Mäklarna i Väst

Mäklarna i Väst

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogslyckevägen 59, Svanesund, Orust kommun

Skogslyckevägen 59

Villa
Svanesund, Orust kommun
Mäklarna i Väst
4 950 000 kr
156 m²
6 rum
1 477 m² tomt

I en av de mest attraktiva områdena i Svanesund ligger denna fastighet Inbäddad i grönska men ändå mycket nära havet. Fin planlösning med entrévåning som inrymmer stort kök, tvättstuga med groventré, allrum, möblerbar hall, två sovrum och duschrum i anslutning. Övervåningen har två sovrum varav ett är delbart, allrum och badrum. Dubbelgarage och stor parkeringsplats. Både hus och garage är nymålade och har vattenburen golvvärme via bergvärmepump. Trädgården har har två dammar som är förbundna av en liten bäck. Vackra träd och trädgårdsväxter. Fin hängpil med rumskänsla under grenverket. I närheten finns fina gångvägar, badplatser, småbåtshamn, livsmedelsbutik, skola f-9, buss och färjeförbindelse med fastlandet. Varmt välkommen på visning!

Ileberg 622, Henån, Orust kommun

Ileberg 622

Villa
Henån, Orust kommun
Mäklarna i Väst
2 690 000 kr
120 m²
5 rum
1 088 m² tomt

Ileberg eller Barreviken ligger centralt på ön. Asfalterad väg ända fram gör att du slipper dammig o lerig bil. God uthyrningspotential, välj vilken våning som passar bäst eller använd hela huset som enfamiljsbostad. Stort garage med tre portar varav den i mitten är tre meter hög. Här får du in husvagn/husbil eller båt upp till ca 7.5 meter. Trevlig trädgårdstomt, stor asfalterad parkering och fint läge med utsikt över ängar och grönska. Robotklippare är installerad och sköter gräsmattan. Huset är beiktigat och kommer med doldafel försäkring. Varmt välkommen på visning!

Sofias väg 1, Svanesund, Orust kommun

Sofias väg 1

Villa
Svanesund, Orust kommun
Mäklarna i Väst
5 495 000 kr
157 + 33 m²
6 rum
1 628 m² tomt

Lättskött enplansvilla med trevligt läge i vackra Svanesund. Stort dubbelgarage, pool och fina uteplatser. Rejäla gräsytor, gott om parkeringsplatser och mkt bra läge. Besiktigad med tillhörande försäkring utan allvarliga anmärkningar. Ett klockrent hus att bara flytta in och trivas i! Närhet till centrum, badplats, småbåtshamn, färjeläge och fina gångvägar, härlig natur och gemenskap.

Visar alla 3