Mäklare Sophie Pettersson Hagelin

Sophie Pettersson Hagelin

Om mig

I yrket som fastighetsmäklare är inte en dag den andra lik och det är variationen som gör att jag älskar mitt jobb! Min arbetsmoral, noggrannhet och mitt engagemang har speglat min karriär i mäklaryrket. Min paroll är öppenhet och ärlighet och jag är stolt över mina fina recensioner från tidigare försäljningar. Jag har ett förflutet inom bankvärlden och som egenföretagare. Född och uppvuxen på landsbygden två mil utanför Enköping i en småföretagarfamilj. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägnadsvägen 8, Centrum, Enköpings kommun

Hägnadsvägen 8

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping
1 300 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 535 kr/mån
20 472 kr/m²

Välkommen till Hägnadsvägen 8! Denna trivsamma tvåa om 63,5 kvm är det perfekta hemmet för dig som söker det bästa av både komfort och bekvämlighet. Belägen centralt på första våningen med hiss i huset, erbjuder denna bostad en smidig livsstil och enkel tillgång till allt du behöver. Njut av soliga morgnar på den rymliga balkongen med förmiddagssol, perfekt för avkoppling eller sociala stunder med nära och kära. Med möjlighet att glasa in balkongen kan du förlänga utomhussäsongen och njuta av utsikten året om. Denna lägenhet är en del av en populär förening som erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive samlingslokal, cykelförråd, tvättstuga och mycket mer. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma. Med en entré från loftgången välkomnas du till ett hem med en hemtrevlig atmosfär och väldisponerade ytor. Hall med gott om förvaring i klädkammare, trevligt kök, rymligt vardagsrum samt lagom stort sovrum. Badrum med plats för tvättmaskin. Dessutom är detta hem nära till drömparken och den vackra åpromenaden, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturen och frisk luft på bara några steg från din dörr. Samtidigt är det bara ett stenkast till affärer, bibliotek, restauranger och kommunikationer såsom buss och tåg, vilket ger dig en bekväm och praktisk vardag. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 26A, Sankt Ilian, Enköpings kommun

Drottninggatan 26A

Lägenhet
Sankt Ilian, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping
1 350 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/2
3 444 kr/mån
27 551 kr/m²

Välkommen till Drottninggatan 26A - en charmig tvåa i vackert 30-talshus. Med en yta på 49 kvadratmeter och bra disposition är detta hemmet du drömt om! Det första som möter dig är den häftiga takhöjden som skapar en luftig och ljus atmosfär. Balkongen i västligt läge bjuder in till avkoppling och sociala stunder med vänner i kvällssolen. Ljust kök med matplats, stort vardagsrum och lagom stort sovrum. Läget är tipptopp - centralt i Enköping, bara ett stenkast från vackra Kyrkåsen och med promenadavstånd till restauranger och affärer och resecentrum. Dessutom ingår en parkeringsplats som tillhör lägenheten (120 kr/mån) och gott om förvaring då det finns både förråd i källaren och på vinden. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem! Kontakta oss redan idag för att boka din visning, varmt välkommen! Planritning kommer inom kort.

  • Balkong
Västerleden 134, Galgvreten, Enköpings kommun
  • Idag

Västerleden 134

Lägenhet
Galgvreten, Enköpings kommun
Mäklarringen Enköping
950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 362 kr/mån
14 615 kr/m²

Välkommen till Västerleden 134! Här erbjuds en rymlig tvåa om 65 kvm med balkong i söderläge. Kök med matplats, stort vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp. Sovrum med inbyggda garderober och helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin. Stamrenovering och dito badrumsrenovering utfördes 2013-2015. Här bor du lugnt och okomplicerat med promenadavstånd till centrum, restauranger och hållplats för kollektivtrafik. Här har du också nära till resecentrum samt påfart till E18. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3