Mäklare Emil Gerdin

Emil Gerdin

Om mig

Åkersberga är mitt revir och min hemmaplan. Jag är uppvuxen i kommunen, kan varje stig och genväg och har bott i de flesta områdena. Jag drivs av att hitta den bästa lösningen för mina kunder och just deras situation samt nå de två, för mig, självklara målen; en trygg affär och bäst betalt. Med erfarenhet av alla typer av försäljningar hjälper jag dig att maximera din affär. Vill du ha en passionerad tävlingsmänniska och vinnare på din sida i ditt livs affär? Hör gärna av dig, vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
MIDGÅRDSVÄGEN 8, TÄBY KYRKBY, Täby kommun
  • Sön 1 okt kl 12:00

MIDGÅRDSVÄGEN 8

Lägenhet
TÄBY KYRKBY, Täby kommun
Mäklarringen Österåker
1 495 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 862 kr/mån
66 444 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha 1,5a precis intill Täby Kyrkby Centrum och tågstation! Här erbjuds du som köpare ett inflyttningsklart boende med renoverat kök, stambytt duschrum och nymålade väggar. Bostaden är otroligt väldisponerad och omfattar en bra hall med plats för klädförvaring och hatthylla/skoställ, stambytt duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv med WC, handfat och duschhörna med vikbar duschvägg, stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök med plats för soffa, Tv-möbel och mindre matbord samt bra sovalkov med plats för säng upp till 1,40m. Lägenheten erbjuder ett fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier som gör att lägenheten känns större. Fiber finns indraget. Lägenheten är belägen i närheten av Täby Kyrkby Centrum som erbjuder restauranger, livsmedelsbutik, husläkare, tandläkare, frisör, apotek, gym och liknande. Vidare finns också goda kommunikationer i området i form av Roslagsbanan som trafikerar linjen Kårsta - Stockholms Ö och bussar. Med Roslagsbanan tar du dig till Stockholms Ö på ca 20 minuter. Från lägenheten är det också promenadavstånd till trevliga strövområden och vackra grönområden. Missa inte att vandra runt i bostaden via den "Digitala visningen" på mäklarens hemsida. Varmt välkommen på visning till denna inflyttningsklara lägenhet med utmärkt läge!

  • Plus
MALVAVÄGEN 1A, Hacksta, Österåkers kommun
  • Sön 24 sep kl 13:00

MALVAVÄGEN 1A

Villa
Hacksta, Österåkers kommun
Mäklarringen Österåker
6 650 000 kr
161 m²
6 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna toppmoderna familjevilla i nyskick om 161 kvm fördelat på 6 rum och kök med möjlighet till ytterligare rum! Här erbjuds du som köpare ett otroligt energieffektivt hus (energiklass A) som bidrar till otroligt låga driftkostnader tack vare sina solpaneler och sitt moderna utförande. Bostadens entréplan omfattar en mycket rymlig hall med bra avställnings- och avhängningsmöjligheter i både hallen och den intilliggande klädkammaren, helkaklat duschrum med klinkergolv och bra tvättmöjligheter, socialt planerat och påkostat kök i öppen planlösning mot stort utrymme för matplats upp till 12 personer och vardagsrum med bra yta för stor soffa och Tv-möbel. Vidare tillhandahåller entréplanet också ett rymligt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober samt ytterligare ett sovrum med plats för säng, skrivbord och byrå. Från vardagsrummet når man den trädäckade altanen i strålande sydvästläge och från föräldrasovrummet finns också en altandörr. Det övre planet färdigställdes under 2022 och är idag planerat med ett jättelikt vardagsrum i mitten med bl.a. plats för soffa och Tv, läshörna och lekplats. Vidare finns ett stort förråd för förvaring som delvis är förberett för att bygga ytterligare en Wc/duschrum, ett bra sovrum på ena gaveln och ett stort "biorum" längs andra gaveln som också kan användas som föräldrasovrum eller dylikt. Fiber är indraget och på tomten finns också en uppvärmd friggebod med el för förvaring. Bostaden är belägen ca 5-8 minuters promenad från Åkersberga C som tillhandahåller all typ av shopping, livsmedelsbutik, apotek, bank, restauranger och biograf. Från Åkersberga C trafikerar också Roslagsbanan och man tar sig med enkelhet till Täby C, Mörby eller Stockholms Ö. Från bostaden är det också promenadavstånd till bussar, upplyst motionsspår, sporthall, ishall och fotbollsplaner. Tack vare bostadens goda energiklass kvalificerar sig huset för "gröna bolån" vilket innebär lägre ränta på bankens bolån. Missa inte möjligheten att vandra runt i bostaden via den "Digitala visningen" på mäklarens hemsida. Varmt välkommen till denna inflyttningsklara familjebostad med centralt läge med närhet till både centrum och idrottsaktiviteter!

  • Plus
FRITJOF THUNS VÄG 5, Åkersberga Centrum, Österåkers kommun
  • Borttagen före visning

FRITJOF THUNS VÄG 5

Lägenhet
Åkersberga Centrum, Österåkers kommun
Mäklarringen Österåker
1 895 000 kr
56,1 m²
2 rum
vån 2/4
4 030 kr/mån
33 779 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
KLAPPBRYGGAN 45, Centrala Åkersberga, Österåkers kommun

KLAPPBRYGGAN 45

Radhus
Centrala Åkersberga, Österåkers kommun
Mäklarringen Österåker
5 695 000 kr
145 m²
5 rum
8 293 kr/mån
39 276 kr/m²

Välkommen till detta totalrenoverade gavelradhus i 3 plan om 145 kvm i direkt anslutning till Åkers kanal! Här erbjuds du som köpare ett otroligt lyxigt och bekvämt boende där hela bostaden renoverats under 2022 och är i absoluta toppskick. Bostadsytan är disponerad över 3 plan där samtliga plan har utsikt över Åkers kanal och dess trevliga omgivning. Alla 3 plan har ett varsitt dusch- eller badrum i genomgående lyxig stil vilket är unikt för just detta objekt. Entréplanet omfattar en välkomnande hall med klinkergolv och garderober med spegelglas, PAX-inredning och belysning samt generöst vardagsrum, matplats och kök i öppen och sammanhängande planlösning med strålande utsikt och utgång till en av bostadens uteplatser. Plan 2 kan ses som det privata planet och erbjuder förutom det lyxiga badrummet 3 st väl tilltagna sovrum varav det ena har en stor balkong mot Åkers kanal och klädkammare medan de andra 2 har garderober med PAX-system och belysning. Plan 3 är ett helt öppet och otroligt representativt våningsplan med enastående och milsvid utsikt. Detta plan kan användas till allt från middags- och festvåning till spel- och lekrum, biorum, stort kontor eller ett majestätiskt sovrum. Här ryms med enkelhet både biljardbord, en generös soffgrupp och stort matsalsbord eller dubbelsäng med tillhörande möblering. Ljusinsläpp från alla 4 väderstreck vilket bidrar till en otrolig rymd. På detta våningsplan har ett tidigare förråd byggts om till ett tredje duschrum med wc vilket gör detta plan helt komplett för en hel kvälls umgänge. Bostadens välplacerade balkonger med absolut bästa solläge och direkt utsikt över Åkers kanal ger möjligheten att både sola under dagen och njuta av magiska solnedgångar och himlens skådespel under kvällen. Här bor du med direkt närhet till Åkersberga centrum och all tänkbar service i form av shopping, livsmedelsaffär, bank, frisörer och restauranger. Intill bostaden finns också den fina strandpromenaden längs Åkers kanal. Vid bryggorna intill Åkers kanal finns även restauranger som serverar god lunch och middag. Med Roslagsbanan tar du dig till Tekniska Högskolan på ungefär 30 minuter. Missa inte att vandra runt i bostaden via den "digitala visningen" på mäklarens sida. Välkommen till denna oerhört fina bostad som erbjuder allt man kan önska sig för en bekväm och praktfull tillvaro!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4