Mäklare Anneli Svensson

Anneli Svensson

Om mig

För ca 10 år sedan valde jag att utbilda mig till fastighetsmäklare efter att jag arbetat som mäklarassistent på Mäklarringen i 13 år. Att få hjälpa människor till kanske sitt livs största affär är en ynnest. Jag bor och är uppvuxen i Åkersberga så lokalkännedom det har jag. "Anneli höll mig ständigt underrättad under hela försäljningen vilket jag uppskattade mycket. Hon var mycket engagerad och kunnig och jag kan varmt rekommendera Anneli till andra. "

Mäklarens försäljning på Hemnet
JAKTVÄGEN 13D, Svinninge, Österåkers kommun
JAKTVÄGEN 13D, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
JAKTVÄGEN 13D, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

JAKTVÄGEN 13D

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarringen Österåker
1 850 000 kr
24 m²
1 rum
3 736 kr/mån
77 083 kr/m²

RING FÖR PRIVAT VISNING! Med kort gångavstånd till havet finns den här fina lägenheten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till trälagd uteplats. Kök med vacker marmorskiva. Stora fönsterpartier för maximalt ljusinläpp. Praktiskt sovloft. Föreningen har en bastu och pool i området. Gångavstånd till busshållsplats.

  • Premium
  • Uteplats
SKÅNSTAVÄGEN 36, Skånsta, Österåkers kommun
  • Sön 3 mar kl 12:30

SKÅNSTAVÄGEN 36

Radhus
Skånsta, Österåkers kommun
Mäklarringen Österåker
3 695 000 kr
120 m²
5 rum
287 m² tomt

Välkommen till detta radhus i barnvänliga Skånsta. Med sina 120 kvadratmeter erbjuder detta radhus gott om utrymme för hela familjen. Läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till både kommunikationer och grönområden. På entréplan möts du av vardagsrum med utgång till trälagd uteplats delvis under tak och med förmiddagssol. Här finns även ett kök med gott om förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns tre sovrum varav ett sovrum har utgång till balkong och 1 badrum samt en stor klädkammare. Fiber. Läget är oslagbart, med närhet till både skolor, förskolor, kommunikation och mataffärer. Sammanfattningsvis är detta ett perfekt hem för den familj som söker en barnvänlig bostad i Åkersberga. Välkommen att boka en visning och upptäck alla fördelar med denna trevliga radhus på Skånstavägen.

  • Plus

Visar alla 2