Mäklare Jonas Enbom

Jonas Enbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmträskvägen 201A, Holmträsk, Piteå kommun

Holmträskvägen 201A

Övrigt
Holmträsk, Piteå kommun
MH i Piteå AB
2 490 000 kr
7 335 m² tomt

Fastigheten ligger 13 km från E4an i byn Holmträsk. Till Piteå Centrum är det 28 km och Luleå Centrum 44km. Fastigheten ligger vackert belägen. Är man intresserad av turism/konferenser/utbildningar erbjuder fastigheten många möjligheter med bra kök, restaurangdel. Möjligt med flera konferensrum. Kanske bygga om till boenderum mm. Mer info kommer publiceras under helgen samt måndag.

Lillpitevägen 693, Lillpite, Piteå kommun
  • Budgivning pågår

Lillpitevägen 693

Villa
Lillpite, Piteå kommun
MH i Piteå AB
749 000 kr
135 + 4 m²
4 rum
2 459 m² tomt

Boende i byn får delta i jakt för småvilt och älg. Bra bad och fiskevatten i närheten. Avstånd till förskola ca 1 km och 27 km till Piteå. I byn finns affär med tankstation, förskola, idrottsanläggning, swimmingpool och ett rikt föreningsliv. Se mer om byn på www.lillpite.nu. Digital visning kan ni kopiera följande länk och klistra in i er webbläsare och kika på visningen: https://youtu.be/8m0m7Bl_1KM

Regementsvägen 29, Klubben/Pite Havsbad, Piteå kommun

Regementsvägen 29

Villa
Klubben/Pite Havsbad, Piteå kommun
MH i Piteå AB
2 900 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
1 663 m² tomt

Huset har 3 sovrum, ett badrum, kök/vardagsrum/matrum i samklang samt ett före detta uterum som numera är varmbonat med egen altandörr ut till altan. Här kan ni sitta på baksidan och njuta, sätta igång grillen och ta sig en kall dryck, känna doften från maten för att under kvällen njuta av en kvällspromenad till stranden och varför inte gå över till havsbadet och lyssna på en trubadur någon kväll. Har man hund och/eller älska promenader längs fina stigar i bra terräng så erbjuder området många möjligheter. Under vintertid kunna sitta inne och njuta till en sprakande brasa i kakelugnen med en bok samtidigt sparar men lite pengar när man värmer huset. För den som vill pendla till Piteå eller Haraholmen går det snabbt ta sig med bil eller kanske köra snabbt ut på E4an för pendling till Skellefteå/Luleå. Möjligheterna är många. Boka gärna en visning och visualisera hur ni kan utforma detta till ert drömboende eller fritidshus.

  • Plus

Visar alla 3