Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll

Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Avasjövägen 6, Borgafjäll, Dorotea kommun

Avasjövägen 6

Fritidshus
Borgafjäll, Dorotea kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
1 250 000 kr
48 m²
2 rum
2 752 m² tomt

Välkommen till en trevlig fjällstuga som ligger direkt i början av Borgafjäll! På fastigheten finns ett fritidshus på ca 40 kvm, gäststuga på ca 13 kvm och ett förråd. Naturskönt läge intill porlande Kvisselån! Stugan är ljus och har ett trevligt allrum med plats för både soffgrupp och matbord. Utöver allrummet finns ett arbetskök, sovrum och duschrum. Denna stuga är gemensamt vatten och avlopp med intilliggande fastighet. I bakre delen av fastigheten står ett ytterligare fritidshus som uppfördes 2006, den står på s.k. ofri grund. Den stugan ingår inte i försäljningen men går att köpa lös, läs mer i separat text på hemsidan. Närhet till restaurang, affär, slalombacke och skoterleder.

Solsidan, Klimpfjäll, Vilhelmina kommun

Solsidan

Tomt
Klimpfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
495 000 kr
1 400 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga er fjälldröm med ett högt läge och fantastiska vyer mot fjällen i området! Området Solsidan består av 94 st tomter och ligger väster om Klimpfjäll. Tomtområdet är beläget uppe på sluttningen ovanför Soldalen och är ca 3 km väster om Handlaren i Klimpfjäll. Med sitt sydvästliga läge har tomterna på Solsidan ett perfekt solläge och varje tomt har en underbar vy mot fjällen och kringliggande natur! Här finns nu chansen att förverkliga er fjälldröm med ett högt och soligt läge med fantastiska vyer mot fjällvärlden. Från området har man närhet till vandringsleder och direkt anslutning mot skoterlederna mot Klimpfjäll, Västra Fjällfjället och Slipsiken. Här finns möjlighet att skapa en fritidsdröm för årets alla årstider! Det unika med området är att alla tomter har en vacker fjällnatur och en vy mot fjällen! Passa på att besöka området för att hitta er favorittomt! Det finns vägar i området och man kan köra dit med bil. Skriv ut tomtkartan och ta med den till Solsidan! Hela området är avstyckat och i den första etappen säljs tomterna 49 – 94, dessa tomter är uppskyltade. Numrerad tomtkarta finns med bland bilderna. Tomterna har en areal mellan 900 - 2500 kvm. På varje fastighet får man uppföra max 120 kvm byggnadsarea för huvudbyggnad och 40 kvm för gårdsbyggnader/garage. Största tillåtna taklutning är 30 grader. Man får uppföra 1 vånings och friliggande hus samt med suterrängvåning. Suterränghus är inskriven i detaljplanen. Mer info finns i bilagd planbestämmelse. Gör er intresseanmälan här på vår hemsida!

  • Plus
Lillbäcksvägen, Borgafjäll, Dorotea kommun

Lillbäcksvägen

Tomt
Borgafjäll, Dorotea kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
350 000 kr
982 m² tomt

Nu säljs de sista tomterna i den östra delen av Lillbäcksvägen. Nytt pris på tomterna, de finns i intervall från 350 000 kr! Alla tomter i ett högt läge och har bland de bästa sollägena i Borgafjäll! Tomter har en oslagbar vy mot både Klöverfjället och Borgahällan! Området kring Lillbäcksvägen har byggts ut de senaste åren och dessa tomter måste upplevas på plats! Det finns möjlighet till visning varje dag! I den mittre delen av detta område blir det en gemensam yta för skoterleder och rekreationsplats. Från området finns led ut till skoterlederna.   Dessa 5 tomter har en tomtarea mellan 885 - 998 kvm. Kontakta mäklare för prisuppgifter. Tomterna är grovplanerade.  Infart till respektive fastighet kommer att ske från vägen nedanför tomterna, det står respektive ny ägare för att arrangera. Fastigheten kommer att ingå i Lillbäcksvägens vägförening (Avasjö GA7), den sköter underhåll och snöröjning av vägarna i området. Varje fastighet betalar en årlig avgift till föreningen. Anslutningsavgift mot vägförening tillkommer.  Fiber kommer att förberedas, respektive fastighetsägare står sin egen anslutningsavgift. Detaljplanen för området finns som en bifogad fil på denna hemsida. I den kan man läsa följande: På vardera tomt får uppföras bostadshus med en maximal byggnadsarea på 20% av respektive fastighetsarea. Bostadshuset får ha en högsta nockhöjd på 8,8 meter och och taket skall ha en lutning av maximalt 38 grader.  Vindsinredning av bostadshus är tillåten och takkupor får anordnas på maximalt en tredjedel av takets längd. Det är tillåtet att bygga bostadshus och parhus. Man kan reglera respektive tomt till att två tomter, vilket gör att man kan bygga ett parhus. Förslagsvis bygger man ett komplett parhus och sedan säljer man den ena delen. Bra sätt att finansiera sitt eget bygge! Marken får ej bebyggas med bostäder närmre tomtgräns än 4,5 meter. Marken får inte bebyggas med garage/förråd närmre tomtgräns än en meter.

Västra Lövberg, null, Vilhelmina kommun

Västra Lövberg

Tomt
Vilhelmina kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
430 000 kr
1 812 m² tomt

Det nya tomtområdet i vackra Lövberg har nu växt fram och flera nya stugor är uppförda! Det är ett attraktivt område med 15 st tomter med ett underbart läge i Västra Lövberg! Tomterna ligger i ett sydligt läge ned mot Kultsjön och är placerade i tre nivåer. Från tomterna har man en fin utsikt mot fjällkedjan på södra sidan av Kultsjön. Respektive tomt ingår i en gemensamhetsanläggning för vatten och väg. Eget avlopp skapas av respektive fastighetsägare. El och bredband finns framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift för respektive tillkommer. Från tomterna har man en direkt nedfart till Kultsjön och skoterleder. Se på tomtkartan vilka tomter som finns till salu och gör er intresseanmälan här på vår hemsida!

Bryggaregatan 28, Åsele, Åsele kommun

Bryggaregatan 28

Villa
Åsele, Åsele kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
795 000 kr
156 + 106 m²
1 058 m² tomt

Välkommen till en mycket trevlig etagevilla med ett bra läge! Tomten är på 1058 kvm och det är en mycket bra och barnvänlig innergård! Bostaden är rymlig och har minst 4 sovrum! Här finns ett stort renoverat kök med öppen planlösning in mot ett underbart vardagsrum! Stor altan på baksidan av huset. Etageplan till respektive våning. En halvtrapp upp finns tre sovrum och en toalett. Balkong längs två sovrum. En etage ned från entréplan finns rymligt allrum och ett stort sovrum. I källarplan finns tvättstuga med dusch och bastu. Mycket bra med förvaringsutrymmen! Vidbyggt med huset finns idag en syateljé som tidigare har varit frisörsalong och garage. Här finns bra möjligheter att ha sin egen verksamhet! Uppvärmning via fjärrvärme, installerad hösten 2023. Yttertak renoverat 2010. Fiber finns installerat. Kommunalt vatten och avlopp.

Lillfjällsvägen 2, Borgafjäll, Dorotea kommun

Lillfjällsvägen 2

Fritidshus
Borgafjäll, Dorotea kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
1 590 000 kr
59 + 7 m²
3 rum
1 236 m² tomt

Välkommen till en trevlig stuga med ett bekvämt läge på Lillfjällsvägen i Borgafjäll! Fastigheten ligger direkt till höger när man kör upp på området och den har en stor gårdsplan som rymmer både bilar och släpvagnar. Fjällstugan har ett rymligt allrum med kamin. Det finns två sovrum i stugan med sammanlagt 8 sängplatser. Intill sovrummen finns ett arbetskök, hall med torkmöjligheter, duschrum med toalett samt en ytterligare toalett. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns installerat. På gården finns ett bra förråd för skoter och skidor. Från stugan har man närhet till skoterled samt finns möjlighet att åka skidor hem från slalombacken. Det är gångavstånd ned till Skicenter där man har liftsystem och en populär restaurang.

Haraldsbacken 105, Borgafjäll, Dorotea kommun

Haraldsbacken 105

Fritidshus
Borgafjäll, Dorotea kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
680 m² tomt

Trevlig stuga med bra läge på Haraldsbacken! Stugan är på ca 65 kvm och har plats för minst 6 personer! Den har ett ljust och fint allrum med utgång till altan i söderläge. Stugans allrum, sovrum, hall och övervåning renoverades under 2018-19. Nytt kök sattes in och stockpanelen vitmålades. Nya golv lades in i samband med renoveringen. Det finns ett allrum och sovrum på entréplan och ett stort sovloft på övervåningen. I samband med renoveringen skapades en praktisk hall med klinkergolv och ingång via insidan av gården. Ny altan byggd 2023. Intill entrén finns vedeldad bastu av modell A-frame. På gården finns utrymme att bygga gäststuga eller förråd. Det finns goda möjligheter att hyra ut stugan, vilket ger en bra ekonomi. Det finns möjlighet att köpa tjänster av Camp Borga, ex.vis nyckelhantering, avsyning och städning. Nuvarande ägare har hyrt ut stugan och täckt sin kostnader för att äga och förvalta den. Inom området finns restaurang, bränsle och direkt anslutning till skoterlederna i Borgafjäll. Slalombacken och matbutik ligger några minuter bort med bil.

Axel Arons väg 9A, Saxnäs, Vilhelmina kommun

Axel Arons väg 9A

Fritidshus
Saxnäs, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Borgafjäll-Saxnäs-Klimpfjäll
895 000 kr
50 m²
3 rum
2 579 kr/mån

Välkommen till en renoverad parstuga i Brf Saxnäs/Marsliden, den ligger mitt i området och har ett bra läge. Denna heter Järven 2 och är den vänstra delen av parstugan när man står framför huset. Respektive parstuga har en boarea på 50 kvm. Allrummet är rymligt och längs ena väggen finns en kamin. Det är ett renoverat kök med köksö och diskmaskin. Stugan har två sovrum med sammanlagt fyra sängar. Det är ett renoverat duschrum, innanför finns en bastu. Allrum, sovrummen och inre hallen har trägolv i ek. I yttre hallen är det klinker på golvet. Nya fönster installerade 2017. Stugan renoverades ca 2018. Ytterdörren är utbytt 2021. Ny luftvärmepump 2024. Det finns bra uthyrningsmöjligheter av stugan! Den har närhet till Kultsjön, restaurang, affär, skoterleder och skidspår. Naturnära område för fiske och jakt.

Visar alla 8