Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Örja byväg 17, Örja Kyrkby, Landskrona kommun

Örja byväg 17

Villa
Örja Kyrkby, Landskrona kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

6 700 000 kr

368 m²

14 rum

4 864 m² tomt

Örja byaväg 17 - En oas lite utanför stan! Här välkomnas ni till en bostad om 368kvm med 4864kvm tillhörande mark. Bostaden har blivit löpande underhållen och renoverad för att hela tiden hålla en bra standard. Här finns möjlighet för den större familjen som vill ha gott om plats för såväl vänner som familj eller för den som vill kunna ha möjligheten att hyra ut delar av bostaden. Idag dag befintliga hyresgäster som kan stanna kvar när nästa ägare tar vid om så önskas men inte ett måste. Detta är en något som tas upp till dialog med den potentiella köparen av fastigheten. Interiört nås man av stora ytor för sociala träffar med vänner och familj. Runt huset har man en parkliknande och blomstrande trädgård som absolut måste upplevas på plats. Utöver den parkliknande trädgården finner ni en förbered pool på 8*4m! Övrigt finner vi tre lägenheter med olika utformning och användande. Även två ihopmonterade attefallshus om 87kvm. Vill man så kan de finnas möjligheter att fortsätta bygga på tomten. Mer detaljerad information, bilder eller privat visning på plats kan ges av ansvarig mäklare vid förfrågan. Varmt välkomna till denna vackra gård ett stenkast från stan!

Koloniföreningen Fredriksdal Västra - Stuga 24, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Koloniföreningen Fredriksdal Västra - Stuga 24

Fritidshus
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

250 000 kr

24 m²

300 m² tomt

Här välkomnas ni till en välbyggd och mysig kolonistuga! Ni går in genom grinden och möts av en stor öppen tomt med möjligheter för odling av grönsaker, blommor m.m. Framför er ser ni den vackra stugan i gråa/vita toner som vackert pryder tomten med ett intill liggande trätrall om ca 12kvm med ett gediget tak. Från terrassen kan ni sitta och avnjuta varma sommarkvällar i goda vänners sällskap. Insidan erbjuder er öppen planlösning med ett portabelt gasolkök som med enkelhet kan rullas ut på terrassen under tak. Utöver den öppna planlösningen finner vi en separat toalett utrustad med porta-potti toalett. På promenadavstånd från Centrum finns detta vackra och välordnade koloniområde i Fredriksdal Västra. Närheten till Fredriksdals museiträdgårdars biodling förser området med flitiga bin som pollinerar växterna och förser området med prunkande trädgårdar. Här trivs blommor, träd och buskar vilka ger riklig skörd av frukt och bär och inte minst glädje. För mer information eller önskar ni en förhandsvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare, Välkomna till denna sommaridyll! **För att köpa kolonistuga I Fredriksdals Västra krävs att man är folkbokförd i Helsingborgs kommun.

  • Plus
Askegatan 2B, Nyvång, Åstorps kommun

Askegatan 2B

Radhus
Nyvång, Åstorps kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

3 900 000 kr

150 m²

6 rum

475 m² tomt

Nu presenteras detta nyproducerade parhus på hörntomt fördelat på 1,5-plan med inhägnad trädgård, carport och väl tilltagna materialval! Söker ni efter en nyckelfärdig bostad där ni kan flytta rakt in utan att tänka på framtida renoveringar? Då har ni hittat rätt bostad! Här får ni en genomtänkt bostad som erbjuder er en stor och lättskött trädgård där barnen kan springa fritt, stenlagd uppfart med tillhörande carport och tillräckligt med sovrum för hela familjen. Entréplan erbjuder er en rymlig hall med platsbyggda garderober, separat tvättstuga, badrum, ett sovrum och öppet mellan kök/matplats samt vardagsrum. Tack vare alla fönster får ni ett behagligt ljusinsläpp och full utsikt över såväl framsida som baksidan av bostaden. Detta plan är som gjort för att hela familjen ska kunna samlas och umgås eller för de större middagsbjudningarna med nära och kära. Ovanplan som är det mer privata planet erbjuder er tre stora sovrum varav det största av dessa tre har egen garderob. De andra två har en gemensam klädkammare som nås bredvid trappan. Här finner ni även ett stort badrum med dusch samt ett allrum perfekt för barnen när de har sina kompisar över. Här finns tre takfönster samt två fönster mot sidan av huset så även här uppe ges det ett behagligt ljusinsläpp. Huset är beläget i det barnvänliga Nyvång som ligger strategiskt placerat för hela familjen. Pendlar ni uppåt eller neråt i landet så är ni snabbt ute på motorvägen och önskar ni pendla med tåg nås de enkelt från Åstorp. I Åstorp finner ni även allt vardagen kräver såsom mataffär, tågstation, apotek med mera! För mer information eller övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Här öppnas dörren till ert framtida hem!

  • Nyproduktion
Askegatan 2A, Nyvång, Åstorps kommun

Askegatan 2A

Radhus
Nyvång, Åstorps kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

3 800 000 kr

150 m²

6 rum

475 m² tomt

Nu presenteras detta nyproducerade parhus fördelat på 1,5-plan med inhägnad trädgård, carport och väl tilltagna materialval! Söker ni efter en nyckelfärdig bostad där ni kan flytta rakt in utan att tänka på framtida renoveringar? Då har ni hittat rätt bostad! Här får ni en genomtänkt bostad som erbjuder er en stor och lättskött trädgård där barnen kan springa fritt, stenlagd uppfart med tillhörande carport och tillräckligt med sovrum för hela familjen. Entréplan erbjuder er en rymlig hall med platsbyggda garderober, separat tvättstuga, badrum, ett sovrum och öppet mellan kök/matplats samt vardagsrum. Tack vare alla fönster får ni ett behagligt ljusinsläpp och full utsikt över såväl framsida som baksidan av bostaden. Detta plan är som gjort för att hela familjen ska kunna samlas och umgås eller för de större middagsbjudningarna med nära och kära. Ovanplan som är det mer privata planet erbjuder er tre stora sovrum varav det största av dessa tre har egen garderob. De andra två har en gemensam klädkammare som nås bredvid trappan. Här finner ni även ett stort badrum med dusch samt ett allrum perfekt för barnen när de har sina kompisar över. Här finns tre takfönster samt två fönster mot sidan av huset så även här uppe ges det ett behagligt ljusinsläpp. Huset är beläget i det barnvänliga Nyvång som ligger strategiskt placerat för hela familjen. Pendlar ni uppåt eller neråt i landet så är ni snabbt ute på motorvägen och önskar ni pendla med tåg nås de enkelt från Åstorp. I Åstorp finner ni även allt vardagen kräver såsom mataffär, tågstation, apotek med mera! För mer information eller övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Här öppnas dörren till ert framtida hem!

  • Nyproduktion
Gasverksgatan 52, Högaborg, Helsingborgs kommun

Gasverksgatan 52

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

1 495 000 kr

102,5 m²

4 rum

7 137 kr/mån

14 585 kr/m²

Varmt välkomna till denna stora fyra på Gasverksgatan 52! Här möts ni av en inflyttningsklar lägenheten som är stilrent renoverade med stora sociala ytor. Lägenheten erbjuder er ett stort och välutrustat kök med plats för både matlagning och matplats. Dubbla toaletter som båda är helkaklade där den ena utrustats med en stor duschhörna. Tre sovrum som för den fantasifulla kan göras om till fyra och ett stort vardagsrum som idag används som vardagsrum/matplats. Utöver det erbjuds ni en solig balkong med plats för enklare möblering. Sammantaget bor ni med närhet till allt vardagen kräver såsom goda kommunikationsmöjligheter, mataffär, city m.m. Önskar ni mer information om bostaden eller boka in er på en visningen vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 22, Söder, Helsingborgs kommun

Sturegatan 22

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

1 350 000 kr

72 m²

2 rum

3 650 kr/mån

18 750 kr/m²

Nu kan vi presentera denna ljusa 2a med privat uteplats och låg avgift! Ni välkomnas in i hallen som erbjuder klinkergolv, garderob och goda avhägningmöjligheter. Härifrån når ni vidare till den stora klädkammaren, ljusa köket och rymliga vardagsrummet. Tar ni er vidare till köket som är bostadens mittpunkt möts ni av gott om förvaringen på ena sidan och bra arbetsyta på andra sidan, utöver detta får ni en välutrustad maskinpark och plats för en matgrupp för ca 4-personer. Här kan ni sitta och avnjuta en god frukost eller en mysig middag med utsikt över den privata uteplatsen och föreningens grönskande baksida. Till vänster om köket når ni vardagsrummet är klätt med ett ljust golv, gott om ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen på bostadens baksida. Här kan ni möblera efter smak och tycke med exempel en stor soffgrupp och en gedigen matplats för större middagsbjudningar. Till höger om köket når ni sovrummet med plats för både dubbelsäng, skrivbord och garderobslösning samt anslutning till det helkaklade badrummet utrustat med duschhörna, tvättpelare bestående av tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis får ni en stor och rymliga bostad som erbjuder er möjlighet att kunna skapa ett framtida drömhem och sätta er personliga prägel på. Bostaden är självfallet direkt inflyttningsklar så ni kan bo in er ordentligt. Har ni fler funderingar eller önskar boka in er på en förhandsvisning är ni välkomna att höra av er till ansvarig mäklare, Välkomna!

  • Uteplats
  • Hiss
Rögnaröd 4650, Rögnaröd, Klippans kommun

Rögnaröd 4650

Villa
Rögnaröd, Klippans kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

3 995 000 kr

125 m²

6 rum

6 669 m² tomt

Välkomna in på den mysiga grusväg vackert belägen mellan de blomstrande träden som leder er hela vägen upp till detta naturparadis! På denna idylliska tomt om 6669kvm finner en stor lada som för den händiga kan göras om till ett stort garage eller något annat som önskas av fastighetens nästa ägare. Vidare finner ett gästhus/studioateljé med ett stort allrum med pentry, kontor/sovrum samt ett loft som sträcker sig över hela huset. Här är de perfekt för er som önskar ha ert kontoret hemma, bostad för de äldre barnen eller bara vara som den är idag. Låt fantasin flöda fritt! Nu når vi juvelen av fastigheten och de är det vackra boningshuset i röda toner. Bostaden erbjuder er vackra detaljer såsom riktigt träplanksgolv, lantligt kök med köksö, öppet vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och braskamin på båda våningsplanen. Utöver detta så har bostaden hela fyra sovrum och toalett på båda våningsplan. Badrummet på bottenplan är stilrent renoverat med golvvärme, kakel och klinker, duschvägg, dubbel kommod framför fönstret som ger utsikt mot den grönskande tomten och en värmande bastu för kyliga dagar! I detta naturparadis kan man bo delvis självförsörjande med gott om plats för odling, mindre djur såsom ankor, getter, höner m.fl som kan röra sig fritt på de stora markerna. Bostaden värmekällor är de sprakande braskaminerna och en modern värmepump, detta gör så att driftkostnaderna kan hålla otroligt låga. Denna fastighet vill ni verkligen inte missa så kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in er på en visning eller få mer information. Välkomna hem till er nästa bostadsdröm!

Magleröd 2603, Magleröd, Svalövs kommun

Magleröd 2603

Villa
Magleröd, Svalövs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

3 850 000 kr

135 m²

4 rum

1,7 ha tomt

Varmt välkomna till den idylliska villa med gårdshus, f.d stall och en tomt om ca 1,7ha mark. Med sin vackra utsikt över de öppna fälten så får ni verkligen ett naturligt lugn när ni sitter på den stenlagda uteplatsen och dricker ert kvällskaffe i solnedgången! Bostaden har genomgått en omfattande renovering där nuvarande ägare valt att skapa en harmonisk plats för hela familjen. De har inrett källarplan, huvudplan och vindsplan för att utnyttja all yta på bästa sätt. Med sin öppna planlösning, genomgående 3-stavs parkett och vita väggar känns hela bostaden väldigt ljus och luftigt. Vidare har nuvarande ägare även valt att sätta in ett nytt IKEA kök i lantlig still med rostfria vitvaror och köksö som erbjuder utsikt över den större vardagsrums delen som enkelt kan kombineras med matplats. För att skapa den riktiga mysfaktorn så är där installerat en braskamin som i dessa tider är en optimal värmekälla för bostaden. Utöver detta så har ni även golvvärme i större delen av bostaden. Bostadens både badrum har även de fått kärlek med kakel och klinker på golv och väggar samt ny badrums inredning. Från de ena badrummet kan ni lägga er i ett värmande bad en kylig höstkväll med utsikt över fastighetens vackra marker. Som om de inte skulle vara nog så finner ni på källarplan en fullt fungerande bastu att samlas i för att värma sig efter en hård arbetsdag. Bostaden erbjuder er idag två sovrum som på enkla sätt kan göras om till fler om man så önska, här är de bara fantasin som sätter gränser! Summerat så erbjuds ni möjlighet att förvärva denna idylliska fastighet med tillhörande byggnader och stora marker om ca 1,7ha och privat läge. Men trots det privata läge så har ni allt som vardagen kräver inom en kort bilfärd och då menar vi såsom förskola, fritids, skola, mataffärer m.m. Denna bostad vill ni ej missa! Mer information eller privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare, Välkomna hem till er nästa bostadsidyll!

Stackarp 2330, Stackarp, Klippans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stackarp 2330

Villa
Stackarp, Klippans kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

1 595 000 kr

109 m²

7 rum

900 m² tomt

Nu erbjuder vi er denna lantliga 1,5-plansvilla med delvis inredd källare som har stor potential för nästa familj! Ni erbjuds här en gedigen familjevilla lantligt belägen på slätten i Stackarp med närhet till Klöva Hallar och dess naturområden. Med en utsikt ut över de öppna fälten och det behagliga lugnet av vackert fågelkvitter kommer nästa familj verkligen att trivas! Ni möts av en stor uppfart med plats för flertalet bilar, en grönskande och insynsskyddad trädgård där barnen kan springa fritt medan ni avnjuter något gott att dricka på den rymliga trätrallen. Trätrallen ligger i direkt anslutning till det stora uterummet samt ingången till bostaden. Bostaden om 109+87kvm är fördelat över 1,5-plan med delvis inredd källare. Entréplan finner ni en luftig hall, stort badrum, stort kök med bra arbetsyta och plats för större matgrupp. Vidare så är det öppen planlösning mellan de övriga delarna som idag används som lekyta för barnen samt vardagsrum för de vuxna. Här kan man enkelt göra om genom att få till ett ordentligt sovrum/kontor samt lekyta och vardagsrum om så önskas. En trappa upp når vi bostadens samtliga sovrum, detta plan erbjuder er en toalett, tre sovrum samt ett allrum. Även här kan man göra om allrummet till ett sovrum om så önskas. En trappa ner från entréplan når vi den delvis inredda källaren. Här har det iordningställts för ett allrum samt ett kontor, de övriga ytorna får nästa familj skapa efter sina behov och bara fantasin sätter stopp. Övriga utrymmen som finns på detta plan är pannrummet med pelletssystemet, tvättstuga samt förvaring och utgång till bostadens trädgård. Något som nuvarande ägare uppskattat är den rikliga förvaringen som finns, lugnet och de vackra utsikterna över fälten. Utöver det så ligger Stackarp bara ett stenkast med bil ifrån Klippan och vidare till vägarna för pendlarna. Så trots sitt lantliga läge så har man allt man behöver inom räckhåll på några minuters bilfärd. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information eller anmäla ert intresse!

Agatvägen 6, Östra Karup, Båstads kommun

Agatvägen 6

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

4 395 000 kr

119 m²

4 rum

1 131 m² tomt

Nu kan vi med glädje presentera detta nyproducerade 1,5-plans hus i barnvänliga Östra Karup! Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Villa Lekeryd är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller tack vare sina gedigna ytor, smakfulla materialval och stora möjligheter till att sätta sin egna prägel på bostadens ovanvåning. Till bostaden får man en stor tomt, härligt trätrall, isolerat garage och en bra uppfart för bilarna. Just denna villan har de valt en stående panel med liggande detaljer och svart tak. Invändigt har man verkligen valt att skapa känslan av lyx och bekvämlighet genom den öppna planlösningen, höga standarden och stilrena ekparkettgolv. Bottenvåningen är hela 119kvm inrett med hela 4 rum och kök, stort badrum och en stor tvättstuga med separat ingång från uppfarten. Väljer ni sedan att sätta tänderna i att färdigställa det oinredda ovanvåningen får ni en total boyta om 195kvm och upp till hela 10rum. Ovanvåningen är även förberedd för att kunna installera ett rymligt badrum. Är detta ert drömhus? Härligt! Då kontaktar ni ansvarig mäklare för intresseanmälan eller boka in dig på visning. Och ni, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om ni inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har ni möjlighet att matcha det högsta budet. **Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. Trädgården kommer grovplanerad, så detta är endast ett förslag på vad man kan göra.**

  • Nyproduktion

Visar alla 10