Mäklare Mari Qvistberg

Mari Qvistberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Gropbo 7, Gropbo, Säters kommun

Gropbo 7

Villa
Gropbo, Säters kommun

3 500 000 kr

184 m²

5 rum

1 950 m² tomt

Granne med naturreservatet Bispbergsklack ligger denna charmiga villa med generösa, öppna ytor byggd 2017! Det välplanerade boningshuset består av en välkomnande entré som med öppen planlösning leder fram mot ett rymligt kök med matplats samt sällskapsrum med plats för umgänge. I entréplan nås även en tvättavdelning samt separat, stort avdelat badrum med dubbeldusch och plats för badkar och utgång till trädgård På övre plan är det öppet till nock, här nås en möblerbar hall, dusch/wc och fyra sovrum varav ett med separat dusch och wc samt walk-in-closet. Den lilla byn Gropbo, mellan Bispberg och Bispbergshyttan bebyggdes under 1700-talet och här finns endast två bostäder För den som söker lugnet är detta den perfekta platsen med skogen som granne och fina promenadstråk i närområdet där bland annat en tur upp på Bispbergs klack är populärt både sommar och vinter Välkomna!

Gropbo 5, Gropbo, Säters kommun

Gropbo 5

Villa
Gropbo, Säters kommun

1 100 000 kr

64 m²

2 rum

4 200 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma stuga på lantligt läge med stor tomt nedanför Bispbergsklack! Väldisponerade två rum och kök samt badrum med tvättmaskin. Två eldstäder ger skön värme Samtliga rum har fönster i två riktningar vilket ger härligt ljusinsläpp. Stor, härlig tomt med många möjligheter, här finns gott om plats för odlingar och lek. På tomten finns även ett härbre i två plan som kan inredas, vatten, el och avlopp är framdraget. Är man intresserad av svamp och bärplockning är det bara att ta ett steg över tomtgränsen I den lilla byn Gropbo, som endast består av två gårdar, finner man lugnet. Välkomna på visning!

Markusgatan 13, Centralt, Avesta kommun

Markusgatan 13

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun

1 225 000 kr

100,5 m²

4 rum

7 312 kr/mån

12 189 kr/m²

Välkomna till en rymlig välplanerad lägenhet mitt i centrala Avesta! Fyra rum och kök fördelat på en entré med avhängningsmöjligheter. Rymligt sällskapsrum samt 3 sovrum i varierande storlek varav ett med inbyggd tvättmaskin. 2 Duschutrymmen med kakel och klinker. Lägenhetens hjärta är ett stort, härligt kök med köksö, här finns gott om plats för umgänge. Från den möblerbara balkongen tittar man ut över Markustorget. Här bor man centralt med allt man kan behöva i närområdet. Välkomna!

  • Balkong
Kyrkogatan 17, Centralt, Avesta kommun

Kyrkogatan 17

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun

925 000 kr

65,6 m²

3 rum

3 680 kr/mån

14 101 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en fräsch, trivsam lägenhet om 3 rum och kök samt rymlig, inglasad balkong, centralt belägen på Kyrkogatan 17. Två sovrum , badrum samt öppen planlösning vid kök och sällskapsrum. Gott om förvaring! Lägenheten ligger lättillgängligt en ½ trapp upp med en trevlig innergård. Garageplats finns för den som önskar. Stabil förening. Någon minuts promenad till affärer, apotek, bibliotek och restauranger. Några minuters promenad till badplats vid Holmen. Välkomna på visning!

  • Balkong
Axel Johnsons Väg 81, Centralt, Avesta kommun

Axel Johnsons Väg 81

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun

1 050 000 kr

67,7 m²

3 rum

3 718 kr/mån

15 510 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma, välplanerade lägenhet på femte våningen. Inglasad balkong med öppen vy! Väldisponerade 3 rum och kök fördelat på entré och möblerbar hall med gott om förvaring. Öppen planlösning, kök och sällskapsrum med utgång till rymlig balkong med öppen vy. 2 sovrum samt dusch/wc med tvättmaskin. I närområdet ligger mataffärer såsom Hemköp och Lidl samt Wienerkondis. Promenadavstånd till centrum med affärer, restauranger, apotek, gym m.m.

  • Balkong
  • Hiss
Yrkesvägen 19, Tallåkern, Hedemora kommun

Yrkesvägen 19

Lägenhet
Tallåkern, Hedemora kommun

1 400 000 kr

92 m²

4 rum

5 564 kr/mån

15 217 kr/m²

Välkomna till detta trivsamma bostadsrättsradhus på hörntomt i barnvänligt, lugnt område på Tallåkern. Väldisponerade 4 rum och kök i ett plan med en välkomnande entré , stort badrum med tvätt-avdelning, rymligt sällskapsrum med värmande kamin, 3 sovrum samt kök med plats för umgänge. Takad altan och egen liten täppa. Renovering har utförts de senaste åren med nya golv i hall, samtliga sovrum och kök. Tapetsering i samtliga rum samt lackning av köksluckor Fiber installerat. Trivsamt, barnvänligt område med promenadavstånd till motionsspår på Stadsberget och badplats vid Matsbosjön

  • Uteplats
Björkängsvägen 2, Karlbo, Avesta kommun

Björkängsvägen 2

Villa
Karlbo, Avesta kommun

1 295 000 kr

72 m²

3 rum

1 020 m² tomt

Nyrenoverad villa i Karlbo! Välkomna till detta trivsamma boende om tre rum och kök samt inredd källare. Under 2022 har villan genomgått en stor upprustning bland annat i form av nytt kök inklusive vitvaror, nytt badrum och nya ytskikt. Utvändigt har nytt tak lagts, målning fasad, ny altan och ny entrétrapp samt stenläggning uppfart och plantering av häck. Rymlig tomt med gott om plats för lek och planteringar. Fin lekplats i området, några minuters promenad till skola och förskola Välkomna på visning!

Malmgatan 17A, Centralt, Avesta kommun

Malmgatan 17A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun

1 195 000 kr

96 m²

4 rum

4 307 kr/mån

12 448 kr/m²

Ett stenkast från Marcustorget ligger denna charmiga hörnlägenhet med en värmande öppen spis! Lägenheten består tre sovrum, ett sällskapsrum med burspråk och en härlig öppen spis, rymligt kök med matplats samt ett fräscht badrum med duschkabin och tvättmaskin. Gott om ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Möblerbar, inglasad balkong med eftermiddags-/ kvällssol. I föreningens gemensamma utrymmen finns bastu, gym, dusch, hobbyrum samt en övernattningslägenhet. P-plats med motorvärmare finns att hyra. Öppen Fiber i föreningen Någon minuts promenad till centrum med affärer, restauranger, gym m.m. Välkomna på visning!

  • Balkong
Sörgårdsvägen 13, Krylbo, Avesta kommun

Sörgårdsvägen 13

Villa
Krylbo, Avesta kommun

1 795 000 kr

120 m²

5 rum

902 m² tomt

Välkomna till en fräsch, rymlig villa om 5 rum och kök samt inredd källare. Huset har genomgått större renoveringar under de senaste åren med bland annat nytt tak, nytt kök, nya badrum samt nya ytskikt och förändrad planlösning. I entréplan nås en rymlig entré, två rum, kök samt stort badrum med badkar. Övre plan inrymmer ett badrum samt 3 sovrum varav ett med utgång till balkong. I källarplan finns en SPA-avdelning med bastu, ett stort rum som idag nyttjas som sovrum, tvätt-avdelning samt förrådsutrymmen. Stor, inglasad altan och trevlig trädgård med fruktträd Barnvänligt område med närhet till skola och grönområde Fiber installerat

Frejgatan 14B, Domarhagen, Avesta kommun

Frejgatan 14B

Lägenhet
Domarhagen, Avesta kommun

405 000 kr

53,5 m²

2 rum

2 868 kr/mån

7 570 kr/m²

Trivsam lägenhet intill grönområde. Två rum och kök samt rymlig balkong mot grönområde. Gott om förvaring via garderober i hall och sovrum Låg avgift som inkluderar Tv och bredband Centralt läge med promenadavstånd till skola, affärer, nöjesliv och idrottsanläggning. Välkomna på visning!

  • Balkong
Sexbovägen 31, Långshyttan, Hedemora kommun

Sexbovägen 31

Villa
Långshyttan, Hedemora kommun

620 000 kr

73 m²

4 rum

300 m² tomt

Välkomna till denna nyrenoverade villa om 4 rum och kök på Backliden, En bostad passande såväl som fritidsboende som fastboende. Under det senaste året har bostaden fått nytt tak, nya fönster samt nya ytskikt i samtliga rum. Även nytt kök har installerats samt nytt badrum med kakel och klinker. Trivsam, lättskött tomt. Promenadavstånd till förskola och skola samt centrum där det finns mataffär ,pizzeria och vårdcentral. Fina strövområden i närområdet, några minuters promenad till badplats i Rällingen och Lången Ca 2,4 mil till centrala Hedemora , ca 4 mil till Falun, ca 4,5 mil till Borlänge

Lingärdesvägen 29, Nordanö, Avesta kommun

Lingärdesvägen 29

Villa
Nordanö, Avesta kommun

2 395 000 kr

154 m²

5 rum

1 298 m² tomt

På en hörntomt i trivsamma, barnvänliga Nordanö ligger denna väldisponerade villa om 5 rum och kök fördelat på ett plan. Välplanerad planlösning med sov-avdelning och badrum till höger. Rymliga sällskapsutrymmen som kök och sällskapsrum samt tvätt-avdelning till vänster. Trevlig tomt med stor altan och öppen vy. Vidbyggt garage. Lugnt, barnvänligt område med promenadavstånd till Nordanö skola som erbjuder årskurserna F - 3. Ca 3.5 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana, skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva finns, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 45 min till Romme Alpin. Ca 1,5 h till Stockholm med bil

Visar alla 12