Mäklare Emmi Englund

Emmi Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gräsåkersvägen 19A, Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun
Gräsåkersvägen 19A, Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun, bild 2
Gräsåkersvägen 19A, Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun, bild 3

Gräsåkersvägen 19A

Radhus
Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun
Mäklarringen Bromma
4 850 000 kr
123 + 56 m²
5 rum
210 m² tomt

Tillbyggt och friköpt gavelradhus i 2-plan plus hel källarvåning om ytterligare 56 kvm. Gavelradhuset har bästa tänkbara läget direkt mot naturen intill. Små äventyrare med mycket spring i benen kommer uppskatta både naturen och Pelleparken på "rep-längds-avstånd". Ett lugnare och mer barnvänligt läge är svårt att finna. Det välplanerade gavelradhuset är större än många i området och den stora källarvåningen med golvvärme och egen liten spahörna är perfekt som tonårsavdelning. Det övre planet erbjuder tre stora sovrum samt helkaklat badrum, arbetsplats och balkong. Entréplanet har ett stort och välplanerat kök med plats för större matsalsmöbel för 8 personer, intill köket finns separat tvättstuga, Vidare erbjuder entréplanet ett stort vardagsrum samt hall och gästtoalett. Trädäckade altaner finns på både fram- och baksida av huset. På baksidan finns även ett praktiskt uteförråd. Huset har ett nytt tak från 2022 och fiber finns installerat i bostaden. Garageplats finns i länga och ingår i samfällighetsavgiften. Lundhagsbadet är en populär badplats som finns på gångavstånd. Närmsta (F-9) skola är Träkvista skola som ligger på ca 5 minuters promenadväg. Det finns även flera förskolor i närheten, bland annat populära Knalleborgs förskola och Gräsåkers förskola som också ligger på ca 5 minuters promenadväg.

  • Premium
Utterholmen 1 - Egen ö, Lovö Drottningholm, Ekerö kommun
Utterholmen 1 - Egen ö, Lovö Drottningholm, Ekerö kommun, bild 2
Utterholmen 1 - Egen ö, Lovö Drottningholm, Ekerö kommun, bild 3

Utterholmen 1 - Egen ö

Villa
Lovö Drottningholm, Ekerö kommun
Mäklarringen Bromma
Pris saknas
58 m²
1 rum
1 150 m² tomt

UNIK CHANS ATT BLI ÄGARE TILL EN ALLDELES EGEN Ö – med friköpt mark precis intill vackra Drottningholms Slott Unikt tillfälle att förvärva en egen ö med friköpt mark! På ön finns ett fritidshus om ca 58 kvm, en charmig gäststuga, ett stiligt lusthus, bryggaltaner och ytterligare en liten intilliggande ö som ingår i köpet! Gör drömmen till verklighet, skaffa magisk utsikt åt alla håll och hör vattnet klucka hela natten lång! Här erbjuds besökaren den perfekta skärgårdskänslan fast med närhet till både fastland och innerstan. Den häftigaste vägen att ta sig från innerstan till Drottningholm är såklart sjövägen genom vackra Mälaren. Båtresa till Drottningholm går med de historiska fartygen S/S Drottningholm eller M/S Prins Carl Philip. Dessutom finns både SL-båtar och Strömma Kanalbolags båtar som lägger till vid Kungshättans brygga, som finns i närheten av ön. Tillbaks på fastlandet finns möjlighet till parkering- och båtplats, (kösystem tillämpas) platserna ingår i en gemensamhetsanläggning som fastigheten har del av. Drottningholms Slottsområde anas från ön. Drottningholm och dess trädgårdar skapades efter franska förebilder under 1600- och 1700-talet. År 1991 hamnade Drottningholm på Unescos världsarvslista.

  • Premium
Wergelandsgatan 46V, Blackeberg, Stockholms kommun

Wergelandsgatan 46V

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Mäklarringen Bromma
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån -1/4
2 645 kr/mån
62 344 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! En mycket kvadratsmart lägenhet med radhuskänsla för dig som uppskattar egen ingång! Lägenheten har ett bra läge på bekvämt avstånd till det mesta man kan önska samtidigt som man har nära till både Mälarbad, båtliv och långa strandpromenader. De moderna husen från 2018 har en tilltalande arkitektur och är belägna i natursköna omgivningar. För att underlätta logistikarbetet erbjuds hiss upp till förrådet som ligger uppe på vinden. Vardagslyx med endast ett par minuters promenadväg till tunnelbanan och Blackebergs Torg som erbjuder butiker, torghandel, gym, restauranger, apotek, bibliotek och lokal biograf. Blackeberg är ett attraktivt område som växer och utvecklas, och som erbjuder ett oslagbart läge för dig som uppskattar närheten till naturen. Här finns flera olika badplatser att välja på samt mysigt trädgårdscafé vid Kanaan och olika båtklubbar att hänga vid. Vid Kanaan finns också en populär sjöbastu. Både Grimsta naturreservat och Judarns naturreservat erbjuder fantastiska promenadupplevelser under årets alla årstider.

  • Uteplats
  • Hiss
Nickelgränd 1, 5 tr, null, Stockholms kommun

Nickelgränd 1, 5 tr

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarringen Bromma
3 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/6
3 466 kr/mån
48 409 kr/m²

- Lågt belånad förening - Välskött fastighet - Bygglov för inglasning av balkong - Sjöutsikt från balkong - Naturen direkt utanför knuten - Fri parkering i området - 5 minuter till T-bana - 5 minuter till matbutik - Närhet till badplats Missa inte denna läckra 2:a som är exklusivt renoverad med en riktigt imponerande känsla för både design och högkvalitativa materialval. Lägenheten har stora generösa fönsterpartier i två väderstreck samt ett högt och fritt läge på våning 5. Hörnbalkongen är väl tilltagen i storlek och har rofull sjöutsikt. Föreningen har ordnat med bygglov för balkonginglasning för dig som önskar ett uterum att disponera året runt. Toppmodernt kök med luftig rumsdisponering in till vardagsrummet. Bostaden erbjuder ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och byråer. Badrummet är riktigt påkostat och andas lyxhotell. Sammanfattningsvis ett mycket bekvämt boende med hiss i huset och separat förråd på entréplanet. På fem minuters promenadväg finns både tunnelbana, matbutik och fantastik natur.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4