Mäklare Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blå vägen 21K, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Blå vägen 21K, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Blå vägen 21K, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Blå vägen 21K

Lägenhet
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 150 000 kr
31 m²
2 rum
vån 1/1
1 983 kr/mån
37 097 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och ytsmarta lägenhet belägen mitt i centrala Hemavan! I genuin fjällmiljö och centralt belägen mitt i byn ligger med gångavstånd till skidbacken, matbutik, restauranger, flygplats mm. Lägenheten fördelar kök/vardagsrum/matplats i en öppen planlösning, ett sovrum samt badrum. Alla inventarier samt köksgeråd ingår i köpet. Här finns bra med parkeringsplatser för bil, skoter och släp. Möjlighet till motorvärmarplats finns. Som medlem i föreningen finns en gemensam tvättstuga och vallabod att nyttja. Detta är helt enkelt ett fantastiskt läge för den som söker boende med närhet till det mesta. Parkera bilen och låt den stå! Intresserad? Kontakta mäklaren.

  • Premium
  • Uteplats
Victorias väg 20B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Victorias väg 20B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Victorias väg 20B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Victorias väg 20B

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
4 150 000 kr
72,4 m²
4 rum
408 m² tomt

Viktorias väg ligger längst upp i Gondolområdet, mitt emellan Hemavan Gondol och Hemavans nya skidområde, Syterskalet - är man ute efter ski-in ski-out läge så är stället här! Till salu är östra delen av parhuset. Ett kvadratsmart boende med tre sovrum, öppen planlösning mellan kök/matplats/vardagsrum med takhöjd upp till nock, stort badrum med bastu samt ett loft som kan nyttjas som ytterligare ett sovutrymme eller varför inte ett 'hängutrymme' för ungdomar. Fönsterklädd vägg med magisk panoramautsikt mot Jofjället, Artfjället och Tängvattsdalen. Snygga och kvalitativa val av ytskikt. Blir du intresserad och vill se mer? Boka in dig på visning och kom och titta! Har du några funderingar, kontakta mäklaren.

  • Premium
Johans väg 6, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Johans väg 6, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Johans väg 6, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Johans väg 6

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
4 950 000 kr
94 m²
4 rum
647 m² tomt

Varmt välkommen till Johans väg 6! Här bor du på ett högt läge med utsikt över Hemavan. Bostaden är uppförd 2016 och har en kvadratsmart planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum och badrum med förberedd bastu. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger en stor altan med en gasoldriven badtunna. En fin tomt som är omringad av en gärdsgård, grusad gårdsplan samt planteringar sommartid med bl a hallon, blåbär, jordgubbar. På tomten står också ett fristående, isolerat och uppvärmt garage på 30 kvm samt ett stort förråd/skotergarage i direkt anslutning till bostadsbyggnaden på 20 kvm. Bostaden är besiktigad. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Boxfjäll 500D, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Boxfjäll 500D, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Boxfjäll 500D, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Boxfjäll 500D

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 760 000 kr
87 m²
4 rum
412 m² tomt

Välkommen till Joesjö 500D, perfekta boendet för dig som älskar skoterkörning och allt annat fjällen har att erbjuda! Kvadratsmart och fint renoverad gavellägenhet med tre rymliga sovrum, badrum, kombinerat kök och allrum med utsikt mot mysig anlagd sjö. Genomgående golvvärme i huset. Huset är tilläggsisolerat, har helt ny grund, ny el och ny brädfodring. Fiber är anslutet. Totalrenovering/ombyggnad av bostaden var färdigställd 2015/2016. Parkeringsplats och skotergarage finns tillhörande till boendet. Omtyckta Joesjö erbjuder närhet till fjäll- och naturupplevelser, här finns fina fiskevatten och området är väldigt skotervänligt. Här bor du granne med Tärnavilt som erbjuder matbutik. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Boxfjäll 500C, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Boxfjäll 500C, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Boxfjäll 500C, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Boxfjäll 500C

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 580 000 kr
78 m²
3 rum
241 m² tomt

Välkommen till Joesjö och detta trevliga fjällboende, perfekt för dig som älskar allt vad fjällen har att erbjuda! Fint renoverad bostad med två rymliga sovrum, badrum, kombinerat kök och allrum med utsikt mot mysig anlagd sjö. Genomgående golvvärme i huset. Huset är tilläggsisolerat, har helt ny grund, ny el och ny brädfodring. Fiber är anslutet. Totalrenovering/ombyggnad av bostaden var färdigställd 2015/2016. Parkeringsplats och skotergarage finns tillhörande till boendet. Omtyckta Joesjö erbjuder närhet till fjäll- och naturupplevelser, här finns fina fiskevatten och området är väldigt skotervänligt. Här bor du granne med Tärnavilt som erbjuder matbutik. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Utsiktsvägen 57, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Utsiktsvägen 57, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Utsiktsvägen 57, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Utsiktsvägen 57

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
2 895 000 kr
75 m²
420 m² tomt

Välkommen till Utsiktsvägen 57! Del av ett parhus i suterräng som är till salu på fantastiskt läge högt och centralt – här bor du omgiven av skidsystem, fina skoterleder samt affärer och nöjen! Ski-in ski-out läge! Bostaden har bra planlösning med två sovrum på övre plan som samsas med kök och allrum samt en balkong som bjuder på slående utsikt över fjällmassiven och Hemavans kärna. På entréplan ryms ytterligare två sovrum samt ett större förrådsutrymme. Kamin och elbilsladdare. Bostaden är besiktigad. Boka in din tid för visning. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Klippen stugby - andelsstuga 12B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Klippen stugby - andelsstuga 12B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Klippen stugby - andelsstuga 12B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Klippen stugby - andelsstuga 12B

Övrigt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
150 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/1

Välkommen till fantastiska Klippen! Är du inte redo att köpa något eget men ändå vill ta del av fjällvärlden och allt den har att erbjuda? Nu har du möjlighet att förvärva sex andelsveckor i Klippens stugby i stuga 12B! Stugbyn ligger på en vacker plats med Artfjället som panorama och fjällnatur utanför dörren. Umeälven ringlar alldeles nedanför stugbyn. Med närhet till skoter- och vandringsleder, fiske, naturen samt närheten till Hemavan med allt dess utbud, bor du idylliskt här under dina veckor. Stugan är en del i ett parhus och fördelar tre sovrum, kök/allrum i öppen planlösning, badrum med bastu samt ett förråd. En altan i anslutning till vardagsrummet. Parkering med motorvärmare ingår samt att det finns tillgång till föreningens elbilsladdare. Veckorna som är aktuella är vecka 16, 17, 34, 35, 40 samt 41. Veckorna kostar följande: 16, 17 4 701 kr/vecka, veckorna 34, 35 pris 3 304 kr/vecka samt veckorna 40, 41 pris 1 906 kr/vecka. Det finns möjlighet att hyra ut sina veckor om man inte nyttjar dem själv. Gå in och läs mer på föreningens hemsida https://brf-klippen.se/kontakta-oss/. Önskas visning, mer information, kontakta mäklaren.

  • Premium
Bergastigen 2A, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Bergastigen 2A, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Bergastigen 2A, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Bergastigen 2A

Övrigt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
2 995 000 kr
115 + 230 m²
4 rum
1 156 m² tomt

Varmt välkommen till Bergastigen 2A - på optimalt läge centralt i Tärnaby ligger denna stora villa där både boende- och verksamhetsdrömmar kan gå i uppfyllelse! Här har du en boarea på 115 kvadratmeter och en biarea på hela 230 kvadratmeter, möjligheter finns det med andra ord gott om! Entréplanet är i dagsläget utformat för en verksamhet men kan mycket väl byggas om till en lägenhet. På övre plan ligger lägenheten med två sovrum, kontor/sovrum, praktiskt kök och fräscht badrum. En stor balkong med magnifik utsikt över Gautan och Ryfjället. På källarplan är förvaringsmöjligheterna oändliga, här finns det gott om ytor och möjligheter. Bergastigen 2A är helt enkelt möjligheternas hus och dessutom på optimalt läge centralt i Tärnaby. En ansökan om omtaxering från Småhusenhet med verksamhetslokaler (223) till Småhusenhet bebyggd (220) skedde 2023. Beslut tas sommaren 2024. Kontakta mäklaren vid intresse.

  • Premium
Vilasund 166, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Vilasund 166, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Vilasund 166, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Vilasund 166

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
3 650 000 kr
94 m²
4 rum
1 542 m² tomt

Läget, läget, läget! Välkommen till Vilasund 166. Ett fantastiskt hus på ett magiskt läge. Här har man tagit vara på fastigheten och byggt bostaden med tillhörande skotergarage på höjd. Ett trädäck ramar in byggnaderna där du kan sitta och avnjuta utsikten i lugn och ro. Bostaden har smakfulla ytskikt med ett större vardagsrum och kök/matplats i öppen planlösning, tre sovrum, badrum samt förråd. På altan har du en vindskyddad plats samt en del med tak. Med köpet följer rätten till båtplats. Vid intresse, hör av dig till mäklaren.

  • Premium
Blå vägen 40, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Blå vägen 40, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Blå vägen 40, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Blå vägen 40

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 295 000 kr
47 m²
3 rum
318 m² tomt

Välkommen till Blå vägen 40! Stug som är till salu vid Linbanan och Hassebacken. Mycket närmare vårt fantastiska skidområde kan du inte komma. Ta på dig pjäxorna och bege dig till liften som ligger minuten bort! Stugan har vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum. Skidbod vid entrén. Möjlighet finns att dra in en extra slant på att hyra ut de veckor du själv inte önskar nyttja bostaden. Gångavstånd till längdspår, busstation och affärer mm. I området finns fina skoter- och vandringsleder, vacker natur som är rik på bär och svamp. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Höstvägen 18, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Höstvägen 18, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Höstvägen 18, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Höstvägen 18

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
2 495 000 kr
65 m²
4 rum
491 m² tomt

Välkommen till Höstvägen 18, ett fjällboende i centrala Hemavan med gångavstånd till butiker, restauranger, flygplats, liftsystem mm. På övre plan är vardagsrum/kök i öppen planlösning med utgång till balkongen med fantastisk utsikt över fjällmassiven. Här upp är även en hall med utrymme för klädförvaring samt WC-rum med tvättmaskin och torkskåp. På suterrängplan är det tre sovrum, badrum med bastu samt goda förrådsutrymmen. Från det största sovrummet tar du dig ut till uteplatsen. Säljaren har under sitt ägande bytt alla fönster utom ett på suterrängplan samt vid hall och trapp, byggt skoterförråd och balkong, dragit in fiber samt ändrat planlösning både på övre- och suterrängplan. Bostaden har besiktigats. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Skråvägen 10, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Skråvägen 10, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Skråvägen 10, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Skråvägen 10

Villa
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 250 000 kr
121 + 87 m²
6 rum
981 m² tomt

Välkommen till Skråvägen 10 i Tärnaby! Denna trevliga villa är belägen på en lugn återvändsgata med skog och natur runt husknuten. Villan har rymliga rum i två plan med suterräng. När du kommer in i suterrängplanet möts du av en trevlig hall och ett mysigt allrum med pelletskamin, här finns även ett sovrum samt en tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter. Övre plan erbjuder tre sovrum, ett stort vardagsrum med kamin, trevligt kök samt badrum. Från vardagsrummet når du bostadens pärla – den stora altanen som bjuder på en magnifik utsikt över trädtopparna och fjällmassiven. Bostaden är besiktigad. Vid besiktningen uppdagades att bostaden har renoveringsbehov. Läget är idealiskt för den som vill bo nära service och kommunikation men avskilt och med naturen och Laxfjället på gångavstånd. Cykel- och gångavstånd till sjukstuga, skidbacke, förskola, skola och affärer. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Blå vägen 246, Storuman tätort med närområde, Storumans kommun
Blå vägen 246, Storuman tätort med närområde, Storumans kommun, bild 2
Blå vägen 246, Storuman tätort med närområde, Storumans kommun, bild 3

Blå vägen 246

Övrigt
Storuman tätort med närområde, Storumans kommun
MOHV Hemavan
2 795 000 kr
398 m²
14 rum
2 936 m² tomt

Varmt välkommen till Blå vägen 246, på denna näringsfastighet har du möjligheter att förverkliga dina drömmar - här kan du driva verksamhet och samtidigt bo på samma plats. Se mer info i annonsen om vad som gäller när det kommer till möjliga verksamheter på fastigheten. Bodelens planlösning är välplanerad och här har du stora utrymmen som är fräscha och moderna. Allt detta på ett bra läge, precis intill Blå vägen! Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Umfors 373, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Umfors 373, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Umfors 373, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Umfors 373

Tomt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
625 000 kr
1 656 m² tomt

Välkommen till Umfors 373, en fin tomt på ett fantastiskt läge. Här kommer du att bo med naturen runt husknuten samtidigt som Hemavan och dess serviceutbud ligger endast ca 15 km bort samt Mo i Rana i Norge ca 85 km bort. Det finns en gemensamhetsanläggning (GA:11) med granntomten Umfors 1:173, vilken reglerar vatten och avlopp. Det är förberett och i drift av grannen. El är draget till fastighetsgränsen. Köparen ansvarar själv för anslutningen till detta samt kostnaden som följer med. På tomten finns gemensamhetsanläggningens avfallsbrunn samt pumphuset för vattnet. Infiltrationsbädden ligger utanför tomtgräns. Ser mer i bilagda dokument. Köparen behöver söka för strandskyddsdispens. Då tomten ligger utanför sammanhållen bebyggelse är byggnation på tomten ganska fritt så länge det passar in i landskapsbilden. När det gäller byggyta, placering och dylikt måste man ansöka om bygglov hos Miljö och samhällsbyggnadsnämnden där bygglovet prövas enligt PBL. Rekommenderat är att man kontaktar Storumans kommun i ett tidigt skede så hjälper de till med detta samt med ansökan om strandskyddsdispens. Någon kilometer mot Hemavan ligger Gränslöst. Matbutik med det mesta du kan behöva. Här kan du även fylla tanken för skotern och bilen. Missa inte chansen att bygga på denna natursköna plats med närhet till vatten, Artfjället och Norra Storfjället som ramar in dalgången. Vintertid har du nära till skoterlederna som tar dig upp på fjället eller ner till sjön och sommartid har du oändliga möjligheter för vandringsturer. Artfjället är också känt för magnifika toppturer. Vid intresse, önskas en visning - kontakta mäklaren.

  • Premium
Marias väg 13A, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Marias väg 13A, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Marias väg 13A, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Marias väg 13A

Lägenhet
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
2 495 000 kr
59 m²
4 rum
vån 1/2
6 490 kr/mån
42 288 kr/m²

Varmt välkommen till Marias väg 13A - en smakfull och kvadratsmart lägenhet med ski-in ski-out läge. Centrumbacken ligger endast några skär bort! Lägenheten ligger på markplan och har därmed försetts med en väl tilltagen altan perfekt för afterski eller varför inte afterskoter. Bostaden fördelar kök/vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum samt badrum med bastu. Bostaden säljes fullt möblerad. Ett väl tilltaget förråd i direkt anslutning till bostaden. Läget gör verkligen denna lägenhet till något utöver det vanliga! Nära såväl de fantastiska backarna som Hemavans centrum med butiker, restauranger och flygplats! Parkera bilen och låt den stå tills det är dags att resa hem. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
  • Uteplats
Umfors 113A,B - 105A,B - 103A,B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
Umfors 113A,B - 105A,B - 103A,B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Umfors 113A,B - 105A,B - 103A,B, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Umfors 113A,B - 105A,B - 103A,B

Tomt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
500 000 kr
1 606 m² tomt

Välkommen till Stinthobbens fritidshusområde. Ett nytt tomtområde som håller på att växa fram i fantastiska Umfors, beläget drygt 10 km väster om Hemavan mot norska gränsen. Närhet till vatten samt med Artfjället och Norra Storfjället som ramar in dalgången. Det är sex tomter till salu från 450 000 - 500 000 kr. Det är förberett med el, vatten och fiber fram till fastighetsgräns. Köparen ansvarar själv för anslutningen samt kostnaden för detta. Som ägare till fastigheten ansvarar du själv för anläggning av avloppslösning. Enligt plankartan får man exploatera maximalt 200 kvm byggarea, varav största byggnadsarea för huvudbyggnad är 150 kvm och för komplementbyggnad 50 kvm. Högsta byggnadshöjd är 3,5 m för huvudbyggnad samt 2,8 m för komplementbyggnad. Största takvinkel är 35 grader. Observera att först kontakta Storumans kommun innan anläggning av avlopp samt start av byggnationer. Det är två gemensamhetsanläggningar bildade för området, , GA:13 och 14, vilka avser väg- och vattenförening. I området är tomterna uppmärkta med nummerskyltar. Närhet till fjället och allt dess utbud, sommar som vinter. Nära till skoterled för att ta dig upp på fjället eller ner till sjön. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
Skogsvägen 19, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Skogsvägen 19

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
3 095 000 kr
100 m²
5 rum
1 043 m² tomt

Välkommen till Skogsvägen 19 och detta fina fritidshus på bra läge i Hemavan! Här är de sociala ytorna stora och flertalet sovrum samsas med hela två WC samt ett duschrum med bastu. Invändigt bjuder bostaden på charmiga detaljer såsom den vackra murstocken, kaminen och gedigna trägolv. På gården står riktiga pärlor till garage, hela två stycken - ett isolerat och ett oisolerat med carport, perfekt som skotergarage. Gångavstånd till liftar, längdspår, butiker, restauranger, flygplats mm. Bilder från garage kommer inom kort. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Plus
Semestervägen 10, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Semestervägen 10

Villa
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
2 995 000 kr
154 + 50 m²
7 rum
1 261 m² tomt

Välkommen till Semestervägen 10, det perfekta boendet för dig som vill bo centralt i Tärnaby med närhet till skidåkning och service samt önskar att hyra ut. Mellan Sporthotellet/Linbanan och campingen ligger detta smakfullt inredda hus. Det är två lägenheter, en uppe och en nere. Varför inte låta den ena vara privat och hyra ut den andra? Lägenheten nere totalrenoverades 2019 med nytt kök och badrum samt nya ytskikt. Uppe är badrummet renoverat samt att man har målat ytskikten. Uppvärmning bergvärme. På tomten står också ett äldre garage. Gångavstånd till skola, service, restaurang, affärer, skidsystem, längdspår och busstation. I området finns fina skoter- och vandringsleder, vacker natur som är rik på bär och svamp. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Plus
Rönäs 1:18, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Rönäs 1:18

Tomt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
450 000 kr
1 982 m² tomt

Vid Artfjällets fot ligger denna tomt. Högt belägen med magisk utsikt över Jofjället och Tängvattnet. El är draget till tomtgräns. Närhet till fjället och allt vad det har att erbjuda. Här finns tillgång till fina fiskevatten, turskidåkning, närhet till skoterled mot Jofjället, fina bär- och svampmarker. Vid intresse, kontakta mäklaren.

Portbron 153E, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Portbron 153E

Tomt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
395 000 kr
1 605 m² tomt

Portbron 153E med Jofjället i ryggen och storslagna Norra Storfjället som kuliss. Säljarna har grovbrutit vägen och påbörjat markarbetet där bostaden var tänkt att uppföras. Mellan tomten och Jofjället har det dikats ut ordentligt för att leda bort vatten från tomten. Finns ej vatten och avlopp på tomten, det är upp till fastighetsägaren att anlägga detta. Det är en naturtomt med stor potential. Skoter- och vandringsled alldeles bakom tomten. Med ca 4 kilometer in till Hemavan och dryga milen till Tärnaby, bor du centralt med närhet till till fjället. Ett tomt för dig som brinner för skoterkörning, fiske, turskidåkning men även utförsåkning då det är 5-15 minuters bilkörning till våra härliga liftsystem. Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Plus
Sommarvägen 43, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Sommarvägen 43

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
3 200 000 kr
94 m²
5 rum
394 m² tomt

Parhus i suterräng, högt beläget i Hemavan med en fantastisk utsikt. Båda plan är inredda med en spiraltrappa som tar dig mellan våningsplanen. Här erbjuds stora fönsterpartier, balkong och uteplats, kamin, kök med matplats och vacker fjällvy. Öppen och social planlösning, tre sovrum, badrum med bastu, gästWC. Renoverad och ombyggd! Här bor du på ett fantastiskt läge omgiven av skidsystem, affärer, nöjen och fina skoterleder. Helt enkelt ett perfekt fritidsboende! Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Plus
Syterskalet tomt 7, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Syterskalet tomt 7

Tomt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 550 000 kr
1 081 m² tomt

Väst om Gondolen växer Hemavans senaste område fram, Syterskalet. Ett område som växer i etapper. Nya liftar och nerfarter ska bindas samman med det befintliga skidsystemet. På denna tomt får man bygga fritidshus eller parhus. El, fiber samt kommunalt vatten och avlopp dras fram till tomtgräns. Anslutningsavgifter betalas av köparen. För området har ett gestaltningsprogram tagits fram. Det är av stor vikt att man som köpare av en fastighet sätter sig in i detta, bifogat i denna annons. Intresserad? Kontakta mäklaren för mer info!

  • Plus
Syterskalet tomt 8, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Syterskalet tomt 8

Tomt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 650 000 kr
1 107 m² tomt

Väst om Gondolen växer Hemavans senaste område fram, Syterskalet. Ett område som växer i etapper. Nya liftar och nerfarter ska bindas samman med det befintliga skidsystemet. På denna tomt får man bygga fritidshus eller parhus. El, fiber samt kommunalt vatten och avlopp dras fram till tomtgräns. Anslutningsavgifter betalas av köparen. För området har ett gestaltningsprogram tagits fram. Det är av stor vikt att man som köpare av en fastighet sätter sig in i detta, bifogat i denna annons. Intresserad? Kontakta mäklaren för mer info!

  • Plus
Syterskalet tomt 9, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun

Syterskalet tomt 9

Tomt
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
MOHV Hemavan
1 750 000 kr
1 100 m² tomt

Väst om Gondolen växer Hemavans senaste område fram, Syterskalet. Ett område som växer i etapper. Nya liftar och nerfarter ska bindas samman med det befintliga skidsystemet. På denna tomt får man bygga fritidshus eller parhus. El, fiber samt kommunalt vatten och avlopp dras fram till tomtgräns. Anslutningsavgifter betalas av köparen. För området har ett gestaltningsprogram tagits fram. Det är av stor vikt att man som köpare av en fastighet sätter sig in i detta, bifogat i denna annons. Intresserad? Kontakta mäklaren för mer info!

  • Plus

Visar alla 24