Mäklarringen Norrtälje

Mäklarringen Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Esplanaden 17B, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 17B

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
2 100 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
4 609 kr/mån
35 000 kr/m²

Fin och trevlig lägenhet byggd 2017 med stor inglasad balkong i västerläge. Här finns det hiss och fiber. Modern och väldisponerad lägenhet om 2 rum och kök. Ljus gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Egen tvättmaskin och torktumlare i duschrummet. Kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Bra förvaring i garderober med skjutdörrar. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten innebär varma fötter och här slipper man dammiga element som tar plats. Promenadavstånd till centrala Norrtälje och deras utbud, nära till sjukhuset. Parkeringsplats ingår inte i avgiften, det är kö men finns inne på gården kostar 419 kr/m.

  • Balkong
  • Hiss
Drottningdalsvägen 54, Drottningdal, Norrtälje kommun

Drottningdalsvägen 54

Villa
Drottningdal, Norrtälje kommun
4 350 000 kr
156 m²
7 rum
1 572 m² tomt

Fantastiskt och välplanerat energieffektivt hus. Här finns 5 sovrum och det går att tillskapa ytterligare ett sovrum. 4 sovrum på övervåningen gör att man kan ha familjen samlad på ett plan (beroende på hur många man är). Hela bottenvåningen är med vattenburen golvvärme. Alla rum utom våtrummen är försedda med ljust fint ask-golv. Bottenplanet har ett badrum med ett stilfullt djupt badkar, helkaklade väggar och Italienskinspirerat klinkergolv. Duschrummet på övervåningen är även det fint kaklat och med klinkergolv. Mellan sovrummen på övervåningen finns ett allrum för umgänge utan att störa föräldrarna när det lagar mat. Påkostad inredning med foder, socklar, taklister och dörrar i äldre stil men ändå modernt. Grovingång till tvättstugan med både tvättmaskin och torktumlare, torkskåpet fungerar inte utan används bara till att hängtorka i. Öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Vill man ha en köksö i köket så är det förberett med installationer i golvet (finns markerat på ritning). Larm installerat med brandlarm, rörelselarm och kamera. Från vardagsrummet når man ut till den stora altanen i söderläge och som omsluter huset i tre väderstreck. Plan gräsmatta vid altanen. Fiberansluten fastighet. Garage och carport byggår 2018 med luft/luftvärmepump och fjärrstyrd garageport. För den hundintresserade finns en fin och välordnad hundgård, hundkojan är försedd med värme. Bostaden är besiktigad med dolda felförsäkring 22-11-02 se Mäklarringens hemsida, mer info.

  • Plus
Saknas, Björhövda, Norrtälje kommun

Saknas

Tomt
Björhövda, Norrtälje kommun
1 500 000 kr
4,1 ha tomt

Stor tomt om 37 250 kvm och 3 330 kvm vatten belägen i Björhövda nära havet. Pga landhöjning så har den mesta sjökontakten försvunnit. Marken har mycket fin ängsmark och skog. I dagsläget är fastigheten samtaxerad med andra fastigheter vilket kommer att upphöra vid försäljningen. Taxeringskoden behöver ändras av en köpare till 110 obebyggd lantbruksenhet då det saknas byggnader på denna fastighet. Förvärvstillstånd enl. jordförvärvslagen (SFS 1979:230) kan krävas då det är lantbruksenhet. Servitut finns för att ta sig till tomten över Björhövda 1:20, på satelitbilden(finns bland dokumenten som en pdf) kan man se hjulspår över marken. De börjar precis vid busshållplatsen vid Holmsundsvägen 6.

Bromstensvägen 9, Söderbykarl, Norrtälje kommun

Bromstensvägen 9

Villa
Söderbykarl, Norrtälje kommun
6 495 000 kr
133 + 133 m²
8 rum
5 535 m² tomt

Fantastik ställe för bilentusiasten, åkare eller företagare. Unikt och stort hus totalt ca. 330 kvm, stort 4-bilsgarage ca. 100 kvm med pelarlyft och en carportslänga med plats för 3 bilar och förråd, ca. 100 kvm. Ett perfekt ställe för den som gillar att fixa. Högt avskilt läge och stor tomt utan grannar. Fri sikt ner till "byn" och soligt läge hela dagen. Timmerfasad, huset är i 3 plan med stora utrymmen och fin trädgård missa inte detta unika hus. Stommen är byggd i Dalarna och nedmonterat och uppmonterat här i Söderbykarl, det finns endast 5 st byggda av denna leverantör. Här finns stor trädäckad altan med spa, grillhus, uterum allt för den som gillar umgänge men även för den som vill ha det ostört. Emaljerad vedspis i köket, öppen spis i vardagsrum en öppen spis i gillestugan och en vedpanna borgar för att kunna hålla värmen kalla dagar. För övrigt värms huset med en luft/vatten värmepump med ackumulatortank på 500 L, luft/luft värmepump och solvvattenvärmare som är kopplad med cirkulationspump. Nu i oktober 2023 har det även installerats solceller i tre väderstreck på garaget som skall ge 15 kwh. För att se drönarvy 360 grader och besiktningsprotokoll se Mäklarringens länk nedan, MER INFORMATION och dokument.

  • Plus
Björbovägen 22, Björhövda, Norrtälje kommun

Björbovägen 22

Fritidshus
Björhövda, Norrtälje kommun
8 900 000 kr
165 m²
6 rum
4 299 m² tomt

Fantastiskt sjönära läge med bedårande havsutsikt över Vätösundet. Mycket fint och representativt hus som är arkitektritat av Heidi Mikalsen på Dreams & Coffe som även ritat Pernilla Wahlgrens nya "drömhus". Mycket tydlig havsutsikt både från altanen, vardagsrummet och två sovrum. Vardagsrummet är en dröm med sina 6 stora spröjsade fönsterpartier i 3 väderstreck som går nästan ända ner till golvet, lägg sedan till 2 stora altandörrar så förstår man hur ljust och njutningsfullt det blir. Rummet med sin invändiga imponerande takhöjd på 5,4 m ger en härlig rymd. En majestätisk öppen spis sprider både känsla och värme. Vardagsrummet som är öppet mot köket gör att det är här man gärna vill umgås med släkt och vänner. Huset ligger högt med soligt läge från morgon till kväll. Kom på visningen och upplev detta vackra hus för det går inte att beskriva med ord det måste kännas in på plats. Båtplats ingår och finns i närområdet. Gå vidare till Mäklarringens hemsida för att se 360° interaktiva bild.

Segelbåtsvägen 7, Rosättra, Norrtälje kommun

Segelbåtsvägen 7

Tomt
Rosättra, Norrtälje kommun
2 850 000 kr
2 004 m² tomt

Sjönära tomt intill Rosättra varv med bra läge då den ligger högt placerad och ger således en fin utsikt över Vätösundet. Tomten är 2004 kvm. Möjlighet finns att få ett 50 års arrende för 1 kr för ett ca. 1500 kvm område mellan fastigheten och vattnet (karta under mer information på vår hemsida). Förhandsbesked finns. Området är inte planlagt vilket innebär att man kan bygga i princip den storlek och design man vill. Bygglov söker fastighetsägaren sedan när du vet vilket hus du vill sätta upp. Markägaren som upplåter arrendeområdet har beviljat tillstånd att anlägga brygga under förutsättning att tillståndsgivande myndighet beviljar det. Pågår uppförande av andra hus på intilliggande tomter som gör att området kommer att bli väldigt attraktivt. Avstånd från Norrtälje ca. 20 min med bil. F.n. finns inget taxeringsvärde på tomten, kommer förmodligen till 2023. Vi har flertalet förslag på hus som går att sätta upp på denna fastighet från Anebyhusgruppen, https://anebyhusgruppen.se/vara-hus/ Inget köptvång utan det är endast som förslag.

Sanavägen 3 B, Hallstavik, Norrtälje kommun

Sanavägen 3 B

Lägenhet
Hallstavik, Norrtälje kommun
800 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 192 kr/mån
12 214 kr/m²

Trevlig förening mycket nära centrala Hallstavik. På 1,5 tr. högst upp finns denna välplanerade lägenhet med 2 rok med balkong i söderläge. Sovrummet i norr vilket gör att det är svalare när man skall gå att lägga sig. Duschrum med plats för tvättmaskin. Vardagsrum med balkong i söderläge. Till lägenheten finns ett stort källarförråd och en matkällare. I huset finns även tvättstuga mm.

  • Balkong
Brinkvägen 18, Älmsta, Norrtälje kommun

Brinkvägen 18

Tomt
Älmsta, Norrtälje kommun
1 300 000 kr
1 009 m² tomt

Fin plan tomt nära Väddö kanal färdig för byggnation kommer att kunna anslutas till kommunalt VA. Tomten ligger i västerläge med fin kvällssol. Lättbyggd då den är plan och utan berg. Lugn och fin plats näst sist på en återvändsgata innebär väldigt lite trafik. Här bor man nära både kanalen och Älmsta centrum. Några hundra meter bort ligger Norrsunds skola åk 7-9 och en dryg kilometer bort ligger Elmsta skola f-6. För mer info och dokument om Lantmäteriförrättningen klicka vidare till mäklaren Mäklarringen scrolla ner till mer info. Där finns avstyckningskarta sid 3 och byggnadsplanen på sid 12. Enligt planen får man uppföra totalt 200 kvm varav max 50 kvm uthus se mer info om höjder, placering, färg, material mm. på sidan 12. Fastigheten Norrtälje Älmsta 27:1 längs kanalen där bryggorna ligger ägs av Sjöfartsverket.

Visar alla 8