MOHV Haninge

MOHV Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herrö 38, Herrön, Nynäshamns kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Herrö 38, Herrön, Nynäshamns kommun, bild 2
Herrö 38, Herrön, Nynäshamns kommun, bild 3

Herrö 38

Villa
Herrön, Nynäshamns kommun
MOHV Haninge
12 995 000 kr
256 + 90 m²
7 rum
4 240 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt skärgårdsparadis med egen brygga och sandstrand! Här finns tre fullt utrustade hus - dels för egen bostad men de andra husen passar ypperligt för uthyrning, generationsboende, övernattande gäster eller den egna företagaren. Två av husen har genomgått omfattande renovering de senaste två åren med mycket smakfull och ljus inredning! Båthus, garage och flera trädgårdsförråd finns också. Detta är ett drömboende endast 30-40 min från centrala Stockholm! Huvudhuset har en totalyta om ca 226 kvm fördelat på 3 plan (till stor del renoverat 2021/2022) med luftigt och ljust kök, helkaklat lyxigt badrum samt 3-4 sovrum. Gott om förvaring, gäst-wc, tvättstuga och allrum finns också. En bostad med underbar utsikt mot Yxlösundet från alla rum! Det andra bostadshuset har en boarea om ca 100 kvm fördelat på 3 r o k på det övre planet. Stort allrum, 2 sovrum, kök och duschrum finns här (äldre standard) - ett boende i ett plan som är perfekt för uthyrning eller generationsboende. Under detta hus finns stort garage med plats för flertalet bilar och mycket gott om förrådsutrymmen/hobbyrum. Vid vattnet och stranden finns en mycket charmig gäststuga om ca 25 kvm (renoverad 2023) med stort allrum med skjutdörrsparti mot liten brygga/altan och härlig sjöutsikt. Mysig sovalkov med platsbyggd dubbelsäng samt helkaklat duschrum och snyggt renoverat kök i marin stil. Ett perfekt och otroligt mysigt hus för övernattande gäster, uthyrning eller generationsboende! Fantastisk trädgårdstomt om 4 240 kvm med både plana och sluttande gräsytor, rabatter, fruktträd och odlingar. Här finns flera oaser att njuta i som trädäck vid stranden, mysig pergola på gräsmattan med utsikt mot vattnet, stranden med båthuset och den långa bryggan. Läget i Yxlösundet gör att du med denna närhet till havet når den härliga skärgårdsmiljön i södra Stockholm direkt, fastigheten angränsar även till både härlig natur och skog. Herrön ligger i Stockholms södra skärgård på väg mot Muskö. Ön har både skog, natur och är ett gammalt fiskesamhälle. Bekväm bilväg till både Nynäshamn och Stockholm samt med busshållplats ca 100 meter från fastigheten. Närhet finns till både Nynäshamn med dess utbud av restauranger, butiker, systembolag m. m och 10 min bort med bil når du Ösmo med bl a matvaruaffär. Välkommen med din intresseanmälan på [email protected]!

  • Premium
Björnvägen 32, 4 tr, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun

Björnvägen 32, 4 tr

Lägenhet
Västerhaninge - Åby, Haninge kommun
MOHV Haninge
1 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
5 859 kr/mån
20 179 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a högst upp i huset med stor balkong i bästa solläge! Lägenheten rymmer kök i vitt med matplats för ca 4-6 personer och stort vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns även 2 bra sovrum och stort badrum med tvättpelare. Separat klädkammare och förråd finns också. Välskött förening nära Västerhaninge centrum, flera förskolor, skolor, Hanvedens idrottplats, grönområden och fina lekplatser. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslijer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 49, 1 tr, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun

Ringvägen 49, 1 tr

Lägenhet
Västerhaninge - Åby, Haninge kommun
MOHV Haninge
1 495 000 kr
81 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 649 kr/mån
18 457 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 3,5:a endast en trappa upp i lugnt läge och med fönster i flera väderstreck! Lägenheten rymmer två bra sovrum, kök med separat matplats mellan köket och det ljusa vardagsrummet samt helkaklat duschrum. Från det ena sovrummet når man även balkongen som vetter mot gården. Lägenheten köpes i befintligt skick och kommer inte städas något ytterligare. Västerhaninge är en levande och växande ort med flertalet bostadsområden som sträcker sig från 40-talet till idag. Med allt från bostadsrätter och hyresrätter till villor och grupphus finns det något för alla här. Västerhaninge Centrum är knutpunkten där du hittar allt du behöver. Med närhet till matbutiker, apotek, bibliotek, blomsterbutik och systembolag finns bekvämligheten alltid nära till hands. Dessutom finns det gott om möjligheter för hälsa och motion med vårdcentral, gym, utegym och folktandvård i närheten. För barnfamiljer finns det flera skolor och förskolor att välja mellan, vilket gör detta till en perfekt plats att bo på alla stadier i livet. Dessutom finns ett sjukhem för långvård och bra kommunikationer med pendeltågsstationen nära centrum. Med ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn tar det endast ca 30 minuter att resa till city. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

  • Balkong
Gräsvretsvägen 28, Hermanstorp, Haninge kommun
Gräsvretsvägen 28, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Gräsvretsvägen 28, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Gräsvretsvägen 28

Tomt
Hermanstorp, Haninge kommun
MOHV Haninge
3 250 000 kr
1 105 m² tomt

Välkommen till denna trevliga tomt (Hermanstorp 1:126) i härligt läge längst in på återvändsgata. Här väljer du fritt husleverantör för planering av ditt drömhus med närhet till Vegastationen, utegym, lekpark, natur samt flera förskolor och skolor. I samband med den nya detaljplanen blir det nya gator, förskola, kommunalt V/A m.m. i området. Läs gärna mer om den nya detaljplanen på kommunens hemsida. https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/. Utbyggnad pågår just nu! Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet, därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Se mer information under "dokument" på hemsidan. Hermanstorp är ett naturnära område som endast ligger på några minuters promenadavstånd till populära Vegastaden som just nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns även Icabutik, sushi, blomsteraffär, kiosk, gym samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. Här finns också flera nybyggda förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. Åk gärna ut och titta själv men respektera närliggande grannar!

  • Premium
Kvadrantvägen 27, 5 tr, Vega, Haninge kommun
Kvadrantvägen 27, 5 tr, Vega, Haninge kommun, bild 2
Kvadrantvägen 27, 5 tr, Vega, Haninge kommun, bild 3

Kvadrantvägen 27, 5 tr

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
MOHV Haninge
4 295 000 kr
93 m²
4 rum
vån 5/5
6 299 kr/mån
46 183 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad och stilrent inredd fyra med både fantastisk terrass och inglasad balkong! Lägenheten ligger högst upp i huset och terrassen har en härlig utsikt mot grönområde med sol från förmiddag till sen kväll. Här finns även en mysig inglasad balkong på gavelsidan. Stora fönsterpartier ger även lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både stor matsalsgrupp, soffa och tv-möbel. Här finns även 3 bra sovrum samt 2 klädkammare/förråd. Helkaklat lyxigt duschrum med tvättmaskin och torktumlare och separat gäst-wc. Genomgående ljus färgsättning och fint parkettgolv. Från Vega är det nära till det mesta! Bad, natur, kommunikationer via både pendel och buss, shopping och stadsliv! Med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg når du innerstans puls samtidigt som du bor med naturen runt hörnet! Ett stenkast från bostaden finns Hemköpbutik samt bara några minuter bort med bil finns Ica maxi, Systembolaget, Lidl, MIO och Coop Forum. Även Länna shoppingcentrum, Haninge Centrum och Port 73 finns i närområdet där man hittar apotek, caféer, flera butiker, frisörer och gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera ridsports anläggningar, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer som ger en trivsam närmiljö. Till pendeltågsstationen tar det ca 5 minuter att gå från bostaden - man är i city på ca 20 min. Planerna för området med pendeln och bebyggelse med flerbostadshus och centrum gör att Vega/Hermanstorp/Kolartorp växer ihop med centrala Handen. Bussar tar dig till bl. a. Stockholm, Handen och Västerhaninge. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kulfångsgatan 2, 1 tr, Vendelsömalm, Haninge kommun
Kulfångsgatan 2, 1 tr, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Kulfångsgatan 2, 1 tr, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Kulfångsgatan 2, 1 tr

Lägenhet
Vendelsömalm, Haninge kommun
MOHV Haninge
2 600 000 kr
108,5 m²
4 rum
vån 1/5
6 924 kr/mån
23 963 kr/m²

ACCEPTPRIS! Välkommen till denna välplanerade 4:a i härligt hörnläge med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns tre bra sovrum och snyggt renoverat kök i grått med utgång till den stora inglasade balkongen i bästa solläge! Två helkaklade och lyxiga badrum varav ett med tvättmaskin. Rymlig klädkammare/förråd finns också samt gott om förvaring. Lägenheten är i ett genomgående mycket fint skick och har totalrenoverats under 2020. På Kulfångsgatan 2 bor du med närhet till flera förskolor och skolor. Ramsjöns sandstrand för sköna sommarbad och ligger inom promenadavstånd. Haninge Centrum finns ca 3 km bort med ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, Systembolag m. m. Med kort bilresa når du även "Krokodilbadet", gårdens bad och naturparken Tyresta med utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Kommunikationerna är förstklassiga och centrala Stockholm nås på ca 25 minuter. Närmaste hållplats ligger bara ett par minuters gångväg från föreningen och från den går bussar till bl a Gullmarsplan, Stockholm C, Haninge C, Tyresö C och Nacka Forum. Maila gärna för privat visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svartbäckens by 331, Svartbäcken, Haninge kommun
Svartbäckens by 331, Svartbäcken, Haninge kommun, bild 2
Svartbäckens by 331, Svartbäcken, Haninge kommun, bild 3

Svartbäckens by 331

Radhus
Svartbäcken, Haninge kommun
MOHV Haninge
3 995 000 kr
118 m²
5 rum
223 m² tomt

Äntligen är ett av enplanshusen till salu i Svartbäcken - ett mycket barnvänligt och populärt område! Radhuset är i mycket fint skick och har renoverats i ljusa färger och med genomgående parkettgolv de senaste 2 åren. Ny träfasad mot innergården och nya fönster 2023. Huset rymmer en välkomnande entréhall, trevligt kök med vita skåpsluckor, mycket stor arbetsyta samt med en separat tvättstugedel. Renoverad gäst-wc, badrum som renoverats med microcement 2023 och ljust vardagsrum med utgång till den mysiga uteplatsen med sol från morgon till kväll. 4 bra sovrum (kan enkelt bli fler) varav ett idag är inrett som walk in closet. Garage i länga ingår i samfällighetsavgiften samt fri parkering på övriga platser. Här bor du med direkt närhet till både skola och flera förskolor samt mycket goda kommunikationer till Stockholms city (direktbussar i rusningstrafik), Handen, Tyresö m. m. Promenadavstånd till fantastiska Tyresta nationalpark som erbjuder aktiviteter både sommar- och vintertid samt även flera sjöar att bada i! Förskola, familjedaghem (Pallevantens familjedaghem) och skola finns i direkt anslutning med bl. a Svartbäcksskolan som har både förskola och grundskola upp till årskurs 5 resp. 6. Vendelsömalmsskolan har årskurs 5-6 års till 9 och Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 10 min bilväg bort. Flera grundskolor finns också i Haninge samt Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

  • Premium
Vårbruksvägen 4, Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun
  • Sön 11 aug kl 11:15
Vårbruksvägen 4, Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun, bild 2
Vårbruksvägen 4, Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun, bild 3

Vårbruksvägen 4

Villa
Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun
MOHV Haninge
6 395 000 kr
133 + 40 m²
5 rum
846 m² tomt

I ett av Nedersta Trädgårdsstads bästa lägen erbjuds nu detta mycket snyggt inredda enplanshus med lättskött plan tomt i både insynsskyddat och bästa solläge! Huset har en fantastisk rymd med både stora fönsterpartier mot tomten samt modern öppen planlösning mellan kök med rejäl köksö och vardagsrum med mysig kamin. Här når man även den härliga uteplatsen med både gräsmatta och trädäck som delvis är under tak och med sol hela dagen. Huset rymmer 4 bra sovrum, 2 helkaklade badrum samt separat tvättstuga/groventré. Nedersta är ett mycket barnvänligt och populärt område - lekplats finns bara ett stenkast från huset! - FANTASTISK TAKRYMD OCH LJUSINSLÄPP - GENOMGÅNDE FIN FÄRGSÄTTNING - KAMIN - GOTT OM FÖRVARING - 4 SOVRUM - ÖPPEN PLANLÖSNING - GARAGE OCH ELBILSLADDARE - 25 MIN MED BIL TILL STAN - NÄRA NATUR, SKÄRGÅRD M.M - FÖRSKOLA FINNS I OMRÅDET Läget är ypperligt bra med närhet till både natur, flera köpcentrum, hav, skärgård och stormarknader. Trygga gång- och cykelavstånd (ca 7-10 minuter) till skola och förskola samt Västerhaninge C med mysigt café, välsorterad livsmedelsbutik, bank, blomsteraffär m.m. Mycket goda kommunikationer till Haninge, centrala Stockholm, Nynäshamn och Huddinge.

  • Premium
Nakterhusvägen 3, 1 tr, Vega, Haninge kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Nakterhusvägen 3, 1 tr, Vega, Haninge kommun, bild 2
Nakterhusvägen 3, 1 tr, Vega, Haninge kommun, bild 3

Nakterhusvägen 3, 1 tr

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
MOHV Haninge
3 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/5
6 504 kr/mån
38 494 kr/m²

Välkommen till en av de större 3:orna i Vega. Lägenheten är om hela 83 kvm i mycket bra läge med närhet till både grönområde och ett par minuters gångavstånd till pendeln! Här finner du en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den stora balkongen. Lägenheten har genomgående målade väggar och parkettgolv samt två sovrum varav ett med förråd/klädkammare. Stor walk in closet finns också som kan nyttjas som arbetsrum/extra sovrum m.m. Helkaklat fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från Vega är det nära till det mesta! Bad, natur, kommunikationer, shopping och stadsliv! Med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg når du innerstans puls samtidigt som du bor med naturen runt hörnet! Ett par minuters gångväg från bostaden finns Hemköpsbutik, gym och ett stenkast bort ligger både förskola och skola. Bara några minuter bort med bil finns Ica maxi, Systembolaget, Lidl, MIO och Coop Forum. Även Länna shoppingcentrum, Haninge Centrum och Port 73 finns i närområdet där man hittar apotek, caféer, flera butiker, frisörer och gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera ridsports anläggningar, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer som ger en trivsam närmiljö. Till pendeltågsstationen tar det ca 5 minuter att gå från bostaden - man är i city på ca 20 min. Planerna för området med pendeln och bebyggelse med flerbostadshus och centrum gör att Vega/Hermanstorp/Kolartorp växer ihop med centrala Handen. Busshållplats finns nära bostaden och är vältrafikerad! Bussar tar dig till bl. a. Stockholm, Handen och Västerhaninge. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Olsängsvägen 26 B, Hermanstorp, Haninge kommun
Olsängsvägen 26 B, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Olsängsvägen 26 B, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Olsängsvägen 26 B

Tomt
Hermanstorp, Haninge kommun
MOHV Haninge
2 995 000 kr
1 085 m² tomt

Välkommen till denna trevliga tomt (Hermanstorp 2:27) i härligt läge med närhet till Vegastationen, utegym, lekpark, natur samt flera förskolor och skolor. Här väljer du fritt husleverantör för planering av ditt drömhus! I samband med den nya detaljplanen blir det nya gator, förskola, kommunalt V/A m.m. i området. Läs gärna mer om den nya detaljplanen på kommunens hemsida. https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/. Utbyggnad pågår just nu! Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet, därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Se mer information under "dokument" på hemsidan. Hermanstorp är ett naturnära område som endast ligger på några minuters promenadavstånd till populära Vegastaden som just nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns även Icabutik, sushi, blomsteraffär, kiosk, gym samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. Här finns också flera nybyggda förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. Maila din intresseanmälan till [email protected] eller ring 070-555 38 69! Åk gärna ut och titta själv men respektera närliggande grannar!

  • Premium
Sandavägen 6, Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Sön 11 aug
Sandavägen 6, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Sandavägen 6, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Sandavägen 6

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
MOHV Haninge
3 495 000 kr
129 m²
4 rum
5 164 kr/mån

PRISSÄNKT! AVGIFTSFRITT I 2 ÅR! Anmäl ditt intresse till [email protected] för att boka visningstid! Bli den första att flytta in i detta nyproducerade enplanshus i fantastiskt lantligt läge! Huset ingår i Brf Norr Eneby och har en generös tomt runt huset, biluppställningsplats och en genomgående ljus färgsättning. Här finns flera bra sovrum, stort vardagsrum och vitt kök samt rejäl matplats. Två fräscha duschrum och separat stor tvättstuga/groventré. Modellen är ett Älvsbyhus i modell Linnea 2.0. För mer information se gärna www.alvsbyhus.se Mysiga Fagersjö/Grödby ligger i Nynäshamns kommun! Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med naturen runt knuten. En lång kustlinje sträcker sig längs Sorunda och Lisö och det finns gott om härliga badplatser. Vill man bo lite mer lantligt är detta en dröm. Det finns även småbåtshamnar och båtklubbar samt stall och många fina ridanläggningar. Busshållplats finns vid Olivelund och Fagerviks skola c.a 300 meter från Norr Enby. Därifrån går bussar till Västerhaninge, Nynäshamn och Tumba. Den tar dig till Segersäng där pendeln avgår till Nynäshamn och Stockholms central. Du når city på ca 50 min från Segersäng. Med bil når du city på ca 45 minuter. I området finner man Förskolor såsom Solrosen, Mamma Mu, Sunnerby, Fagerviks samt Norra Sorundas Familjedaghem. Sunnerby har även 4-9 och i Ösmo finns Vanstaskola, F-9. Från Grödby tar det ca 15 min till Ösmo Centrum där man finner Ica Supermarket, pizzeria, kiosk och plantshop. Ytterligare 5 min bort finns Nynäshamns Centrum där man finner butiker, cafeér, optiker, apotek och restauranger. På Lilla Grödby kan du köpa Närproducerat kött och honung direkt från gården. Sorunda korvfabrik finns även ett stenkast bort.

  • Premium
  • Uteplats
Norrbyvägen 99, null, Haninge kommun

Norrbyvägen 99

Villa
Haninge kommun
MOHV Haninge
4 995 000 kr
60 m²
2 rum
5 455 m² tomt

Nu finns en fantastisk möjlighet att förvärva denna fastighet om hela 5455 kvm eller varför inte denna och även grannfastigheten? (En obebyggd tomt om 3105 kvm) På tomten finns idag ett mysigt hus med fullt utrustat kök, stort vardagsrum och separat sovrum. Duschrum och tvättstuga finns i källaren och WC finns bakom huset. Huset har en egen brunn, förbränningstoalett och avlopp i stenkista. Huset byggdes ut 2002 och vissa fönster byttes 2015. Luftavfuktare finns i källaren samt även ett mindre garage. Fastigheten ingår i detaljplanearbetet för Norrby norra, vilket är den tredje och sista etappen för utvecklingsområdet Norrby. Just nu jobbar kommunen för fullt med Norrby södra, den första etappen. Norrby-norra kommer att starta efter att Norrby- mitten är klar, som i sin tur kommer påbörjas när Norrby- södra är klar. Under denna länk finns tidplanen för södra etappen: https://www.haninge.se/bygga-trafik-och-miljo/stadsutveckling-planer-och-byggprojekt/detaljplaner/norrby/norrby/ Planprojektet beräknas preliminärt att gå ut på antagande under 2024. Om inga överklaganden inkommer kan planen vinna laga kraft under 2024. Det finns i dagsläget ingen information om när detaljplanen för norra etappen kan påbörjas. Under denna länk finns tidplanen för mittenetappen: https://www.haninge.se/bygga-trafik-och-miljo/stadsutveckling-planer-och-byggprojekt/detaljplaner/norrby/norrby-mitten/ Information om norra etappen finns här: https://www.haninge.se/bygga-trafik-och-miljo/stadsutveckling-planer-och-byggprojekt/detaljplaner/norrby/detaljplan-for-norrby-norra-etappen/ Vanliga frågor med svar angående Norrby finns här: https://www.haninge.se/bygga-trafik-och-miljo/stadsutveckling-planer-och-byggprojekt/detaljplaner/norrby/norrby/fragor-och-svar-norrby/ Kontakta gärna Haninge kommun för mer information. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ringvägen 126, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun

Ringvägen 126

Lägenhet
Västerhaninge - Åby, Haninge kommun
MOHV Haninge
1 650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 547 kr/mån
22 000 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 3:a i lugnt läge högst upp i huset! Här finns 2 sovrum samt mysigt och ljust vardagsrum, helkaklat stambytt duschrum med tvättmaskin och härlig balkong med eftermiddags-/kvällssol. Trevligt kök med matplats för ca 6-8 pers samt även gott om förvaring i både klädkammare och garderober. I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida.I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter. Ring eller maila gärna för privat visning!

  • Balkong

Visar alla 13