Mäklare Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Om mig

Mest rekommenderad mäklare 2020-2022 Flest rekommendationer 2020-2022 Om du planerar på att sälja din bostad så kontakta mig i tidigt skede. Jag och MOHV har nätverket för att göra din försäljning smidig och samtidigt hjälpa dig hitta din nästa bostad. Värdet sitter inte i bostaden, utan i valet av mäklare, så välj med omsorg så blir resultatet därefter. Hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albatrossvägen 6, Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Albatrossvägen 6, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Albatrossvägen 6, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Albatrossvägen 6

Lägenhet
Vendelsömalm, Haninge kommun
MOHV Haninge
2 495 000 kr
86 m²
3 rum
5 395 kr/mån
29 012 kr/m²

Denna pärla med stor uteplats har genomgått en totalrenovering från en före detta föreningslokal till en modern bostad, redo att välkomna dig och din familj. Belägen på bottenplan erbjuder den bekvämlighet och tillgänglighet som få andra bostäder kan matcha. * Skuldsättning i föreningen är ENDAST 1530kr/kvm * Totalrenoverad lägenhet av föreningen * Golvvärme i HELA lägenheten som ingår i avgiften * Egen uteplats * Möjlig 4a Den stora hallen leder dig in i ett välkomnande utrymme där varje kvadratmeter är genomtänkt för att maximera komfort och funktionalitet. De två rymliga sovrummen är utrustade med generösa klädkammare, vilket ger gott om förvaringsutrymme för alla dina ägodelar. Drömmer du om ett eget hemmakontor? En av dessa klädkammare kan enkelt omvandlas till din personliga arbetsyta. Golvvärme under ekparketten sprider en behaglig värme genom hela lägenheten, och tack vare att värmen ingår i avgiften behöver du aldrig oroa dig för extra kostnader. Det fräscha badrummet, vars renovering är ett par år gammal, bjuder in till avkoppling med sin stilrena klinker och kakel. Det moderna köket integreras smidigt med det öppna vardagsrummet och erbjuder allt du behöver för att skapa goda måltider och minnesvärda stunder med familj och vänner. Men det som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig är den magnifika uteplatsen. Här kan du njuta av sommardagar och kvällar i en privat trädgårdsidyll som ger en känsla av att bo i ett radhus. Med en stor gräsmatta precis utanför din dörr är det en perfekt plats för barn att leka och utforska. Det tillhörande förrådet intill ytterdörren är en ytterligare bonus, med gott om plats för att förvara både cyklar och säsongens utrustning. Missade inte chansen att äga denna unika pärla som kombinerar bekvämlighet, stil och möjligheter till fullo. Kontakta ansvarig mäklare, Solomon Tumizghi på MOHV 073 666 4992 redan idag för mer information. Glöm inte anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Uteplats
Tenorvägen 65, null, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 13:00

Tenorvägen 65

Radhus
Huddinge kommun
MOHV Haninge
2 750 000 kr
81 m²
3 rum
112 m² tomt

ANMÄLAN TILL VISNING GÖRS PÅ mohv.se . Välkommen till detta fantastiska radhus med enorm potential! Om du letar efter ett projekt där du kan förvandla ett hem till din drömbostad, då är detta platsen för dig, då den behöver moderniseras. På övre planet finner du två rymliga sovrum och ett renoverat badrum som erbjuder gott om plats för familjen eller gäster. På nedre planet möts du av ett ljust och luftigt kök och vardagsrum, perfekt för att umgås med familj och vänner. Hallen är stor och öppen vilket ger möjlighet till olika inredningsalternativ. Badrummet på nedervåning är av äldre skick och behöver renoveras. Men det som verkligen sticker ut är den fantastiska baksidan med sin avskildhet. Här kan du njuta av kvällssolen i lugn och ro, eller sätta igång med ditt eget byggprojekt och skapa din egen oas utomhus. På framsidan av huset välkomnas du av morgonsolen och en avskildhet som ger dig lugn och ro i vardagen. Insynen är minimal, vilket ger dig en känsla av privatliv och trygghet. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att skapa ditt drömhem och förvandla detta radhus till en pärla. Med sin avskildhet, potential och fantastiska läge är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner! Välkommen till detta exklusiva samhälle där bekvämlighet möter avkoppling och gemenskap! Här erbjuds en unik livsstil som kombinerar moderna bekvämligheter med naturens lugn och närhet till stadens pulserande hjärta. Här är parkering inget bekymmer - varje hem kommer med en garanterad parkeringsplats, så du kan säga adjö till stressen med att leta efter en plats att parkera på. Dessutom kan du njuta av den rymliga samlingslokal för gemensamma evenemang och fester, perfekt för att träffa grannar och skapa minnen. Efter en lång dag kan du koppla av och njuta av bastun, perfekt för att varva ner och slappna av kropp och själ. Och för de dagliga behoven finns en stort renoverad tvättstuga nära huset där det är enkelt att få tider, så du behöver aldrig oroa dig för att tvätta igen. Samhället är beläget i ett av stadens mest eftertraktade områden med närhet till allt du behöver. Med bara några minuters promenad till den vackra sandstranden och de charmiga strövområdena kring Drevviken, kan du njuta av naturen och frisk luft när som helst på dagen. Dessutom är du bara 20 minuter från stadens centrum, vilket ger dig en perfekt balans mellan stadsliv och naturoas. Kom och upplev det bästa av båda världar - en perfekt kombination av komfort, gemenskap och närhet till allt du behöver! Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi för mer information och anmäl dig redan idag till visningen 5/5 på mohv.se .

  • Plus
Skarplöts Allé 5D, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 14:20
Skarplöts Allé 5D, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Skarplöts Allé 5D, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Skarplöts Allé 5D

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
MOHV Haninge
2 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 035 kr/mån
29 568 kr/m²

Varmt välkomna till denna helt fantastiska omgjorda 3a! Original planritning är detta en 4a på 81 kvm. Säljaren kan vid önskemål se till att väggen i vardagsrummet sätts upp för ett till sovrum. Då kan du själv bestämma vart väggen ska sättas upp beroende på hur stort du vill att rummet ska vara. Missa inte den alternativa planlösningen! Vill du bort ifrån flerfamiljshus och få den där trevliga radhuskänslan? Missa då inte denna pärla! Lägenheterna på Skarplöts Allé i Västerhaninge är en charmiga och som lockar med sin avkopplande atmosfär och vackra omgivningar. Här bor du nära naturen med skog och sjöar i närheten, samtidigt som du har enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter. Bostäderna i Skarplöts Allé erbjuder en hög standard med moderna faciliteter och många har tillgång till egen uteplats eller balkong. Det är en oas för den som söker en lugn och harmonisk livsstil, samtidigt som du har nära till storstadens puls. * Ingår värme, vatten, parkering med el-stolpe, bredband 250/250 Mbit, digital-TV och bostadsrättstillägg via Trygg Hansa * Du slipper spring i trapphus * Ljusgrått och fint kök med moderna och högkvalitativa vitvaror * Egen parkeringsplats DIREKT vid inflytt * Stabil och bra förening * Stor balkong med mycket sol Flerfamiljshus i två plan, egen entré och mycket välskötta gårdar med fruktträd och vackra planteringar är något som förhöjer den gemytliga känslan. Du har dessutom lekplats precis utanför. Ljus och rymlig gavel 3:a med generösa fönsterpartier i tre väderstreck samt en balkong i söderläge där solen kan avnjuta hela dagen. Lägenheten fördelar sig över hela 81 m2 med två sovrum, stort badrum med egen maskinpark, ljusgrått kök med dubbla kyl/frys och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket bjuder på stora sociala ytor att umgås på med familj och vänner. Lekplatsen ser du bekvämt ifrån balkongen och vardagsrummet. Genomgående tidlösa och stilrena materialval med bland annat fint ekparkettgolv. Till varje lägenhet hör en p-plats. Har man gäster på besök så finns det ett flertal besöksparkeringar. Säljaren kan vid överenskommelse se till att väggen i vardagsrummet sätts upp. Här bor man med direkt närhet till förskolor/skola, matbutik, natur med vackra promenadstråk, ridskola och flera golfbanor. Till Västerhaninge C tar ni er smidigt med bussen som ligger ca 250 m från Skarplöts allé. Här går även bussen till Årsta havsbad som sommartid bjuder på riktig sommaridyll med badstränder, aktiviteter och båtfärjor ut i skärgården. Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi på MOHV för mer information 073 666 4992, för denna vill du definitivt inte missa på!

  • Premium
  • Balkong
Ringvägen 142, null, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 15:15
Ringvägen 142, null, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 142, null, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 142

Lägenhet
Haninge kommun
MOHV Haninge
1 675 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 547 kr/mån
22 333 kr/m²

Drömmer du om ett hem där lugnet råder och ljuset flödar in? Då är detta boendet för dig. Med två bra sovrum, ett mysigt och ljust vardagsrum samt ett helkaklat och stambytt duschrum med tvättmaskin, erbjuder denna lägenhet en perfekt plats att kalla hemma. Dessutom har du en härlig balkong där du kan njuta av. * Låg avgift * 500m till Pendelstationen * Kötiden för en första p-plats är för närvarande endast ca 0-1 månad * Mycket stabil förening och bland de största i Haninge Kommun * Ny ytterdörr år 2024 Det trevligt renoverade köket är en plats där kulinariska drömmar blir verklighet. Med gott om plats för matplats för ca 6-8 personer blir det lätt att samla vänner och familj för middagar och sociala tillställningar. Dessutom erbjuder lägenheten generös förvaringsmöjligheter med både klädkammare och plats för flera garderober, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda. Västerhaninge är en levande och växande ort med flertalet bostadsområden som sträcker sig från 40-talet till idag. Med allt från bostadsrätter och hyresrätter till villor och grupphus finns det något för alla här. Västerhaninge Centrum är knutpunkten där du hittar allt du behöver. Med närhet till matbutiker, banker, apotek, bibliotek och systembolag finns bekvämligheten alltid nära till hands. Dessutom finns det gott om möjligheter för hälsa och motion med vårdcentral, gym och folktandvård i närheten. För familjer med barn finns det flera skolor och förskolor att välja mellan, vilket gör det till en perfekt plats att bo på alla stadier i livet. Dessutom finns det sjukhem för långvård och bra kommunikationer med pendeltågsstationen nära centrum. Med ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn tar det endast ca 30 minuter att resa till city. Välkommen till ditt nya hem i Västerhaninge – där lugnet möter bekvämligheten och där livet blir precis som du drömt om! Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi på MOHV för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Timvinkelvägen 31, Vega, Haninge kommun
  • Sön 5 maj
Timvinkelvägen 31, Vega, Haninge kommun, bild 2
Timvinkelvägen 31, Vega, Haninge kommun, bild 3

Timvinkelvägen 31

Radhus
Vega, Haninge kommun
MOHV Haninge
4 600 000 kr
100 m²
4 rum
5 099 kr/mån
46 000 kr/m²

Accepterat pris. Välkommen till detta fina gavel radhus på Timvinkelvägen 31 i Vega, där lugnet och insynsskyddet möter modern bekvämlighet i det eftertraktade området Brf Sommartriangeln. Bra avgift Ingår En parkeringsplats Barnvänligt Förskola och skola utanför dörren Nyskick Byggt år 2020 med omsorg och stil, detta välplanerade radhus erbjuder en harmonisk tillflyktsort för både den mindre och större familjen. Föreningen innehar god energiklass och är Svanemärkt vilket ger möjlighet till rabatt på bolån (grönt bolån). Detta hem är inte bara vackert, det är även praktiskt. Den öppna och smarta planlösningen sträcker sig över två våningar och erbjuder tre rymliga sovrum, inklusive en walk-in closet, samt stilrena badrum och en välutrustad vinkelkök från Vedum. Med genomgående fint parkettgolv och härligt ljusinsläpp känns varje rum inbjudande och trivsamt. Förvaringsutrymmen finns i överflöd, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det bästa av allt är att detta hem kräver minimalt underhåll och har låga driftkostnader. Med energieffektiv värmesystem från NIBE, inklusive luftvärmepump och vattenburen golvvärme på nedre plan, är både energiförbrukningen och elkostnaderna låga. Dessutom ingår en parkeringsplats förberedd för el, vilket ger extra bekvämlighet och miljövänlighet. Du har skola och förskola bokstavligt talat utanför dörren, bättre kan det inte bli. Inom kort kommer du troligtvis även ha möjlighet att sätta upp ett staket på framsidan. Detta får man bekosta själv. Området Vega är känt för sin trivsel och barnvänlighet, med närhet till allt du behöver. Med gångavstånd till pendeltågsstationen är kommunikationerna utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig in till city på bara 20 minuter. Här finns även närhet till förskolor, skolor, matbutiker, gym och vackra naturområden för rekreation och friluftsliv. Med allt detta och mer därtill är Timvinkelvägen 31 det perfekta valet för den som söker det ultimata kombinationen av bekvämlighet, stil och livskvalitet. Ta chansen att flytta in i detta moderna och harmoniska radhus och upptäck allt som det fantastiska området Vega har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi på MOHV redan idag på 073 666 4992 för mer information.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 5