Mäklare Frances Rose

Frances Rose

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxens gata 243, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 3 dec kl 13:00

Oxens gata 243

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
5 105 kr/mån
18 091 kr/m²

Unik möjlighet att köpa en 2:a om 55kvm med privat gavelläge, mysig uteplats samt stora möjligheter! Renoveringsbehov föreligger. Kök med matplats, vardagsrum med fint ljusinsläpp från två håll, fint parkettgolv samt utgång till uteplats. Sovrums- och köksfönster vetter mot husets baksida en trappa upp. Helkaklat badrum. Stort eget förråd på entréplan i grannporten. Nära direktbuss samt centrum.

  • Plus
  • Uteplats
Söderhagsvägen 11C, Söderhagen/Gamla Vega, Haninge kommun

Söderhagsvägen 11C

Tomt
Söderhagen/Gamla Vega, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
2 995 000 kr
927 m² tomt

Unik möjlighet att köpa en villatomt med rofyllt läge i populära Söderhagen med närhet till Drevviken. Promenadavstånd till buss och pendeltågsstation. Det finns flera fina husförslag! Kommunalt vatten året om/kommunalt avlopp - Framdraget till tomtgräns. Anslutningskostnad tillkommer. Gatukostnad betald! I gällande detaljplan medges byggnation om en huvudbyggnad samt ett uthus. Högst en femtedel (1/5) får bebyggas. Nära badplats i Drevviken samt mysiga gångstråk längs vattnet. Eftertraktat och barnvänligt villaområde. Goda kommunikationer i form av bussar samt pendeltågsstationen Vega. Gott om stormarknader i närområdet samt bra vägförbindelse till väg 73. Närmaste skola i Vega alt. populära Engelska skolan i Länna.

  • Plus
Höglundavägen 7, 2tr, Jordbro, Haninge kommun

Höglundavägen 7, 2tr

Lägenhet
Jordbro, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/7
5 288 kr/mån
19 375 kr/m²

Fast pris! Trivsam och fin lägenhet med rofyllt läge. Inglasad balkong mot grönskan på husets baksida. Renoverat kök med nya vitvaror samt välplanerat med stora rum. Två toaletter varav ett i fräscht badrum. Barnvänligt område nära buss, skola, förskolor, bad och service i form av matbutik och pendeltåg i centrum. Hus med hiss. Bredband.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tallstigen 5, 2tr, Västerhaninge, Haninge kommun

Tallstigen 5, 2tr

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
1 795 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/3
6 054 kr/mån
20 632 kr/m²

Fin 4:a med ljust gavelläge och balkong mot grönområde/stadspark. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare fönster som vetter åt två håll. Helrenoverat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Tre bra sovrum. Helkaklat badrum med badkar. Klädkammare. Indragen fiber. Välskött förening med närhet till kommunikationer, matbutik, skola och förskola samt vidsträckt natur. Fina anordnade lekplatser, bollplan, gångvägar och grönområden finns i närområdet.

  • Plus
  • Balkong
Gamla Stockholmsvägen 138, Glömsta - Huddinge, Huddinge kommun

Gamla Stockholmsvägen 138

Tomt
Glömsta - Huddinge, Huddinge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
2 700 000 kr
1 978 m² tomt

Villatomt i populära och naturnära Glömsta nära badsjö och naturreservat Gömmaren! Stor friköpt tomt om hela 1.978kvm, projekterat av BoCenter Byggtjänst med fritt husval! Kommunalt vatten och avlopp i detaljplanerat område. Unikt läge med direkt anslutning från tomten till naturreservatet med promenad- och joggingstigar, bärplockning och promenadavstånd till bad- och fiskesjön Gömmaren. Trivsamt villaområde nära Källbrinks idrottsplats, mysiga café Nytorp, skola samt kommunikationer.

Hästhagsvägen 38a, Vidja, Huddinge kommun

Hästhagsvägen 38a

Tomt
Vidja, Huddinge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
1 890 000 kr
1 070 m² tomt

Fin och plan villatomt i detaljplanerat område. Fint läge nära buss och naturnära omgivningar inpå knuten i expansiva Vidja. Ej bundet till husleverantör! Kommunalt V/A framdraget. Det finns ett husförslag framtaget för tomten med totalpris om 5.493.513kr : Vrigstad/Smålandsvillan med inredningsbar övervåning för att få en boarea om 134kvm. Omgiven av härlig natur, alldeles nära tomten planeras för ett vidsträckt naturområde med bollplan, lekplats mm. Tomten är projekterat av BoCenter med fritt husval! Endast ca 600m till busshållplats (833) som trafikeras av buss till Farsta centrum.

Gamla Stockholmsvägen 136, Glömsta - Huddinge, Huddinge kommun

Gamla Stockholmsvägen 136

Villa
Glömsta - Huddinge, Huddinge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
6 799 652 kr
145 m²
5 rum
1 823 m² tomt

Bygg drömvillan med promenadavstånd till natursköna Gömmaren! Nyckelfärdigt pris tomt + husförslag villa Prio 145 (exempel). Unik tomt med direkt anslutning från tomten till naturreservatet med promenad- och joggingstigar, bärplockning och promenadavstånd till bad- och fiskesjön Gömmaren. Bygg med fritt husval (ej bundet till husleverantör) på denna stora tomt i barnvänliga Glömsta. Exempelhuset är en fin 2-plansvilla från Eksjöhus Prio 145 med en bruksarea på 145kvm om 5 rok. Stor friköpt tomt om hela 1.823kvm, projekterat av BoCenter Byggtjänst. Kommunalt vatten och avlopp i detaljplanerat område. Utöver det fantastiska läget nära Gömmaren är det även nära Källbrinks idrottsplats, skola samt kommunikationer.

Visar alla 7