Mäklare Roger Engblom

Roger Engblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästskovägen 29, Trollbäcken, Tyresö kommun
  • Idag kl 17:30

Hästskovägen 29

Villa
Trollbäcken, Tyresö kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
5 495 000 kr
92 + 33 m²
4 rum
1 292 m² tomt

Charmig enplansvilla med garage, carport och insynsskyddat läge. Stensatta uteplatser både fram och baksidan, bergvärme, stort vardagsrum med generösa ljusinsläpp och utgång till baksidan, trivsamt kök med separat matplats, tre bra sovrum, badrum, hall med gästtoalett och tvättstuga med groventré. Fiber från Telia. Privat framsida, baksida som vetter mot allmänning, promenadavstånd till Barnsjön och närhet till kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Plus
Vallavägen 380, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 380

Villa
Handen, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
4 295 000 kr
120 m²
4 rum
146 m² tomt

Välkommen till ett totalrenoverat och utbyggt radhus i ett mycket populärt och barnvänligt område med härliga strövområden utanför knuten och gångavstånd till förskolor, skolor, allmänna kommunikationer och Haninge Centrum. Altan på både framsidan och uterum på baksidan, två förråd och garage i länga. I huset finns ett nyrenoverat kök, ett stort vardagsrum med utgång till ett stort uterum på baksidan, tre bra sovrum varav det ena har en stor walk-in closet och två helkaklade badrum varav det ena har bastu.

  • Plus
Sågenvägen 22, Vendelsö - Sågen, Haninge kommun

Sågenvägen 22

Lägenhet
Vendelsö - Sågen, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
3 949 kr/mån
28 492 kr/m²

Bo högst upp i hus med hiss i en fin 2:a som renoverades 2021. Lugnt belägen på gångavstånd till bussar och matbutik/Sågens centrum. Genomgående fina parkettgolv och ett nyrenoverat helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Fint renoverat kök med matplats och fönster mot framsidan. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong mot framsidan med ett högt fritt läge och morgonsol. Sovrum med fönster mot framsidan samt en välkomnande hall med klädkammare.

  • Balkong
  • Hiss
Tvillingarnas gata 335, 1 tr, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 335, 1 tr

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 810 kr/mån
18 688 kr/m²

FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN... RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en trivsam och välplanerad gavellägenhet med balkong, lugnt belägen på en av områdets trevligaste gårdar. Populärt och barnvänligt område med förskolor, skolor och bra kommunikationer såväl som härliga strövområden och affärer i närområdet. I lägenheten finns ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen, ett rymligt kök med matplats för 4-6 personer, två bra sovrum, en välkomnande hall med förvaring samt ett badrum med badkar, WC, tvättställ och möjlighet att installera tvättmaskin. Förråd finns i direkt anslutning till lägenheten. Välkommen på visning!

  • Balkong
Ringvägen 118, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 118

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
1 550 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 646 kr/mån
27 679 kr/m²

Välkommen till en fin och välplanerad lägenhet bara en trappa upp med balkong i fritt läge. Populärt område med närhet till härliga strövområden såväl som Västerhaninge Centrum, restauranger och allmänna kommunikationer. I lägenheten finns ett charmigt kök med utgång till balkong, ett stort vardagsrum, ett rymligt sovrum med garderober, en välkomnande hall med garderober samt ett helkaklat badrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ringvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 46

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/30
4 512 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkommen till en totalrenoverad, ljus och välplanerad 2:a med ett mycket bra läge! Runt hörnet finns matvaruaffär och flera restauranger samt Västerhaninge Centrum och allmänna kommunikationer på bekvämt promenadavstånd. I lägenheten finns ett stort vardagsrum med parkettgolv och fransk balkong som vetter mot gården, ett rymligt kök med parkettgolv, gott om förvaring och matplats för 4-5 personer, ett sovrum med parkettgolv, klädkammare och fönster mot baksidan, en välkomnande hall samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme, duschhörna, handdukstork, WC och handfat.

Klövervägen 1A och 1B, Gudby - Sorunda, Nynäshamns kommun

Klövervägen 1A och 1B

Radhus
Gudby - Sorunda, Nynäshamns kommun
Mäklarringen Haninge - Tyresö
4 913 575 kr
131,8 m²
6 rum
1 486 m² tomt

Drömmer ni om ett naturnära boende med utsikt över böljande ängar? Nu säljer vi två fina välplanerade bostäder med bra grundstandard i parhusform från välkända LB-hus- OBS! Båda bostäderna har stora tomter om, ca 1 500 kvm vardera. Ett idylliskt boende för hela familjen på natursköna tomter med fint varierad bebyggelse i lantlig miljö. Närhet till skolor, dagis och affärer. Fiberkabel för bredband fram till tomtgräns och solceller på taket. Planerad inflyttning årsskiftet 2023/2024.

  • Nyproduktion

Visar alla 7