Mäklare Arash Jamie

Arash Jamie

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bygatan 8, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Bygatan 8, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Bygatan 8, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Bygatan 8

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
1 995 000 kr
72 m²
2 rum
4 478 kr/mån
27 708 kr/m²

Varmt välkommen till Bygatan 8 i bostadsområdet ett stenkast från Sollentuna centrum, pendeltåg och bussar. Pendeltåget tar dig till Stockholms C på 16 minuter och Arlanda C 28 minuter. Förutom perfekt läge med all service inom gångavstånd från din bostad är det lugnt och trivsamt område med närhet till naturen. Den välplanerade lägenheten är i mycket gott skick och erbjuder ett ljust och rymligt boende på entréplan utan trappor och med grönska utanför fönstret. Badrummet är helrenoverat 2017-2018 i samband med stambyte och är stort och ljust med fönster, helkalkade väggar, klinkergolv med golvvärme, duschkabin och handdukstork . Det finns även plats över för egna lösningar. Köket är rymligt med bra plats för matlagning och matplats för minst 6 personer, stor arbetsyta i form av bänk och god förvaring i både över och underskåp. Sovrummet är ljust, rymligt med plats för stor säng och skrivbord och med goda förvaringsmöjligheter i garderober och linneskåp. Generöst och härligt vardagsrum med ljusa väggar och parkettgolv och plats för soffgrupp, tv, bokhylla och annat möblemang. Kapprummet med ingång från hallen samt sovrummet har gott om plats för förvaring, eller kan lätt göras om till en liten barnkammare eller kontor. Här bor du i ett tryggt område och i en trygg och solid förening med välskötta fastigheter. Detta avspeglas även på den ekonomiska biten med en låg belåning om endast 5.596kr/kvm! Allabrfs har tilldelat föreningen betyget A+ hela tre gånger, senast i december 2022. Allabrfs är ett marknadsledande ekonomiskt ratingsystem som hjälper konsumenter att granska bostadsrättsföreningars ekonomi.

  • Premium
Rissneleden 163, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Rissneleden 163, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Rissneleden 163, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Rissneleden 163

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
2 990 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 856 kr/mån
46 357 kr/m²

+ Öppen planlösning + Två stora balkonger! + Bra kommunikationer! + Disponeras idag som en 3:a! Varmt välkomna till detta fantastiska och högklassiga boende på Rissneleden 163 med generös boendeyta och låg avgift! Fräscha och omhändertagna fastigheter som bildades 2019. Här finner ni en tvåa om 64,5 kvm med exklusiva tillval, tilltalande vyer och generösa ljusinsläpp samt ett extra rum som idag används som barnkammare. Förutom en attraktiv planlösning och exklusiva materialval erbjuder denna bostad ett rymligt och välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter, praktiska arbetsytor och plats för ett matbord. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till optimala sällskaps utrymmen och en härlig känsla av rymd. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och generösa ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du även bostadens rymliga balkong. Här kan du avnjuta solen med en härlig vy. Stort sovrum med goda möjligheter till förvaring samt ett extra rum, används idag som barnkammare men kan även användas som en klädkammare. Vidare fördelar sig detta hem på ett stort badrum utrustat smakfulla tillval, både tvätt och torktumlare samt arbetsbänk. En välkomnande och öppen hall med möjligheter till förvaring och avhängning. Läge: Här bor du nära allt du kan önska dig – kollektivtrafik, grönområden, butiker och restauranger. Ett stenkast från bostaden finner du både tunnelbanestationer och busshållplatser, vilket gör det smidigt att ta sig in till city eller utforska omgivningarna. Samtidigt har du naturen inom räckhåll med vackra parker och promenadstråk. Tvärbana: Tvärbanan byggs ut åtta kilometer från Norra Ulvsunda i Stockholm till Helenelund i Sollentuna. Från Rissne till Ursvik kommer spårvägen gå på egen banvall samt på en bro över Enköpingsvägen. Vid Stora Ursvik skapas en viktig bytespunkt mellan spårvägen och busstrafiken. Hållplatsen därefter blir Norra Ursvik. Tvärbanan förväntas bli klar under 2024 - 2025. Övrigt: Med bostaden följer även närhet till service och bekvämligheter. Mataffärer och andra nödvändigheter finns inom kort avstånd. Här bor du i en trivsam del av Sundbyberg med en skön atmosfär och samtidigt har du hela Stockholm inom räckhåll.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sollentunavägen 160, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45
Sollentunavägen 160, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 160, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 160

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
5 790 000 kr
114 m²
4 rum
6 570 kr/mån
50 789 kr/m²

+ Lugnt men centralt läge - 2 minuter till fors till Sollentuna Centrum! + Utmärkta kommunikation i närheten - 5 minuter promenad till pendeltågsstation och buss-station. + Bottenvåning med uteplats! Mycket trevlig innergård. + Garage i källaren som nås med hiss! + Förening med stabil ekonomi och lågt belåning! + Förskola, skolor och simhallen i närheten. + Edsviken ett par minuter bort. Välkommen till Sollentunavägen 160 och till denna fantastiska gavellägenhet beläget på botten våning, utan någon fler granne på samma våning! Bostaden är rymlig och välplanerad och har dessutom en stor uteplats mot den lugna innergården. Här kan du skapa ditt egna gröna hörn och bara koppla av och njuta av tillvaron. Gavelläget i huset gör att mycket ljus släpps in genom fönstren från olika väderstreck. Bostaden fördelar sig på en stor och rymlig hall med hatthylla och skoställ. Vidare leder hallen in till ett generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en inbjudande och social yta. Köket är väl utrustat med bland annat vitvaror från Husqvarna. Bostaden har idag 3 stycken väl tilltagna sovrum samt ytterligare ett rum som används som walk-in-closet. Vidare finns även två stilrena badrum där båda är utrustade med dusch, perfekt för den stora familjen som behöver samsas på morgnarna! Lägenheten ligger lugnt till men endast två minuters promenad från Sollentuna centrum, vilket ger dig närhet till ett brett utbud av shopping och restauranger. Perfekt för dig som älskar citypuls men vill bo i en lugn och harmonisk miljö. I närhet till bostaden finner du även ett flertal gym, ett flertal husläkare, Sollentuna sjukhus samt ett flertal riktigt bra skolor och förskolor. Pendeltågsstationen är bara en kort promenad bort, och du tar dig till Odenplan på ynka 16 minuter. Dessutom har du naturen runt hörnet med närheten till Edsviken, perfekt för avkopplande promenader, löprundor eller sommarens bad. Förutom närhet till Edsviken finns även Norrviken och Rösjön i närheten för fina promenad-/vandringsleder samt även badplatser. Helt perfekt för friluftsmänniskan eller den aktive. Bra skolor och förskolor finns även i området. Brf Malla är en fin och välskött förening, det speglas både på föreningens ekonomi, skötsel samt underhåll. Fin och välskött innergård. Hissen i huset går ned till källaren där du finner föreningens garage, barnvagnsförråd/cykelförråd samt ett förråd till varje lägenhet., allt i praktisk anslutning till varandra. Det är dessutom sällan vi ser en förening som knappt är 10 år gammal och har en belåning om endast 7600kr/kvm, det hör till ovanligheten! Det här är verkligen en drömlägenhet för den som söker det bästa av två världar - stadslivets bekvämlighet och naturens lugn. Missa inte chansen att skapa ditt nya hem i denna fantastiska bostad! Kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie för att boka en visning av denna fantastiska bostad och upptäck själv allt det här hemmet har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bergshöjden 36, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Sön 12 maj
Bergshöjden 36, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergshöjden 36, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergshöjden 36

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
2 795 000 kr
82,1 m²
3.5 rum
vån 2/4
6 704 kr/mån
34 044 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! + Möjlig uthyrningsdel med separat ingång + Rissneängarna inom några minuter + Garage finns under huset! + Närhet till Tunnelbana + Inglasad balkong i söderläge! + Precis stambytt! + Stabil förening! Välkommen till Bergshöjden 36 och denna fantastiskt härliga lägenhet belägen en våning upp. Denna fina bostad är helt nyrenoverad med sammanhängande parkett golv genom hela bostaden, nymålade väggar, helt nytt kök i modern stil med kvalitets vitvaror. Här får du dessutom en fullstor kyl och fullstor frys! Föreningen har precis utfört stambyte så även badrummet är helt nytt! Vid stambytet renoverade ägaren även och gjorde ett extra rum i bostaden, detta används idag som barnrum men kan disponeras efter eget önskemål. Här har du möjlighet att njuta av solen på din inglasade balkong i söderläge, varför inte odla tomater eller andra växter till sommaren. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall, badrum, generöst tilltagen matplats och kök med gott om arbetsytor. Från matsalen finns även bostadens inglasade balkong! Vidare till ett stort och ljust vardagsrum med fönster samt plats för större soffa och annat möblemang. I denna bostad har du även en separat uthyrningsdel med egen entré. Detta kan ge dig en betydligt bättre boendekostnad utan att behöva märka av din hyresgäst. Lägenheten kan disponeras fullt ut för egen del som en 3,5a eller som en 2,5 med möjlighet att hyra ut en etta med egen ingång och eget badrum. Denna bostad är registrerad som en 3a men disponeras som en 3,5a. I trivsamma Brf Fyrtornet 10 i Sundbyberg så bor du tryggt i ett naturnära område med fina promenadstråk samt närhet till det mesta men även en förening som erbjuder mer än vanligt. Här bor ni i en välskött förening med gröna och tilltalande innergårdar samt lekplatser. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till Hallonbergens centrum samt några minuters cykeltur till Sundbyberg centrum där det finns ett brett utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. Föreningen erbjuder även tvättstuga samt parkeringsplatser/garage. Bostaden nås både från huvudentrén från innergården samt garaget där man kan ta hissen direkt upp till lägenheten. I garaget finns även parkeringsplats för besökare. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats utanför föreningens hus. Närhet till T-bana Rissne och T-bana Hallonbergen som tar dig till Stockholm city på ca 15 min.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Diakonvägen 22, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 12 maj kl 14:45
Diakonvägen 22, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Diakonvägen 22, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Diakonvägen 22

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
4 490 000 kr
108 m²
4 rum
6 655 kr/mån
41 574 kr/m²

+ Möjlig 5a! + Stor terrass i sydväst! + Gavelläge + Toppskick + Egen parkering Välkommen till fantastiska Diakonvägen 22 och troligast Upplands Väsbys finaste radhus med gavelläge. Här finner du allt du önskar och mycket där till. Bostaden är i topp skick och nuvarande ägare har med stilsäkra val bland annat adderat ytterligare lyxiga detaljer som ger en mysig och elegant känsla, missa inte den platsbyggda bokhyllan! Med tre stora sovrum och möjlighet att bygga till ytterligare ett sovrum är detta en perfekt bostad för hela familjen att trivas och växa i. Här hittar du stora sociala ytor med gott om utrymme för familj och vänner. Om du älskar att laga mat och bjuda på middag är denna bostad perfekt i det välutrustade och väldisponerade köket. Här finns moderna vitvaror från Electrolux och stora arbetsytor. Den öppna planlösningen på nedervåningen med fönster åt två väderstreck skapar en härlig rymlig känsla mellan kök och vardagsrum. Som guldkant i vardagen finns den fantastiska platsbyggda bokhylla med inbyggd elektrisk eldstad i det mysiga vardagsrummet. Altanen i sydväst-läge på baksidan fungerar som en förlängning av vardagsrummet och här dukas det ofta upp för middagar och häng i solen. Precis utanför tomten hittar du föreningens fotbollsplan samt stora härliga grönområden, en riktig dröm för barnen i familjen. Vidare erbjuder även nedervåningen en rymlig hall med plats till förvaring, ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd/skafferi. På övervåningen hittar du det eleganta master bedroom med en lyxig walk in closet. Här finner du även ytterligare två sovrum som idag används som barnrum samt ytterligare ett stort och rymligt badrum. Bostaden har även sin egen privata parkering på framsidan samt tillhörande förråd direkt utanför entrén. Läget är perfekt för den som vill ha närheten till både stad och natur. Edsjön med sin härliga lummiga natur nås på 4 minuters promenad, här hittar du bland annat fina promenadstråk samt möjlighet att fiske eller bara kunna njuta av frisk luft. Några minuter bort med bil hittar du Kairobadet där du på sommaren kan njuta av den härliga badplatsen. Närhet till bra skola och förskola finns inom bekvämt avstånd vilket gör vardagen smidig för hela familjen. Upplands Väsby station hittar du endast 2 km bort, här går pendeltåget in till centrala Stockholm på 27 minuter eller till centralstationen i Uppsala på 27 minuter. I Upplands Väsby finns allt du kan tänkas behöva med över 80 affärer av olika slag, restauranger, gym, bibliotek, ishall och simhall. Dessutom har du Arlanda endast 10 minuter bort. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare Arash för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lötsjövägen 25, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Sön 12 maj
Lötsjövägen 25, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 25, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 25

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
2 895 000 kr
86,7 m²
3 rum
vån 2/4
7 965 kr/mån
33 391 kr/m²

+ SMAKFULLT RENOVERAD! + FANTASTISKT LÄGE! + STABIL FÖRENING MED GOD EKONOMI! + FRIDHEMSPLAN PÅ 7 MINUTER! Välkommen till Lötsjövägen 25 i fantastiska Sundbyberg där en av de populära treorna äntligen saluförs. Här har vi nöjet att erbjuda en charmig, luftig och välplanerad bostad med stor inglasad balkong i söderläge, perfekt för dig som söker ett harmoniskt och trivsamt boende. Nuvarande ägarna har genomgående renoverat lägenheten med lyxiga och stilrena materialval till ett riktigt drömboende. Lägenheten bjuder på rikligt med ljus och en inbjudande atmosfär som ger ett luftigt intryck. Bostad har ett stilrent och välplanerat kök med gott om förvaringsutrymme samt plats för matbord. Från köket leder dörren ut till en balkong som blickar ut över den grönskande innergården och är fullständigt avskärmad från insyn. Här kan du avnjuta dagar i solen eller varför inte odla tomater på sommaren. Sällskapsdelen rymmer en rymlig soffgrupp och andra möbleringsalternativ om så önskas. Samtliga två sovrum rymmer stora sängar och har generösa förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om skåp för förvaring. Bostaden inkluderar även en rymlig klädkammare som många använder som ett undangömt hemmakontor. Läget är svårt att överträffa! Inget saknas här. Närhet till Hallonbergen Centrum där både buss och tunnelbana finns med frekventa avgångar. Du tar dig till exempelvis Fridhemsplan på endast 9 minuter. Med bil tar det endast 5 minuter att nå E18 och E4, samtidigt som du har ett flertal bra skolor och bland annat Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. I närheten finner du även stora grönskande naturområden, bland annat har du Lötsjön och dess fantastiska promenadstråk endast 6 minuter bort. I Sundbyberg finner du även ett stort urval av olika restauranger. Som ytterligare bekvämlighet finns även ett stort garage i huset som enkelt nås från lägenheten via hiss. Hallonbergen är utan tvekan ett av Sundbybergs mest spännande områden att följa utvecklingen av de kommande åren. En omfattande renovering och modernisering av centrum är på gång, vilket förväntas ge området en positiv boost på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell är planerade, och förväntas ytterligare öka områdets attraktivitet ytterligare. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie för att boka en visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Celsings Väg 81, Rotsunda, Sollentuna kommun
  • Sön 19 maj
Celsings Väg 81, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 2
Celsings Väg 81, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 3

Celsings Väg 81

Lägenhet
Rotsunda, Sollentuna kommun
1 995 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 1/3
7 830 kr/mån
23 198 kr/m²

Söker du efter ditt drömhem i det charmiga Rotsunda? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Välkommen till Celsings väg 81, där du finner en underbar bostad om 86,5 kvadratmeter som du kommer trivas i! + 170 meter tills närmsta buss! + stabil förening med god ekonomi! + Parkeringsplats under carport ingår i avgiften! + Härlig balkong där du kan njuta av din kaffe i solen mot den lugna innergården. + Stort och välutrustat kök med god plats för större sittande sällskap runt middagsbordet. + Naturnära omgivningar som ger en lugn och fridfull atmosfär. Här kan du njuta av naturens skönhet och samtidigt ha alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. + 2 sovrum som redan erbjuder god nattsömn och komfort. Dessutom finns här ett extra rum/förråd, som kan användas till ytterligare ett sovrum efter dina önskemål. Välkommen till Rotsunda med en solig balkong och närhet till naturen! Här har vi den perfekta bostaden som snart kan bli ditt hem! Belägen på våning 2 i huset erbjuder denna bostad både lugn och avskildhet. Du kommer att kunna njuta av det bästa av två världar - den naturnära och den fridfulla atmosfären i ditt eget hem. Med en fin utsikt från balkongen kommer du att kunna koppla av och njuta av solen varje dag. Lägenheten är välplanerad och erbjuder en öppen och ljus atmosfär. Det stora vardagsrummet är perfekt för avkoppling eller underhållning, med gott om plats för soffgrupp och umgänge. Det separata köket har goda arbetsytor samt gott om förvaringsutrymme. I köket finns även plats för ett större matbord för 6 personer. Sovrummet är rymligt och inbjudande, med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här finns även gott om naturligt ljus som skapar en härlig atmosfär. Badrummet är stilrent och kaklat, med bekvämligheter som badkar och bra förvarings möjligheter i badrumsskåp. Här bor ni i en välskött förening med lugna och tilltalande innergårdar med närhet till både natur och kommunikationer. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område och med några få minuters promenad når ni närmsta busshållsplats för vidare kommunikationer i Stockholm. I föreningen finns även en Carport med plats för din bil som ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder även tvättstuga och samlingslokal samt parkeringsplatser. Här finns goda kommunikationer i form av buss som tar dig till Sollentuna Centrum eller Upplands väsby centrum på ca 20 Minuter. Sammanfattningsvis erbjuder Celsings väg 81 en fantastisk möjlighet att bo i en välplanerad tvårummare med en stor och solig balkong. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya dröm hem! Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka en visning av denna trevliga bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Timotejvägen 13, Rotebro, Sollentuna kommun
Timotejvägen 13, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 2
Timotejvägen 13, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 3

Timotejvägen 13

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
1 450 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 450 kr/mån
32 584 kr/m²

Söker du ditt drömboende i Rotebro? Välkommen till denna fantastiska 1:a på Timotejvägen som erbjuder ett fantastiskt ljust hem, en stor balkong som väller in dagsljus och en varm atmosfär. Här bor du dessutom i en förening som endast har 470kr/kvm i belåning, mycket tryggare än så blir det inte! Bostadsdetaljer: 1 rum och kök balkong för avkoppling och frisk luft Välplanerad layout med optimalt utnyttjande av yta med fantastiskt ljusinsläpp och minimalinsyn. Läge: Här bor du nära allt du kan önska dig – kollektivtrafik, grönområden, butiker och restauranger. Ett stenkast från bostaden finner du både Pendeltågstation och busshållplats, vilket gör det smidigt att ta sig in till city, Arlanda eller utforska omgivningarna. Samtidigt har du naturen inom räckhåll och promenadstråk. Övrigt: Med bostaden följer även närhet till service och bekvämligheter. Kom köpcentrum finns i närheten där Mataffärer och andra nödvändigheter finns. Här bor du i en trivsam del av Rotebro med en skön atmosfär och samtidigt har du city inom räckhåll. Brf Hagen i Sollentuna är en väl skött förening med full koll på ekonomin och endast en belåning om 470kr/kvm, dessutom har de en gedigen underhållsplan som de har betat av! Föreningen höjde avgiften med 10% från och med 1 januari. Högre kostnader för vatten, värme, avfall samt framtida underhåll som är anledningen Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska bostad. Detta är verkligen tillfället du inte vill missa! Varmt välkommen till ditt nya hem i Rotebro! Lång säljande beskrivning Välkommen till denna fantastiska 1-rumslägenhet på Timotejvägen i härliga Rotebro. Med sin enkelhet och närhet till allt du behöver är detta det perfekta boendet för en köpare som vill ha en bekväm och trivsam tillvaro. Bostaden är hemtrevlig och praktiskt planlösning. Lägenheten öppnar upp sig med en välkomnande hall som leder dig vidare till det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för umgänge med vänner och familj. Det separata köket erbjuder en praktisk arbetsplats för den matintresserade. De ljusa färgerna och öppna planlösningen skapar en avkopplande atmosfär som gör det lätt att trivas. Toppen läge med närhet till både köpcentrum, natur och kommunikation, vilket ger dig enkel tillgång till både vardagliga bekvämligheter och trevliga aktiviteter. Kommunikationerna är god med närhet till både pendeltåg och buss, så du tar dig smidigt till Stockholm city, arlanda och övriga områden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stormansvägen 22C, null, Sollentuna kommun

Stormansvägen 22C

Lägenhet
Sollentuna kommun
1 620 000 kr
20 + 10 m²
1.5 rum
2 839 kr/mån
81 000 kr/m²

- Stora fönster från golv till tak - Toppmodernt med hög standard . Egen parkering precis invid huset kostnadsfritt - Optimal planlösning - Stor uteplats i sydväst-läge - Extra utrustad med eldriven rullgardin! - Kombimaskin Nu har du möjligheten att flytta in i denna fantastiska studio bostad med villakänsla och en svårslagen närhet till både natur och storstadsliv. Ett nyproducerat studiohus på 30 kvm som är välplanerad med stora fönster, mysigt loft på 10 kvm och stor uteplats. Denna bostaden har en hög standard med modernt kök och helkaklat badrum med dusch. Tack vare takhöjden på nästan 4 meter och de stora fönsterna som sträcker sig från golv till tak ger interiören en mycket större och öppnare känsla än vad det faktiskt är. Väsjön är en naturnära stadsdel i Sollentuna med närhet till det aktiva och naturen. Perfekt för dig som är en naturmänniska eller bara uppskattar att vandra. Väsjön områdesvision är att skapa en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. En helt ny stadsdel med hus och bostäder i alla former och storlek. Här finns utrymme både för aktivitet och avkoppling. Från Väsjön tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Arash Jamie - 073-550 80 13

  • Uteplats

Visar alla 9