Med Medford

Med Medford

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kompassvägen 9, Skälby, Västerås kommun
Kompassvägen 9, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Kompassvägen 9, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Kompassvägen 9

Tomt
Skälby, Västerås kommun
1 995 000 kr
1 015 m² tomt

Nu presenterar vi en unik möjlighet att förvärva en drömlik tomt om 1015 kvadratmeter i det eftertraktade området Skälby, belägen på Kompassvägen 9. Denna tomt erbjuder ett exceptionellt läge med direkt närhet till naturen, vilket skapar en idyllisk och fredlig boendemiljö. Tomten kommer med en generös byggrätt som uppgår till 25% av markens yta, med möjlighet att uppföra ert drömhus i upp till två våningar. En av de stora fördelarna med denna tomt är dess flexibilitet. Det finns ingen bundenhet till en specifik husleverantör, vilket innebär att ni har full frihet att välja hus efter era egna önskemål och i samarbete med valfri husleverantör. Området kring Kompassvägen 9 är välutrustat med faciliteter för en aktiv och bekväm livsstil. Här finns vackra promenadstigar en nyanlagd lekpark, cykelvägar som leder direkt till Skälby IP och nära tillgång till bussförbindelser. Dessutom ligger flera förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. En samfällighetsförening ansvarar för områdets underhåll, inklusive gator, belysning, och miljöhus, vilket säkerställer en trevlig och välorganiserad boendemiljö. Priset för tomten inkluderar anslutning till fjärrvärme samt en villaväxlare. Tillkommande anslutningsavgifter inkluderar: - Kommunalt vatten/avlopp: cirka 150 000 kr - El: cirka 36 000 kr - Fiber: cirka 26 000 kr Dessutom är vissa byggprojekt befriade från bygglov, vilket ger ytterligare möjligheter att anpassa ert nya hem efter egna behov och önskemål. Dessa inkluderar: - Inredning av kontor, upp till 25% av byggnadens bruttoarea. - Uppförande av carport, upp till 25 kvm. - Tak över uteplats, med eller utan enkel inglasning, upp till 25 m2. - Installation av solfångare. För mer detaljerad information och tillgång till relevanta dokument vänligen besök vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare direkt. Vi välkomnar er att anmäla ert intresse och ser fram emot att hjälpa er att förverkliga er bostadsdröm på Kompassvägen 9.

  • Premium
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Östermalmsgatan 15

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 095 000 kr
115,6 m²
3 rum
vån 1/3
9 473 kr/mån
9 472 kr/m²

(Möjlig 4:a, se alternativ planlösning) Detta boende karaktäriseras av påtagliga sällskapsytor och gott om ljusinsläpps via stora fönster, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rymliga sovrum och duschrum med golvvärme. Utmärkt och eftersökt läge mitt i Västerås City! Varmt välkomna på visning i Östermalm! För privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Krutkällarvägen 1, Centrum, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Krutkällarvägen 1, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Krutkällarvägen 1, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/11
3 743 kr/mån
25 742 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea. Denna bostadsrätt erbjuder det bästa av två världar: bekvämligheten med att bo nära centrum och samtidigt njuta av lugnet. Med ett perfekt läge har du alla stadens bekvämligheter inom räckhåll efter bara en kort promenad på tio minuter, allt ifrån shopping och restauranger till kultur och nöjen. Sovrummen är rymliga och inbjudande, här finns gott om plats för en säng, arbetsyta och förvaring. Köket är utrustat med moderna vitvaror, gott om förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp. Vardagsrummet är centrum för ditt hem och detta vardagsrum är inte bara rymligt och elegant, utan det har också en magnifik platsbyggd bokhylla som inte bara ger praktisk förvaring utan också lägger till en touch av karaktär och charm till rummet. Här kan du visa upp dina favoritböcker, konstverk eller samlarobjekt och skapa en atmosfär som är unik för dig. Om du däremot känner att bokhyllan inte tilltalar dig så gör det inget, den kommer då att monteras ned innan tillträde. I anslutning till vardagsrummet har du en mysig balkong som bjuder in till lugn och avkoppling, där du kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en bok på kvällen. Bostadsrättsföreningen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive gemensamma utrymmen för avkoppling och rekreation. Dessutom finns det möjlighet till att hyra en övernattningslägenhet om det skulle behövas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 2
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 3

Västerängsvägen 2

Villa
Tidö-Lindö, Västerås kommun
9 995 000 kr
192 + 85 m²
8 rum
4 605 m² tomt

Vi är glada att presentera en enastående möjlighet att äga ett unikt och exklusivt hem på Tidö-Lindö. Genom en charmig allé omgiven av lummig grönska välkomnas ni till denna imponerande villa ( 6-7 m i takhöjd). Denna fastighet utstrålar elegans och bekvämlighet och är utformad för att erbjuda flexibla utrymmen anpassade efter era behov och drömmar. Huset välkomnar er med dubbla entréer som leder in till hjärtat av hemmet: ett öppet luftigt vardagsrum med integrerat familjevänligt kök, kompletterat med en inbjudande öppen spis och imponerande takhöjd. På entréplan finner ni även en funktionell tvättstuga, ett badrum utrustat med bastu, ett gästrum och en separat WC. En elegant spiraltrappa tar er till övervåningen där ni möts av högt i tak ett magnifikt master bedroom med privat utgång till en rymlig balkong, samt direktaccess till ett exklusivt nyrenoverat badrum. Ytterligare finns ett allrum med storslagna takhöjder, ett hemkontor, tre generöst tilltagna sovrum och en klädkammare alla utformade för att skapa en hemtrevlig känsla och komfort. Uteområdet kompletterar hemmets skönhet och funktionalitet med en vinkällare, en inbjudande pool med tillhörande poolhus, en mysig gäststuga, och en privat tennisbana som förvandlas till en hockeyrink under vintern perfekt för idrott och underhållning året om. Ett rymligt garage samt moderna bekvämligheter som laddstolpar för elbilar är även installerade. För att uppleva allt detta hem har att erbjuda kontakta ansvarig fastighetsmäklare och boka en privat visning. Upplev själv varför detta objekt representerar en ovanlig möjlighet att leva ett liv i lyx och harmoni med naturen på Tidö-Lindö.

  • Premium

Visar alla 4