Mäklarringen Botkyrka/Salem

Mäklarringen Botkyrka/Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skarpbrunnavägen 105, Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 105

Lägenhet
Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun

2 295 000 kr

79,5 m²

3 rum

4 960 kr/mån
28 868 kr/m²

Radhus eller bostadsrätt? Nu slipper du fundera. För nu har du möjlighet att förvärva den perfekta kombinationen mellan bostadsrätt och radhus. På Skarpbrunnavägen 105 har du en optimal planlösning och en rymlig 3:a om 79,5 kvm. Bostaden är smakfullt renoverad år 2020 vilket innebär att du kommer att bo modernt. I hallen möts du av en luftig planlösning med goda avhängningsmöjligheter, köket är välutrustat med vitvaror, stort vardagsrum för det stora sällskapet samt rymliga sovrum varav ett med en stor walk-in closet. I stilrena badrummet är det förberett för tvättmaskin och torktumlare. Förråd med nyttjanderätt finns intill entrén. - Promenadavstånd till förskola och skola. - Promenadavstånd till tunnelbana - Ca fem min. till E4:an (25 min. till Stockholm C.) - Riksbyggen-förening med bra ekonomi - Förråd precis utanför lägenheten. Detta innebär att du har bättre koll på utrymmet. - Uteplats* ger en radhuskänsla. Passar perfekt när familj eller vänner är på besök en solig sommardag. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Timotejvägen 10 1tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Timotejvägen 10 1tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

1 075 000 kr

44,5 m²

1 rum

3 483 kr/mån
24 157 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna bra planerade 1:a vilken du kan sätta din egna prägel på. Lägenheten disponeras enligt följande: hall med goda förvaringsmöjligheter, stort vardagsrum med fönster från två väderstreck, badrum, kök med matplats och stor balkong. Här bor du med närhet till tunnelbana, bussar, fantastiska promenadstråk och Hallunda centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Björkvägen 16, null, Botkyrka kommun

Björkvägen 16

Villa
Botkyrka kommun

6 495 000 kr

218 m²

6 rum

1 057 m² tomt

Det perfekta huset för barnfamiljen! Nu har du möjlighet att förvärva denna ståtliga villa i ett barnvänligt område. Här kommer du att bo i ett hus där du har stora och öppna sociala ytor på entréplan och rymliga sovrum på övre plan. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp och är inredd i neutrala kulörer vilket innebär att du kan pynta fram färgerna du vill ha och möblera med just dina favoritmöbler. Den stora trädgården möjliggör utrymme för pool, trevliga grillkvällar och lekutrymmen för barn. För att klara av framtidens tekniska behov är huset utrustat med fibernät. Huset är inrett med två lägenheter på källarplan. Detta innebär extra inkomster som i sin tur betalar av dina boendekostnader så att du iprincip bor "gratis". - Gångavstånd till förskola och skola. - Ca åtta minuter till E4:an med bil. - Pendeltågsstation i Tumba C. Missa inte visningen! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

Trädesvägen 11 6tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Trädesvägen 11 6tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

1 845 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 415 kr/mån
23 503 kr/m²

Letar du efter en bostad som faller dig i smaken men har svårt att hitta en? Nu har du möjlighet att förvärva denna bostad där du har möjlighet att sätta din egna prägel på. Lägesmässigt är detta en fullträff, här kommer du att bo nära Hallunda C., tunnelbana, skola, förskola och naturområden. Bostaden har två rymliga sovrum, ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong, kök med matplats och ett rymligt källarförråd intill lägenheten. Stambyte av badrum och wc är planerat första kvartalet 2024. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Noras väg 22, Norsborg, Botkyrka kommun

Noras väg 22

Radhus
Norsborg, Botkyrka kommun

3 375 000 kr

108 m²

4 rum

4 919 kr/mån
31 250 kr/m²

Har du länge drömt om att bo i radhus? Nu slipper du drömma! Med ett bra läge har du snart möjlighet flytta in i detta radhus i bostadsrättsform. Det bekväma boendet med den perfekta lösningen är genomgående ljust och smakfullt inrett med rymliga sällskapsytor som ger plats för trevliga middagsbjudningar, vardagsrummet har utgång till härlig uteplats att njuta av där sol- och grillmöjligheter finns. Resterande kvadratmeter fördelar sig på ett fräscht kök, två stora badrum, tre rymliga sovrum, förråd med goda förvaringsmöjligheter samt walk-in-closet med fönster som enkelt kan inredas som ett hemmakontor. Bilplatser med laddbox samt förråd på framsidan av huset. Vi välkomnar er till ett mycket trivsamt hem med närhet till daghem, skola, kommunikationer och fantastiska promenadstråk. Vi ses på visningen!

 • Uteplats
Kornvägen 13 BV, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Borttagen före visning

Kornvägen 13 BV

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

2 395 000 kr

90 m²

4 rum

5 660 kr/mån
26 611 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Vickervägen 12 5tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Vickervägen 12 5tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

1 950 000 kr

58,5 m²

2.5 rum

4 311 kr/mån
33 333 kr/m²

Är du efter en nyrenoverad bostad med stambytt badrum? Då har du hittat rätt! Just nu finner du denna moderna och välplanerade 2,5:a. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp och öppna ytor vilket bidrar till en ökad rymd. Här har du ett modernt badrum från 2022, nyrenoverat kök med matplats, rymligt sovrum och vardagsrum med utgång till balkong. Här finns även ett mindre rum som kan användas som extra rum eller kontor, perfekt för hemmaarbetaren. Nyttjanderätt till förråd intill lägenheten. Här bor man i lugna och trevliga kvarter med fina promenadstråk samt med några få minuters avstånd till Hallunda centrum, goda kommunikationer, skolor och förskolor. Denna pärla till bostad bör upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Slagsta backe 89, Slagsta - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Imorgon kl 14:00

Slagsta backe 89

Radhus
Slagsta - Norsborg, Botkyrka kommun

4 695 000 kr

112 m²

4 rum

322 m² tomt

Välkommen till Slagsta Backe 89! En fantastisk fastighet för dig som är ute efter mer än bara en bostad. Här kommer du att bo i ett välplanerat enplansradhus i ett lugnt och naturskönt område men ändå ha nära till E4:an, badstrand, kommunikationer, förskola och skola. Huset har en genomgående modern standard där man renoverat fönster, elsystem, synliga vatten- och avloppsrör samt en total ytskiktsrenovering som innertak, väggar och golv. Huset är placerat med ett relativt öppet och fritt läge. - Trädgårdstomt mot söder vilket innebär sol stora delar av dagen. - Parkerings- och garageplats. Möjlighet till tre parkeringsplatser totalt. - Pantbrev på 2 583 000:- (värde upp till 51 660:-) - Flexibelt tillträde! Intresseanmälan och frågor per mail. Välkommen på visning!

 • Plus
Klövervägen 1, 6 tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Klövervägen 1, 6 tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

1 595 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 799 kr/mån
27 265 kr/m²

Unik 2:a - TVÅ inglasade balkonger! Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med TVÅ inglasade balkonger. Bostaden har generösa utrymmen och är lättmöblerad. Inte nog med detta så bor du med promenadavstånd till tunnelbanan, Hallunda C. och förskola/skola. Intill bostaden har du dessutom ett förråd att nyttja, perfekt till flyttkartonger och vinterkläderna. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och renoverades 2022. Rymligt kök med gott om skåp. Stort och luftigt vardagsrum. Sovrum med plats för garderob, dubbelsäng och diverse möblemang. - Nyrenoverat badrum 2022. - HSB-förening med god ekonomi. - Förråd precis utanför bostaden. - Gångavstånd till tunnelbana, ca 35 min till T-Centralen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ålgrytevägen 120, Bredäng-Mälarhöjden, Stockholms kommun

Ålgrytevägen 120

Lägenhet
Bredäng-Mälarhöjden, Stockholms kommun

3 495 000 kr

74,5 m²

4 rum

4 920 kr/mån
46 913 kr/m²

Nyproducerad och bra planerad fyra med balkong. Drömmer du att flytta in där ingen annan bott? Här får du bla. laga mat i en ugn som ingen annan använt. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och fina, fräscha ytskikt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är vitmålade. Kök från Marbodal med komplett maskinpark och matplats. Helkaklat badrum i stilrena kulörer. Gästwc. Tre rymliga sovrum varav den ena med balkong. Tre klädkammare med förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat vardagsrum med en härlig utsikt. Bekvämt gångavstånd till fantastiska promenadstråk, centrum och T-bana som tar dig till centrala Stockholm på ca 15 min. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Noras väg 36D, Norsborg, Botkyrka kommun

Noras väg 36D

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun

2 250 000 kr

81 m²

4 rum

4 543 kr/mån
27 778 kr/m²

Noras väg 36D, adressen där du får en känsla av idyll och har nära till det mesta, kan det bli bättre? Troligen inte! Nu har du möjlighet att förvärva denna bostad som stod klar 2013. Bostaden kännetecknas av en modern planlösning med öppna ytor och ytskikt i ljusa kulörer. Mysig balkong vilket passar perfekt sköna sommardagar. - Möjlighet till parkeringsplats direkt vid inflytt! - Gångavstånd till tunnelbana och buss. - Närhet till förskola och skola. - Extra förråd utanför lägenheten. - Värme, kall- och varmvatten, kabel-tv, bredband och förråd Välkommen på visning!

 • Balkong
Noras väg 1C, Norsborg, Botkyrka kommun

Noras väg 1C

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun

1 695 000 kr

53 m²

2 rum

3 058 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med härlig uteplats. Lägenheten har genomgående fina ytskikt. Här finner du ett rymligt sovrum med egen walk-in-closet med fönster som enkelt kan göras om till barnkammare eller hobbyrum, funktionellt kök med vita kökssnickerier, luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stort badrum samt egen uteplats. Rymligt förråd utanför bostaden. Närhet till skola, förskola, kommunikationer och centrum. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Lagmansbacken 6 5tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 6 5tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 6 5tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 6 5tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

1 925 000 kr

54 m²

3 rum

3 910 kr/mån
35 648 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en kvadratsmart trea med högt i tak som badar i härligt ljusflöde från takfönster Här har du goda förvaringsmöjligheter med fina och fräscha ytskikt. Golvet är belagda med ekparkett och väggarna är vitmålade. Rymligt allrum med plats för soffa och annat möblemang. Köket har en komplett maskinpark och kök från Marbodal. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Två rymliga sovrum med garderober. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Hiss
Ribacken 110, Tumba - Vårsta, Botkyrka kommun
 • Imorgon kl 13:00

Ribacken 110

Fritidshus
Tumba - Vårsta, Botkyrka kommun

1 295 000 kr

33 m²

3 rum

312 m² tomt

Friköpt tomt och superläge! Nu har du chansen att förvärva detta charmiga fritidshus med ett av de bättre lägena på Ribackens stugby. Här har du en fastighet med ett relativt fritt läge och strålande sol stora delar av dagen. Den välskötta trädgården omger dig med värdefull avkoppling som behövs i den stressiga vardagen. Här har du även härlig utsikt över fält som gör att det lantliga lugnet sprider sig i kroppen. I huvudbyggnaden har du två separata sovutrymmen, kök/sällskapsyta samt WC. Den friköpta tomten ligger i ett ostört läge där trädgården vetter mot skog och där gavelsidan vetter mot gräsyta och fält. - Möjlighet att flytta in till sommaren! - Vinterbonat och bland de största tomterna i området! - Ca 20 min till E4:an. Ca 7 min. till matbutik. - Stora gemensamma gräsytor som inbjuder till lek och rörelse. - Sommarvatten till tomtgräns. - Hygienhus där toalett och dusch finns året om. Missa inte chansen, fler tillfällen kanske inte dyker upp. Vi ses på visningen! "Säljarna berättar" När vi köpte huset bodde vi i lägenhet och längtade efter att ha en lugn plats och en trädgård att vara i. Samtidigt ville vi inte ha ett fritidshus som låg för långt hemifrån, då vi ville kunna vara där både en kväll efter jobbet och på helgerna. När vi hittade Ribacken fastnade vi direkt för läget – nära kommunikationer men samtidigt lugnt placerat med skog och åkrar direkt utanför området. Vi föll också för att huset låg i ett hörn av området och att tomten gränsade till allmänning på två sidor och skogen på den tredje. Med facit i hand blev det verkligen precis som vi hade hoppats. I huset har vi spenderat så väl helger och kvällar som jobbdagar. Vi har umgåtts med vänner och familj, haft grillkvällar och firat midsommar. Badat i Malmsjön och promenerat i skogen. Suttit på den inglasade verandan och läst eller tittat på film när det regnat, och varit ute och njutit av trädgården när vädret varit fint. Plockat bär och frukt, bakat pajer och gjort marmelad. Vi har levt den stugdröm vi längtade efter. Nu har vi andra hus som behöver vår tid och kärlek, och vi känner därför att det är dags att låta någon annan få njuta av Ribacken 110.

 • Plus
Lagmansbacken 11 9tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Imorgon
Lagmansbacken 11 9tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 11 9tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 11 9tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

2 450 000 kr

99 m²

4 rum

6 367 kr/mån
24 747 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en av Tingstorgets finaste lägenheter med dubbla balkonger och en magisk utsikt över Mälaren. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och fina, fräscha ytskikt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är målade i stilrena färger. Kvalitativt kök från Marbodal med komplett maskinpark. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Tre rymliga sovrum. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Kort sagt; det här är en plats där alla kan känna sig hemma - från singeln till barnfamiljen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vickervägen 4, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Mån 12 jun kl 17:40

Vickervägen 4

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

1 595 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 302 kr/mån
27 265 kr/m²

Välkommen till en trevlig och välplanerad tvåa med stamrenoverat badrum! Bostaden erbjuder ett kök med matplats, stort vardagsrum som är lätt att möblera efter egna önskemål, rymligt sovrum samt nytt badrum i stilrena kulörer. Utanför dörren promenerar du på ca 5 minuter till, Hallunda centrum, grönområden, bussar och T-bana som på 35 min tar dig till T-centralen. Vi ses på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 7 3tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 7 3tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

1 450 000 kr

36 m²

2 rum

2 481 kr/mån
40 278 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta två med ett fantastiskt ljusintag. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och fina, fräscha ytskikt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är målade. Stilrent kök från Marbodal med komplett maskinpark. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Storskiftesvägen 139, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Storskiftesvägen 139

Radhus
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

3 795 000 kr

136 m²

5 rum

218 m² tomt

Med promenadavstånd till gröna skogar och Albysjöns glimmande vatten finns nu detta fina radhus till salu. Bostaden är välplanerade med rymliga ytor vilket gör att detta hus passar perfekt för den stora familjen. Stort kök med matplats för stort sällskap, fyra rymliga sovrum, härligt vardagsrum med utgång till den isolerade altanen. Här har du även fantastiska uteplatser där sol- och grillmöjligheter finns. - Badrum övre plan från 2022. - Fjärrvärme bidrar till lägre värmekostnad. - En parkeringsplats och en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. - Gångavstånd till Albysjön. - Dolda fel-försäkring kommer att tecknas. - Tre min. till E4:an samt gångavstånd till buss. - Flexibelt tillträde! Välkommen på visning!

 • Plus
Tingstorget 10A, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Tingstorget 10A

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

2 400 000 kr

104 m²

4 rum

6 087 kr/mån
23 077 kr/m²

Har du länge drömt om att bo stort? Nu slipper du drömma! Med ett bra läge har du snart möjlighet flytta in i denna bostad med radhuskänsla. Det bekväma boendet med den perfekta lösningen är genomgående ljust och smakfullt inrett med rymliga och öppna sällskapsytor som ger plats för trevliga middagsbjudningar. Resterande kvadratmeter fördelar sig på ett fräscht kök, helkaklat badrum, gästwc, tre stora sovrum, förråd med goda förvaringsmöjligheter samt stor hall på övervåningen som kan inredas som ett allrum eller varför inte ett hemmakontor. Vi välkomnar er till ett välplanerat hem med närhet till daghem, skola, t-bana, bussar, E4:an och fantastiska promenadstråk. - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat.

 • Balkong
Lagmansbacken 9, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 9

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

1 300 000 kr

24 m²

1 rum

1 575 kr/mån
54 167 kr/m²

Ring för privatvisning! *30 kvm. i totalarea* *Unik 1:a* Vill du bo billigt och samtidigt slippa tumma på dina önskemål? Då ska du se hit! Här har du möjlighet att få flytta in i en lägenhet på totalt 30 kvm. (24 kvm. boarea, 6 kvm. biarea). Generös utrustning som komplett vitvarupark, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum utrustat med tvätt/torkmaskin. Allrum där du får plats med soffa, soffbord, TV-bänk och matbord. Sovalkov med plats för säng och nattduksbord. Du bor dessutom ett stenkast från matbutiker, tunnelbanan som tar dig till T-Centralen på ca. 30 min. samt bussförbindelser som tar dig till pendeltåget och Södertörns högskola (bussbyte). - Separat sovutrymme! - Två minuters promenad till tunnelbana. - Ca. 30 min till Södertörns Högskola. Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 20