Mäklare Nora Tuks

Nora Tuks

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Tor 25 apr kl 18:00
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Utövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Utövägen 20

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
2 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
6 734 kr/mån
27 903 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Välkommen till denna stora, välplanerade fyra med en härlig balkong i sydväst och fönster i två väderstreck! Öppna och härliga sociala ytor, genomtänkt planlösning samt generösa förvaringsutrymmen. Det stora köket har full maskinell utrustning, utgång till den härliga balkongen samt en trevlig matplats för sex-åtta personer. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet är en perfekt sällskapsyta som enkelt rymmer en större soffgrupp samt annat önskat möblemang. Lägenheten har tre sovrum med extra ljudisolerade väggar samt två badrum. Brf Utövägen 8-28 är en välskött och lågt belånad förening med en stabil ekonomi. Här bor man i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer och direkt närhet till allt man kan tänkas behöva. Som medlem har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och föreningslokal. De trivsamma utemiljöerna är en lugn oas för de boende och ett perfekt ställe för barnen att leka.

 • Premium
 • Balkong
Ängsbacken 8, Björknäs, Nacka kommun

Ängsbacken 8

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
3 995 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1/5
8 554 kr/mån
37 336 kr/m²

Gå in på ”Läs mer hos mäklaren” för att se en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området! Här erbjuds nu denna totalrenoverade femma med en separat uthyrningsdel, mitt i centrala Björknäs! Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och en härlig ingasad balkong i sydväst. Detta är en modern och mycket funktionell lägenhet med smakfull inredning, genomtänkt planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har välkomnande hall, stort kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, fyra sovrum, badrum samt wc. Uthyrningsdelen har hall, badrum, kök och sovdel. Uthyrningdelen är perfekt för generationsboende, att hyra ut eller för dig som är egenföretagare. Brf Talludden 1 är en välskött förening med stabil ekonomi. Föreningen bildades 1989 och omfattar 127 lägenheter. I föreningen finns tvättstuga, gästlägenhet, gym, bastu och cykelrum. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för bredband och TV-kanaler tillkommer på 200 kr/mån. Detta är ett perfekt boende med direkt närhet till förskola och skola, badsjöar, centrum, bageri och motorvägsbussar in till stan. Härifrån är det också nära till både natur och friluftsliv samt till bad och båtliv kring Skurusundets fantastiska omgivningar.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Fyrspannsvägen 29, Jarlaberg, Nacka kommun
Fyrspannsvägen 29, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Fyrspannsvägen 29, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Fyrspannsvägen 29

Radhus
Jarlaberg, Nacka kommun
4 795 000 kr
127 m²
5 rum
10 188 kr/mån
37 756 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Välkommen till detta unika radhus på totalt 127 kvm som är uppdelat i två separata bostadslägenheter men kan enkelt återställas till ett radhus i två plan. Passar perfekt för generationsboende, att hyra ut eller för dig som är egenföretagare. Radhuset är fördelat mellan våningsplanen och utgör två lägenheter med separata ingångar och fönster i två väderstreck. Den nedre våningen består av två rum och kök samt två uteplatser, och den övre våningen består av tre rum och kök samt en loftbalkong. Brf Illern är en stor välskött förening som erbjuder bekvämligheter såsom bastu, gästlägenhet, festlokal, cykelförråd, förråd och tvättstuga. Här bor man i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer. På föreningens harmoniska innergårdar finns uteplatser, grillplatser och lekplats med planterade buskar, träd och rabatter. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt med shopping, kommunikationer, skolor och puls inpå knuten och samtidigt ha nära till naturområden och vatten. På 15 minuter tar man sig till Slussen med motorvägsbuss eller bil. När utbyggnaden av den nya tunnelbanan är klar kommer den att ha en uppgång i anslutning till Jarlaberg. I Nacka Strand finns trevliga restauranger, promenadstråk samt pendelbåtar som går till stan och skärgården. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan och flera lekplatser. På gångavstånd ligger även ett flertal förskolor och skolor. Ica Maxi och Nacka Forum ligger bara några minuter bort och har alla förnödenheter man kan tänkas behöva. Vänligen kontakta mäklaren för visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bergsgatan 3, Gustavsberg, Värmdö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 15:30
Bergsgatan 3, Gustavsberg, Värmdö kommun, bild 2
Bergsgatan 3, Gustavsberg, Värmdö kommun, bild 3

Bergsgatan 3

Lägenhet
Gustavsberg, Värmdö kommun
3 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
3 759 kr/mån
52 708 kr/m²

Gå in på ”Läs mer hos mäklaren” för att se en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området! I ett av Gustavsbergs äldsta brukskvarter, på idylliska Kvarnberget, återfinns denna charmiga takvåning anno 1891. Bostaden är smakfullt renoverad med välbevarade sekelskiftesdetaljer, gedigna materialval och modern utrustning. Det höga läget och med fönster i tre väderstreck ger ett varmt och rikt ljusinsläpp med vacker utsikt över takåsarna och den grönskande vegetationen. Lägenheten har genomtänkt planlösning, generös förvaring och möjlighet att installera eldstad. Här erbjuds ett solsäkert läge med balkong i sydväst och en egen terrass i den lummiga trädgården utanför. Brf Mariagatan 3 i Gustavsberg är en välskött och lågt belånad förening med en stabil ekonomi. Föreningen bildades 2005 och omfattar fyra bostadsrätter. Månadsavgiften har varit oförändrad sedan 2014 och det finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningens trädgård är fint kuperad med inslag av berg i dagen och naturmark som omfamnar och bäddar in varje uteplats. Trädgården är uppvuxen och bjuder på perenna buskar och vackra gamla ekar. De kulturhistoriska bruksgatorna ligger i hjärtat av Gustavsberg och har en riktig "barnen i Bullerbyn känsla". Här bor du i en lugn och harmonisk oas med direkt närhet till både hamnen och centrum. Här är det också nära både natur och friluftsliv samt till bad och båtliv. Strax nedanför huset längs med gångvägen når du ett mysigt växthuscafé samt en av Gustavsbergs mest omtalade pizzerior. På bara några minuters promenad nås kommunikationer som tar dig till Slussen på ca 25 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
7 195 000 kr
107 m²
3 rum
vån 2/6
7 195 kr/mån
67 243 kr/m²

Ett tips "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Nu erbjuds möjligheten att bo i denna stora nyproducerade trea om 107 kvm, centralt beläget på Kvarnholmens solsida. Lägenheten har ett oslagbart söderläge med utsikt över vatten och natur i Svindersvik. Den karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp, generös takhöjd om 280 cm samt mycket påkostade materialval. Lägenheten har en genomtänkt och öppen planlösning med stora sociala ytor. Generösa förvaringsmöjligheter i klädkammare och ett flertal platsbyggda garderober som , samt i externt lägenhetsförråd på samma våningsplan. Garaget nås bekvämt via hissen. Brf Kvarnholmen Södra är en äkta förening som äger marken och består av 99 nyproducerade Svanenmärkta lägenheter. På den fina gården finns härliga grönytor, planteringsytor samt en lekplats med sandlåda - perfekt för barn och sociala umgängen. Som boende har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom barnvagns- och rullstolsförråd, cykelrum samt gemensamhetslokal. Boendeparkering finns till samtliga boende i garage om fyra våningar som nås bekvämt via hissen. Här bor du i en kulturhistoriskt unik miljö som utvecklas till en levande stadsdel där historia förenas med nyskapande. På några minuters gångavstånd finns bland annat skola, mataffär, bageri, ett flertal caféer och restauranger. Goda kommunikationer avgår med jämna mellanrum, både med buss och båt. Man tar sig smidigt till Slussen med buss på en kvart och från Kvarnholmens brygga till Nybrokajen med båt på ca tjugo minuter. Nacka Forum ligger bara några kilometer bort och har ett stort utbud av bland annat butiker och närservice. Detta är en Svanenmärkt bostad, Nordens officiella miljömärke för hus med en hälsosam boendemiljö och minskad miljöpåverkan. Svanenmärkta hus har bland annat låg energiförbrukning, miljörum för källsortering, energieffektiva vitvaror och noga utvalda material som inte innehåller skadliga ämnen. Här bor man i en sund inomhusmiljö med god ventilation, bra ljusförhållanden och låga bullernivåer. Lägenheten säljs på ritning med tillträde 2024-08-07, möjlighet finns att ordna ett tidigare tillträde. De första bilderna i annonsen är digitalt stylade för att ge en vision om hur bostaden kan se ut möblerad.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ljuskärrsvägen 52, Ljuskärrsberget / Saltsjöbaden, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 52

Lägenhet
Ljuskärrsberget / Saltsjöbaden, Nacka kommun
2 175 000 kr
63,3 m²
2 rum
vån 1/2
4 146 kr/mån
34 360 kr/m²

Gå in på "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Här erbjuds nu denna fina gavellägenhet om 63,3 kvm som enkelt kan göras om till en 3:a! Lägenheten karaktäriseras av fint renoverade ytskikt, härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Detta är en modern och mycket funktionell lägenhet med smakfull inredning, genomtänkt planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har välkomnande hall, luftigt och lättmöblerat vardagsrum, stort kök med full maskinell utrustning och generösa arbetsytor samt en trevlig matplats för sex-åtta personer. Harmoniskt sovrum med plats för bland annat dubbelsäng och sängbord samt stort badrum med fönster. Den trivsamma uteplatsen som har plats för både loungegrupp, matplats och grill är ombonad av grönskande buskar som under vår och sommar skapar ett naturligt insynsskydd. Brf Ljuskärrsberget är en populär och välskött förening som ligger lummigt och naturskönt på höjden ovanför Saltsjöbaden centrum. Föreningen bildades 1972 och omfattar 471 bostadsrätter, 2 lägenheter och 13 lokaler med hyresrätt. Här bor du i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer och bilfria promenadvägar - som en lugn oas för de boende och ett perfekt ställe för barnen att leka. I området finns det även förskolan Fyren. Som medlem får du tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, gästlägenheter, bastu, föreningslokal, lekplatser m.m. I området finns parkeringsplatser i ett flertal parkeringsdäck med garage, det finns även laddplatser för elbilar. I avgiften ingår VA, bredband, kabel-TV och IP-telefoni. På Ljuskärrsberget har du närhet till kommunikationer, affärer, närservice, skolor och förskolor. Här bor du nära natur och vatten samt härliga skärgårdsmiljöer såsom Lundsjön och Erstaviken. Ett fantastiskt läge som erbjuder det bästa av båda världar!

 • Uteplats

Visar alla 6