Mäklare Karolina Forsström Nieminen

Karolina Forsström Nieminen

Om mig

Som fastighetsmäklare och grundare av Mälarhem Fastighetsförmedling är jag driven, kunnig och ödmjuk. Hos mig vill jag att du ska känna dig väl omhändertagen med mål om att överträffa dina förväntningar. Mälarhem fastighetsförmedling bedriver bostadsförmedling i hela Mälardalen och Stockholm. Kompetens, kvalitet, hjärta och driv! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vadmansgatan 10A, null, Eskilstuna kommun

Vadmansgatan 10A

Lägenhet
Eskilstuna kommun
1 100 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 689 kr/mån
18 966 kr/m²

Välkommen till Gredby och denna genomgående fina tvåa med stor inglasad balkong. Lägenheten är fördelat på två rum och kök. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Köket är vitt och fräscht med moderna vitvaror. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med direkt utgång till den inglasade balkongen. Sovrummet har en klädkammare och gott om plats för garderober längs rummets högre långsida. Till bostaden hör ett vindsförråd och ett källarförråd. I Gredby har du närhet till Tuna Park med dagligvaruhandel och shopping. Lika nära är det till centralstation och Eskilstuna centrum. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt bostadsrättstillägg! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Heljestrandsgatan 14B, null, Eskilstuna kommun

Heljestrandsgatan 14B

Lägenhet
Eskilstuna kommun
995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 200 kr/mån
16 583 kr/m²

Välkommen till Heljestrandsgatan och denna genomgående fina tvåa med stor inglasad balkong. Lägenheten är fördelat på två rum och kök. Helkaklat badrum med badkar. Köket är vitt och fräscht med moderna vitvaror. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med direkt utgång till den inglasade balkongen. Sovrummet är rogivande med vacker fondvägg. Norr är ett populärt och expanderande område med närhet till det mesta. På gångavstånd når du Munktellbadet med simhall, gym och River Relax. Stiga Sports Arena med event året runt. Närhet till Eskilstuna centrum med restauranger och uteliv. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Sedelvägen 13, null, Eskilstuna kommun

Sedelvägen 13

Radhus
Eskilstuna kommun
2 695 000 kr
140 + 28 m²
6 rum
494 m² tomt

Välkommen till Hagnestahill och denna fina villa med hörntomt och perfekt solläge! Villan är i genomgående gott skick med gedigna materialval. Ett stilrent kök med vackert vitrin och diskmaskin som förenklar vardagen. Social planlösning med rundgång genom vardagsrum med direkt anslutning till huset altan med tak och trall. Här får den stora familjen plats med fyra stycken sovrum med möjlighet för ett femte på övre plan. Höjdpunkten är trädgården med platsbyggd trall. Alla härliga odlingar och terrassen med tak för även de regniga sommarkvällarna. Här är platsen för midsommarfiranden med familj och vänner. Här är det bara att flytta in och börja trivas! I närområdet finns Ica Ekängen, Sméhallen för skridskoåkning och friidrottsarena. Ett stenkast ifrån Djurgården med skola upp till högstadiet, lekparker, ute-gym, vackra promenadstråk och Pilkrog restaurang. Lite längre bort Sveaplan med bl.a Friskis och Svettis, apotek och frisörsalong. Med endast ett par minuter når du motorvägen. Perfekt för dig som pendlar eller som ofta och gärna tar utflykter utanför stan. Varmt välkommen att uppleva denna idyll på plats!

  • Plus
Östra Åsgatan 8B, null, Eskilstuna kommun

Östra Åsgatan 8B

Lägenhet
Eskilstuna kommun
1 350 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/6
3 112 kr/mån
20 930 kr/m²

Pendlare - se hit! Närmare än så här kan det inte bli. Välkommen till denna genomgående fina trerummare på Östra Åsgatan 8B! Bostaden är fördelat på två sovrum. Ett stort och luftigt vardagsrum med slående utsikt mot takåsar, vackra centralstation och med vy ända till Klosterkyrka. Vidare så har vi ett kök med utgång till balkong med perfekt solläge. Lägenheten har ett badrum med tvättmaskin som förenklar vardagen. Två stora klädkammare och en öppen hall. Bostaden har fönster åt två olika väderstreck vilket bidrar till att den känns ljus och fräsch. Det centrala läget är det bästa med bostaden. Granne med centralstation. Ett stenkast ifrån når du Mälardalens universitet och Eskilstuna centrum med affärer, restauranger och nattliv! I närområdet finns matbutik, pizzerior, gym. Föreningen är stabil och har under åren gjort renoveringar så som fönsterbyte, stambyte och solceller. I den redan låga avgiften ingår bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Gym och bastu finns för föreningens medlemmar. Inre reparationsfond om nästan fyra tusen för den händige. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Snickarvägen 39, null, Eskilstuna kommun

Snickarvägen 39

Villa
Eskilstuna kommun
3 395 000 kr
120 + 23,3 m²
4 rum
778 m² tomt

Äntligen så har vi nöjet att få presentera denna genomgående fina villa i barnvänliga och populära Lundby! Villan har genomgått större renoveringar så som fönsterbyte, ventilationssystem, nytt kök, byte av vindskivor m.m. Bostaden erbjuder tre stycken sovrum med möjlighet för ett fjärde för den stora barnfamiljen. Ett helkaklat badrum och en gästtoalett. Stort och rymligt vardagsrum med öppen planlösning till det lyxiga och påkostade köket med egen köksö. Inglasad altan även för de regniga sommarkvällarna. Tomten har gavelläge med allmänningen till grannar mittemot. På tomten står idag en bod med utekök perfekt att skära upp köttet till grillkungen. Lättskött gräsmatta och trall att bjuda över släkt och vänner på för oförglömliga minnen! Breddad uppfart med plats för två bilar. Garage för kallare årstider. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Fiber finns indraget. I området finns skolor, lekparker och Tuna Park med dagligvaruhandel och shopping. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska hem på någon utav de öppna visningarna! Kontakta mäklaren för att få en planskiss skickad till dig.

Åstorpsvägen 2, null, Eskilstuna kommun

Åstorpsvägen 2

Tomt
Eskilstuna kommun
695 000 kr
1 529 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska tomt med toppenläge i lugna och idylliska Ärla! Se en film på tomten på instagram: MALARHEM Tomten har ett underbart hörnläge med generös tomtyta om 1.529 kvadrat, vilket är en av de största i området. Dessutom i soligt söderläge! Tomten har heller inget krav på när du senast skall bygga. Du kan i lugn och ro planera ditt drömhus. Det ligger även utanför detaljplanerat område, så krav på bebyggelse är positiv. Kontakta mäklaren för mer info. I Åstorp-området är husbyggnationerna i rullning, där nya barnfamiljer hittat hem. Gott om nya kompisar för barnen att leka med och föräldrar att skapa en fin granngemenskap med. Ärla är i sig en riktig idyll att få växa upp i! Beläget i vackra omgivningar, genuint lantligt med jordbruk och åkrar inpå knuten och Ärla badet! Föreningar för friidrott, fotboll, orientering och skytte finns, samt tennisbana och elljusspår. Ett stenkast från tomten finns skolor och skridskobana. Likaså Coop med generösa öppettider och Ärla Pizzeria - perfekt under husbygget att besöka! Ta chansen att vara med i starten av ett expanderande område i Ärla! Kontakt av husleverantörer och entreprenad finns vid begäran. Vänligen kontakta mäklaren vid mer info.

Heljestrandsgatan 13B, Norr, Eskilstuna kommun

Heljestrandsgatan 13B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
1 595 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 536 kr/mån
19 217 kr/m²

Attraktiv planlösning med dubbla badrum och två ingångar! Varmt välkommen till denna fina 3,5 rummare och expanderande och populära Norr! Hela bostaden präglas av ett vackert ljusinsläpp då vi har fönster i tre olika väderstreck. Vi har två stycken helkaklade badrum med lyxig golvvärme. Ett ljust och fint kök med vitrinskåp och spotlights. Två stora sovrum och ett kontor som kan göras om för minstingen att sova. Vardagsrummet har direkt anslutning till balkongen i perfekt söderläge. Väldigt lugnt och tyst då huset har 3-glasfönster som skärmar av från ljud utifrån. Möjlig uthyrningsdel eller egen ingång för tonåringen (sovrum 2, kontor, walk in closet och badrum 2). Både tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten som förenklar vardagen. Till bostaden har vi fyra stycken förråd som hör till. I föreningen finns bastu, hobbyrum och en gemensam innergård med äppelträd och utemöbler. Populärt och expanderande område med behagligt gångavstånd in till Eskilstuna centrum. Ett stenkast ifrån finns Stiga Sports Arena med event året om. Likaså badhuset med simhall och relaxavdelning. I avgiften ingår ett förmånligt avtal för kabel-tv och bredband. Parkering på gården för 100 kr. Stabil förening med oförändrad avgift. Välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning av bostaden!

  • Balkong
  • Uteplats
Vesslevägen 5, Solvik, Eskilstuna kommun

Vesslevägen 5

Fritidshus
Solvik, Eskilstuna kommun
2 795 000 kr
30 + 15 m²
2 rum
2 504 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt/dina drömhus med panoramautsikt över Mälaren med storslagen sol-uppgång och nedgång. Ett fantastisk läge med endast 50 m från tomtgräns till den privata bryggan med både båtplats och badstrand. Till höger om privata stranden finns även en badplats för allmänheten med brygga, hopptorn och flotte. Båtplats ingår så du kan ta dig till närmsta ö tillsammans med familj och vänner för oförglömliga stunder. Väl tilltagen detaljplan med en byggnadsarea på 210 kvm som ger dig friheten att bo som du bara kunnat drömma om tidigare! Kommunalt VA är redan indraget och betalt vilket krävs för att få bygglov i denna detaljplan. Fiber är förberett att kopplas på. Här går det bra att flytta in, bygga ut eller bygga nytt. I nuläget finns tre byggnader och en vinkällare på tomten. En byggnad från 1940 med öppen planlösning mellan vardagsrum och matsalsdel, ett sovrum och ett trinettkök. Nya radiatorer i bastubyggnaden och en effektiv och uppskattad luftvärmepump i storstugan, för låga driftkostnader och snabb uppvärmning. En tillbyggnad från 2014 med WC, dusch, bastu och lounge med en altan och tak för att kunna njuta av den magiska och rogivande utsikten under även regniga sommarkvällar. Ett förråd med goda förvaringsutrymmen och en vinkällare med plats för flaskor, marmelad, sylt och annat gott! Möjlighet till avstyckning då tomten är hela 2.504 kvm. Se tomtkarta för att få en bättre bild av närheten till varma sommardopp i sjön. Tomten ligger på höjden och sluttar nedåt med plats för det andra huset/garaget/attefallshuset som gör att utsikten blir fri. Riktar sig till dig som ställer höga krav på din boendemiljö, som vill bo nära naturen och har en förkärlek till båtliv men som ändå vill ha närheten till bekväm närservice. I närheten väntar nämligen Torshälla golfklubbs välbesökta restaurang och för dig med bollsinne, även en golfupplevelse med 18 hål att genomföra! I Torshälla finns flertalet matbutiker, skola, gym, apotek och systembolag. En kortare bilresa tar dig till Folkesta med Willys, Åhlens Outlet, Hemtex, Candy' Z, Jula m.fl. Där finns även utfarten till E20 för dig som pendlar. Solvik är en av de populäraste och expanderande områdena i Eskilstuna. Barnvänligt och lugnt med vacker natur och riktig bullerbynkänsla. Skolskjuts erbjuds av kommunen. Många närliggande smultronställe finns i närheten att utforska, om ni blir trötta på att lapa sol i er egna oas! Mälarbadens badplats. Ön Tallskär med midsommarfirande för medlemmar, grillar och stugor för gäster på båten. Solby Gård. Wäsby Magasin för att nämna ett par. Om du är livsnjutare och bara vill leva därefter välkommen att uppleva denna idyll på plats! Det här är platsen för dig med stora framtidsplaner.

Visar alla 8