranger, idrottsanläggning mm Välkomna!

Telegatan 18A, Jämtbo, Avesta kommun

Telegatan 18A

Lägenhet
Jämtbo, Avesta kommun
550 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 018 kr/mån
9 565 kr/m²

Fräsch hörnlägenhet med ljusinsläpp från 3 väderstreck. Trivsam, rymlig tvåa 2:a om 57,5 m2 fördelat på en entré med generösa förvaringsutrymmen, stort sällskapsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong, dusch/wc med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, trivsamt kök med gott om ljusinsläpp samt ett sovrum med garderober. I källarplan finns ett gemensamt, fräscht gym, en samlingslokal samt tvättstuga och förråd Trivsam innergård med lekplats och fina gräsytor Restauranger i närområdet Fina promenadstråk i närområdet, några minuters promenad till affärer, restauranger, gym, bibliotek m.m. Välkomna på visning!

  • Balkong
By Born 47, By Kyrkby, Avesta kommun

By Born 47

Fritidshus
By Kyrkby, Avesta kommun
895 000 kr
45 + 30 m²
3 rum
545 m² tomt

Humlas torp i By Born! I Dalarnas sydkust, intill Färnebofjärdens nationalpark, ligger detta smultronställe med ett charmiga torp och härliga vyer och sjöutsikt!. Torpet används året runt och värms med element och en härlig kamin placerad i husets hjärta; köket. Här välkomnas man av en rymlig altan i vinkel med en vedeldad badtunna och gott om plats för umgänge i solläge. Stugan inrymmer en entré med förvaringsmöjligheter, ett ombonat kök samt ett sällskapsrum i entréplan. På övre plan finns två rum samt förvaringsmöjligheter. På tomten finns även en vedeldad bastu med duschutrymme och mysig altan samt en gäststuga och en länga med hobbyrum samt förrådsutrymmen. Lättskött tomt med öppna vyer och svamp- / bärskog inpå knuten. Promenadavstånd till Hovnäs färjeläger med badmöjlighet och café. Här kan man även hyra båt. Lugnt, naturskönt läge med fina promenadstråk och närhet till Färnebofjärdens nationalpark som är känd för sin fågelrikedom och sitt artrika djur- och växtliv. I nationalparken finns även populärt forsfiske i Tyttbo. I området finns en aktiva föreningen By sockengille, som ordnar trevliga evenemang sommar som vinter. Drygt 15 km till Falkuddens camping, en badplats med bryggor och sandstrand samt båtklubb i Bysjön med möjlighet till båtplats. Ca 2 mil till Horndal med affärer, apotek, restauranger , simhall m.m. Ca 3,5 mil till Avesta centrum med affärer, restauranger, skidåkning på längd och utför, golfbana, Metropoolen , Vicentpark , Avesta Art m.m. Ca 2 timmars bilfärd från Stockholm om man väljer att ta Färjan via Botebo-Hovnäs Välkomna till ett smultronställe, här kan man bara flytta in och njuta av lugnet!

Dalavägen 20A, Centralt, Avesta kommun

Dalavägen 20A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
230 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 169 kr/mån
5 974 kr/m²

Trevlig, rymlig lägenhet om ett rum och kök samt gott om förvaringsmöjligheter och trivsam balkong. Fiber finns. Restaurang och gymnasieskola i närområdet. Centralt läge med några minuters promenad till centrum med affärer, restauranger gym, Metropoolen, m.m.

  • Balkong
Snickerivägen 4, Brovallen, Avesta kommun

Snickerivägen 4

Villa
Brovallen, Avesta kommun
2 395 000 kr
102 + 24 m²
5 rum
2 367 m² tomt

I lugna, trevliga Brovallen, endast 10 minuters bilresa från centrum ligger denna fastighet med tillhörande skogstomt. Väl underhållen villa om 5 väldisponerade rum och kök samt stor, inglasad altan med eftermiddags-/kvällssol. Entréplan erbjuder två sovrum, stort sällskapsrum, kök med matplats samt badrum och tvätt-avdelning. På övre plan nås två rymliga sovrum. Stora renoveringar har utförts de senaste åren med bland annat takbyte, nytt kök, nytt värmesystem, fönsterbyte m.m. Trevlig, lättskött tomt med gott om plats för lek och odlingar. Här finns även en altan med spa-bad och solläge. Två garage med nya portar. Besiktning utförd. Lugnt, barnvänligt område med närhet till fina promenadstråk, badmöjlighet, samt bär- och svampskog. Ca 1.8 km till Erik-Larsgården med café och butik intill Kärrsjön. Drygt 8 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana samt skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 1 h till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil. Välkomna på visning!

Smultrongränd 3, Rutbo, Avesta kommun

Smultrongränd 3

Villa
Rutbo, Avesta kommun
2 700 000 kr
159 m²
7 rum
1 113 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa med trädgård gränsande mot grönområde! Väldisponerad 7 rum och kök fördelat på två plan med gott om sällskapsytor och stor altan. Entréplan erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt sällskapsrum med utgång till altan, badrum och tvättavdelning samt trivsamt kök med matplats. Övre plan inrymmer två rymliga sovrum, klädkammare, ett allrum samt dusch och wc. Fristående garage med luftvärmepump. Trivsam tomt med växthus och plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med närhet till lekplats, förskola, skola , idrottsplats samt grönområden och fina promenadstråk.

Prästgatan 4A, Centralt, Avesta kommun

Prästgatan 4A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
275 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
3 092 kr/mån
6 707 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en fräsch, rymliga 1:a på första boplan! Ett rum och kök samt sovalkov fördelat på 41 m2 samt en stor balkong mot innergård med eftermiddags- / kvällssol. Gemensamt gym, samlingslokal samt tvättstuga i källarplan. Trivsam innergård med lekplats och fina gräsytor. Centralt läge med fina promenadstråk i närområdet, några minuters promenad till affärer, restauranger, gym, bibliotek m.m. Stabil förening!

  • Balkong
Åvestagatan 13, Krylbo, Avesta kommun

Åvestagatan 13

Villa
Krylbo, Avesta kommun
1 575 000 kr
120 + 64 m²
5 rum
879 m² tomt

På en återvändsgata ligger denna väldisponerade villa om 5 rum och kök fördelat på två plan samt inredd källare med gott om utrymme. Här välkomnas man av en stor altan med gott om plats för utemöbler. Entréplan inrymmer en rymlig entré med förvaringsmöjligheter, en möblerbar hall, kök med matplats, sällskapsrum, stort sovrum samt dusch och wc. På övre plan når man 3 sovrum samt badrum och kattvindar med gott om förvaringsmöjligheter. Källarplan erbjuder en möblerbar hall, matkällare, tvättadelning, hobbyrum/pannrum samt ett stort, inrett rum med utgång till trädgård Vidbyggt garage. Trivsamt läge på återvändsgata med promenadavstånd till grönområde, skola, affär, restaurang och tågstation. Välkomna på visning!

Markusgatan 13, Centralt, Avesta kommun

Markusgatan 13

Övrigt
Centralt, Avesta kommun
450 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/1
5 500 kr/mån

För dig som söker en mindre lokal för din verksamhet finns här tillfälle att förvärva en mycket trevlig, bostadsrätts-lokal med bra affärsläge intill Markustorget. Lokalen inrymmer tre rum varav ett stort rum med skyltfönster mot Markustorget , pentry med spis, och kyl samt wc och förrådsutrymme. Perfekt läge om du vill synas med din verksamhet, lokalen passar såväl hälsoverksamhet som kontorslokal. Kontakta mäklaren för visning!

Skogsbovägen 20, Skogsbo, Avesta kommun

Skogsbovägen 20

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
2 150 000 kr
196 + 71 m²
9 rum
1 209 m² tomt

Rymlig villa i populära Skogsbo! För er som söker ett rymligt boende alternativt generationsboende finns här en villa om 9 rum och kök fördelat på två plan med möjlighet till separat entré till övre plan. Entréplan inrymmer 3 sovrum, kök, badrum samt sällskapsrum med utgång till altan och mysig trädgård. På övre plan når man 3 sovrum, kök alternativt hobbyrum , kontorsplats, dusch och wc samt allrum och utgång till balkong. I källarplan finns gott om förrådsutrymmen, matkällare samt tvätt-avdelning. Den väl valda placeringen av bostadshuset gör att man får en trivsam trädgård på baksidan med plats för lek och odlingar. Barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola, gym och naturområde Populär mataffär och restauranger i närområdet . Ca 1 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana, skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva finns, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 1 h till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Tranbärsvägen 14, Rutbo, Avesta kommun

Tranbärsvägen 14

Villa
Rutbo, Avesta kommun
2 895 000 kr
157 + 69 m²
7 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till en väl underhållen, rymlig villa i populära Rutbo! I trivsamma Rutbo ligger denna rymliga villa om 7 rum och kök fördelat på två plan med vidbyggt garage och mysig trädgård. Väldisponerad planlösning med sällskapsytor i markplan och sovrum på övre plan. Entréplan inrymmer en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, stort sällskapsrum i vinkel med gott om plats för umgänge och öppen planlösning mot kök. Vidare finns ett sovrum, en tvättavdelning, wc samt en härlig spaavdelning. På övre plan når man ett allrum, dusch/wc samt 4 sovrum varav ett med utgång till balkong Takbyte utfört 2017 på boningshus och 2023 på garage! Trivsam tomt med planteringar och gott om plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med närhet till naturen, lekplats, förskola, skola , idrottsplats samt grönområden. Fiber och laddbox installerat!

Snickarbo 12 och 14, Snickarbo, Avesta kommun

Snickarbo 12 och 14

Villa
Snickarbo, Avesta kommun
1 420 000 kr
82 m²
3 rum
2 998 m² tomt

På lantligt läge, i mysiga Snickarbo ligger denna trivsamma en-plans villa med tillhörande gästhus. Boningshuset består av två sovrum, badrum, gäst-wc samt öppen planlösning mellan kök och rymligt sällskapsrum. Vidbyggt finns en stor inglasad, isolerad altan samt soldäck med vy mot åkrar och älven. Gästhuset är isolerat och består av två rum samt rymlig altan med fin vy. På den rymliga tomten finns även en snickarbod och ett förråd . Här bor man i ett lugnt område med öppna vyer och närhet till Dalälven. Ca 10 minuters bilfärd till Avesta och 15 minuters bilfärd till Hedemora med butiker, restauranger, apotek m.m Ca 11km till golfbana, skidåkning på längd och utför, Skatepark, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 6 mil till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil.

Kolgillaregatan 4A, Centralt, Avesta kommun

Kolgillaregatan 4A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
1 150 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/3
6 225 kr/mån
9 583 kr/m²

Välkomna till Kolgillaregatan och denna trivsamma lägenhet på första boplan. Med närhet till skola affärer och grönområde ligger denna trevliga lägenhet om 5 rum och kök samt gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder 4 sovrum, ett kök med matplats, rymligt sällskapsrum med plats för umgänge, två badrum samt en walk in closeth. Här finns även två rymliga, inglasade balkonger placerade mot grönområde. Trevligt grönområde på baksidan med grillplats, pergola och lekplats. Välkomna på visning!

  • Balkong
Zinkgårdsvägen 2, Garpenberg, Hedemora kommun

Zinkgårdsvägen 2

Villa
Garpenberg, Hedemora kommun
875 000 kr
93 + 48 m²
3 rum
1 201 m² tomt

Välkomna till Zinkgårdsvägen i Garpenberg och denna charmiga, renoverade villa med genomgående vackra trägolv, rymligt nytt badrum och låg driftkostnad via bergvärme och nya 2-glas isoler-fönster. Boningshuset består av tre rymliga rum och kök fördelat på två plan samt källare med många om möjligheter. Entréplan välkomnar med ett sällskapsrum, stort badrum samt kök med gott om bänkytor På övre plan når man en möblerbar hall med utgång till balkong, två rymliga sovrum samt en wc. I källarplan finns pannrum samt gott om utrymme och många möjligheter. På tomten finns plats för lek och odlingar samt ett rymligt dubbelgarage med balk i tak. Promenadavstånd till badplats vid Kuppdammen samt skola och restaurang. I Garpenberg finns fina promenadstråk med svamp- och bärskogar. En kort biltur om drygt 2 km tar er till utförsåkning i Ryllshyttebacken. Ca 15 km till centrala Hedemora med allt man kan behöva såsom affärer, apotek, systembolag, restauranger, idrottshall m.m.

  • Plus
Gropbo 5 och 7, Gropbo, Säters kommun

Gropbo 5 och 7

Villa
Gropbo, Säters kommun
3 950 000 kr
184 m²
5 rum
6 150 m² tomt

Här finns möjlighet för er som söker generationsboende eller er som önskar enskilt boende och stor tomt med många möjligheter! Granne med naturreservatet Bispbergsklack ligger dessa fastigheter med en charmiga villa med generösa, öppna ytor byggd 2017 samt en mysig villa om två rum och kök med stor tomt. Det större, välplanerade boningshuset består av en välkomnande entré som med öppen planlösning leder fram mot ett rymligt kök med matplats samt sällskapsrum med plats för umgänge. I entréplan nås även en tvättavdelning samt separat, stort avdelat badrum med dubbeldusch, plats för badkar och utgång till trädgård På övre plan är det öppet till nock, här nås en möblerbar hall, dusch/wc och fyra sovrum varav ett med separat dusch och wc samt walk-in-closet. Det mindre huset, Gropbo 5 består av två rum och kök samt badrum med tvättmaskin. Två eldstäder ger skön värme Samtliga rum har fönster i två riktningar vilket ger härligt ljusinsläpp. Jordvärme ger låg uppvärmningskostnad! Stor, härlig tomt med många möjligheter, här finns gott om plats för lek och odlingar. På tomten finns även ett härbre i två plan som kan inredas, vatten, el och avlopp är framdraget. Den lilla byn Gropbo, mellan Bispberg och Bispbergshyttan bebyggdes under 1700-talet och här finns endast dessa två bostäder. Söker man generationsboende är detta en fantastisk möjlighet! För den som söker lugnet är detta den perfekta platsen med skogen som granne och fina promenadstråk i närområdet där bland annat en tur upp på Bispbergs klack är populärt både sommar och vinter Välkomna på visning!

Sexbovägen 31, Långshyttan, Hedemora kommun

Sexbovägen 31

Villa
Långshyttan, Hedemora kommun
540 000 kr
73 m²
4 rum
300 m² tomt

Välkomna till denna nyrenoverade villa om 4 rum och kök på Backliden, En bostad passande såväl som fritidsboende som fastboende. Under det senaste året har bostaden fått nytt tak, nya fönster samt nya ytskikt i samtliga rum. Även nytt kök har installerats samt nytt badrum med kakel och klinker. Trivsam, lättskött tomt. Promenadavstånd till förskola och skola samt centrum där det finns mataffär ,pizzeria och vårdcentral. Fina strövområden i närområdet, några minuters promenad till badplats i Rällingen och Lången Ca 2,4 mil till centrala Hedemora , ca 4 mil till Falun, ca 4,5 mil till Borlänge Välkomna på visning!

Visar alla 25