Mäklarringen Bromma

Mäklarringen Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Utterholmen 1, Lovö Drottningholm, Ekerö kommun
Utterholmen 1, Lovö Drottningholm, Ekerö kommun, bild 2
Utterholmen 1, Lovö Drottningholm, Ekerö kommun, bild 3

Utterholmen 1

Fritidshus
Lovö Drottningholm, Ekerö kommun
Mäklarringen Bromma
Pris saknas
58 m²
1 rum
1 150 m² tomt

EGEN Ö – Utterholmen har friköpt mark och är belägen i närheten av vackra Drottningholms Slott. På ön Utterholmen finns ett fritidshus om ca 58 kvm, en charmig gäststuga, ett stiligt lusthus, bryggaltaner och ytterligare en liten intilliggande ö som ingår i köpet! Gör drömmen till verklighet, skaffa magisk utsikt åt alla håll och hör vattnet klucka hela natten lång. Här erbjuds besökaren den perfekta skärgårdskänslan fast med närhet till både fastland och innerstan. Den häftigaste vägen att ta sig från innerstan till Drottningholm är såklart sjövägen. Båtresa till Drottningholm går med de historiska fartygen S/S Drottningholm eller M/S Prins Carl Philip. Det finns SL-båtar och Strömma Kanalbolags båtar som lägger till vid grannön, Kungshättans brygga. Till Utterholmen behöver man sedan ta sig med egen båt. På fastlandet finns möjlighet till parkering- och båtplats, (kösystem tillämpas) platserna ingår i en gemensamhetsanläggning som fastigheten har del av. Drottningholms Slottsområde anas från ön. Drottningholm och dess trädgårdar skapades efter franska förebilder under 1600- och 1700-talet. År 1991 hamnade Drottningholm på Unescos världsarvslista.

  • Premium
Gustav III:s Boulevard 78, 7tr, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 78, 7tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Mäklarringen Bromma
6 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 7/7
4 979 kr/mån
69 096 kr/m²

Magisk utsikt från våning 7, högst upp i huset med en stor härlig balkong med sol från lunch till sen kväll. Balkongen är ett extrarum under årets varmare årstider och här vill man mer än gärna koppla av med mysiga grillkvällar. Bostaden erbjuder storslagna panoramavyer över vackra solnedgångar och grannskapets taknockar. Lägenheten har representativa sällskapsytor som ger en härlig känsla av både ljus och rymd. Rumsdisponeringen består idag av kök och vardagsrum, tre sovrum, två badrum varav ena med dusch och andra med badkar samt tvättavdelning med både arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. För dig som önskar finns det möjlighet att skapa ett ytterligare sovrum, då förvandlas lägenheten till en 5:a. Utöver all förvaring i lägenheten finns ett extra förråd i källaren. I föreningen finns även tvättstuga och garage med laddboxar. Närmsta busshållplats heter Rosenborgsgatan och trafikeras av buss 509. Flera andra busslinjer stannar i närheten och med bussarna 515, 516, 57 tar det ca 15-25 minuter in till innerstadens puls. Flygbussarna stannar vid Järva Krog (ca 400 meter) och resan tar 30 min till Arlanda. Pendeltågen går från Solna Station och resan tar 7 minuter in till Centralen. Tvärbanan avgår också från Solna Station via Sundbyberg, Alvik, Gröndal och bort mot Sickla udde. De allmänna kommunikationerna är alltså riktigt bra. För bästa möjliga shoppingupplevelse finns Nordens största shoppingcentra Mall of Scandinavia som ligger på ca tio minuters promenadavstånd. Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden, intill Solna station och Friends Arena. Här finns över 200 butiker och restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Wergelandsgatan 46V, Blackeberg, Stockholms kommun

Wergelandsgatan 46V

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Mäklarringen Bromma
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån -1/4
2 645 kr/mån
62 344 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! En mycket kvadratsmart lägenhet med radhuskänsla för dig som uppskattar egen ingång! Lägenheten har ett bra läge på bekvämt avstånd till det mesta man kan önska samtidigt som man har nära till både Mälarbad, båtliv och långa strandpromenader. De moderna husen från 2018 har en tilltalande arkitektur och är belägna i natursköna omgivningar. För att underlätta logistikarbetet erbjuds hiss upp till förrådet som ligger uppe på vinden. Vardagslyx med endast ett par minuters promenadväg till tunnelbanan och Blackebergs Torg som erbjuder butiker, torghandel, gym, restauranger, apotek, bibliotek och lokal biograf. Blackeberg är ett attraktivt område som växer och utvecklas, och som erbjuder ett oslagbart läge för dig som uppskattar närheten till naturen. Här finns flera olika badplatser att välja på samt mysigt trädgårdscafé vid Kanaan och olika båtklubbar att hänga vid. Vid Kanaan finns också en populär sjöbastu. Både Grimsta naturreservat och Judarns naturreservat erbjuder fantastiska promenadupplevelser under årets alla årstider.

  • Uteplats
  • Hiss
Nickelgränd 1, 5 tr, null, Stockholms kommun

Nickelgränd 1, 5 tr

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarringen Bromma
3 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/6
3 466 kr/mån
48 409 kr/m²

- Lågt belånad förening - Välskött fastighet - Bygglov för inglasning av balkong - Sjöutsikt från balkong - Naturen direkt utanför knuten - Fri parkering i området - 5 minuter till T-bana - 5 minuter till matbutik - Närhet till badplats Missa inte denna läckra 2:a som är exklusivt renoverad med en riktigt imponerande känsla för både design och högkvalitativa materialval. Lägenheten har stora generösa fönsterpartier i två väderstreck samt ett högt och fritt läge på våning 5. Hörnbalkongen är väl tilltagen i storlek och har rofull sjöutsikt. Föreningen har ordnat med bygglov för balkonginglasning för dig som önskar ett uterum att disponera året runt. Toppmodernt kök med luftig rumsdisponering in till vardagsrummet. Bostaden erbjuder ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och byråer. Badrummet är riktigt påkostat och andas lyxhotell. Sammanfattningsvis ett mycket bekvämt boende med hiss i huset och separat förråd på entréplanet. På fem minuters promenadväg finns både tunnelbana, matbutik och fantastik natur.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4