Mäklarringen Halmstad

Mäklarringen Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergängsvägen 17C, Vallås, Halmstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 23 sep kl 13:30

Bergängsvägen 17C

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
1 595 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
6 822 kr/mån
15 190 kr/m²

Välplanerad och lättskött etagélägenhet om 5rok med en praktisk planlösningen och väldisponerade 105 kvadratmeter. På Bergängsgatan bor du i ett lugnt och trevligt område på Vallås. Innanför dörrarna erbjuder detta hem en ljus och välkomnande hall, ett rymligt och ljust vardagsrum att samlas i för större sällskap, ett välutrustat och praktiskt kök med matplats, fyra sovrum varav två på övre plan och två på nedre plan, två badrum ett på vardera plan samt en tvättstuga och förrådsrum. En inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier, ett härligt uterum och en grönskade trädgård är några extra plus som denna bostad besitter! Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fredsgatan 10, Oskarström, Halmstads kommun

Fredsgatan 10

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
1 895 000 kr
93 + 93 m²
7 rum
936 m² tomt

Välkomna till Fredsgatan 10 i Oskarström och denna trivsamma enplansvilla med inredd källare. Bekvämt entréplan med tre sovrum, praktiskt kök, badrum med badkar samt sociala ytor i form av vardagsrum, matrum och inglasat uterum samt uteplats med tak. Inredd källare med gillestuga, tvättstuga + duschrum, två hobbyrum och matkällare. Utmärkt källarplan för familjens gäster eller tonåringar. På fastigheten finns även ett vidbyggt kallgarage. Trevlig och lättskött trädgårdstomt med sol från morgon till kväll. Baksidan är insynsskyddad och lummig. Huset värms upp med pellets. Fiber finns. Överlåtelsebesiktning och energideklaration har gjorts 17 juli. Kort info från besiktningsman: Stickprovmässig mätning har utförts på vind och i en regel i källaren. Fuktindikering har utförts i badrum och på källarväggar. Inga fuktkvoter över gränsvärde uppmättes. Ingen fukt indikerades i badrummet eller i källarväggarna. Protokoll finns att läsa och ladda ner på hemsidan. Här bor ni i ett familjärt område med närhet till flera förskolor, grundskolor åk F-6, åk 7-9, flera sportanläggningar; Oskarströmshallen (idrottshall), Esperedsvallen (fotbollsanläggning), Furulundsbadet (tempererade bassänger) och Strömvallens isbana (bandyisbana). Välkomna med er visningsbokning!

Åttingsstigen 34A, Halmstad Centrum / Högskolan / Öster, Halmstads kommun

Åttingsstigen 34A

Villa
Halmstad Centrum / Högskolan / Öster, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
2 995 000 kr
118 m²
5 rum
575,1 m² tomt

Välkomna till Åttingstigen 34A, här finns möjlighet att förvärva en fastighet med många möjligheter! Villan nyttjas idag som ett 2-familjsboende med en större lägenhet (2-4 ROK) och en mindre (1 ROK), på tomten finns även en flyttbar bod som renoverats till lägenhet (1 ROK). Ett perfekt läge för både studenter och familjer, här bor ni med närhet till buss, livsmedelsbutiker, högskolan, citykärnan och inte minst stranden!

Bombalyvägen 13, Lilla Tjärby, Laholms kommun
  • Lör 23 sep kl 15:00

Bombalyvägen 13

Villa
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Mäklarringen Halmstad
2 995 000 kr
156 + 76 m²
4 rum
1 506 m² tomt

Ni är varmt välkomna till visningen av Bombalyvägen 13 och denna härliga familjevilla i 1 ½ plan som byggdes 2018. Husets entréplan erbjuder en rymlig hall, modernt och stilrent kök med matplats och utgång till altan, kök och vardagsrum är i halvöppen planlösning vilket gör att rummen är enkla att möblera samt har ett härligt ljusinsläpp från fler väderstreck. Vardagsrummet har utgång till uterum och altan med utsikt över trädgården. Stort badrum med dusch, två sovrum varav ett är större. Tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter och groventré. Övre plan är idag ett stort allrum, här finns möjlighet att enkelt skapa 2-3 sovrum om så önskas. Nuvarande ägare har förberett för badrum (vatten, avlopp och el finns draget), vilket gör att kommande köpare får chans att sätta sin egen prägel på badrummet. Till huset hör en större trädgårdstomt som enkelt inrymmer både barnens spring och lek som de vuxnas avkoppling och odlingsintresse. Garage med förrådsdel finns samt en redskapsbod intill. Plats för flertal bilar finns framför garaget och huset om behovet finns. Fiber finns indraget. Huset är besiktigat och protokoll finns att tillgå på hemsidan.

  • Plus

Visar alla 4