Mäklartorget

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Liljekonvaljstigen 72, Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun

Liljekonvaljstigen 72

Villa
Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
1 575 000 kr
60 m²
4 rum
1 389 m² tomt

Väl underhållet hemtrevligt vinterbonat fritidshus beläget på en härlig hörntomt, med ca 5 minuters promenad till den Norra stranden. Inventarier ingår så det är bara att flytta in och avnjuta de grönskande omgivningarna. Till fastigheten hör två båtplatser, en på fastlandet och en på Ringsö, samt en vinteruppläggningsplats i Sjöbacka. Med egen båt tar man sig ut till denna underbara barnvänliga grönskande ö, belägen i Mälaren utanför Stallarholmen. Ca 800 meter från brygga till brygga. På ön finns 2 fotbollsplaner, samt 2 fantastiska anlagda badstränder, en på Södra delen, och en på Norra delen, med både grillplatser och badflottar.

 • Uteplats
Liljekonvaljstigen 58, Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun

Liljekonvaljstigen 58

Villa
Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
1 625 000 kr
58 m²
3 rum
1 236 m² tomt

Tillfälle att förvärva detta hemtrevliga fritidshus, med en fantastisk gäststuga, och ca 7 minuters promenad till Norra stranden. Fastigheten överlåtes med inventarier, så det går att flytta in direkt och njuta av den natursköna omgivningen. Till fastigheten hör även 2 båtplatser med Y-bommar, en på fastlandet och en på Ringsö, samt vinteruppläggningsplats i Sjöbacka. Man tar sig ut med egen båt till denna härliga barnvänliga grönskande ö, belägen i Mälaren utanför Stallarholmen. Ca 800 meter från brygga till brygga. På ön finns 2 fotbollsplaner, samt 2 härliga anlagda badstränder, en på Södra delen, och en på Norra delen, med grillplatser och badflottar.

 • Plus
 • Uteplats
Havreringen 181, Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun

Havreringen 181

Villa
Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
1 525 000 kr
48 m²
3 rum
722 m² tomt

Enastående möjlighet att förvärva detta hemtrevliga vinterbonade fritidshus med stor altan, viss sjöutsikt, och en rymlig gäststuga. Huset är inflyttningsklart då det överlåtes med inventarier. Till fastigheten hör 2 båtplatser, en i Näsbyviken och en på Ringsö, samt vinteruppläggningsplats i Sjöbacka. Med egen båt tar man sig till denna härliga barnvänliga grönskande ö, belägen i Mälaren utanför Stallarholmen. Ca 300 meters promenad från bryggan till huset. Det finns även en liten sandstrand vid bryggan. Ute på ön finns två fotbollsplaner, och två fantastiska anlagda badstränder, en på södra delen och en på norra delen, med både grillplatser samt badflottar.

 • Uteplats
Liljekonvaljstigen 70, Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun

Liljekonvaljstigen 70

Villa
Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
2 815 m² tomt

Härligt trivsamt vinterbonat fritidshus med två praktiska gäststugor, samt en härlig pool, och ca fem minuters promenad till den Norra stranden. Till fastigheten hör två båtplatser, en på fastlandet och en på Ringsö, samt en vinteruppläggningsplats i Sjöbacka. Man tar sin egen båt ut till denna underbara barnvänliga grönskande ö, belägen i Mälaren utanför Stallarholmen. Ca 800 meter från brygga till brygga. Ute på ön finns två fotbollsplaner, samt två fantastiska anlagda badstränder, en på Södra delen, och en på Norra delen, med grillplatser och badflottar.

 • Plus
 • Uteplats
Aftonvägen 43, Tullinge, Botkyrka kommun
 • Budgivning pågår

Aftonvägen 43

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
6 871 kr/mån
26 600 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna välplanerade ljusa och väl underhållna lägenhet, med två stora balkonger, belägen i ett trivsamt barnvänligt område med både lekplats och natur inpå knuten. Det finns även förskola och grundskola (till femte klass) i området.

 • Balkong
Tallstigen 9, Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun

Tallstigen 9

Villa
Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
1 550 000 kr
85 m²
3 rum
2 780 m² tomt

På underbara natursköna Ringsö, ligger detta trivsamma ljusa vinterbonade fritidshus, med viss utsikt över Mälaren. Fastigheten överlåtes med inventarier. Till fastigheten hör 2 båtplatser, en i Näsbyviken och en på Ringsö, samt vinteruppläggningsplats i Sjöbacka. Med egen båt tar man sig till denna härliga barnvänliga grönskande ö, belägen i Mälaren utanför Stallarholmen. Ca 800 meter från brygga till brygga, och ca 450 meters promenad till huset. Väl på ön finns två fotbollsplaner, samt två fantastiska anlagda badstränder, en på södra delen och en på norra delen, med grillplatser och badflottar.

 • Balkong
 • Uteplats
Liljekonvaljstigen 68, Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun

Liljekonvaljstigen 68

Villa
Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
1 650 000 kr
52 m²
3 rum
1 316 m² tomt

Tillfälle att förvärva detta hemtrevliga vinterbonade fritidshus med gäststuga, och ca fem minuters promenad till Norra stranden. Fastigheten säljes med inventarier, tillhörande båt med 40 hk Mariner, trailer, 4-hjuling med kärra, golfbil mm. Till fastigheten hör även 2 båtplatser, en på fastlandet och en på Ringsö, samt vinteruppläggningsplats i Sjöbacka. Man tar sig ut med egen båt till denna härliga barnvänliga grönskande ö, belägen i Mälaren utanför Stallarholmen. Ca 800 meter från brygga till brygga. På ön finns två fotbollsplaner, samt två fantastiska anlagda badstränder, en på Södra delen, och en på Norra delen, med grillplatser och badflottar.

 • Uteplats
Tallstigen 8, Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
 • Budgivning pågår

Tallstigen 8

Villa
Stallarholmen - Ringsö, Strängnäs kommun
1 850 000 kr
43 + 15 m²
3 rum
2 687 m² tomt

Enastående tillfälle att förvärva detta unika ljusa vinterbonade fritidshus, med en underbar utsikt över Mälaren och grönskande allmänning. Inventarier ingår och mindre båt finns att köpa till om så önskas. Till fastigheten hör 2 båtplatser, en på fastlandet och en på ön, samt vinteruppläggningsplats. Med egen båt tar man sig till denna härliga barnvänliga grönskande ö, belägen i Mälaren utanför Stallarholmen. Ca 800 meter från brygga till brygga, och ca 450 meters promenad till huset. Väl på ön finns två fantastiska anlagda badstränder, en på södra delen och en på norra delen, med grillplatser och badflottar.

 • Uteplats

Visar alla 8