Mäklare Astrid Skogh

Astrid Skogh

Om mig

Jag är en positiv och målinriktad mäklare som brinner för mitt jobb och mina kunder. Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare att maximera sin affär och samtidigt göra mina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. Ledorden som genomsyrar mitt arbete är förtroende, engagemang och affärsmässighet. Mina kunder beskriver mig som professionell, flexibel, kommunikativ och trovärdig. jag ser fram emot att träffa er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Terrängvägen 51, Västertorp, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Terrängvägen 51

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 199 kr/mån
43 545 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med ett lugnt och centralt läge i mysiga Västertorp! Här har ni en lägenhet med gott om bevarade originaldetaljer och optimalt utnyttjade kvadratmeter. Den genomgående planlösningen ger ett rikligt ljusinsläpp som tillsammans med den generösa takhöjden får lägenheten att kännas både ljus och luftig. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i lugnt läge. Här finns dessutom gott om förvaring i både garderober och klädkammare samt i två externa förråd. Föreningen är stabil med en låg belåning samt dolda tillgångar i form av ca tio hyresrätter. Det finns även flertalet lokaler som inbringar goda intäkter till föreningens kassa. Tvättstuga finns i huset och föreningen har även parkeringsplatser. Ett par minuter från bostaden nås Hägerstensåsens tunnelbana med sitt lilla torg med bl.a. matbutik, pizzeria, sushirestaurang och frisörsalong. Ytterligare restauranger och närservice finns i intilliggande Västertorp centrum och uppe på Hägerstensåsen. Det finns också gott om promenadstråk och grönområden i närheten. Utöver detta så tar man sig snabbt ut till E4:an med bil och med kommunala medel är man inne på centralen på en kvart. Varmt välkomna att anmäla intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Annebodavägen 70, null, Stockholms kommun

Annebodavägen 70

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
2 395 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 096 kr/mån
30 126 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade trea högst upp i huset på lugn återvändsgata! Lägenheten har rymligt och lättmöblerat vardagsrum med balkong i högt läge och generöst kök. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och förvaring. Föreningen är välskött och stabil med låg belåning. Bredband ingår i avgiften och föreningen har ett gemensamt elavtal. De har även övernattningslägenhet, gym, bastu, festlokal, trevlig grillplats och två stora tvättstugor. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer till både tunnelbana och pendeltåg. I närområdet finns flertalet matbutiker och annan service. Välkomna på visning!

  • Balkong
Isgränd 5, Västertorp, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Isgränd 5

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
2 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 475 kr/mån
48 962 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade funkistvåa på bästa läget i populära Västertorp! Lägenheten har gott om bevarade detaljer så som originalkök, originalgarderober, glasparti och golv. Detta i kombination med ett renoverat badrum med både tvättmaskin och badkar gör detta till ett optimalt boende. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och med stora renoveringar gjorda. Föreningen har dessutom fiber med gruppabbonemang om endast 88 kr i månaden. De äger marken och de har nyligen sålt en hyresrätt vilket ger ett bra kapitaltillskott till föreningen. Utöver denna har de flertalet hyresrätter kvar om kan ses som ett dolt kapital. För medlemmarna finns en mysig och lummig innergård med bland annat grillplats, de har även en renoverad samlingslokal vilken kan hyras till exempelvis kalas, övernattning eller andra evenemang. Här bor ni i ett trevligt och populärt område bara runt hörnet från Västertorp centrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva, exempelvis bank, matbutiker, restauranger, apotek och antikbutik. Här finns även populära och mysiga bageriet Bakstugan. I området finns även utegym och Västertorps simhall med gym. Med tunnelbanan 200 meter bort tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Aprilgatan 12C, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Aprilgatan 12C

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
7 195 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/4
4 260 kr/mån
81 761 kr/m²

Välkommen till denna sekelskiftesfyra med alla kvadratmeter på rätt plats! I ett av de äldsta husen i Gamla Midsommarkransen finner vi denna trevliga lägenhet med fina bevarade detaljer så som plankgolv och vackra spegeldörrar. Detta i kombination med ett renoverat kök och badrum (även gäst-WC finns!) ger lägenheten charm samtidigt som det bara är att flytta in. Föreningen är äger marken och är mycket välskött, de har dessutom fjärrvärme som uppvärmningssystem. Här bor ni mitt i Midsommarkransens mysiga kulturkvarter som erbjuder parker och småstadskänsla med vintagebutiker, caféer och restauranger utanför porten. Missa inte kvartersbiografen Tellus runt hörnet! Mycket goda kommunikationer med närhet till både Midsommarkransens och Aspuddens tunnelbana som tar er innan för tullarna på några minuter. Varmt välkomna att anmäla intresse redan idag!

Slättgårdsvägen 109, Mälarhöjden-Västertorp, Stockholms kommun

Slättgårdsvägen 109

Lägenhet
Mälarhöjden-Västertorp, Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
3 520 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 747 kr/mån
46 933 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 3:a med stor balkong högst upp i huset. Här erbjuds två rymliga sovrum, modernt kök med matplats och stilrent badrum. Gott om förvaring både i lägenheten och i varmförråd precis utanför lägenheten. Väletablerad och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här finner man välskötta, barnvänliga och grönskande innergårdar med parkkänsla. Föreningen har även en gästlägenhet och föreningslokal som föreningens medlemmar får hyra. Nära alla bekvämligheter men också i närhet till natur och flertalet badplatser. På bekvämt promenadavstånd från bostaden ligger Mälarhöjdens skola, Mälarhöjdens centrum samt Västertorps centrum samt Fruängen med sitt stora utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5