Mäklare Nora Tuks

Nora Tuks

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Utövägen 20

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
2 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
6 734 kr/mån
25 753 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Välkommen till denna stora, välplanerade fyra med en härlig balkong i sydväst och fönster i två väderstreck! Öppna och härliga sociala ytor, genomtänkt planlösning samt generösa förvaringsutrymmen. Det stora köket har full maskinell utrustning, utgång till den härliga balkongen samt en trevlig matplats för sex-åtta personer. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet är en perfekt sällskapsyta som enkelt rymmer en större soffgrupp samt annat önskat möblemang. Lägenheten har tre sovrum med extra ljudisolerade väggar samt två badrum. Brf Utövägen 8-28 är en välskött förening med en stabil ekonomi. Här bor man i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer och direkt närhet till allt man kan tänkas behöva. Som medlem har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och föreningslokal. De trivsamma utemiljöerna är en lugn oas för de boende och ett perfekt ställe för barnen att leka. Kontakta mäklaren för visning.

  • Premium
  • Balkong
Månskensvägen 7, Rensättra / Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Månskensvägen 7, Rensättra / Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Månskensvägen 7, Rensättra / Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Månskensvägen 7

Radhus
Rensättra / Saltsjö-Boo, Nacka kommun
5 595 000 kr
122 m²
5 rum
171 m² tomt

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" för en digital visning av bostaden. Välkommen till detta mycket fina friköpta radhus om totalt 122 kvm på idylliska och familjära Månskensberget! Fördelat på två våningsplan erbjuds totalt 4 sovrum, 2 badrum, stort kök med matplats, rymligt vardagsrum samt tvättstuga. Huset är mycket välvårdat och har renoverats med genomgående ljusa och smakfulla färg- och materialval. Här kan du njuta av solens alla timmar med altan på både fram- och baksida samt balkong. I anslutning till entrén, på den asfalterade infarten, finns en parkeringsplats med elbilsladdare. Förråd och fiber finns. Huset ligger på lugn återvändsgata intill Myrsjön med närhet till grönområden, badsjöar, lek- och idrottsplatser, skolor, förskolor samt närservice. Ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in - varmt välkomna hem! Vänligen kontakta mäklaren för visning.

  • Premium
Serenadvägen 7A, Nacka Forum, Nacka kommun
Serenadvägen 7A, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Serenadvägen 7A, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Serenadvägen 7A

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
4 395 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 941 kr/mån
55 283 kr/m²

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning! Gå in på "Läs mer hos mäklaren" för att se digital visning och drönarvy med intressepunkter. Här erbjuds nu denna ljusa och luftiga trea om 79,5 kvm med generöst ljusinsläpp från lågbröstade fönster och stor balkong med fantastiskt söderläge. Svårslagen utsikt över Kaknästornet, Nacka Strand och Jarlaberg från både kök och sovrum. Detta är en modern och mycket funktionell lägenhet med smakfull inredning, genomtänkt planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en välkomnande hall, stort kök med naturlig matplats intill samt öppet vardagsrum med utgång till balkong. Vidare finns två rymliga sovrum, klädkammare samt stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Brf Capitolium är en välskött och lågt belånad förening med en stabil ekonomi. Föreningen bildades 2006 och omfattar 75 lägenheter samt en lokal. Som medlem har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum samt möjlighet att hyra parkeringsplats i närliggande garage. Den trivsamma innergården är en lugn oas för de boende som smyckas av bland annat vackra japanska körsbärsträd. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, bredband och TV-kanaler. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt med shopping, kommunikationer, skolor och puls inpå knuten och samtidigt ha nära till naturområden samt vatten. På 10 minuter tar man sig till Slussen med motorvägsbuss eller bil. När tunnelbanebygget är färdigställt så kommer man kunna nå tunnelbanans blå linje på bara två minuter. Från Nacka kommer man då även kunna ta sig till T-centralen på ynka 12 minuter. Ica Maxi och Nacka Forum ligger några minuter bort och har alla förnödenheter man kan tänkas behöva. I området finns gott om trevliga restauranger, promenadstråk, grönområden och badplatser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trästa Byväg 46 & 48, Älmsta, Norrtälje kommun

Trästa Byväg 46 & 48

Fritidshus
Älmsta, Norrtälje kommun
Mäklarringen Go
6 495 000 kr
140 + 100 m²
8 rum
10 000 m² tomt

Naturskönt läge i hjärtat av Roslagen med enskild badplats och stor generös tomt som sträcker sig ner till Väddöviken. Den lilla Gården med två bostadshus har anor från 1800-talet, vilket gör den till något alldeles unikt. På gårdsplanen kommer man fram till en herrgårdsliknande mangårdsbyggnaden på 140 kvm. Den gamla charmen har bevarats med breda plankgolv, vedspis och flertalet eldstäder. Intill mangårdsbyggnaden finns ett massivt timmerhus på hela 100 kvm, även här är charmen bevarad. Från båda husen kan du njut av den vackra havsutsikten som ger en känsla av lugn och ro. Indraget fiber i båda husen. För dig med hästintresse finns ett två-boxstall med loft och tillgång till egen beteshage nedanför husen. På en av dem angränsande fastigheterna bor en barnfamilj med ett aktivt och brinnande hästintresse. Dem har ett eget mindre stall och fyra hästar idag som går tillsammans i hagarna intill. Måste upplevas på plats!

Hedenströms väg 15, Tollare / Grindstugeparken, Nacka kommun

Hedenströms väg 15

Lägenhet
Tollare / Grindstugeparken, Nacka kommun
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/4
3 270 kr/mån
65 109 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" för att se en digital visning av bostaden. Mitt i Tollare erbjuds nu denna stilrena lägenhet högst upp i huset med modern planlösning, påkostade materialval och härlig havsutsikt! Lägenheten har tilltalande 46 kvm om två rum och kök med fokus på funktionalitet och estetik. Stora sociala ytor med kök och sällskapsrum i en trivsam öppen planlösning, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober, stort och påkostat badrum och gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. På den idylliska balkongen kan du luta dig tillbaka i en skön loungegrupp och njuta av den vackra havsutsikten. Till bostaden hör ett källarförråd. Hiss och garage finns. Brf Grindstugeparken är en stabil förening med god ekonomi. Som medlem har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom gästlägenhet, teknikrum, barnvagns-/rullstolsförråd och cykelrum. Här bor du mitt i naturen med grönska och frisk luft samt bad- och båtliv alldeles inpå knuten. För barnen finns också lekplatser och bollplan. I området finns en mindre livsmedelsbutik, bageri/café, gym samt frisör. Nere vid Tollare Kaj finner du populära Kennys Gelato och restaurang Bruket. På kort avstånd nås även ytterligare butiker och närservice samt flertalet förskolor och skolor. Bussen går rakt utanför porten och tar dig till Slussen på ca 30 min. Vänligen kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Svarthöjdsvägen 29, null, Värmdö kommun

Svarthöjdsvägen 29

Villa
Värmdö kommun
3 695 000 kr
77 m²
5 rum
2 780 m² tomt

Här erbjuds nu detta 1,5-plans hus med förhöjt väggliv, ett uthus med garage, förråd och tvättstuga samt stor tomt. Huset är i behov av renovering men har goda förutsättningar. Huset är förbesiktigat, besiktningsprotokoll finns under dokument. Huvudbyggnaden är välplanerad med hall, kök, vardagsrum, sovrum och badrum på entréplan. I det mysiga vardagsrummet kan du luta dig tillbaka och njuta av ljudet från den sprakande braskaminen samtidigt som du tittar ut mot den trivsamma altanen och trädgården. På övre plan finns tre sovrum samt hall/passage med takfönster. På fastigheten finns även ett uthus som är uppdelat i garage, tvättstuga och förråd. Längst med uthusets ena utsida finns vedförvaring. Djurö är en fantastisk skärgårdsidyll med många kvaliteter såsom flertalet sandstränder, badsjöar, båtklubbar, trevliga krogar och fina promenadstråk. Djurö har ett centrum med både mataffär, konditori, restaurang och andra affärer. Här finns även förskola och skola årskurs 1-9 och bibliotek. I området finns även ett utegym. Djurönäset är en stor anläggning med spa och trevlig resturang som väldigt många uppskattar. Här finns även promenadslinga och möjlighet att hyra bastu/badtunnor. Djurö har ett väl fungerande kommunikationsnät med regelbundna direktbussar till Slussen, åker du bil tar det ca 40 minuter. Vänligen kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
6 895 000 kr
107 m²
3 rum
vån 2/6
7 195 kr/mån
64 439 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden. Nu erbjuds möjligheten att bo i denna stora nyproducerade trea om 107 kvm, centralt beläget på Kvarnholmens solsida. Lägenheten har ett oslagbart söderläge med utsikt över vatten och natur i Svindersvik. Den karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp, generös takhöjd om 280 cm samt mycket påkostade materialval. Lägenheten har en genomtänkt och öppen planlösning med stora sociala ytor. Generösa förvaringsmöjligheter i klädkammare och ett flertal platsbyggda garderober samt i externt lägenhetsförråd på samma våningsplan. Garaget nås bekvämt via hissen. Brf Kvarnholmen Södra är en äkta förening som äger marken och består av 99 nyproducerade Svanenmärkta lägenheter. På den fina gården finns härliga grönytor, planteringsytor samt en lekplats med sandlåda - perfekt för barn och sociala umgängen. Som boende har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom barnvagns- och rullstolsförråd, cykelrum samt gemensamhetslokal. Boendeparkering finns till samtliga boende i garage om fyra våningar som nås bekvämt via hissen. Här bor du i en kulturhistoriskt unik miljö som utvecklas till en levande stadsdel där historia förenas med nyskapande. På några minuters gångavstånd finns bland annat skola, mataffär, bageri, ett flertal caféer och restauranger. Goda kommunikationer avgår med jämna mellanrum, både med buss och båt. Man tar sig smidigt till Slussen med buss på en kvart och från Kvarnholmens brygga till Nybrokajen med båt på ca tjugo minuter. Nacka Forum ligger bara några kilometer bort och har ett stort utbud av bland annat butiker och närservice. Detta är en Svanenmärkt bostad, Nordens officiella miljömärke för hus med en hälsosam boendemiljö och minskad miljöpåverkan. Svanenmärkta hus har bland annat låg energiförbrukning, miljörum för källsortering, energieffektiva vitvaror och noga utvalda material som inte innehåller skadliga ämnen. Här bor man i en sund inomhusmiljö med god ventilation, bra ljusförhållanden och låga bullernivåer. Lägenheten säljs på ritning med tillträde 2024-11-07, möjlighet finns att ordna ett tidigare tillträde. De första bilderna i annonsen är digitalt stylade för att ge en vision om hur bostaden kan se ut möblerad.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7