Mäklarringen Göteborg

Mäklarringen Göteborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gårdstensvägen 120, Gårdsten, Göteborgs kommun

Gårdstensvägen 120

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 465 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/5
4 048 kr/mån
28 725 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda lägenhet med en rymlig balkong i sydvästläge. Belägen på näst högsta våningen, här finner du en välplanerad och rymlig 2:a på 51 kvm. Bostaden är utrustad med högkvalitativa materialval och stilren design. I det öppna vardagsrummet integreras köket smidigt, vilket ger utrymme för både matplats och soffa. Garderobslösningar med skjutdörrar möjliggör enkel förvaring av kläder och tillhörigheter. Badrummet, som ansluter till hallen, är helt kaklat och erbjuder bekvämligheter som wc, handfat med vit kommod, spegel med belysning, handdukstork och duschhörna. Här underlättas vardagssysslorna av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen erbjuder även cykelförvaring samt en gemensamhetslokal. Dessutom ingår fiberbredband i månadsavgiften. Visa ditt intresse redan idag för att inte missa chansen att bo i denna fantastiska lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gårdstensvägen 120, Gårdsten, Göteborgs kommun

Gårdstensvägen 120

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 250 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/5
2 698 kr/mån
36 765 kr/m²

Välkommen in till denna nybyggda lägenhet med stor balkong i sydvästläge. På tredje våning hittar du den yteffektiva stora 1:a, om 34 kvm. Bostaden erbjuder kvalitativa materialval och sofistikerade design. Vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning, där du kan möblera med matbord, soffa och mediautrustning. Denna etta är mycket yteffektiv där det finns uttänkt plats för en stor harmonisk sovalkov. Till klädkollektionen finns tillgång till garderober med dragdörrar och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet. Utrustningen består av wc, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, handdukstork och duschväggar. I badrummet blir även de vardagliga sysslorna en enkel match - med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för dig som vill bo billigt och köper sin första bostad! Till lägenheten hör ett källarförråd och via föreningen har medlemmar tillgång till cykelförvaring samt en gemensamtslokal. I avgiften igår även fiberbredband. Visa ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Steken 3C, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 4 apr kl 16:00

Steken 3C

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 050 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 264 kr/mån
39 623 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna kvardratsmarta och välplanerade etta om ca 26 kvm där varje kvadratmeter är utnyttjad på bästa möjliga sätt. Välkommen till en väldisponerad 1:a i populära Agnesberg. Med ett tyst rogivande läge finner ni denna yteffektiva etta med ett ljust, öppet läge samt smarta lösningar. Lägenheten erbjuder sovplats/allrum med stora fönsterpartier med en härlig vy. Bosätt er i en skuldfri förening med förvånansvärt låg månadsavgift där tillgång till gym, solarium och bastu finns för föreningens medlemmar. Du har promenad avstånd till parkering samt busstation. Precis utanför portingången finns en fantastisk gård med lekplats för barn att trivas i. I Agnesberg bor man i närheten till det mesta som önskas alldeles runt hörnet. Här har ni nära till natur, skolor samt 5 minuter med bil till Angered centrum med sitt breda utbud. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Trädgårdsgärdet 98, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsgärdet 98

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 550 000 kr
112,7 m²
4 rum
vån 4/4
8 630 kr/mån
13 753 kr/m²

På populära Trädgårdsgärdet, högst upp i huset erbjuds nu en fyra i etage med balkong i soligt läge, gott om förvaring och optimal planlösning. Bostaden är i två våningar och erbjuder badrum, sovrum och egen ingång på varje våning. Passar bra till en mindre familj och precis utanför port ingången finns en mindre lekplats för barn att trivas i. Bostaden upplevs bäst på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Saffransgatan 2A, Angered – Gårdsten Göteborg, Göteborgs kommun

Saffransgatan 2A

Lägenhet
Angered – Gårdsten Göteborg, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 250 000 kr
57 m²
2.5 rum
vån 5/6
3 480 kr/mån
21 930 kr/m²

Unik möjlighet för dig att förvärva en välplanerad 2,5:a med ett sovrum och en sovalkov, belägen på Saffransgatan 2A på femte våningen och inglasad balkong i soligt läge. Stora fönsterpartier gör att lägenheten flödar i ljus. Hiss finns! Här finns förskolor och skolor för alla åldrar. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området. Det finns även bra bussförbindelser som tar dig till både centrala stan och Angered centrum väldigt snabbt och smidigt. Bostaden upplevs bäst på plats! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rappedalsvägen 41F, Angered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Rappedalsvägen 41F

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 350 000 kr
86 m²
2.5 rum
vån 1/2
6 107 kr/mån
15 698 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus och rymlig 2,5:a på hela 86 kvm som idag används som en trea. Perfekt för mindre barnfamiljen eller för er som önskar sig en bostad med en härlig utemiljö! I markplan utanför husets entré finns uteplats i insynsskyddat och soligt läge. Uteplatsen rymmer både loungegrupp med matplats och den stora grillen. Bostaden erbjuder egen entré på bottenplan i anslutning till uteplatsen. En trappa upp nås ett helkaklat badrum med fönster och en duschhörna i glasvägg samt ett stilrent stort kök med plats för matbord vid fönster. Goda förvaringsutrymmen med stor klädkammare inne i lägenheten. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ljusa väggar. Familjevänligt område med närhet till det mesta. Runt bostaden finns flera lekplatser och bilfria innegårdar. Gångavstånd till Angered Centrums stora utbud och expansivitet. Nära skola och kommunikationer som tar dig in till centrala Göteborg på ca 20 min. Närmsta busshållsplats ligger precis intill föreningen. Bostaden upplevs bäst på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Gropens Lillgata 20, Hammarkullen, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00

Gropens Lillgata 20

Lägenhet
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 750 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 347 kr/mån
24 306 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en nyproducerad och välplanerad 3:a med stor balkong i soligt läge. Här bor du nära till allt du behöver för en bekväm vardag-såsom skola, förskola och mataffär. 5 minuters promenad bort ligger Hammarkulletorget med matbutik, frisör, bankomat, postombud, bibliotek, fritidsgård, badhus med gym och sporthall. Goda kommunikationer med spårvagn som tar dig till Göteborg på 15 minuter. Varmt välkommen att visa ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Saffransgatan 2A, Angered – Gårdsten Göteborg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Saffransgatan 2A

Lägenhet
Angered – Gårdsten Göteborg, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
1 150 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 2/6
3 599 kr/mån
19 360 kr/m²

Unik möjlighet för dig att förvärva och sätta din egen prägel i en välplanerad 2:a, belägen på Saffransgatan 2A med klädkammare och inglasad balkong i soligt läge. Stora fönsterpartier gör att lägenheten flödar i ljus. Hiss finns! Här finns förskolor och skolor för alla åldrar. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området. Det finns även bra bussförbindelser som tar dig till både centrala stan och Angered centrum väldigt snabbt och smidigt. Bostaden upplevs bäst på plats! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Artillerigatan 38, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00

Artillerigatan 38

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Mäklarringen Göteborg
3 695 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/8
6 022 kr/mån
43 988 kr/m²

Välkommen till Artillerigatan 38 och denna välplanerade fyrarumslägenhet, med hörnläge och stor balkong i soligt läge! Förutom den optimala planlösningen med känsla av rymd och öppenhet tillför bostaden ett mycket härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i olika väderstreck tillsammans med den trevliga härliga balkongen! I bostaden finner ni hörnkök i toppskick, egen klädkammare, stort och fullt utrustat badrum med tvätt och torktumlare samt en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Stabil förening och tillgång till garage, ett motionsrum med gemensam infraröd bastu finns för föreningsmedlemmar. Precis utanför porten entrén ligger en fantastisk förskola med uteplats och lekplats för barn att trivas. Du har gångavstånd till buss/spårvagnsstationer som tar dig in till staden på mindre än 10 minuter. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde. I närområdet finns även Willys, Lidl, träningscenter med gym och pool samt gott om caféer och restauranger! I övrigt förråd tillhörande lägenhet finns. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9