Mikael Westin Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fasanvägen 4, Frufällan, Borås kommun

Fasanvägen 4

Tomt
Frufällan, Borås kommun
1 050 000 kr
767 m² tomt

Lättbygd tomt med bra läge. Fin utsikt, sjöutsikt! Tillkommer gör kostnad för vatten och avlopp samt elanslutning. Lättpendlat till Borås C 7 min, bra bussförbindelser. Fin badplats finns i Öresjön med fina fiskemöjligheter. Nybyggda hus är befriade från fastighetsskatt i 15 år. kostnader för vatten och avlopp tillkommer. Även Peder Gyltas väg 8 är till salu.

Ekvägen/Kohagsvägen, Landvetter, Härryda kommun

Ekvägen/Kohagsvägen

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
1 600 000 kr
1 551 m² tomt

Stor plan tomt i Landvetter. Trevligt belägen på lågt trafikerad gata och nära till Landvetter C med full service, affärer och restauranger mm, mycket bra kommunikationer till Göteborg, Borås mm. 10 min till Landvetter Flygplats. Nära till fina bad och bra fiske i Landvettersjön. Tomten nås både från Ekvägen och Kohagsvägen. Nybyggda hus är skattebefriade i 15 år.

Kohagsvägen 8, Landvetter, Härryda kommun

Kohagsvägen 8

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
1 700 000 kr
1 936 m² tomt

Stor plan tomt i Landvetter. Trevligt belägen på lågt trafikerad gata och nära till Landvetter C med full service, affärer och restauranger mm, mycket bra kommunikationer till Göteborg, Borås mm. 10 min till Landvetter Flygplats. Nära till fina bad och bra fiske i Landvettersjön. Tomten nås både från Ekvägen och Kohagsvägen. Det är möjligt att bygga en ersättningsbyggnad i stället för den befintliga, alternativt söka bygglov på annat plats på tomten. Nybyggda hus är skattebefriade i 15 år. Attefallshus och Friggebod är möjligt att bygga då det finns ett befintligt hus på tomten, dock i dåligt skick.

Bäverstigen 2, Hindås, Härryda kommun

Bäverstigen 2

Villa
Hindås, Härryda kommun
5 100 000 kr
160 + 80 m²
6 rum
2 302 m² tomt

Utbyggt och totalrenoverat hus till nyskick med mycket hög standard. Stora fönster med utsikt över området, viss sjöutsikt. 3 helkaklade badrum, Stort vardagsrum med braskamin, vattenmantlad, som hjälper värmen att sprida sig över hela huset. N.V med 2 - 3 sovrum, Allrum och badrum. Stora fönsterpartier och utgång till den stora altanen. Utgång till uteplats från sovrummet i N.V. Ett rum med mindre kök och badrum nås från baksidan, egen entré och uteplats, passar för tonåring eller hyra ut. ( Bilder saknas) Gäststuga på 45 m2 med kök, helkaklat badrum och två sovrum. Huset ligger i utkanten av Hindås med bra service och goda kommunikationer till Göteborg, Mölnlycke, Borås mm. 15 min till Landvetter flygplats. 3 min gångavstånd till fin badplats och gott fiske. Huset är besiktigat med en Dolda Felförsäkring.

Villavägen 1, Mjöbäck, Svenljunga kommun

Villavägen 1

Villa
Mjöbäck, Svenljunga kommun
1 550 000 kr
100 + 34 m²
3 rum
838 m² tomt

Välhållet Enplanshus med fint solläge med lättskött tomt. bra planlösning med stort vardagsrum, går att dela av till ytterligare ett sovrum. Rymligt ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor. Helkaklat badrum och två sovrum i anslutning. Tvättstuga och pannrum. Ny Luft/Vatten Stort garage som nås inifrån huset och carport för husbil. Låga driftkostnader. I Korrasjön som ligger en liten bit utanför samhället Mjöbäck hittar ni Korrasjöns badplats, här finns en liten sandstrand och gräsmatta med grillplats. 25 km till Ullared.

Konungsgärde, Bollebygd, Bollebygds kommun
  • Budgivning pågår

Konungsgärde

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
650 000 kr
1 552 m² tomt

Plan lättbygd tomt gränsande till grönområde och väg. Fint beläget med bra solläge. Fina strövområden och många fina Bad- & Fiskesjöar finns i området. Ligger strax utanför Olsfors med 3 km till skola och dagis samt busshållplats, 10 km till Bollebygd C med full service, restauranger och goda kommunikationer till Göteborg och Borås. Förhandsbesked finns på 1 villa. 1 & 1/2 plan, alt enplansvilla på 160 m2. Fri från husleverantör! Då tomten ej är avstyckad ännu beräknas storleken bli ca 1500 m2. Nybyggda hus är befriade från fastighetsskatt i 15 år.

Åmynningsvägen, Torestorp, Marks kommun
  • Budgivning pågår

Åmynningsvägen

Tomt
Torestorp, Marks kommun
400 000 kr
1 203 m² tomt

Sjönära tomt med hänförande utsikt belägen i ett välskött samfällighetsområde. Fint belägen tomt vid återvändsgata med väldigt högt härligt läge. Detaljplanen medger en byggrätt enplansvilla på 80 m2 + 15 m2 via Attefallsreglerna , enplansvilla. Attefallshus på 30 m2 samt friggebod på 15 m2 får byggas också. Gångavstånd till fint bad och fiske samt fina bär och svampmarker att ströva i. Området vintervägshålls. El, Vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Vägbeskrivning: Ställ GPS på Strömmens väg, TORESTORP och stanna vid tavlan och orienterar er, Åmynningsvägen.

Visar alla 7