MOHV Gävle

MOHV Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Muréngatan 40, Södra Villastaden/Södertull, Gävle kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00

Muréngatan 40

Lägenhet
Södra Villastaden/Södertull, Gävle kommun
MOHV Gävle
2 975 000 kr
105 m²
4 rum
vån 5/5
5 933 kr/mån
28 333 kr/m²

En elegant bostad som uppfördes 2021 i ett genomgående mycket stilsäkert utförande. Nuvarande ägare har nyttjat bostad som en övernattningslägenhet, vilket gör att bostaden befinner sig i nära nyskick. Föreningen kan enligt stadgan godkänna juridisk person som köpare. Det här är definitivt en bostad som ska upplevas i verkligheten och inte beskrivas med ord. Men för att nämna några av attributen du kommer att återfinna på visningen, har vi för komfortens skull vattenburen golvvärme i samtliga rum, ett gediget kök från Marbodal, en vacker bänkskiva i stenkomposit, en mäktig takhöjd i vardagsrum på runt fyra meter till nock och en stor balkong i solsäkert läge, där du blickar ut över rogivande takåsar. Lägg därtill att bostaden är belägen på översta våningsplan med hiss från markplan, har två väl tilltagna helkaklade badrum, samt att det för tillfället finns lediga parkeringsplatser i föreningen och du får en bostad som du kommer längta hem till. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fleminggatan 31D, Södertull, Gävle kommun
  • Tor 25 apr kl 17:15

Fleminggatan 31D

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
MOHV Gävle
700 000 kr
26,2 m²
1 rum
vån 3/3
1 452 kr/mån
26 718 kr/m²

En väldigt tilltalande avgift och en uppskattad förening. Här har du en perfekt första bostad. Lägenheten är belägen på översta våningsplanet och tillhör en välskött förening, där föreningen har en väldigt låg skuldsättning till banken, vilket enbart är 698 Kr per kvadratmeter enligt senaste årsredovisningen. I avgiften ingår värme, vatten, fiber (250/250) och den fasta avgiften för el-abonnemang. Lägenheten har närhet till god kommunikation och promenadavstånd till Centralstationen. Belägen bland vackra jugendvillor och granne med en av Sveriges anrikaste koloniträdgårdar, erbjuds här rogivande promenadstråk. På cirka fem minuters promenad når du den välsorterade mataffären Willys. Ett perfekt läge! Genomtänkt planlösning, fina ytskikt, stilsäkert kök och ett stort helkaklat badrum. I föreningen kan du som medlem utan kostnad, få tillgång till ett välutrustat gym och en trevlig relax med bastu. Välkommen på visning!

  • Plus
Nygatan 43, Centrala Gävle, Gävle kommun

Nygatan 43

Lägenhet
Centrala Gävle, Gävle kommun
MOHV Gävle
1 650 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/5
3 459 kr/mån
35 106 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala tvåa med härlig utsikt från den inglasade balkongen! Här möts du av ett ljust genomgående golv i hela bostaden och en öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Köket är renoverat i klassiskt vitt/grått och kakel hela vägen upp till taket. Välskött HSB förening med garage i huset och en nyrenoverad lummig innergård. Vill du bo på ett centralt läge, nära stadens puls och Centralstationen, då har du hittat helt rätt! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Trödjefjärdsvägen 55A, Trödje, Gävle kommun
  • Budgivning pågår

Trödjefjärdsvägen 55A

Fritidshus
Trödje, Gävle kommun
MOHV Gävle
1 050 000 kr
45 m²
1 532 m² tomt

Varmt välkommen till Trödjefjärdsvägen - ett sant sommarparadis där du kan njuta av lugnet och de vackra omgivningarna! Ett optimalt sommarboende som inbjuder till långa avslappnande dagar med naturen direkt invid knuten. Huvudstugan om drygt 45 kvadratmeter är även den mycket välskött och här finns bland annat ett sovrum, kök och WC, dessutom erbjuds två gäststugor som totalt möjliggör sovplatser för ytterligare 6-8 personer. Duka upp och tillbringa härliga sommarkvällar med god mat, dryck och sällskap på den fantastiska terrassen eller inglasade uterummet - detta är de naturliga samlingspunkterna i denna mysiga fritidsidyll! Området som både har permanent- och fritidsbostäder är utmärkt beläget med bekväma avstånd både in till Trödje (ca 1,5 km) samt till härlig båthamn och badplats som heter Silverbäckarna (ca 1 km). På ca 20 minuter befinner du dig även i Gävle och dess utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Bergmossvägen 7A, Bomhus, Gävle kommun
  • Budgivning pågår

Bergmossvägen 7A

Tomt
Bomhus, Gävle kommun
MOHV Gävle
850 000 kr
833 m² tomt

Välkomna till den perfekta tomten för ert drömhus! Bland villor och grönskande trädgårdar har ni nu möjlighet att bygga ert egna hus gamla Bomhus. Här kommer ni bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, affär, busskommunikation och natur. Välkomna att anmäla ert intresse om ni vill veta mer!

Visar alla 5