Mäklare Mari Qvistberg

Mari Qvistberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mimerstigen 10, Skogsbo, Avesta kommun

Mimerstigen 10

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
2 000 000 kr
97 + 89 m²
4 rum
864 m² tomt

I barnvänliga Skogsbo ligger denna väl underhållna villa med trevlig trädgård. Bostaden inrymmer 4 rum och kök fördelat på två plan samt inredd källare med gott om utrymmen för hobbyverksamhet och övernattande gäster. I entréplan når man köket, stort sällskapsrum med utgång till uterum och trädgård, sovrum samt wc. På övre plan finns ett sovrum samt rymligt sällskapsrum, som kan byggas om till sovrum. Källarplan inrymmer en tvättavdelning, bastu och dusch, två rum, wc samt matkällare. Trevlig, lättskött tomt med planteringar i odlingslådor. Fiber finns. Barnvänligt område med närhet till förskola och grundskola åk fk-6. Affär och restauranger i närområdet. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Myrgatan 38B, Centralt, Avesta kommun

Myrgatan 38B

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
475 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
2 935 kr/mån
8 190 kr/m²

En halv trapp upp ligger denna lägenhet med trivsam planlösning och låg avgift! 2 rum och kök fördelat på en välkomnande, rymlig entré med gott om förvaring, kök med matplats, dusch och wc med tvättmaskin, klädkammare, sovrum samt sällskapsrum med utgång till stor balkong mot innergård. Gott om förvaring i lägenheten samt vinds- och källarförråd. Stabil förening och låg avgift Centralt läge med affärer och konditori i närområdet, några minuters promenad till centrum. Promenadavstånd till idrottsplats, skola och sporthall. Välkomna på visning!

  • Balkong
Smultrongränd 3, Rutbo, Avesta kommun

Smultrongränd 3

Villa
Rutbo, Avesta kommun
2 700 000 kr
159 m²
7 rum
1 113 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa med trädgård gränsande mot grönområde! Väldisponerad 7 rum och kök fördelat på två plan med gott om sällskapsytor och stor altan. Entréplan erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt sällskapsrum med utgång till altan, badrum och tvättavdelning samt trivsamt kök med matplats. Övre plan inrymmer två rymliga sovrum, klädkammare, ett allrum samt dusch och wc. Fristående garage med luftvärmepump. Trivsam tomt med växthus och plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med närhet till lekplats, förskola, skola , idrottsplats samt grönområden och fina promenadstråk.

Lindevägen 23B, Krylbo, Avesta kommun

Lindevägen 23B

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
250 000 kr
55,8 m²
2 rum
vån 2/2
3 225 kr/mån
4 484 kr/m²

I centrala Krylbo finns denna fräscha lägenhet med affär och restaurang i närområdet. Väldisponerade två rum och kök fördelat på 55.75 m2 med en rymlig välkomnande entré med separat avhängningsyta för ytterkläder, sovrum med klädkammare, rymligt sällskapsrum med utgång till balkong, dusch/wc med tvättmaskin samt trivsamt kök med matplats. Stabil förening. Promenadavstånd till grönområde, konditori samt järnvägsstation med pendling till Mälardalen. Ett par kilometer till Åsbo rekreation; naturmark för friluftsliv, där sport, lek eller rekreation kan utövas. Golfbana och skidspår för längd samt utförsåkning. Lösöre kan köpas med.

  • Plus
  • Balkong
Prästgatan 4A, Centralt, Avesta kommun

Prästgatan 4A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
295 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
3 092 kr/mån
7 195 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en fräsch, rymliga 1:a på första boplan! Ett rum och kök samt sovalkov fördelat på 41 m2 samt en stor balkong mot innergård med eftermiddags- / kvällssol. Gemensamt gym, samlingslokal samt tvättstuga i källarplan. Trivsam innergård med lekplats och fina gräsytor. Centralt läge med fina promenadstråk i närområdet, några minuters promenad till affärer, restauranger, gym, bibliotek m.m. Stabil förening!

  • Balkong
Västmannagatan 12D, Krylbo, Avesta kommun

Västmannagatan 12D

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 028 kr/mån
7 248 kr/m²

Välkomna till denna fräscha hörnlägenhet med låg avgift!. Lägenheten erbjuder 2 rum och kök och har renoverats de senaste åren med nytt kök och badrum, nya golv samt ytskikt på väggar. Trevlig planlösning och gott om ljusinsläpp. Möblerbar balkong mot föreningens innergård. I källarplan finns bland annat gemensamt gym samt bastu och dusch. Promenadavstånd till affär, restaurang, konditori och grönområde samt Dalälven där man kan sig en fin promenad via Älvpromenaden som löper förbi med ett fint promenadstråk om 8,5 km längs älven. Lokalbussar i området och några minuters promenad till tågstation med pendling till Mälardalen! Ett par kilometer bort finns Åsbo rekreation; naturmark för friluftsliv, där sport, lek eller rekreation kan utövas. Golfbana och skidspår för längd samt utför. Välkomna på visning!

  • Balkong
Skräddarbovägen 24, Skräddarbo, Avesta kommun

Skräddarbovägen 24

Villa
Skräddarbo, Avesta kommun
2 395 000 kr
103 + 154 m²
4 rum
2 635 m² tomt

För er som söker ett lantligt läge med närhet till centrum finns här möjlighet att förvärva en renoverad, trivsam villa med ny bergvärmepump, i den mysiga lilla byn Skräddarbo! Välplanerad 1-plansvilla med inredd källare och vidbyggt garage. I entréplan når man en rymlig hall, sällskapsrum med plats för umgänge och utgång till altan och trädgård, rymligt kök, en gäst-toalett, badrum samt 3 sovrum. Nedre plan inrymmer ett sällskapsrum med mysig eldstad, rymlig tvätt-avdelning med tvättmaskin och dusch-hörna, pannrum, klädkammare, ett flertal förråd samt ett hobbyrum med utgång till garage. Trivsam, lättskött tomt med fruktträd. Fritt läge med plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med fina promenadstråk och cykelväg till centrum. Ca 3 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana samt skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 1 h till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil.

Åvestagatan 13, Krylbo, Avesta kommun

Åvestagatan 13

Villa
Krylbo, Avesta kommun
1 575 000 kr
120 + 64 m²
5 rum
879 m² tomt

På en återvändsgata ligger denna väldisponerade villa om 5 rum och kök fördelat på två plan samt inredd källare med gott om utrymme. Här välkomnas man av en stor altan med gott om plats för utemöbler. Entréplan inrymmer en rymlig entré med förvaringsmöjligheter, en möblerbar hall, kök med matplats, sällskapsrum, stort sovrum samt dusch och wc. På övre plan når man 3 sovrum samt badrum och kattvindar med gott om förvaringsmöjligheter. Källarplan erbjuder en möblerbar hall, matkällare, tvättadelning, hobbyrum/pannrum samt ett stort, inrett rum med utgång till trädgård Vidbyggt garage. Trivsamt läge på återvändsgata med promenadavstånd till grönområde, skola, affär, restaurang och tågstation. Välkomna på visning!

Markusgatan 13, Centralt, Avesta kommun

Markusgatan 13

Övrigt
Centralt, Avesta kommun
450 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/1
5 500 kr/mån

För dig som söker en mindre lokal för din verksamhet finns här tillfälle att förvärva en mycket trevlig, bostadsrätts-lokal med bra affärsläge intill Markustorget. Lokalen inrymmer tre rum varav ett stort rum med skyltfönster mot Markustorget , pentry med spis, och kyl samt wc och förrådsutrymme. Perfekt läge om du vill synas med din verksamhet, lokalen passar såväl hälsoverksamhet som kontorslokal. Kontakta mäklaren för visning!

Skogsbovägen 20, Skogsbo, Avesta kommun

Skogsbovägen 20

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
2 150 000 kr
196 + 71 m²
9 rum
1 209 m² tomt

Rymlig villa i populära Skogsbo! För er som söker ett rymligt boende alternativt generationsboende finns här en villa om 9 rum och kök fördelat på två plan med möjlighet till separat entré till övre plan. Entréplan inrymmer 3 sovrum, kök, badrum samt sällskapsrum med utgång till altan och mysig trädgård. På övre plan når man 3 sovrum, kök alternativt hobbyrum , kontorsplats, dusch och wc samt allrum och utgång till balkong. I källarplan finns gott om förrådsutrymmen, matkällare samt tvätt-avdelning. Den väl valda placeringen av bostadshuset gör att man får en trivsam trädgård på baksidan med plats för lek och odlingar. Barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola, gym och naturområde Populär mataffär och restauranger i närområdet . Ca 1 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana, skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva finns, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 1 h till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Tranbärsvägen 14, Rutbo, Avesta kommun

Tranbärsvägen 14

Villa
Rutbo, Avesta kommun
2 895 000 kr
157 + 69 m²
7 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till en väl underhållen, rymlig villa i populära Rutbo! I trivsamma Rutbo ligger denna rymliga villa om 7 rum och kök fördelat på två plan med vidbyggt garage och mysig trädgård. Väldisponerad planlösning med sällskapsytor i markplan och sovrum på övre plan. Entréplan inrymmer en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, stort sällskapsrum i vinkel med gott om plats för umgänge och öppen planlösning mot kök. Vidare finns ett sovrum, en tvättavdelning, wc samt en härlig spaavdelning. På övre plan når man ett allrum, dusch/wc samt 4 sovrum varav ett med utgång till balkong Takbyte utfört 2017 på boningshus och 2023 på garage! Trivsam tomt med planteringar och gott om plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med närhet till naturen, lekplats, förskola, skola , idrottsplats samt grönområden. Fiber och laddbox installerat!

Snickarbo 12 och 14, Snickarbo, Avesta kommun

Snickarbo 12 och 14

Villa
Snickarbo, Avesta kommun
1 495 000 kr
82 m²
3 rum
2 998 m² tomt

På lantligt läge, i mysiga Snickarbo ligger denna trivsamma en-plans villa med tillhörande gästhus. Boningshuset består av två sovrum, badrum, gäst-wc samt öppen planlösning mellan kök och rymligt sällskapsrum. Vidbyggt finns en stor inglasad, isolerad altan samt soldäck med vy mot åkrar och älven. Gästhuset är isolerat och består av två rum samt rymlig altan med fin vy. På den rymliga tomten finns även en snickarbod och ett förråd . Här bor man i ett lugnt område med öppna vyer och närhet till Dalälven. Ca 10 minuters bilfärd till Avesta och 15 minuters bilfärd till Hedemora med butiker, restauranger, apotek m.m Ca 11km till golfbana, skidåkning på längd och utför, Skatepark, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 6 mil till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil.

Kolgillaregatan 4A, Centralt, Avesta kommun

Kolgillaregatan 4A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
1 150 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/3
6 225 kr/mån
9 583 kr/m²

Välkomna till Kolgillaregatan och denna trivsamma lägenhet på första boplan. Med närhet till skola affärer och grönområde ligger denna trevliga lägenhet om 5 rum och kök samt gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder 4 sovrum, ett kök med matplats, rymligt sällskapsrum med plats för umgänge, två badrum samt en walk in closeth. Här finns även två rymliga, inglasade balkonger placerade mot grönområde. Trevligt grönområde på baksidan med grillplats, pergola och lekplats. Välkomna på visning!

  • Balkong
Zinkgårdsvägen 2, Garpenberg, Hedemora kommun

Zinkgårdsvägen 2

Villa
Garpenberg, Hedemora kommun
925 000 kr
93 + 48 m²
3 rum
1 201 m² tomt

Välkomna till Zinkgårdsvägen i Garpenberg och denna charmiga, renoverade villa med genomgående vackra trägolv, rymligt nytt badrum och låg driftkostnad via bergvärme och nya 2-glas isoler-fönster. Boningshuset består av tre rymliga rum och kök fördelat på två plan samt källare med många om möjligheter. Entréplan välkomnar med ett sällskapsrum, stort badrum samt kök med gott om bänkytor På övre plan når man en möblerbar hall med utgång till balkong, två rymliga sovrum samt en wc. I källarplan finns pannrum samt gott om utrymme och många möjligheter. På tomten finns plats för lek och odlingar samt ett rymligt dubbelgarage med balk i tak. Promenadavstånd till badplats vid Kuppdammen samt skola och restaurang. I Garpenberg finns fina promenadstråk med svamp- och bärskogar. En kort biltur om drygt 2 km tar er till utförsåkning i Ryllshyttebacken. Ca 15 km till centrala Hedemora med allt man kan behöva såsom affärer, apotek, systembolag, restauranger, idrottshall m.m.

  • Plus
Gropbo 5 och 7, Gropbo, Säters kommun

Gropbo 5 och 7

Villa
Gropbo, Säters kommun
3 950 000 kr
184 m²
5 rum
6 150 m² tomt

Här finns möjlighet för er som söker generationsboende eller er som önskar enskilt boende och stor tomt med många möjligheter! Granne med naturreservatet Bispbergsklack ligger dessa fastigheter med en charmiga villa med generösa, öppna ytor byggd 2017 samt en mysig villa om två rum och kök med stor tomt. Det större, välplanerade boningshuset består av en välkomnande entré som med öppen planlösning leder fram mot ett rymligt kök med matplats samt sällskapsrum med plats för umgänge. I entréplan nås även en tvättavdelning samt separat, stort avdelat badrum med dubbeldusch, plats för badkar och utgång till trädgård På övre plan är det öppet till nock, här nås en möblerbar hall, dusch/wc och fyra sovrum varav ett med separat dusch och wc samt walk-in-closet. Det mindre huset, Gropbo 5 består av två rum och kök samt badrum med tvättmaskin. Två eldstäder ger skön värme Samtliga rum har fönster i två riktningar vilket ger härligt ljusinsläpp. Jordvärme ger låg uppvärmningskostnad! Stor, härlig tomt med många möjligheter, här finns gott om plats för lek och odlingar. På tomten finns även ett härbre i två plan som kan inredas, vatten, el och avlopp är framdraget. Den lilla byn Gropbo, mellan Bispberg och Bispbergshyttan bebyggdes under 1700-talet och här finns endast dessa två bostäder. Söker man generationsboende är detta en fantastisk möjlighet! För den som söker lugnet är detta den perfekta platsen med skogen som granne och fina promenadstråk i närområdet där bland annat en tur upp på Bispbergs klack är populärt både sommar och vinter Välkomna på visning!

Åsbacksvägen 5, Näs, Avesta kommun

Åsbacksvägen 5

Villa
Näs, Avesta kommun
1 350 000 kr
106 + 110 m²
4 rum
887 m² tomt

I lugna, trivsamma Näs, med närhet till badplats och grönområden ligger denna trevliga villa om 4 rum och kök samt inredd källare och vidbyggt garage. I entréplan nås en entré med plats för ytterkläder, rymligt kök med matplats, badrum, 3 sovrum i varierande storlek varav ett med utgång till altan samt ett rymligt sällskapsrum med plats för umgänge. Nedre plan inrymmer ett sällskapsrum med eldstad, ett sovrum, tvättstuga, ett rymligt rum med plats för hobbyverksamhet, matkällare, förråd samt dusch, bastu och wc. Trevlig tomt med plats för lek och odlingar. Lugnt, trivsamt område med promenadavstånd till Falkuddens camping, en badplats med bryggor och sandstrand samt båtklubb i Bysjön med möjlighet till båtplats. Någon km till bensinstation och ridklubb Drygt en mil till Horndal med affärer, apotek, restauranger , slalombacke, simhall m.m. Ca 2 mil till Avesta centrum med affärer, restauranger, skidåkning på längd och utför, golfbana, Metropoolen , Vicentpark , Avesta Art m.m. Drygt 8 mil till Borlänge och Romme alpin Ca 2 timmars bilfärd från Stockholm

Bergslagsvägen 49B, Centralt, Avesta kommun

Bergslagsvägen 49B

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
1 495 000 kr
72,7 m²
4 rum
vån 1/2
5 437 kr/mån
20 564 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade 4:a på centralt läge! Väldisponerade 3 rum och kök/sällskapsrum fördelat på en entré med gott om förvaring i form av en klädkammare. Öppen planlösning, kök och sällskapsrum med utgång till stenlagd uteplats 3 sovrum med tillhörande garderob. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare Till lägenheten hör ett förråd samt bilplats med motorvärmare Någon minuts promenad till badplats vid Holmen. Promenadavstånd till centrum med affärer, restauranger, apotek, gym m.m.

  • Uteplats
  • Hiss
Åbroddstigen 8, Skogsbo, Avesta kommun

Åbroddstigen 8

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
1 995 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
1 073 m² tomt

På Åbroddstigen i populära Skogsbo ligger denna fina villa med gott om utrymmen! 4 rum och kök samt inredd källare med bland annat 2 större rum. I entréplan når man 3 sovrum, badrum samt en öppen planlösning mellan kök och allrum och en stor altan i etage. Källarplan inrymmer 2 stora rum, en rymlig hall, tvättstuga med torkrum, förråd samt ett nyrenoverat badrum. Fiber installerat Trivsam, lättskött tomt som även inrymmer ett växthus. Stora renoveringar har utförts de senaste åren med bland annat takbyte, dränering, fönsterbyte, nytt kök samt 2 nya badrum varav ett det senaste året. Promenadavstånd till skola, idrottsplats, restaurang och mataffär Välkomna på visning!

Sexbovägen 31, Långshyttan, Hedemora kommun

Sexbovägen 31

Villa
Långshyttan, Hedemora kommun
540 000 kr
73 m²
4 rum
300 m² tomt

Välkomna till denna nyrenoverade villa om 4 rum och kök på Backliden, En bostad passande såväl som fritidsboende som fastboende. Under det senaste året har bostaden fått nytt tak, nya fönster samt nya ytskikt i samtliga rum. Även nytt kök har installerats samt nytt badrum med kakel och klinker. Trivsam, lättskött tomt. Promenadavstånd till förskola och skola samt centrum där det finns mataffär ,pizzeria och vårdcentral. Fina strövområden i närområdet, några minuters promenad till badplats i Rällingen och Lången Ca 2,4 mil till centrala Hedemora , ca 4 mil till Falun, ca 4,5 mil till Borlänge Välkomna på visning!

Visar alla 19