Mäklare Sophie Pettersson Hagelin

Sophie Pettersson Hagelin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Östra Ringgatan 36, Centrum, Enköpings kommun

Östra Ringgatan 36

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping

1 575 000 kr

57 m²

2 rum

3 463 kr/mån

27 632 kr/m²

Söker du en smakfullt renoverad tvåa på central adress och med hiss i huset? Varmt välkommen till Östra Ringgatan 36. Här har alla ytskikt fått en makeover sen 2016 med tex helkaklat, stamrenoverat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett nytt kök med dito vitvaror. Loftgången, med kvällssol, erbjuder plats för cafébord med stolar. Härifrån finns allt du kan tänkas behöva inom gångavstånd: restauranger, butiker, träningsanläggningar och matvarubutiker samt promenadavstånd till både buss- och tågförbindelser till tex Stockholm, Västerås & Uppsala. Kom och kika vettja!

  • Hiss
Sparrsätra Benala 16, Sparrsätra, Enköpings kommun

Sparrsätra Benala 16

Villa
Sparrsätra, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping

5 995 000 kr

165 m²

5 rum

2 802 m² tomt

7 km norr om Enköping, omgivet av åkermark och landskap, tornar detta nybyggda, moderna och påkostade hem upp. När dubbeldörrarna öppnas välkomnas du av en ljus och öppen planlösning med ryggåstak, kamin och vackert parkettgolv. Vardagsrummet är en naturlig samlingsplats och de stora fönsterpartierna i västerläge gör att du har naturen inpå knuten året runt. Här är det bara att flytta in! • Enplansvilla, byggd 2022, med 165 väldisponerade kvm fördelat på 5 rum varav 3 lättmöblerade sovrum, med möjlighet att inreda ytterligare 40,3 kvm vind • Vardagsrum med ljuvligt ryggåstak och kamin i öppen planlösning mot välutrustat kök med praktiskt skafferi • Stor terrass i västerläge • Walk in closet i master bedroom • Dubbelgarage med ryggåstak, perfekt för hemmaverkstaden! • Fiber är indraget och inkopplat • Vid normal trafik når du Stockholms innerstad på 60 min, Västerås City på 35 minuter eller Uppsala centrum på 48 min Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Västerleden 76A, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 76A

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping

1 950 000 kr

86 m²

4 rum

4 551 kr/mån

22 674 kr/m²

Njut av utsikten i denna fina fyra på Västerleden 76A! Hissen tar dig till våning 4 där du välkomnas av en trevlig bostad med generöst ljusinsläpp och sociala ytor samt stor inglasad balkong i västligt läge. Här bor du lugnt och ogenerat med promenadavstånd till matvarubutik, restauranger och hållplats för kollektivtrafik. Här har du också nära till resecentrum samt påfart till E18. Psst! Tv, bredband och ip-telefoni via Telia-tripleplay ingår i avgiften och varje bostadsrätt är tilldelad en p-plats (fr. 250 kr/mån). Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 7, Centrum, Enköpings kommun

Kungsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping

1 295 000 kr

41 m²

1 rum

2 139 kr/mån

31 585 kr/m²

Smakfullt renoverad och ytterst väldisponerad etta med sovalkov samt separat kök i populär förening. Här på Kungsgatan 7 har inget lämnats åt slumpen: genomgående ljust golv, släta målade väggar i behaglig grå ton, modernt och rymligt kök med all maskinell utrustning man kan önska samt helkaklad dusch/WC med golvvärme. Bostaden är belägen på andra våningen med balkong i eftermiddagssol. Runt hörnet finns matvarubutik, träningsanläggningar, shopping och restauranger - centralt så det förslår! Promenadavstånd till både buss- och tågförbindelser till tex Stockholm, Västerås & Uppsala. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Länsmansvägen 20, Grillby, Enköpings kommun

Länsmansvägen 20

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping

2 750 000 kr

124 m²

6 rum

819 m² tomt

Varmt välkommen till barnvänliga Grillby och ett hemtrevligt enplanshus på Länsmansvägen 20. Här finns enorm potential och chansen att skapa ett hem efter egen smak! Bostaden erbjuder 124 m² med bland annat tre (kan bli fyra) sovrum, ett renoverat kök och badrum samt gott om förrådsutrymmen. Uteplatsen i västligt läge, vetter mot skog och åkermark och den trevliga trädgårdstomten bjuder på diverse perenna växter samt stor gräsmatta för t.ex. fotboll- eller kubbspel. Huset är placerat i ett lugnt villaområde. Inom promenadavstånd finns både skola och förskola, livsmedelsbutik, busshållplats samt upplyst motionsspår och sportanläggning med rikt föreningsliv! Perfekt pendlarläge till Stockholm, Uppsala och Västerås. Varmt välkomna på visning!

Västerleden 76C, Västerleden, Enköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 feb kl 12:00
Västerleden 76C, Västerleden, Enköpings kommun, bild 2
Västerleden 76C, Västerleden, Enköpings kommun, bild 3

Västerleden 76C

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping

995 000 kr

42 m²

1 rum

2 478 kr/mån

23 690 kr/m²

Här erbjuds 42 välplanerade kvadratmeter med kök, vardagsrum och sovalkov i öppen planlösning med fantastiska 2,90 m i takhöjd. Vidare finns rymlig inglasad balkong i sydvästligt läge samt ett helkaklat badrum med golvvärme (el) och tvättmaskin & torktumlare i pelare. Den välkomnande hallen bjuder på gott om förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Till bostaden hör ett förråd på gården och TV + bredband från Telia ingår i avgiften! Här bor du lugnt och okomplicerat med promenadavstånd till matvarubutik, restauranger och hållplats för kollektivtrafik. Här har du också nära till resecentrum samt påfart till E18. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6