Mäklare Sofia Branting

Sofia Branting

Om mig

Mitt mål är att mina köpare och säljare skall vara 100 % nöjda under hela processen och att ingen fråga lämnas obesvarad. Att arbeta som fastighetsmäklare innebär ett mycket stort ansvar - det krävs även självständighet och flexibilitet. Vi träffar människor i många olika situationer - både roliga och härliga som jobbiga och sorgliga - det gör att ingen dag är den andra lik. Jag älskar mitt yrke och min styrka är personlig service, engagemang och en stor kunskap!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrö 38, Herrön, Nynäshamns kommun

Herrö 38

Villa
Herrön, Nynäshamns kommun
MOHV Haninge
12 995 000 kr
256 + 90 m²
7 rum
4 240 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt skärgårdsparadis med egen brygga och sandstrand! Här finns tre fullt utrustade hus - dels för egen bostad men de andra husen passar ypperligt för uthyrning, generationsboende, övernattande gäster eller den egna företagaren. Två av husen har genomgått omfattande renovering de senaste två åren med mycket smakfull och ljus inredning! Båthus, garage och flera trädgårdsförråd finns också. Detta är ett drömboende endast 30-40 min från centrala Stockholm! Huvudhuset har en totalyta om ca 226 kvm fördelat på 3 plan (till stor del renoverat 2021/2022) med luftigt och ljust kök, helkaklat lyxigt badrum samt 3-4 sovrum. Gott om förvaring, gäst-wc, tvättstuga och allrum finns också. En bostad med underbar utsikt mot Yxlösundet från alla rum! Det andra bostadshuset har en boarea om ca 100 kvm fördelat på 3 r o k på det övre planet. Stort allrum, 2 sovrum, kök och duschrum finns här (äldre standard) - ett boende i ett plan som är perfekt för uthyrning eller generationsboende. Under detta hus finns stort garage med plats för flertalet bilar och mycket gott om förrådsutrymmen/hobbyrum. Vid vattnet och stranden finns en mycket charmig gäststuga om ca 25 kvm (renoverad 2023) med stort allrum med skjutdörrsparti mot liten brygga/altan och härlig sjöutsikt. Mysig sovalkov med platsbyggd dubbelsäng samt helkaklat duschrum och snyggt renoverat kök i marin stil. Ett perfekt och otroligt mysigt hus för övernattande gäster, uthyrning eller generationsboende! Fantastisk trädgårdstomt om 4 240 kvm med både plana och sluttande gräsytor, rabatter, fruktträd och odlingar. Här finns flera oaser att njuta i som trädäck vid stranden, mysig pergola på gräsmattan med utsikt mot vattnet, stranden med båthuset och den långa bryggan. Läget i Yxlösundet gör att du med denna närhet till havet når den härliga skärgårdsmiljön i södra Stockholm direkt, fastigheten angränsar även till både härlig natur och skog. Herrön ligger i Stockholms södra skärgård på väg mot Muskö. Ön har både skog, natur och är ett gammalt fiskesamhälle. Bekväm bilväg till både Nynäshamn och Stockholm samt med busshållplats ca 100 meter från fastigheten. Närhet finns till både Nynäshamn med dess utbud av restauranger, butiker, systembolag m. m och 10 min bort med bil når du Ösmo med bl a matvaruaffär. Välkommen med din intresseanmälan på [email protected]!

Valfiskens gata 753, Svartbäcken, Haninge kommun

Valfiskens gata 753

Radhus
Svartbäcken, Haninge kommun
MOHV Haninge
4 195 000 kr
133 m²
4 rum
243 m² tomt

Välkommen till ett genomgående renoverat gavelradhus i populärt och barnvänligt område! Här bor du med direkt närhet till både skola och flera förskolor. Flera grundskolor finns också i Haninge samt Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum. Mycket goda kommunikationer till Stockholms city (direktbussar i rusningstrafik), Handen, Tyresö m. m samt promenadavstånd till Tyresta nationalpark och flera sjöar att bada i! Radhuset har genomgående renoverats de senaste åren med bl a ljust kök i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Här finns rejäla arbetsytor och stor köksö! Perfekt för gästerna i väntan på maten eller för läxläsning efter skolan. Gott om plats finns för matsalsgrupp, soffor samt tv-möbel i vardagsrummet och en mysig kamin. Utgång till den insynsskyddade uteplatsen i bästa solläge med både trätrall och gräsmatta! Gäst-wc, förvaring under trappan samt mindre arbetsrum finns också på entréplanet. Övre plan rymmer 3 bra sovrum, helkaklat fräscht badrum med både badkar och dusch samt separat tvättstuga. Hela huset har en genomgående fin färgsättning. - Fönster bytta 2021/2023 - VVB 2021 - Ny elcentral med jordfelsbrytare 2015 - Ny luft/luftvärmepump 2015 Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

Kolarbacken 16, Kolartorp, Haninge kommun
 • Sön 1 okt kl 13:00
Kolarbacken 16, Kolartorp, Haninge kommun, bild 2
Kolarbacken 16, Kolartorp, Haninge kommun, bild 3

Kolarbacken 16

Villa
Kolartorp, Haninge kommun
MOHV Haninge
8 595 000 kr
164 m²
7 rum
1 123 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt trevligt Eksjöhus byggt 2014 i populära Kolartorp/Vega! Huset har en totalyta om 164 kvm fördelat på två plan med hela 5 sovrum och stort allrum på övervåningen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med inbjudande köksö - perfekt för gästerna att hänga vid eller barnen att göra läxorna på. 2 helkaklade och lyxiga badrum samt även gott om förvaring. Separat tvättstuga/groventré och garage. Hela huset har genomgående ljus färgsättning och parkettgolv. Härlig tomt i olika nivåer med flera uteplatser i soliga lägen! Från Kolarbacken 16 är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg. De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum och Port 73 finns apotek, flertalet klädbutiker, gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö. På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter. Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

 • Premium
Svartbäcksgränsen 575, Svartbäcken, Haninge kommun

Svartbäcksgränsen 575

Radhus
Svartbäcken, Haninge kommun
MOHV Haninge
3 595 000 kr
134 m²
5 rum
217 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat gavelradhus i populärt och barnvänligt område! Här bor du med direkt närhet till både skola och flera förskolor samt mycket goda kommunikationer till Stockholms city (direktbussar i rusningstrafik), Handen, Tyresö m. m. Promenadavstånd till fantastiska Tyresta nationalpark som erbjuder aktiviteter både sommar- och vintertid samt även flera sjöar att bada i! Förskola och skola finns i direkt anslutning till detta barnvänliga område med bl. a Svartbäcksskolan som har både förskola och grundskola upp till årskurs 5 resp. 6. Vendelsömalmsskolan har årskurs 5-6 års till 9 och Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 10 min bilväg bort. Flera grundskolor finns också i Haninge samt Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum. Radhuset rymmer en rejäl entréhall, trevligt kök och separat tvättstuga. Gäst-wc och vardagsrum med utgång till den insynsskyddade uteplatsen på baksidan på entréplanet. På övre plan finns 3 bra sovrum, allrum, fräscht badrum och separat klädkammare. Garage i länga ingår i samfälligheten samt fri parkering på övriga platser. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

 • Plus
Kvadrantvägen 27, Vega, Haninge kommun

Kvadrantvägen 27

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
MOHV Haninge
3 150 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/5
4 198 kr/mån
43 151 kr/m²

Välkommen till ett av Vegas bästa lägen nära både grönområde och ett par minuters gångavstånd till pendeln! Här finner du en välplanerad 3:a med modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har genomgående vita målade väggar och parkettgolv samt två sovrum varav ett med förråd/klädkammare. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin/torktumlare samt en mysig inglasad balkong i lugnt läge! Från Vega är det nära till det mesta! Bad, natur, kommunikationer, shopping och stadsliv! Med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg når du innerstans puls samtidigt som du bor med naturen runt hörnet! Ett stenkast från bostaden finns nyöppnad Hemköpsbutik och bara några minuter bort med bil finns Ica maxi, Systembolaget, Lidl, MIO och Coop Forum. Även Länna shoppingcentrum, Haninge Centrum och Port 73 finns i närområdet där man hittar apotek, caféer, flera butiker, frisörer och gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera ridsports anläggningar, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer som ger en trivsam närmiljö. Till pendeltågsstationen tar det ca 5 minuter att gå från bostaden - man är i city på ca 20 min. Planerna för området med pendeln och bebyggelse med flerbostadshus och centrum gör att Vega/Hermanstorp/Kolartorp växer ihop med centrala Handen. Busshållplats finns nära bostaden och är vältrafikerad! Bussar tar dig till bl. a. Stockholm, Handen och Västerhaninge. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

 • Balkong
 • Hiss
Björnvägen 30, mp, null, Haninge kommun

Björnvägen 30, mp

Lägenhet
Haninge kommun
MOHV Haninge
1 750 000 kr
75 m²
2 rum
4 413 kr/mån
23 333 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna ljusa 2,5:a i markplan med stor uteplats i bästa solläge och härlig radhuskänsla! Lägenheten rymmer trevligt renoverat (2019) kök i vitt med matplats för ca 4-6 personer, stort vardagsrum och mysigt sovrum. Separat klädkammare/extra sovrum finns i lägenheten och lyxigt helkaklat badrum (2019). Välskött förening nära Västerhaninge centrum, flera förskolor, skolor, Hanvedens idrottplats, grönområden och fina lekplatser. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslijer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

 • Uteplats
 • Hiss
Läktvägen 23, mp, Kyrkviken, Haninge kommun

Läktvägen 23, mp

Lägenhet
Kyrkviken, Haninge kommun
MOHV Haninge
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
3 587 kr/mån
45 000 kr/m²

ACCEPTPRIS! Välkommen till denna mysiga 2:a i markplan med härlig radhuskänsla! Lägenheten rymmer bra sovrum med gott om förvaring, fräscht duschrum och trevligt vardagsrum med utgång till den stora trädäckade uteplatsen. Härligt kök med matplats för ca 4-6 personer mot innergården. Lägenheten är i genomgående fint skick och ligger i ett mycket lugnt och insynsskyddat läge. P-plats och separat förråd ingår i avgiften. Strax utanför området ca 5 min promenadväg bort går direktbussar som tar dig till Stockholm City på 25 minuter. Buss till Gullmarsplan går nästan hela dygnet och även buss 840 till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på ca 15 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en liten bit bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

 • Uteplats
Vårflodsgatan 17, Centrala Tyresö, Tyresö kommun

Vårflodsgatan 17

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 895 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/5
4 141 kr/mån
52 639 kr/m²

ACCEPTPRIS!! Välkommen till Vårflodsgatan 17 och denna mycket snyggt inredda 1:a med sovalkov. Lägenheten rymmer stort allrum i öppen planlösning mot det stilrena köket med grå köksluckor från Vedum. Separat sovalkov bakom industriglasvägg samt plats för både soffgrupp och matgrupp. Helkaklat fräscht duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och skåp. I entrén finns även gott om förvaring i garderober samt utgång till balkong med eftermiddags- /kvällssol. I Tyresö centrum, ett stenkast bort, finns flertalet butiker. Allt från kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar finns på gångsavstånd. Här finns också matvarubutiker, systembolag, vårdcentral och bibliotek. Ett stort antal busslinjer trafikerar Tyresö. Bussturen från Tyresö Centrum till Gullmarsplan tar drygt 15 minuter och direktbussen in till Stockholm C tar 30 minuter. Bussförbindelser finns även till Nacka, Älta och Haninge. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kolarbacken 35, Kolartorp, Haninge kommun

Kolarbacken 35

Villa
Kolartorp, Haninge kommun
MOHV Haninge
9 000 000 kr
191 + 14 m²
5 rum
1 341 m² tomt

ACCEPTPRIS! Varmt välkommen till detta insynsskyddade hus med en totalyta om 205 kvm i ett av Kolarbackens absolut bästa lägen! På tomten och den fantastiska terrassen sitter du helt insynsskyddat och njuter av solen från tidig morgon till sen kväll. Här finns även en härlig pool samt gott om plats för flera soffgrupper, matsalsgrupper och grill. Stort dubbelgarage, biluppställningsplats för 2-3 bilar samt mysigt tomt med både gräsmatta och bergsknalle. • Stort trädäck med pool i helt insynsskyddat läge • Mysigt uterum och separat attefallshus (byggt 2018 och kan bli extra inkomst!) • Stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp • Dubbelgarage samt uppfart med plats för 2-3 bilar • Två badrum och separat tvättstuga • Genomgående fin färgsättning och härlig rymd • Larm, fiber och Yaledoormanlås • Barnvänligt och populärt område • Lugnt läge på återvändsgata På Kolarbacken 35 bor du i populära Kolartorp/Vega på gångavstånd till pendeltågsstationen Vega samt i direkt närhet till flera förskolor, skolor, shoppingcentrum, natur och badplatser. Välkommen på visning!

Ribby allé 44, mp, Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun

Ribby allé 44, mp

Lägenhet
Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun
MOHV Haninge
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
5 657 kr/mån
30 094 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 2:a i markplan med mysigt uterum och fantastisk uteplats i bästa solläge! Ljust kök med matplats för ca 4-6 personer, sovrum och helkaklat duschrum. Vardagsrum med utgång till uteplatsen samt utvändigt förråd. Lägenheten har genomgående ljusa materialval, härligt ljusinsläpp och andas radhuskänsla! I månadsavgiften ingår vatten, värme, internet och tv. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslijer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skogs Ekebyvägen, bredvid nr 45, Tungelsta, Haninge kommun

Skogs Ekebyvägen, bredvid nr 45

Tomt
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
3 495 000 kr
6 518 m² tomt

I fantastiskt härligt läge erbjuds denna lättbebyggda tomt i Tungelsta! Du själv väljer fritt husleverantör för planering av ditt drömhus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och har avstyckningsmöjlighet! Tungelsta erbjuder en underbar känsla av svensk landsbygd och med närheten till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. På kort promenadavstånd nås förskolor, skolor, idrottsplats, gym, mataffär, restauranger, bensinmack och pendeltågstation I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån går färja till Utö med skärgårdsmiljö. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]! Tomten är uppskyltad - åk gärna ut och titta på tomten själv men visa hänsyn till närliggande grannar.

Olsängsvägen 30, Hermanstorp, Haninge kommun

Olsängsvägen 30

Tomt
Hermanstorp, Haninge kommun
MOHV Haninge
3 495 000 kr
1 203 m² tomt

Välkommen till denna plana tomt (Hermanstorp 2:28) i fantastiskt läge med närhet till Vegastationen, utegym, lekpark, natur samt flera förskolor och skolor. Här väljer du fritt husleverantör för planering av ditt drömhus! Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet, därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Se mer information under "dokument" på hemsidan. I samband med den nya detaljplanen blir det nya gator, förskola, kommunalt V/A m.m. i området. Läs gärna mer om den nya detaljplanen på kommunens hemsida. https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/. Utbyggnad pågår just nu! Hermanstorp är ett naturnära område som endast ligger på några minuters promenadavstånd till populära Vegastaden som just nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns även Icabutik, sushi, blomsteraffär, kiosk, gym samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. Här finns också flera nybyggda förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. Maila din intresseanmälan till [email protected] eller ring 070-555 38 69! Åk gärna ut och titta själv men respektera närliggande grannar!

Hagtornsvägen 32, Kyrkviken, Haninge kommun

Hagtornsvägen 32

Tomt
Kyrkviken, Haninge kommun
MOHV Haninge
4 395 000 kr
3 227 m² tomt

Välkommen till Hagtornsvägen 32 och denna underbara fastighet i fantastiskt läge ner mot "Krokodilbadet"! Här kan du förverkliga dina husdrömmar och bo med mycket nära avstånd till Drevviken, flera skolor och förskolor samt mycket goda kommunala förbindelser. Vintertid plogas en skridskobana som sträcker sig mellan Haninge, Tyresö och Huddinge. Fastigheten och läget är fantastiskt! Du väljer fritt husleverantör själv eller förverkligar en dröm och ritar ditt eget hus! Husförslag finns från Eksjöhus med produktionskalkyl - kontakta Niklas 070-724 92 00 för mer information. På fastigheten får högst en huvudbyggnad och två uthus uppföras. Huvudbyggnad får inrymma två lägenheter om den ena har en bruttoarea på högst 45 kvm. Största byggnadsarean för huvudbyggnad är 100 kvm för byggnad som uppföres i två plan, resp 180 kvm för byggnad som uppföres i ett plan dock max 1/5 del av tomten. Största sammanlagda byggnadsarea för uthus är 40 kvm. Se detaljplanen under fliken "dokument" för mer info eller kontakta Haninge kommun! Ni får gärna besöka tomten på egen hand men vänligen ta hänsyn till närliggande grannar! Strax utanför området ca 5 min promenadväg bort går direktbussar som tar dig till Stockholm City på 25 minuter. Buss till Gullmarsplan går nästan hela dygnet och även buss 840 till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på ca 15 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en liten bit bort.

Visar alla 13