Mäklarringen Botkyrka/Salem

Mäklarringen Botkyrka/Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lagmansbacken 4 4tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Sön 28 apr kl 12:20
Lagmansbacken 4 4tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 4 4tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 4 4tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 935 000 kr
62 m²
3 rum
vån 4/5
4 938 kr/mån
31 210 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna trea med en trevlig planlösning och ett fantastiskt ljusintag. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och fina, fräscha ytskikt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är målade i stilrena kulörer. Ljust kök från Marbodal med komplett maskinpark från Siemens. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Två rymliga sovrum med garderobsvägg. Lätt möblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Med två balkonger kan du njuta av lugna stunder på balkongen i sovrummet och ha trevliga stunder med vänner på balkongen i vardagsrummet. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Kort sagt; det här är en plats där alla kan känna sig hemma - från singeln till barnfamiljen. Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandstuguvägen 26, 3 tr., Tumba - Uttran, Botkyrka kommun
 • Sön 28 apr kl 12:30

Sandstuguvägen 26, 3 tr.

Lägenhet
Tumba - Uttran, Botkyrka kommun
1 695 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 844 kr/mån
47 746 kr/m²

Nu finns denna härliga 2:a med en stor inglasad balkong till salu! Här kommer du att bo i en modern bostad med härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning. Detta innebär att du slipper renovera och att möblering av bostaden blir enklare. Från vardagsrummet når du bostadens balkong där du tillbringar härliga sommardagar med vänner och familj. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. - Ca fem minuters promenad till busshållplats som ansluter till pendeltågsstation som tar dig till centrala Stockholm på ca. 25 min. - Åtta min. till E4:an med bil. - Separat förråd möjliggör goda förvaringsmöjligheter. - Flexibelt tillträde! Missa inte denna pärla!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 11 9tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Sön 28 apr kl 13:05
Lagmansbacken 11 9tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 11 9tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 11 9tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
2 125 000 kr
99 m²
4 rum
vån 9/9
8 201 kr/mån
21 465 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en av Tingstorgets finaste lägenheter med dubbla balkonger och en magisk utsikt över Mälaren. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och fina, fräscha ytskikt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är målade i stilrena färger. Kvalitativt kök från Marbodal med komplett maskinpark. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Tre rymliga sovrum. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Kort sagt; det här är en plats där alla kan känna sig hemma - från singeln till barnfamiljen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Visättra Backe 2D, Visättra, Huddinge kommun
 • Sön 28 apr
Visättra Backe 2D, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra Backe 2D, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra Backe 2D

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 208 kr/mån
32 636 kr/m²

Letar du efter en bra planerad tvåa med närhet till natur? Nu har du möjlighet att förvärva denna bostad som erbjuder ett stort badrum, fräscht och ljust kök, stort sovrum, klädkammare, mysig balkong och vardagsrum som bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter. Närhet till skolor, daghem, kommunikationer och till härliga promenadstråk. Välkommen hit, välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 3 1tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 3 1tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 220 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/8
2 677 kr/mån
42 069 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna trevliga etta med 3-minuters promenadavstånd till t-bana och bussar. Denna bostad är perfekt för dig som flyttar hemifrån eller söker en övernattningslägenhet. Välplanerade ytor med allt att önska, Marbodal kök, helkaklat badrum med golvvärme, allrum med flertalet möblerings möjligheter och balkong.. Bekvämt gångavstånd till centrum med bra service samt med närhet till Ica maxi och skolor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sofiehillsvägen 8, Östertälje, Södertälje kommun
 • Sön 28 apr kl 13:30
Sofiehillsvägen 8, Östertälje, Södertälje kommun, bild 2
Sofiehillsvägen 8, Östertälje, Södertälje kommun, bild 3

Sofiehillsvägen 8

Villa
Östertälje, Södertälje kommun
3 795 000 kr
83 + 86 m²
6 rum
1 082 m² tomt

Välkommen till Sofiehillsvägen 8! En fantastisk fastighet för dig som är ute efter mer än bara en bostad. Här kommer du att bo i en charmig 1-plans villa med källare i ett lugnt och naturskönt område men ändå ha nära till E4:an, pendeltåg, förskola och skola. Denna bostad är perfekt för dig som vill sätta sin egna prägel på sitt drömboende. - Takpannorna lades om 2013, tre-glasfönster från 2013, fasaden putsades om 2013. - Fibernät indraget vilket ger en stabil internetuppkoppling. - Stor och plan tomt med sol stora delar av dagen. - Friköpt tomt - du slipper dyra tomträttsavgälder! - Gångavstånd till pendeltåg. - Pantbrev på 2 970 000:- (värde upp till 61 200:-) Fler chanser att förvärva den perfekta fastigheten kanske inte dyker upp, missa inte visningen!

 • Premium
Skarpbrunnavägen 19, Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 19

Lägenhet
Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
91,5 m²
3 rum
8 333 kr/mån
15 246 kr/m²

Etagelägenhet med två separata ingångar! Med en panoramautsikt över färgsprakande byggnader och trädtoppar finner du denna välplanerade 3:a. Bostaden har ljusa och fräscha ytskikt samt rymliga rum med gott om ljusinsläpp. Detta innebär att möbleringen blir enkel och att du får plats med dina favoritmöbler. Inte nog med detta kommer du att bo med ett bra läge med närhet till: - Tunnelbanan som tar dig till T-Centralen på ca. 30 min. - ICA-Maxi, Bauhaus, Rusta och Biltema, ca. 10 min. promenad. - Två min. till E4:an, ca. 20 min. till Stockholm. - Förskola & skola Detta innebär slut på tidskrävande körsträckor och tid till annat. Missa inte chansen att förvärva denna välplanerade trerummare. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Storskiftesvägen 139, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Storskiftesvägen 139, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Storskiftesvägen 139, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Storskiftesvägen 139

Radhus
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
3 795 000 kr
136 m²
5 rum
218 m² tomt

Med promenadavstånd till gröna skogar och Albysjöns glimmande vatten finns nu detta fina radhus till salu. Bostaden är välplanerade med rymliga ytor vilket gör att detta hus passar perfekt för den stora familjen. Stort kök med matplats för stort sällskap, fyra rymliga sovrum, härligt vardagsrum med utgång till den isolerade altanen. Här har du även fantastiska uteplatser där sol- och grillmöjligheter finns. - Badrum övre plan från 2022. - Fjärrvärme bidrar till lägre värmekostnad. - En parkeringsplats och en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. - Gångavstånd till Albysjön. - Dolda fel-försäkring kommer att tecknas. - Tre min. till E4:an samt gångavstånd till buss. - Flexibelt tillträde! Välkommen på visning!

 • Premium
Tomtbergavägen 349, Norsborg, Botkyrka kommun
Tomtbergavägen 349, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Tomtbergavägen 349, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Tomtbergavägen 349

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
2 195 000 kr
78,5 m²
3 rum
5 374 kr/mån
27 962 kr/m²

Välkommen till Tomtbergavägen 349, den optimala lägenheten för den lilla barnfamiljen! Här har du två rymliga sovrum, stort vardagsrum, badrum, WC och modernt kök. Trevlig inglasad uteplats med trädäck utanför. HSB-förening med välskött ekonomi. - Förråd precis utanför lägenheten. Detta innebär att du har bättre koll på utrymmet. Du slipper trånga, mörka och obehagliga källarutrymmen. - Från köket har du uppsikt mot gårdsparken vilket gör att barnen kan leka fritt samtidigt som du har koll. - Uteplats* ger en radhuskänsla. Passar perfekt vid kräftskivor eller varför inte äta frukost eller middag en solig dag. - Markplan innebär att du slipper gå upp för trappor med matkasse i ena handen och ex. bilbarnstol i andra. Välkommen på visning!

 • Premium
Ålgrytevägen 33, Bredäng-Mälarhöjden, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Ålgrytevägen 33

Lägenhet
Bredäng-Mälarhöjden, Stockholms kommun
2 350 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/8
3 596 kr/mån
47 959 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 4 3tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 4 3tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 4 3tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 4 3tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 325 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/4
3 048 kr/mån
35 811 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna trevliga tvåa med 3-minuters promenadavstånd till t-bana och bussar. Här har du goda förvaringsmöjligheter med fina och fräscha ytskikt. Golvet är belagda med ekparkett och väggarna är vitmålade. Rymligt vardagsrum med högt i tak som badar i härligt ljusflöde från takfönster. Köket har en komplett maskinpark och kök från Marbodal. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Sovrumsdel med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Tingstorget 1 1tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Tingstorget 1 1tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1 1tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1 1tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 350 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/7
3 373 kr/mån
35 526 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna kvadratsmarta tvåa om 38 kvm. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum, sovrum med garderober, fullutrustat kök från Marbodal och helkaklat badrum med golvvärme. Detta är en bostad med närhet till det mesta och goda kommunikationer utanför dörren. Kort sagt; det här är en plats där alla kan känna sig hemma. Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Planetbacken 104, Tumba, Botkyrka kommun
Planetbacken 104, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Planetbacken 104, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Planetbacken 104

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
5 550 000 kr
136 + 34 m²
6 rum
333 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för visning. Varmt välkommen till Planetbacken 104 – en modern och välplanerad villa uppförd av PEAB 2016. Med en yta om totalt 170 kvm fördelat på sex rum och kök finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Vid entrén möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och mycket annat. Vardagsrummet är stort och luftigt, och i öppen planlösning mot köket blir det enkelt att umgås och bjuda in till sociala tillställningar. Med fönster från olika väderstreck flödar ljuset in i rummet och skapar en ljus och behaglig atmosfär. Köket är fullt utrustat och rymligt med matplats för det stora sällskapet. Förutom de generösa sällskapsytorna finns det även ett mysigt allrum på övervåningen som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum. Tre rymliga sovrum vilket ger gott om plats för familjen eller eventuella gäster. Tvättstugan är rymlig och praktiskt vilket underlättar hanteringen av tvätt och ger extra förvaringsutrymme. De två helkaklade badrummen är fräscha och stilfulla, vilket bidrar till en bekväm vardag. Ett av de imponerande inslagen på denna fastighet är det stora och värmeisolerade garaget som idag används som lekrum för barnen. Goda förvaringsmöjligheter i förråd. Trädgården är omsorgsfullt anlagd och erbjuder en fridfull plats att koppla av på. Du kan njuta av soliga dagar och ha trevliga grillkvällar med vänner och familj på altanen eller i det inglasade uterummet som förlänger sommaren. Här bor du med närhet till kommunikationer, skolor, förskolor och fantastiska promenadstråk. Så varför vänta? Kontakta oss redan idag och låt oss visa dig detta fantastiska hem som väntar på att bli ditt! Boka dig och familjen på visning. - Ingen fastighetsskatt i 15 år, räknas från 2016! - Kvalitetsdokument tillgängliga - Vattenburen golvvärme i nedreplan - Hörntomt - Bilplatser med laddstople på tomten - Fiber indraget - Ca 8 min till E4:an med bil.

 • Premium
Skarpbrunnavägen 177, Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 177

Lägenhet
Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun
2 095 000 kr
79,5 m²
3 rum
5 208 kr/mån
26 352 kr/m²

Radhus eller bostadsrätt? Nu slipper du fundera. För nu har du möjlighet att förvärva den perfekta kombinationen mellan bostadsrätt och radhus. På Skarpbrunnavägen 177 har du en optimal planlösning och en rymlig 3:a om 79,5 kvm. I hallen möts du av en luftig planlösning med avhängningsmöjligheter, köket är välutrustat med vitvaror, stort vardagsrum för det stora sällskapet samt rymliga sovrum varav ett med en walk-in closet. I stilrena badrummet finns bla. badkar. Förråd med nyttjanderätt finns intill entrén. - Soldränkt terrass, från ca. 13:00 till solnedgång på sommaren. - Promenadavstånd till förskola och skola. - Promenadavstånd till tunnelbana - Ca fem min. till E4:an (25 min. till Stockholm C.) - Riksbyggen-förening med bra ekonomi - Förråd precis utanför lägenheten. Detta innebär att du har bättre koll på utrymmet. - Uteplats* ger en radhuskänsla. Passar perfekt när familj eller vänner är på besök en solig sommardag. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lagmansbacken 4, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 4, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 4, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 4

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/4
3 378 kr/mån
34 024 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna tvåa om 41 kvm. med separat sovrum och ett fantastiskt ljusintag. Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter och välplanerade kvm. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är vitmålade. Ljust kök från Marbodal med komplett maskinpark. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats för 2-4 personer. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Albyvägen 17 4tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Albyvägen 17 4tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Albyvägen 17 4tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Albyvägen 17 4tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 850 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 4/7
7 014 kr/mån
20 000 kr/m²

Letar du efter en bra planerad fyra med närhet till det mesta? Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade bostad för den stora familjen! Lägenheten erbjuder ett kök med burspråksliknande matplats, helkaklat badrum, gästwc, tre välplanerade sovrum, klädkammare och stort vardagsrum som bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter med utgång till balkong. Närhet till skolor, daghem, kommunikationer och till härliga promenadstråk. Välkommen hit, välkommen hem! - Förråd precis utanför lägenheten. Detta innebär att du har bättre koll på utrymmet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Havrevägen 10, 3 tr., Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Havrevägen 10, 3 tr.

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 690 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 058 kr/mån
28 889 kr/m²

Är du ute efter en bostad med det optimala läget? Då har du hittat rätt! På Havrevägen 10 kommer du att bo nära tunnelbana, Hallunda C., E4:an och härliga promenadstråk. Utöver läget erbjuder bostaden en öppen planlösning och ljusa ytskikt. Södervänd balkong med många soltimmar. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med garderobsvägg, vardagsrum med plats för stort sällskap och modernt kök. - Stort förråd intill lägenheten. - HSB-förening med bra ekonomi. - Fräscha ytskikt. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Timotejvägen 6, 3 tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Timotejvägen 6, 3 tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 950 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 300 kr/mån
33 333 kr/m²

Nu finns Hallundas finaste 2:a till salu! Här kommer du att bo i en modern bostad med härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning. De sociala ytorna kök och vardagsrum har generöst med utrymme vilket innebär att du kan bjuda över släkt och vänner utan att det blir trångt. Från vardagsrummet når du bostadens soldränkta balkong. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med garderobsförvaring. - Gångavstånd till tunnelbana och Hallunda C. - Tre min. till E4:an med bil. - Separat förråd möjliggör goda förvaringsmöjligheter. Missa inte denna pärla!

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 2, 5 tr., Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 2, 5 tr.

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 495 000 kr
36 m²
2 rum
vån 5/5
3 056 kr/mån
41 528 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en kvadratsmart tvåa med bästa läge! Här har du goda förvaringsmöjligheter och fina och fräscha ytskikt. Golvet är belagda med ekparkett och väggarna är vitmålade. Köket har en komplett maskinpark från Siemens och kök från Marbodal. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Sovdel med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 4, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Budgivning pågår

Lagmansbacken 4

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
37 m²
2 rum
vån 4/5
3 138 kr/mån
37 703 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta tvåa med bästa läge! Här har du sovdel med plats för säng och diverse möblemang. Kök med komplett vitvarupark. Helkaklat badrum utrustat med tvätt- och torkmaskin. Allrum med plats för soffa, bord och matbord. - En av få lägenheter i föreningen som har extra källarförråd! - Balkong med plats för bord och stolar. - Ca två min. promenad till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. - Flexibelt tillträde. Kort sagt; det här är en bostad där du kommer känna dig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 6, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 6

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/4
2 918 kr/mån
37 667 kr/m²

Har du fått ditt antagningsbesked till universitet och är ute efter en bostad? Då ska du se hit! Här har du möjlighet att förvärva denna kvadrat-smarta tvåa med en låg avgift och närhet till Södertörns Högskola, Tekniska högskolan och Stockholms universitet. - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Kort sagt; det här är en bostad där alla kan känna sig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Linvägen 12 4tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Linvägen 12 4tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 4/7
6 366 kr/mån
25 414 kr/m²

Vad sägs om att flytta in i en fräsch lägenhet och samtidigt ha nära till tunnelbana och Hallunda C.? Bättre kan det inte bli! Nu har du möjlighet att förvärva denna fräscha trea. Bostaden har ett stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv, gästwc, fräscht kök, två rymliga sovrum och stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong med trevlig utsikt. Här bor du nära förskola, skola, bra kommunikationer och Hallunda centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Trädesvägen 11 6tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Trädesvägen 11 6tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 845 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/7
5 957 kr/mån
23 503 kr/m²

Letar du efter en bostad som faller dig i smaken men har svårt att hitta en? Nu har du möjlighet att förvärva denna bostad där du har möjlighet att sätta din egna prägel på. Lägesmässigt är detta en fullträff, här kommer du att bo nära Hallunda C., tunnelbana, skola, förskola och naturområden. Bostaden har två rymliga sovrum, ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong, kök med matplats och ett rymligt källarförråd intill lägenheten. Stambyte av badrum och wc är planerat första kvartalet 2024. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Noras väg 1C, Norsborg, Botkyrka kommun

Noras väg 1C

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
3 058 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med härlig uteplats. Lägenheten har genomgående fina ytskikt. Här finner du ett rymligt sovrum med egen walk-in-closet med fönster som enkelt kan göras om till barnkammare eller hobbyrum, funktionellt kök med vita kökssnickerier, luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stort badrum samt egen uteplats. Rymligt förråd utanför bostaden. Närhet till skola, förskola, kommunikationer och centrum. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Lagmansbacken 6 5tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 6 5tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 6 5tr, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 6 5tr

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 925 000 kr
54 m²
3 rum
vån 5/5
4 300 kr/mån
35 648 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en kvadratsmart trea med högt i tak som badar i härligt ljusflöde från takfönster Här har du goda förvaringsmöjligheter med fina och fräscha ytskikt. Golvet är belagda med ekparkett och väggarna är vitmålade. Rymligt allrum med plats för soffa och annat möblemang. Köket har en komplett maskinpark och kök från Marbodal. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Två rymliga sovrum med garderober. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 27